babis3g Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 υπάρχει περίπτωση να απέσυραν την αναβάθμιση λόγο πού βρέθηκαν bugs στο συγκεκριμένο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2025 Μου ήρθε και μένα μόλις τώρα! Μία μέρα περίπου μετά από αλλαγή σε Ινδονησία! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2025 δηλαδή το άφησες στο Ινδονησία συνέχεια μέχρι να κατεβεί? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2025 On 6/12/2025 at 12:00 ΜΜ, babis3g said: δηλαδή το άφησες στο Ινδονησία συνέχεια μέχρι να κατεβεί? ευχαριστώ Ναι. Κάνα 2 μέρες μου έκανε και ήρθε! Τώρα το γύρισα πάλι Ελλάδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 (edited) On 3/12/2025 at 12:42 ΠΜ, Kostas_Ts_86 said: Χμμμμ....τότε προσπάθησε με Ινδονησία μπας και ξεκολλήσει. Αλλιώς πρόσθεσε κάποιο account και κάνε το παραπάνω. Εμένα έπιασε με την πρώτη Δούλεψε αυτο που είπες Ινδονησία αλλά δεν το προχώρησα και γύρισα Ελλάδα. Εγώ έχω ευρωπαϊκή έκδοση eu. Κάνοντας σχετικη ερωτήση για change region στο Google ai έβγαλε το παρακάτω: Ένα θέμα είναι το 5g optimization και δεύτερο κατεβάζεις Ινδονησία σε eu? Θα μου πεις eu είναι το κινητό και η βάση σου άλλαξε και κυριολεκτικά πήγες στην Ινδονησία και κατέβασε eu update από εκεί. Γενικά η Xiaomi έχει global,eu,china. Θα μου πεις επίσης θα λυθούν ότι προκύψει σε ΕΠΟΜΕΝΟ update από Ελλάδα πλέον. Επίσης παίζει ρόλο για όλα αυτά αν μπορείς να επαναφέρεις το region σε Ελλάδα μετά το download και πριν την εγκατάσταση?? Yes, it's generally considered safe and a common practice to change your Xiaomi's region to get updates faster (like from India, Singapore, or China), and you can usually switch back afterward with minimal issues, though some users report occasional glitches with network (5G) or specific regional apps/services. Always back up your data first and ensure you're switching to a stable ROM region for your device model to avoid potential conflicts. How it works Update Rollouts: Xiaomi rolls out updates in phases, with some regions getting them sooner. Region Trick: Changing your region (Settings > Additional settings > Region) tricks the phone into seeing updates available for that new region. Features & Ads: It can unlock region-specific themes or reduce system ads, but you might lose or gain some apps/services. Risks & Considerations Potential Glitches: Some users experience temporary network issues (like 5G problems) or app incompatibilities after changing back. Data Loss: It's considered an update, not a factory reset, so data is usually safe, but backups are crucial. ROM Compatibility: Switching to a region with vastly different software (e.g., Chinese ROM vs. Global) can be riskier than switching between similar global regions (like Global to India). Edited December 9, 2025 by Dejan457 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Σε συσκευή Poco συμφουρομήτης είχε αλλάξει χώρα και δεν είχε VoLTE και VoWiFi παρόλο που γύρισε την χώρα Ελλάδα πριν γίνει η εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 (edited) έχω μπει beta tester μπας & έρθει καμία αναβάθμιση (redmi 12, δεν πήρα αναβαθμιση 8 μηνες) & στο xiaomi community μου είπαν να μην αλλάξω region (μάλλον σαν tester) ... από την άλλη να μην έρχεται τίποτα ειδικά αν υπάρχουν bugs σε βασικές λειτουργίες ή εφαρμογές πού δουλεύουμε, ειναι λίγο χάλια η κατάσταση τι να πω πολύ καλά τηλέφωνα γιά την τιμή τους με πολ΄λές λειτουργείες * καλά hardware, αλλά εχουν αυτό το κακό να μην έρχονται οι αναβαθμίσεις στην ώρα τους, σε κάποιους καθόλου Edited December 9, 2025 by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, η μόνη μάλλον ασφαλής λύση είναι να το αποχωριστω για καποιες μέρες οσο τέλοσπαντων το κρατήσουν στο service. Ναι μου λένε στο σέρβις δεν υπάρχει άλλη λύση, μας το φέρνετε. Λέω και αν δεν το φέρω πόσο θα κρατήσει αυτό? Μου λένε μάλλον για πρώτο τρίμηνο του 26 αν διορθωθεί , φαντάζομαι στην τύχη το είπε και τον ρώτησα αν αυτήν είναι επίσημη τοποθέτηση... Και επίσημη ανακοίνωση πουθενά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 (edited) εγώ οταν τους πήρα τηλ. στο service greece & τους είπα δεν έχω πάρει αναβάθμηση εδω & 8 μηνες (redmi 12 5G) δεν μου είπαν τίποτα να το στείλω μέσα...είπαν θα έρθει αναβάθμιση τέλη δεκεμβρίου...αρα κάτι πειράζουν αυτοί στους servers όπως το κατάλαβα Edited December 9, 2025 by babis3g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, babis3g said: εγώ οταν τους πήρα τηλ. στο service greece & τους είπα δεν έχω πάρει αναβάθμηση εδω & 8 μηνες (redmi 12 5G) δεν μου είπαν τίποτα να το στείλω μέσα...είπαν θα έρθει αναβάθμιση τέλη δεκεμβρίου...αρα κάτι πειράζουν αυτοί στους servers όπως το κατάλαβα Είχα πάρει παλιότερα και έλεγαν μέχρι τέλη Νοεμβρίου που είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί η διανομή σε eu. Τίποτα. Τώρα που ξαναπήρα είπαμε να το πάω από εκεί. Γενικά ο καθένας λέει ότι θέλει σίγουρα δεν ξέρουν και σίγουρα δεν πειράζουν τίποτα στους servers, απλά δεν γνωρίζουν. Το θέμα είναι αν σου κολλήσει πάλι μετά τη διετία που είναι εγγύηση και έχεις και μελλοντικα updates να περιμένουν. Τραγικοι και είναι αρκετά χρόνια διαβάζω αυτό γνωστό αυτό το θέμα που κολλάνε τα updates Edited December 9, 2025 by Dejan457 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2025 Δυστυχώς έτσι είναι με την Σιαομάρα... και σε ένα Mi 11i που είχα ενημερώσεις με το σταγονόμετρο και μπορεί ξαφνικά το τελευταίο διάστημα (3μηνο τετράμηνο του 24) απανωτά update κάθε μήνα ενώ προηγουμένως περνούσε και 6μηνο δίχως ενημέρωση Πολλές συσκευές πολλά μοντέλα κάπου χάνεται η μπάλα λογικό, όμως όχι λογικό για ναυαρχίδα και τηλέφωνο τέτοιας κατηγορίας και τιμής όπως είναι η σειρά ουλτρα 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 (edited) Ανιχνεύω κακη διαχείριση ενέργειας και μειωμένη απόδοση μπαταρίας με την 3.0. Επίσης καθυστερήσεις με wifi σε κάποιες εφαρμογές. Καλημέρα Update : το πρόβλημα με το wi-fi διορθώθηκε ξαναπερνώντας το update. Το battery drain όμως συνεχίζεται. Edited December 20, 2025 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 3 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιανουαρίου Καλησπέρα και καλή χρονιά. Νέο update 3.0.7.0 ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsik70 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου Χρόνια πολλά & καλή χρονιά. Προσπάθησε κάποιος να δουλέψει τη διαγραφή στις φωτογραφίες και του δουλεύει; Στο δικό μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στη φώτο. Πίστευα ότι μετά το update θα έστρωνε αλλά μάταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAKISART2 Δημ. 6 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιανουαρίου Παιδιά τελικά απο θήκη και προστατευτικό τζαμακι που έχετε καταλήξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 7 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιανουαρίου On 4/1/2026 at 9:43 ΜΜ, pantsik70 said: Χρόνια πολλά & καλή χρονιά. Προσπάθησε κάποιος να δουλέψει τη διαγραφή στις φωτογραφίες και του δουλεύει; Στο δικό μου βγάζει το μήνυμα που βλέπετε στη φώτο. Πίστευα ότι μετά το update θα έστρωνε αλλά μάταια στο redmi 12 5G μολις πέρασα το HO2 δεν έκανε διαγραφή όσες φωτό είχα τραβηξει απο την κάμερα πού τις αποθήκευα στην sd card ... έφτιαξε προσωρινά όταν έκανα clear data στο camera app αλλά μετά ξανά εμφανίστηκε ... το πρόβλημα λύθηκε οριστικά όταν έκανα format την sd card μέσω του κινητού κάπου στο storage, αλλά δεν είχα αρχεία μέσα (αλλιώς θα έπρεπε να κάνω πρώτα back up) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsik70 Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, babis3g said: στο redmi 12 5G μολις πέρασα το HO2 δεν έκανε διαγραφή όσες φωτό είχα τραβηξει απο την κάμερα πού τις αποθήκευα στην sd card ... έφτιαξε προσωρινά όταν έκανα clear data στο camera app αλλά μετά ξανά εμφανίστηκε ... το πρόβλημα λύθηκε οριστικά όταν έκανα format την sd card μέσω του κινητού κάπου στο storage, αλλά δεν είχα αρχεία μέσα (αλλιώς θα έπρεπε να κάνω πρώτα back up) Δε θέλω να διαγράψω φωτογραφίες. Είναι στη λειτουργία επεξεργασίας της φωτογραφίας στην επιλογή ''δημιουργία'' όταν πατάω για να διαγράψω κάτι από τη φωτογραφία βγάζει το παραπάνω μήνυμα. Μίλησα με την αντιπροσωπεία κάναμε κάποιες ενέργειες για να διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δεν έγινε κάτι. Μου είπαν σαν τελική λύση την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Ίσως αν αναφερθεί και από άλλους χρήστες να διορθωθεί σε κάποιο μελλοντικό update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 8 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιανουαρίου ναι το ίδιο σε εμένα παρότι άλλο μοντέλο ... κάνε back up τις φωτο σε κάποιο στικάκι μέσω pc/laptop & δοκίμασε format την κάρτα από το κινητό, καλύτερα από το να γίνει ολική επαναφορά που θα γίνουν ρυθμίσεις Ολα από την αρχή, μετά απλά ξανά περνάς τις φωτό στο κινητό δεν θα τις χάσεις ... αλλιώς θα περιμένεις το επόμενο λογισμικό ... ξέχασα & Καλή Χρονιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην παρέα, το έχω 2-3 μέρες και δηλώνω εντυπωσιασμένος γενικά αλλά και ειδικά από τις κάμερες - θα επανέλθω σε αυτές μελλοντικά. Ένα θέμα που παρατηρώ κι εγώ είναι ότι η sim της vodafone ΔΕΝ μου δίνει δυνατότητα volte, ενώ η γερμανική που έχω στην 2η θέση λειτουργεί κανονικά, παρότι το roaming είναι μέσω voda! Τραγελαφικό μεν αλλά τι παίζει? 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis3g Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου δοκιμασε χειροκινητα θελει & το wifi calling https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/rythmiseis-kinitis-syskevis/ti-einai-to-volte-kai-pos-kano-energopoiisi-apenergopoiisi αν τιποτα παρε τους τηλεφωνο να δουν αν ειναι ενεργό στο προφίλ IMS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Μόλις έσκασε νέο update 3.0.9.0. Καλησπέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. 1 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαρτίου Το έβαλα κι εγώ, δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή προς το παρόν. Απ' ότι είδα ενημέρωση ασφαλείας + σταθερότητα κάμερας αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου On 1/3/2026 at 9:50 ΠΜ, fufutos said: Το έβαλα κι εγώ, δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή προς το παρόν. Απ' ότι είδα ενημέρωση ασφαλείας + σταθερότητα κάμερας αναφέρει. Νομίζω διορθώθηκαν κάποια θέματα συνδεσιμότητας που είχα σε κάποιες εφαρμογές με το wifi. Μου φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) Δυστυχώς τα θεματακια με το wifi συνεχίζονται. Εσάς σας συμβαίνει αρκετά συχνά να μην λειτουργεί η φωνητική πληκτρολόγηση ; Διορθώνεται με άνοιξε - κλείσε το wifi ή αλλαγή από wifi σε δεδομένα και τούμπαλιν Edited 16 Μαρτίου by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Σε μένα μια χαρά δουλεύει το wifi. Φωνητική δεν χρησιμοποιώ - είμαι παλιομοδίτης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts