kateriniotis Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Είμαι χρήστης του κινητού εδώ και δύο χρόνια. Πραγματικά εξαιρετικό κινητό με πολύ λίγα προβλήματα και αυτά όχι τίποτα ιδιαίτερο. Anyway, έφτασε η στιγμή για να το αλλάξω. Σήμερα αύριο θα πάρω το 5800 αλλά χθες σε μια από τις τελευταίες ημέρες χρήσης του έπεσε πάνω του σχεδόν μισό ποτήρι ουίσκυ. Έβγαλα τη μπαταρία και την κάρτα, αλλά όταν πήγα να το ανοίξω απλά μου βγάζει λευκή οθόνη με το σήμα της μπαταρίας επάνω και το εισαγωγικό με τα δύο χέρια της Νοκια. Απο εκεί και πέρα, ενώ δείχνει πως ανοίγει, δεν το κάνει. Τέλος πάντων, δεν με πειράζει που χάλασε αφού θα το αλλάξω αλλά ούτε τα αρχεία με ενδιαφέρουν γιατί τα έχω στην κάρτα και στο λαπτοπ περασμένα. Χρειάζομαι όμως οπωσδήποτε τις επαφές που είναι στη μνήμη του τηλεφώνου. Αφού δεν ανοίγει, βλέπετε κανέναν άλλο τρόπο για να μπορέσω να τις περάσω στη sim? Αν το πάω σε κάποιον Γερμανό ή σε άλλο κατάστημα, θα μπορέσουν να κάνουν κάτι? an den anoigei kanonika to tilefofo kanena katastima den mporei na kanei tipota. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosdionys Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Ύστερα από δικές μου ενέργειες πληροφορήθηκα σήμερα ότι από κάποιο λάθος στα κεντρικά του ΓΕΡΜΑΝΟΥ η μπαταρία έφυγε σήμερα με την ACS courier. Μου ζήτησαν συγγνώμη απο το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του ΓΕΡΜΑΝΟΥ. Έχω τον αριθμό φορτωτικής, αλλά λόγω αργίας θα μπορέσω να μάθω το Σάββατο πότε θα έχω την μπαταρία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Απλα σου δώσαν μια like original αντιγραφή κοινώς. Την αγοράζεις 3 την πουλάς 25. Αν κοιμάσαι όρθιος δεν το παίρνεις χαμπάρι... Και πίστεψε με είναι πάρα πολλές οι like original. Εσυ προφανώς δεν κοιμάσαι όρθιος. :) Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosdionys Δημ. May 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2009 Δυστυχώς και η 2η που μου έστειλαν με courier ήταν χωρίς μαύρο πλαίσιο! Δεν την άνοιξα. Ύστερα από συνεννόηση με την Υπεύθυνη του Τμ. Εξυπηρέτησης Πελατών της ΓΕΡΜΑΝΟΣ (την οποία και ευχαριστώ) επέστρεψα την μπαταρία στο κατάστημα που την αγόρασα και πήρα πίσω τα χρήματά μου. Τέλος καλό, όλα καλά. Θα ήθελα όμως να πω και 2 συμπεράσματα για τις αγορές που κάνουμε όλοι μας: - Ελέγχετε πάντα αυτό που αγοράζετε για το αν πληρεί τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας αλλά και στα χαρακτηριστικά που αναγράφονται στο εγχειρίδιο του προϊόντος. - Αν διαπιστώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, ελέγξτε το απευθυνόμενοι στο κατάστημα αγοράς αλλά και στην αντιπροσωπεία. - Μην επαναπαύεστε στα όσα σας λένε αλλά να σκέφτεστε οι ίδιοι και να αξιολογείτε τα γεγονότα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyspanos Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Παιδιά θέλω να φλασάρω το ΝΟΚΙΑ 6234 με το firmware του ΝΟΚΙΑ 6233. Ξεκινώ με την αλλαγή του Product Code στο κινητό μέσω του Nemesis Service Suite. Βάζω σαν Product Code 0532187 (Silver 6233 νομίζω είναι..). Το αποθηκεύω με write. Κάνω επανεκκίνηση και τον υπολογιστή αλλά και το κινητό. Ανοίγω το Software Update. Ελέγχει για το κινητό αλλά και πάλι το αναγνωρίζει σαν 6234!!! Μήπως γίνεται να μου δώσει, κάποιος που κατάφερε να το φλασάρει ή ξέρει την διαδικασία καλά, καλύτερες οδηγίες? Επίσης τον Opera Mini, πως τον σετάρω για Vodafone CU? Μου ζητάει συνέχεια "πακέτο δεδομένων"!!! Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν μπορεις να κανεις κατι ,δεν εχει να κανει με διαφορετικο product code αλλα διαφορετικη συσκευη. 6233 - RM-145 6234 - RM-123 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyspanos Δημ. May 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2009 Δεν μπορεις να κανεις κατι ,δεν εχει να κανει με διαφορετικο product code αλλα διαφορετικη συσκευη. 6233 - RM-145 6234 - RM-123 Σωστός!!! Και το λέει και με μεγάλα γράμματα!!! :lol::lol::lol: Δεν μπορώ να το αλλάξω με τίποτα Phoenix κτλπ?? :O: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Λέτε να υπάρχει πουθενά κανένα κομμάτι καινούργιο? Θα το τσιμπούσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Ξέρουμε το product code για Ελλάδα για το 6233 σε μάυρο χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Ξέρουμε το product code για Ελλάδα για το 6233 σε μάυρο χρώμα? 0532187 για το unbranded και 0538659 για το vodafone branded. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Ξέρουμε το product code για Ελλάδα για το 6233 σε μάυρο χρώμα? 0532187 για το unbranded και 0538659 για το vodafone branded. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtel Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 πωσ θα προσθεσω ελληνικα στο 6233? τι χρειαζεται και που τα βρισκω ? πρεπει να ειναι χακαρισμενο? αν ναι ,που βρισκω τα προγραμματα για να το κανω χακ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 υπάρχει η εξης ερωτηση : εχουμε 1) κινητο με μπαταρια γυρω στα 1000mah το οποιο ερχεται με τον νεο φορτιστη της νοκια ac-8 ο οποιος βγαζει γυρω στα 800ma 2)bluetooth (αγνωστης μπαταριας) το οποιο ερχεται με τον κλασικο φορτιστη ac-3 ο οποιος βγαζει γυρω στα 300ma μπορουμε να φορτισουμε το πιο πανω κινητο με τον ac-3 φορτιστη και αν ναι θα φορτισει κανονικα η μπαταρια; αντιστοιχα, μπορουμε με τον ac-8 να φορτισουμε το bluetooth;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ναι μπορείς να το κάνεις. Απλά με περισσότερα ma φορτίζεται γρηγορότερα άρα δεν θα έχεις τόσο καλή αυτονομία. Για τον λόγο αυτό προτείνουμε φόρτιση μέσω USB ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MetroStar Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Eίναι πολύ αξιόπιστο και στιβαρό κινητό, το έχω ακόμη και το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο. Τι εννοείς να προσθέσεις ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 πωσ θα προσθεσω ελληνικα στο 6233? τι χρειαζεται και που τα βρισκω ? πρεπει να ειναι χακαρισμενο? αν ναι ,που βρισκω τα προγραμματα για να το κανω χακ? ευχαριστώ Αν και δεν είναι υπερβολικά χρονοβόρα (για κάποιον που γνωρίζει και το έχει ξανακάνει), είναι μεγάλη και πολύπλοκη διαδικασία και αν δεν έχεις ιδέα, χρειάζεσαι πλήρη καθοδήγηση σε όλα τα βήματα την πρώτη φορά.. Πρέπει να αλλάξεις το product code του τηλεφώνου με το NSS και μετά να το φλασάρεις με το Phoenix. Ακούγεται απλό αλλά δεν είναι. Το που βρίσκεις τα προγράμματα θα το ψάξεις μόνος σου γιατί η αναφορά ιστοσελίδων που φιλοξενούν παράνομο λογισμικό, απαγορεύεται από τους κανονισμούς του myPhone.gr. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Eίναι πολύ αξιόπιστο και στιβαρό κινητό, το έχω ακόμη και το χρησιμοποιώ σαν δεύτερο. Τι εννοείς να προσθέσεις ελληνικά? Το εχω σε χρώμα bronze σε αρίστη κατάσταση (αχρησιμοποίητο)και το προσέχω σαν τα μάτια μου, το τηλέφωνο ειναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 μου ηρθε ενα μαιλ το οποιο εγραφε μεσα καποιες πληροφοριες για κινητα και γενικα καποια τηλεφωνα αναγκης και μεσα σε ολα ειχε και ενα κωδικο ο οποιος (*3370#) λεει οτι σου δινει ενα τελικο αποθεμα μπαταριας σαν ρεζερβα το οποιο ''κραταει'' το κινητο σαν ρεζερβα... Απο την αλλη διαβασα οτι αυτο βοηθαει στην βελτιστοποιηση της ποιοτητας κλησεως... Αληθευει κατι απο ολα αυτα?Ξερει κανενας τιποτα η απλα ειναι μια βλακεια η οποια μπορει να μας υποκλεψουν τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Καλά να σου υποκλέψουν δε γίνεται. Μπορεί σε κάποες συσκευές να μπαίνει στο κρυφο μενου αλλά μέχρι εκει. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Το χω ακούσει κι εγώ αυτό.. Έλεγαν και καλά ότι όλα τα κινητά έχουν μια κρυφή μπαταρία, για να κρατούν την ώρα, ημερομηνία κτλ ... Τώρα κατά πόσο αληθεύει αυτό, δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Με λίγο googlισμα έχουμε τα παρακάτω *3370# This Nokia code activates Enhanced Full Rate Codec (EFR) - Your Nokia cell phone uses the best sound quality but talk time is reduced my approx. 5% #3370# Deactivate Enhanced Full Rate Codec (EFR) οπότε για το κομμάτι μπαταρία μειώνει την αυτονομία της τελικά. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 αυτά όντως ισχύουν?γιατι εγώ που τα δοκιμάζω σε n82 δεν παρουσιάζει κάτι..όπως οταν πχ πατάω για το ιμει..απλά μένει ο αριθμός στην οθόνη.τι γίνεται τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δεν ισχύουν. Σε πολύ παλιές συσκευές ίσως... τώρα πλέον όχι! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 άλλο τίποτα τέτοιο παίζει? easter egg tip n trick κτλ.? με μια μικρή έρευνα που έκανα δεν βρήκα κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Ό,τι γνωρίζω (γνωρίζουμε) υπάρχει εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts