ElectroFunk Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 mpoufiko eisai onoma kai pragma!! kiddin :) loipon,kalwdio usb 8a vreis sto plisiestero plaisio,i se kapio alla gamazi,pou kanei emporio Y/H,kai 8a deis3eis to kinito sou. ta ypoloipa 8a er8oun mona tous!! prepei prwta na pas sto: menu->syndesi->ry8miseis usb kai na to ry8miseis se karta mnimis. episeis,ta ypoloipa 8a er8oun mona tous!! Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoufikos_1 Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 eyxaristo poli.....ayto to kin pisteyeis oti einai axiopisto?poso peripou exei to kalodio?mipos ginete na steileis kai video kai alla pragmata apo to pc?pes mou kai kati akomi,pos tha balo ta programmata pou katebasa apo ayto to site?kai pou tha ta brisko sto kin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
den_irtha Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παιδιά μπορώ να χρησιμοποιήσω το p2k tools με το Ε770V? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
den_irtha Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 παιδιά μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω firmware του e770? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoufikos_1 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 re seis palikaria den mou bgazei sto kin tin karta mnimis eno einai mesa kanonika.ti mporo na kano?a...kai kati allo poio programma thelei gia n egatasthso sto pc kai n bazo tragoudia?please peite! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Παιδιά πήρε το καλώδιο για το κινητό ένας φίλος, αλλά δεν έχει λογισμικό, υπάρχει κανα λινκ με κάποιο suite ή κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_16 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Gia Sas paidia.Nikos Legomai kai pira to 770 prin dyo evdomades peripoy.to mono problima pou eixa htan me thn mpataria alla kanena allo.entaxei den einai teleio kinhto alla thn doyleia toy thn kanei. Ego tora psaxno gia skins, gia allo logismiko kai gia kanena programataki ama pernei. Exo valei paixnidia mesa meso cart reader kai olos tyxaios anakalypsa oti to kalodio toy cart reader teriazei me to kinhto.Basika to mono poy xrismeyei ayth stigmh ayto to kalodio einai oti douleuei san fortisths. Ta paixnidia ta evala mesa kanontas copy apo to fakelo pou vriskontai mesa sthn karta mnimis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Για ριξτε μια ματια εδω...Για firmwares ιδιαιτερα... http://www.howardforums.com/showthread.php?t=807924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2brj Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γιατί μερικές φορές όταν πάω να βγάλω φωτογραφία δεν με αφήνει βγάζοντας το μήνυμα "Αποτύπωση εικόνας αδύνατη"? Μετά πρέπει να σβήσω και να ξανανάψω το κινητό για να μπορέσω να βγάλω φωτογραφία... Παράθεση People who think they know everything are an annoyance to those of us who really do so, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 re seis palikaria den mou bgazei sto kin tin karta mnimis eno einai mesa kanonika.ti mporo na kano?a...kai kati allo poio programma thelei gia n egatasthso sto pc kai n bazo tragoudia?please peite! dokimase na kleidwsei kala to klipsaki pou mpainei h karta....... k pare ena kalwdio mini usb na mhn thn bazeis bgazeis synexeia Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2brj Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 Δεν έχω βγάλει ποτέ την κάρτα απο το κινητό και είναι καλά κλειστό το πορτάκι.... άσε που ήδη χρησιμοποιώ mini USB καλώδιο για τη σύνδεση με το PC (είχα ένα από το MP3 player και χρησιμοποιώ αυτό). Περίεργο... και απ' ότι βλέπω δεν έχει τύχει και σε κανέναν άλλο... Παράθεση People who think they know everything are an annoyance to those of us who really do so, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Γιατί μερικές φορές όταν πάω να βγάλω φωτογραφία δεν με αφήνει βγάζοντας το μήνυμα "Αποτύπωση εικόνας αδύνατη"? Μετά πρέπει να σβήσω και να ξανανάψω το κινητό για να μπορέσω να βγάλω φωτογραφία... Έχει τύχει και σε εμένα και με κλείσιμο και άνοιγμα της συσκευής επανέρχεται στα κανονικά του. Μάλιστα δοκίμασα και αποθήκευση στο τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Αυτά είναι απο το "κουλά" που συμβαίνουν, και δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία. Πάντως ίσως μία αναβάθμιση λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
den_irtha Δημ. April 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2006 Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως to language pack LP0038 για το R252211_U_85.97.C3P(vodafone branded) η το R252211LD_U_85.92.E3P(unbranded)!!! Παρακαλώ βοήθεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 α)Την πρώτη φορά, θα πρέπει να σε "βρει" η άλλη συσκευή. Αν μπει όμως στη λίστα σου, μπορείς κι εσύ να στείλεις αρχεία! Search μπορεί να κάνει μόνο για bluetooth handsfree. Το κάνω αυτό που λες αλλά πάλι μου βγάζει "Αναζήτηση συσκευής" όταν πάω να στείλω έναν ήχο και ενώ τη βρίσκει τη συσκευή, λέει ότι είναι αδύνατη η σύνδεση. Ποια είναι η πιο πρόσφατη version για firmware? Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpoufikos_1 Δημ. April 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2006 re paidia yparxei kanena programma pou mporo n bro gia to e770v apo ayto to site?pls peite an xerete kai pio einai ayto alla kai pos ta pernao sto kin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_manos_ Δημ. April 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2006 Έχει τύχει και σε εμένα και με κλείσιμο και άνοιγμα της συσκευής επανέρχεται στα κανονικά του. Μάλιστα δοκίμασα και αποθήκευση στο τηλέφωνο και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Αυτά είναι απο το "κουλά" που συμβαίνουν, και δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία. Πάντως ίσως μία αναβάθμιση λυθεί το πρόβλημα. Παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας (πχ την έκθεση) και συνέρχεται χωρίς επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistakos Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 μια ερώτηση... Αυτό το πλήκτρο με το Vodafone Live... Πως μπορεί (αν μπορεί) κανείς να το απενεργοποιήσει? Δεν γουστάρω να μπαίνω στο Live (δεν μου χρειάζεται) και είναι στο χειρότερο σημείο ever... το πατάω συνέχεια και ήδη έχω πληρώσει ένα μικρό μεν αλλά αηδιαστικό ποσό δε. ξέρει κανείς αν μπορείς έστω να "κλείσεις" τη σύνδεση με το Vodafone Live έτσι ώστε αν πατήσεις το κουμπί να μην συνδέεται καν? thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 μια ερώτηση... Αυτό το πλήκτρο με το Vodafone Live... Πως μπορεί (αν μπορεί) κανείς να το απενεργοποιήσει? Δεν γουστάρω να μπαίνω στο Live (δεν μου χρειάζεται) και είναι στο χειρότερο σημείο ever... το πατάω συνέχεια και ήδη έχω πληρώσει ένα μικρό μεν αλλά αηδιαστικό ποσό δε. ξέρει κανείς αν μπορείς έστω να "κλείσεις" τη σύνδεση με το Vodafone Live έτσι ώστε αν πατήσεις το κουμπί να μην συνδέεται καν? thnx Δοκίμασε να το κλειδώσεις. Ασφάλεια>κλείδωμα εφαρμογής>(εισάγεις κωδικό, ο προεγκατεστημένος είναι συνήθως 1234)>διαλέγεις την εφαρμογή και μετά κλείδωμα. Το Vodafone live δε θα απενεργοποιηθεί αλλά δε θα μπαίνεις κατά λάθος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistakos Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Δοκίμασε να το κλειδώσεις. Ασφάλεια>κλείδωμα εφαρμογής>(εισάγεις κωδικό, ο προεγκατεστημένος είναι συνήθως 1234)>διαλέγεις την εφαρμογή και μετά κλείδωμα. Το Vodafone live δε θα απενεργοποιηθεί αλλά δε θα μπαίνεις κατά λάθος το έκανα και λειτουργεί μια χαρά... σε ευχαριστώ jotz. τουλάχιστον τώρα δεν θα χρεώνομαι κάθε φορά που θα πατάω λάθος πλήκτρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2brj Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις της φωτογραφίας (πχ την έκθεση) και συνέρχεται χωρίς επανεκκίνηση. Μου το ξανακανε... και δεν δουλεψαν τα παραπάνω. Ειναι κάπως σπαστικό να πρέπει να κάνεις restart γιατί παίρνει ώρα να φορτώσει και να σε αφήσει να ξαναμπείς στην εφαρμογή της φωτογραφικής. Το δικό μου SW είναι το R252211_U_85.97.C0R, το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος με το ίδιο λογισμικό το πρόβλημα ("Αποτύπωση εικόνας αδύνατη")? Άλλοι με πιο νεο version, εαν υπάρχει? Ή μήπως είμαστε μόνο οι τρείς μας?? Πάντως στη Motorola δεν ξέρουν τίποτα... Παράθεση People who think they know everything are an annoyance to those of us who really do so, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Εγω πηγα και εκανα αναβαθμιση γιατι ειχα πολλα προβληματα και μου εγκατεστησαν το .C3P αλλα το προβλημα με τη φωτογραφικη εξακολουθει να υπαρχει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Geia :) Thelei h kopela mou na poulhsei to en logw montelo,mhpws mporeite na mou peite poso pane metaxeirismena ta 770? Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter--21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 re pedia psaxno to programma skiner4moto pos mporo na to bro???euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 re pedia psaxno to programma skiner4moto pos mporo na to bro???euxaristo http://www.skinner4moto.de.vu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2006 sto e770 mporoume na perasoume skins h tzampa to paleyw k 8a mou meinei kana kin sto xeri kammia mera xwris logismiko pou ta dokimazw ola? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts