Jump to content

Ποτά,καθαριότητα κλπ

ntanny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι γεγονος οτι καποια στιγμη αρχιζουμε και γινομασται θαμωνες σε στεκια που θελουμε να περασουμε ευχαριστα καποιες ωρες.

Τι γινετε ομως οταν καποια στιγμη διαπιστωσουμε οτι κατι δεν παει καλα?

Πολλες φορες πινω τα ποτα μου σε ενα μαγαζι που ποτε δεν μου σερβιρε μπομπα,τα συνοδευτικα αλλαζαν μετα απο καθε νεα παραγγελια ,το περιβαλον υπεροχο απο οκ κοσμο και ξεχωριστη διακοσμιση,μουσικη για καθε γουστο.Συνεχιζω να πηγαινω και θα πηγαινω εφ`οσον ολα σενεχιζουν να ειναι σωστα.

Χθες ομως βρισκομενος Θεσσαλονικη ,με εναν φιλο μου ,πηγαμε σε ενα μαγαζι οπου αυτος πηγαινει συχνα.Βρεθηκαμε στο μπαρ μια και δεν υπηρχε ελευθερο τραπεζι.Ολα κυλουσαν ομαλα,μεχρι που εχοντας απεναντι μου αναμεσα στα ραφια με τα ποτα,τον καθρεπτη (1,30Χ1,30 περιπου),ειδα ενα εσωτερικο σημειο του παγκου που τρελαθηκα.Η κοπελα που ηταν και αυτη μια απο τα 3 ατομα που εξυπηρετουσαν,ενω φαινοταν να εχει κουβεντα με μια φιλη της θαμωνα και χαμογελαστη,ταυτοχρονα επλενε τα ποτηρια στην βρυση που ειχε εκει.Ομως ουτε σφουγγαρι,ουτε σαπουναδα υπηρχε.Απλα μονο με το τρεχουμενο νερο και τριβοντας το χειλος των ποτηριων ,ισως για να φυγει η ζαχαρι απο μερικα.Γυρισα με τροπο να δω το πρωσοπο της.Χαμογελο,κουβεντα και ολα οκ.Δεν κοιτουσε τι εκανε.Η αισθηση της αφης στο αποκορυφομα της ! Οταν μεσα σε κανενα ποτηρι υπηρχε φετα λεμονιου,απλα την εβγαζε,ξεπλυμα και αφου στραγγιζανε ,στο ραφι.

Το ειπα στον φιλο μου,ειδε την φαση και φυγαμε.

Χρειαζετε να μιλησω και για το σερβιρισμα των ποτων πιανοντας τα 2-2 με την παλαμη απο πανω ???

Οσο για τα συνοδευτικα? Κανενα αλλο εκτος απο λιγο ξηροκαρπι και αγγουροκαροτο που ειχαν φερει απο την αρχη,παρα τις 4 παραγγελιες.Θα ελεγα δε,ευτυχως γιατι ποιος ξερει αν θα βρισκαμε και καμια τριχα μεσα.

Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες !

Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επλενε τα ποτηρια στην βρυση που ειχε εκει.Ομως ουτε σφουγγαρι,ουτε σαπουναδα υπηρχε.Απλα μονο με το τρεχουμενο νερο και τριβοντας το χειλος των ποτηριων

Γιατί δυστυχώς νομίζω ότι αυτό δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας;; :( :mad:

Γιατί δυστυχώς νομίζω ότι αυτό δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας;; :( :mad:

Τα περισσότερα μαγαζιά βάζουν τα άπλυτα σε ένα ειδικό πλαστικό κουτί που μπαίνει στο πλυντήριο πιάτων, κ το βάζουν όπως είναι όταν γεμίσει στο πλυντήριο. Δεν είναι όλα τόσο τραγικά!

Ε και λοιπόν? Γιατί κύριε πελάτη τα θές όλα δικά σου???

Σε ταίζω,σε ποτίζω και μου δίνεις τα ψωροευρώ σου και έχεις και απαιτήσεις?

Δυστυχώς τα καταστήματα εστίασης,δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια προέκταση της δικής μας συμπεριφοράς,που όταν γίνετε κάτι τέτοιο απλά λέμε δεν βαριέσαι απλώς για να απολαύσουμε το περιβάλλον σαν γνήσιοι νεοέλληνες.

Εσεις απλώς φύγατε γιατί σιχαθήκατε το θέαμα.

Άλλοι παρακαλάνε να μπούνε

Άλλοι παλι το κάνουν γαργάρα και δεν μιλάνε καθόλου.Παράδειγμα πριν 4 μήνες σε εστιατόριο με ειδίκευση στα ζυμαρικά στην Γλυφάδα.

Αστακομακαρονάδα για 3 άτομα.Φεύγει το τηγάνι με τα μακαρόνια και σκάει στο πάτωμα με γδούπο.Γυρνάει όλο το μαγαζί συμπεριλαμβανομένων και των πελατών που είχαν παραγγείλει το πιάτο αυτό.

Ατάραχος ο μάγειρας,μαζεύει τα μακαρόνια που κρεμόντουσαν εκτός τηγανιού,πράγμα που σημαίνει πως είχαν αγγίξει το πάτωμα τουλάχιστον τα μισά,τα πέρνει και τα σερβίρει κανονικότατα.

Η παρέα είχε κολλήσει με το θέαμα όπως και ολοι οι υπόλοιποι.

Τελικά μόλις σερβιρίστηκε το πιάτο.Το φάγανε με άνεση,χωρίς να πούνε κουβέντα.Και χωρίς να διαμαρτυρηθούν κάτι το οποίο έκανα εγώ κατά την αποχώρηση μου από το κατάστημα.

Σε αυτό που θέλω να καταλήξω,είναι πως πλέον,που η οικονομική δυσπραγία μας έχει χτυπήσει άσχημα,θα πρέπει κατά την γνώμη μου να επιλέγουμε με αυστηρά κριτήρια τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν και τα προιόντα.Ευτυχώς οι επιλογές πολλές.Όποιοι είναι ανίκανοι να κρατήσουν μια επιχείρηση και προσπαθουν να μας εκμεταλλευτούν,είτε με ληγμένο προιόν,είτε μη φέρνοντας απόδειξη,θα πρέπει να τους κόψουμε τον βήχα.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

είτε μη φέρνοντας απόδειξη,θα πρέπει να τους κόψουμε τον βήχα.

Και εγώ που μια φορά δεν μου είχαν φέρει την απόδειξη και τη ζητούσα με έβγαλαν τρελή. Ότι την είχαν φέρει και την έχασα εγώ. Μήπως λέει τη σκίσατε κατα λάθος και δεν το καταλάβατε? Επειδή επέμενα να μου την φέρει, μου φέρνει μία και μου λέει ναι είχατε δίκιο, τελικά Δεν σας την φέραμε. Κοιτάω την ώρα και ήταν από 2 ώρες πριν που δεν είχα πάει καν στο μαγαζί. Τους το λέω ότι ούτε αυτή είναι δική μας και προσπαθούσε να με πείσει ότι είχαμε πάει εκεινή την ώρα στο μαγαζί. Τελικά μετά από πολύ φασαρία μας έκοψαν απόδειξη.

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απιστευτο...αυτο με την αστακομακαροναδα... :mad: μετα τους φταιει ο Ευαγγελατος που τους ξεμπροστιαζει... :rolleyes:

Εχω σταματησει να τρωω απεξω,προσπαθω να κοψω & τους καφεδες,ποτα κλπ.Ξερω τη βρωμια που τους δερνει,ακομα & στα πιο ιν & ακριβα μαγαζια.Εχω δει με τα ματια μου αυτο που περιγραφει ο φιλος στην αρχη με τα ποτηρια...οπως επισης ο,τι ξηρος καρπος/πατατακι περισσευει,το πασαρουν στον επομενο.Οσο δε διαμαρτυρομαστε & συνεχιζουμε να πηγαινουμε,τοσο θα τα κανουν...νομιζουν οτι εχουν να κανουν με ζωα-βλακες & οχι με ανθρωπους-καταναλωτες...

Προσωπικά δεν το πολυψάχνω. Τα τελευταία χρόνια, παντού έτσι είναι (ή σχεδόν παντού).

Αν είναι να βγω για να πάω για ένα ποτό (το 1 είναι σχετικό :p ), ξέρω από πριν τι περίπου μπορεί να περιμένω. Οπότε "κλείνεις" τα μάτια και δεν το πολυψάχνεις. Εκτός και αν είναι κάτι πολύ τρανταχτό αυτό που θα γίνει (αν δεις καμμιά κατσαρία π.χ., να κολυμπάει στο Cutty Sark) :alien:

Λίγο πολύ γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στις κουζίνες των μαγαζιών.

Όσο για την απόδειξη που λες Ιωάννα, έχω δει διαφόρων ειδών, διαφόρων τιμών (στο ίδιο προΐον-στο ίδιο μαγαζί). Στην τελική, πάλι το ίδιο ποσό πληρώνω για αυτό που πήρα, απλά ξέρω ότι οι αποδείξεις είναι κάτι σχετικό σε πολλά μαγαζιά και μπορεί να γράφουν ότι να 'ναι.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Δεν θα επέμενα! Ούτε η πρώτη φορά ήταν που έγινε κάτι τέτοιο ούτε η τελευταία. Αλλά όχι να με βγάλουν και χαζή! Μήπως την έσκισα καταλάθος? Και τα χαρτάκια δηλαδή που τα πέταξα? Μπα όχι, τα έκρυψα για να ζητήσω κι άλλη απόδειξη! :mad:

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα δουλέψει σε ταβέρνα σε νησί ένα καλοκαίρι πριν κάποια χρόνια. Δεν φαντάζεστε τι είδαν τα μάτια μου. Ο μάγειρας ήταν μονίμως με το τσιγάρο στο χέρι (το οποίο χέρι έπλενε μόνο όταν τελειώναμε τη δουλειά :knife: ). Ψιλοχαλασμένα κρεατικά μαγειρεύονταν με μπόλικα μπαχαρικά και προσφέρονταν ως το πιάτο της ημέρας. Είχα και δυο συναδέλφους σερβιτόρους οι οποίοι έφτυναν στο πιάτο όποιου πελάτη δεν τους μιλούσε ευγενικά :X (ξέρω πως είναι μεγάλη αηδία, αλλά έχει και λίγο γέλιο ε?συγγνώμη)

Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών

Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω

Λύκε λύκε είσαι εδώ;

Είχα δουλέψει σε ταβέρνα σε νησί ένα καλοκαίρι πριν κάποια χρόνια. Δεν φαντάζεστε τι είδαν τα μάτια μου. Ο μάγειρας ήταν μονίμως με το τσιγάρο στο χέρι (το οποίο χέρι έπλενε μόνο όταν τελειώναμε τη δουλειά :knife: ). Ψιλοχαλασμένα κρεατικά μαγειρεύονταν με μπόλικα μπαχαρικά και προσφέρονταν ως το πιάτο της ημέρας. Είχα και δυο συναδέλφους σερβιτόρους οι οποίοι έφτυναν στο πιάτο όποιου πελάτη δεν τους μιλούσε ευγενικά :X (ξέρω πως είναι μεγάλη αηδία, αλλά έχει και λίγο γέλιο ε?συγγνώμη)

Δηλαδή το γέλιο που είναι? Γιατί δεν κατάλαβα.

Είναι αστείο να φτύνουν στο πιάτο σου?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εχω πει την εμπειρια που εζησα σε ενα μαγαζι ετυχε να δουλεψω 2 φορες εκει..και στην λαντζα κοπηκε η κοπελα απο το μαχαιρακι ενω εκοβε αγγουρακια κτλ.

ε αφου κοπηκε...ολο και κατι θα εσταξε μεσα σε αυτα...τα οποια θα τα φαει καποιος ανυποψιαστος πελατης...

παντως η κοπελα(αλλοδαπη) συνεχισε να κανει την δουλεια της και απλα εκοψε λιγο χαρτι και σκουπισε τα αιματα..και μετα απο 6-7 λεπτα της φεραν και οινοπνευμα..αναρωτιεμε αν εχει κανει τις εξετασεις υγειας..

παρολαυτα εγω πηγαινω στο μαγαζι εκεινο..αλλα πολυ δυσκολα να φαω κατι...

σιγουρα οτι υπαρχουν σε τετοια μαγαζια ειναι δυσκολο να υπαρχει συντηρηση και καθαριοτητα...αν και επιβαλεται..αλλα............

καποτε ειχα δουλεψει και σε ενα καφενειο εκει τα ποτηρια δεν τα επλυνα μονο με σαπουναδα..αλλα εβαλα και ξυδι που σπαει τις μυρωδιες και σκοτωνει τα μικροβια!

δεν μας υπολογιζουν καν!! οσο και κυριλλε μπορει να φαινεται ενα μπαρ-κλαμπ ή εστω μια καφετεριουλα σαν χωρος και μουσικη...το θεμα ειναι τι παιζει απο πισω...

Never Give Up:!:

Join friend!

Δηλαδή το γέλιο που είναι? Γιατί δεν κατάλαβα.

Είναι αστείο να φτύνουν στο πιάτο σου?

Σίγουρα δεν είναι αστείο να φτύνουν στο δικό μου πιάτο. Γι'αυτό και από τότε είμαι ιδιαίτερα ευγενική με τους σερβιτόρους. Επίσης πάντα ψάχνω εξονυχιστικά το πιάτο μου όταν τρώω έξω. Εκεί που δυσκολεύομαι λίγο είναι ο καφές. Που να καταλάβεις αν ο φραπές σου έχει ροχ$$α ή απλά είναι πολύ καλά χτυπημένος?

Και ναι δε θα το αρνηθώ,(αν και ζήτησα συγχώρεση ήδη προηγουμένως) είχα γελάσει πολύ εκείνο το καλοκαίρι. Αλλά ξέρεις τι λένε: ότι κοροϊδεύεις, το λούζεσαι. εις υγείαν.

Είναι δώδεκα η ώρα είναι η ώρα των σκιών

Κάπου θα σε συναντήσω, κάπου θα σε βρω

Λύκε λύκε είσαι εδώ;

Απιστευτο...αυτο με την αστακομακαροναδα... :mad:

Που να δεις τι μου ειπε η υπευθυνη του καταστηματος...

<< αποκλειετε κυριε >>

Δοξα το Θεο της λεω μυωπια δεν έχω,μα και να ειχα στο 1 μετρο αποσταση θα εβλεπα και μυγα.Απλως της λεω την επομενη φορα ειναι δεν ειναι δικο μου το πιατο,θα φροντισω για επισκεψη ΕΦΕΤ.

Ε εκει ειπε σας ευχαριστω για την παρατηρηση κτλ κτλ κτλ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είχα και δυο συναδέλφους σερβιτόρους οι οποίοι έφτυναν στο πιάτο όποιου πελάτη δεν τους μιλούσε ευγενικά :X (ξέρω πως είναι μεγάλη αηδία, αλλά έχει και λίγο γέλιο ε?συγγνώμη)

Τι να πεις για ατομα που θα πρεπε να ζουνε σε στανη...Μα ακομα και εκει υπαρχει ταξη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θα επέμενα! Ούτε η πρώτη φορά ήταν που έγινε κάτι τέτοιο ούτε η τελευταία. Αλλά όχι να με βγάλουν και χαζή! Μήπως την έσκισα καταλάθος? Και τα χαρτάκια δηλαδή που τα πέταξα? Μπα όχι, τα έκρυψα για να ζητήσω κι άλλη απόδειξη! :mad:

Οταν μου το εκαναν αυτο τους ειπα << πεινασα και την εφαγα >> κάλεσε μου το ΣΔΟΕ να το αποδειξεις οτι την εφερες ή ανοιξε την κορδελα της ταμειακης σου και δειξτην μου ;)

Χωρις πολλα πολλα εφερε νεα,χτυπημενη εκεινη την ωρα.

Αλλες φορες οταν λεω,<< μπορω να πληρωσω?>> και μου λενε στον αερα το ποσο,ψαχνω τα ποτηρια και καλα μηπως γραφουν κατι πανω και δεν το βλεπω.

Δουλεμα στο δουλεμα.

4 υποχρεωσεις απολυτες εχουν τα καταστηματα

1.Καταλογος στο τραπεζι ή εστω να τον έχει μαζι του ο/η σερβιτορος/α

2.Αποδειξη ειδων με ακριβη ειδη και τιμές - ωρα εκδοσης πραγματικη,το πολυ 1 ωρα αποκλιση +/-

3.Ακριβή ρέστα για ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ αποδειξη που εκδιδουν.

4. Εντυπο διαμαρτυριας και εντυπωσεων με τα στοιχεια του καταστηματος αναγραφομενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσωπικά δεν το πολυψάχνω. Τα τελευταία χρόνια, παντού έτσι είναι (ή σχεδόν παντού).

Αν είναι να βγω για να πάω για ένα ποτό (το 1 είναι σχετικό :p ), ξέρω από πριν τι περίπου μπορεί να περιμένω. Οπότε "κλείνεις" τα μάτια και δεν το πολυψάχνεις.

Και γιατι παρακαλω να του πληρωσω εγω τους φορους του και τα μεροκαματα του?

Αν ειναι ετσι και δεν φερνει σωστη αποδειξη ας μου κοψει κατι απο το ποσο οπως καναμε παλια οταν πηγαιναμε να παρουμε ενα ζευγαρι παπουτσια και λεγαμε << χωρις αποδειξη ποσο θα μου τα αφησεις? >> :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο για την απόδειξη που λες Ιωάννα, έχω δει διαφόρων ειδών, διαφόρων τιμών (στο ίδιο προΐον-στο ίδιο μαγαζί). Στην τελική, πάλι το ίδιο ποσό πληρώνω για αυτό που πήρα, απλά ξέρω ότι οι αποδείξεις είναι κάτι σχετικό σε πολλά μαγαζιά και μπορεί να γράφουν ότι να 'ναι.

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, αλλα την απόδειξη δεν την χρειάζεσαι για σένα αλλα ο μαγαζάτορας αν δεν την κόψει φοροδιαφεύγει. Ουσιαστικά πληρώνεις το φόρο, αλλα αυτός δεν την αποδίδει στο δικαιούχο, άρα κλέβει και σένα.

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς, αλλα την απόδειξη δεν την χρειάζεσαι για σένα αλλα ο μαγαζάτορας αν δεν την κόψει φοροδιαφεύγει. Ουσιαστικά πληρώνεις το φόρο, αλλα αυτός δεν την αποδίδει στο δικαιούχο, άρα κλέβει και σένα.

Ακριβως! Στην ουσια δεν φοροδιαφευγει, αλλα κανει φοροκλοπη! :mad:

alkhs123 εχω δουλεψει σε νυχτερινο μαγαζι...και σε καφε, αλλα οχι τοσο πολυ...

Εχω συναντσει παααααρα πολλους σαν και αυτους που περιγραφεις...

Και εδω Ιταλια που ειμαι, βλεπεις κατι τυπακια 1 και τιποτα, σαν να τα εχει λυπηθει ο Θεος και να μην ειναι τοσο ευγενικα κι εσυ να λες αν τους ριξω μια η μιση θα παει χαμενη.

Εχω πετυχει και χοντομαμακες.

Ποτε απο το μυαλο δεν μου περασε να φτυσω ή να κανω κατι αλλο στο ποτο του.

Γιατι ηξερα απο την αρχη οτι σε αυτην την δουλεια θα συναντησω τετοιους.

Και να εχω ξεπατωθει στην δουλεια, να μου πανε ολα στραβα να ειμαι στα νευρα κτλ κτλ.

Για τον απλουστατο λογο οτι εαν καποιος ειναι αγενης ή καραγκιοζης, με το να κανω εγω το ιδιο γινομαι ακομα μεγαλυτερος.

(Μιλαω για το πως το βλεπω εγω το θεμα.)

Εαν με φερει στο αμην στο φιναλε ζηταω απο καποιον αλλο να παρει παραγγελια για εμενα και αν δεν υπαρχει αλλος, το κανω γαργαρα ή του το λεω να ειναι πιο ευγενικος.

Και αν δεν καταλαβει, το πολυ πολυ να τον αρχησω στις ειρωνιες και να μην ξερει τι του γινεται.

Αλλα οχι ετσι κι εσυ ρε αδερφε... :blink:

Ειναι "καπως" αισχρο να φτυνεις στο ποτο του αλλου.

Στο φιναλε,περιμενε τον οταν παει να φυγει και ξηγησου.

Και ποιος μου λεει οτι αυτο το "φτυσιμο" δεν το κανει καποιος μονο οταν του σπαει τα νευρα ο πελατης, αλλα το κανει γιατι ξυπνησε στραβα... :confused:

γιατι αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι εσυ εφτυσες (ή οτι αλλο εκανες) στν καφε του, οι αλλοι που δουλευαν εκει τι "ζορι" ειχαν να το κανουν κι εκεινοι; :confused:

Για συμπαρασταση;

Αnyway, πραγματικα τετοιες συμπεριφορες και απο ατομα που δουλευουν σε τετοια μαγαζια και απο πελατες με λυπουν ιδιαιτερα.

Φανταστείτε να έχει κανονίσει κανένας να βγει έξω απόψε και πριν βγει να διαβάσει αυτό το thread... :confused:

Σταματήστε τις περιγραφές,είναι κρίμα να πάρει άλλο δρόμο το thread...

Αυτό είναι το πρόβλημα του Έλληνα έλλειψη παιδείας, ο ένας είναι αγενής και ο άλλος φτύνει το ποτό του. Μάλιστα…
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Βλεπω οτι αναψε λιγο η κουβεντουλα και πηρε αλλο μονοπατι.Ηρεμα βρε παιδια.

Γιατο πλυσιμο που ειπε ενας φιλος,αν ημουν Ευαγγελατος,θα σου ειχα βιντεο για μια ωρα !Δεν ηταν κατι της μιας στιγμης που λεμε.Δουλευε ετσι .

Ladybird,μπορει ο φραπες σου να μην εχει αυτο που σκεφτηκες,αλλα οταν ενα μαγαζι εχει πολυ κινηση,ερχετε κοσμος μαζεμενος και δεν προλαβαινουν να χτυπουν φραπεδες,εχουν προβλεψει.Τους χτυπανε απο πριν ,πολλους μαζι, και για να κρατησει ο αφρος,εχει μεσα χτυπημενο ασπραδι αβγου.(Ποσο μαλλον αν τα αβγα ειναι Ιταλιας ).

Στις υποχρεωσεις εστιατοριων και οπου αλλου σερβιρονται ροφηματα κλπ , ειναι και το ποτηρι με το νερο.Με νομο.Ομως οι περισσοτεροι μας πουλανε αυτο που υποχρεουνται να κανουν.

Αποδειξεις.Ειναι να απορει κανεις πως τα βγαζει περα αυτη η χωρα,εχοντας σιγουρους φορολογουμενους,μισθοτους και συνταξιουχους,κατι λιγα απο τους υπολοιπους και την εμμεση φορολογια.

Και οσο για πελατες αρχοντες της παρεας,μαγκες,βιαστικους και ενα σωρο αλλους,πιστευω οτι η εξυπνη καρφωτη απαντηση ειναι η καλυτερη για να τους την σπασεις.

Στο θεμα ομως που μας καιει περι καθαριοτητος.Αληθεια,εχουμε δικαιωμα να γραφουμε και το ονομα του μαγαζιου,στο οποιο κατι μας ξενισε,`η πρεπει να εχουμε πρωτα αποδειξεις ?

Στο θεμα ομως που μας καιει περι καθαριοτητος.Αληθεια,εχουμε δικαιωμα να γραφουμε και το ονομα του μαγαζιου,στο οποιο κατι μας ξενισε,`η πρεπει να εχουμε πρωτα αποδειξεις ?

Οχι,δεν θα γίνει κάτι τέτοιο και καταλαβαίνεις τους λόγους.Αποδείξεις δεν νοούνται σε ένα φόρουμ με ανώνυμα μέλη και συν της άλλης δεν θα πάρουμε την θέση της δικαιοσύνης για να αρχίσουμε να κατηγορούμε επιχειρήσεις με τον κίνδυνο πάντα να προκύψουν και θέματα συκοφαντικής δυσφήμισης για τον οποιονδήποτε λόγο απο τον οποιονδήποτε.

Οκ Βασιλη !

Το γνωριζα το θεμα,γι`αυτο αλλωστε και το δευτερο σκελος της ερωτησης περι αποδειξεων.

ελεος ρε παιδια, να τους στειλω ενα palmolive με κουριερ!!! καποια πραγματα πρεπει να εχεις παιδεια για να τα κανεις ή να μην τα κανεις, δε θα σε σωσει απο την οικονομικη καταστροφη το palmolive.