Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6233 - 6234 (Vodafone)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλααααα!...Αν εχουν αυτοι ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ 6233 τοτε εγω ειμαι ο...Tom Cruise! :tease:

:blink: :blink: :blink: :blink:

Να σου πω κι εμένα λίγο παράξενο μου φαίνεται που ακόμα και στο επίσημο site της Nokia είναι στην κατηγορία "προσεχώς". Πάντως η τιμή του είναι άριστη.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλααααα!...Αν εχουν αυτοι ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ 6233 τοτε εγω ειμαι ο...Tom Cruise! :tease:

xexexe!!!:D :D :D

kouragio, etsi opws paei prwta tha paixeis sto mi4 kia meta tha doume to 6233...:p

Ειμαι στα γυρισματα και χρησιμοποιω το 6233 μου! Φοβερο τηλεφωνο!:rotfl:

Καλά γυρίσματα :w00t: ! Πότε θα προβληθεί η ταινία να το δούμε κι εμείς ? :lol:

Life is a game

σαν εμφανιση ασχημο πραγματικα.

Το μαύρο με το νίκελ πλαίσιο που φαίνεται σε μερικές παραπάνω φώτο είναι ωραίο , κατά την γνώμη μου βέβαια:O

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

diladi pote erxetai???? den einai etoimoparadoto???

Το TargetSales θα ξέρει αύριο πότε θα είναι διαθέσιμο. Μου είπε ότι μάλλον μέσα στην εβδομάδα. http://smilies.sofrayt.com/%5E/d/spy.gif

Το TargetSales θα ξέρει αύριο πότε θα είναι διαθέσιμο. Μου είπε ότι μάλλον μέσα στην εβδομάδα. http://smilies.sofrayt.com/%5E/d/spy.gif

Η τιμή των 300 ευρώ ισχύει??

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Η τιμή των 300 ευρώ ισχύει??

Ισχύει γιατί έχει τιμολογηθεί ήδη. 293 ευρώ τελική.

Το πακέτο τι περιλαμβάνει άραγε;

Η μπαταρία είναι η 970 που έχει το 6280;

Η οθόνη των 2'' με ψιλοχαλάει. Θα την ήθελα 2,2''.

Τι γίνεται παιδιά? Πότε τελικά έρχεται ή άντε σε ποιό σημείο του δρόμου βρίσκεται? Θέλω να αλλάξω το 6230i μου:cry:

Γνωρίζει κανείς τις ακριβείς διαστάσεις της οθόνης; Μιλάω για διαστάσεις σε εκατοστά.

rotisa xtes k eipan oti tin tetarti tha anakoinwthei i diathesimotita tou. exoun parageilei idi megales paragelies...

Διαθεσιμοτητα απο που φιλαρακι;:rolleyes:

Γνωρίζει κανείς τις ακριβείς διαστάσεις της οθόνης; Μιλάω για διαστάσεις σε εκατοστά.

Η οθόνη του είναι 2 ιντσών. Οπότε υπολόγισε περίπου στο 32Χ41 χιλ.

Η οθόνη του είναι 2 ιντσών. Οπότε υπολόγισε περίπου στο 32Χ41 εκ.

Χμμ, σε προηγούμενη φωτό στο ίδιο thread είδα πως είναι ίδια σε διαστάσεις με εκείνη του 7370 (3.0x4.0). Για να δούμε τελικά τι θα ισχύσει :worry:

Το χάλι των φωτογραφιών συνεχίζεται στα s40. Η μόνιμη αδυναμία της ΝΟΚΙΑ. Το βίντεο αρκετά καλό.

Το Nokia Shop της Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη θα το έχει μάλλον έως την Παρασκευή. Να το πιστέψω; :worry:

Το Nokia Shop της Πολυτεχνείου στη Θεσσαλονίκη θα το έχει μάλλον έως την Παρασκευή. Να το πιστέψω; :worry:

Όχι, γιατί το κεντρικό τους στη Β. Όλγας μού είπε ότι θα το έχουν την άλλη εβδομάδα.

Το Πλαίσιο Πάτρας, από την άλλη, αγνοούσε την ύπαρξή του.

Όχι, γιατί το κεντρικό τους στη Β. Όλγας μού είπε ότι θα το έχουν την άλλη εβδομάδα.

Το Πλαίσιο Πάτρας, από την άλλη, αγνοούσε την ύπαρξή του.

Άντε πάλι με αυτό το μπάχαλο στις αφίξεις! Άρε νούμερα :lol: :lol: :lol:

παιδιά δεν μπορώ να δω το βιντεάκι γιατί?? ενώ τα αλλα video του 6230i μου τα παίζει αυτό δεν το παίζει ξέρει κανεις το λόγο ?? μήπως φταίει το PC Suite
[/sIGPIC]

Πάντως εμένα μου φαίνεται αρκετά απίθανο να κυκλοφορήσει το κινητό μέσα στις επόμενες ημέρες. Ούτε το "available" υπάρχει στο επίσημο site της Nokia, ούτε το manual μπορούμε να βρούμε και να κατεβάσουμε σε pdf, ούτε σχετικά reviews έχουν γίνει από τα γνωστά sites, ούτε τίποτα που να δείχνει πως το κινητό σύντομα θα κυκλοφορήσει. Τι να πω :worry:

μετά από ενημέρωση της Nokia η συσκευή Nokia 6233 θα βρίσκεται στην ελληνική αγορά περίπου στις 15 Ιουνίου.

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Targetsales

ayto mou esteilan simera... tha tous pistepsw logika...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η μπαταρία του 6233 είναι ίδια με εκείνη του 6280; Πάντως για το 6233 γράφει ΒΡ-6Μ-S ενώ στο 6280 είναι η ΒΡ-6Μ. Τι διαφορές έχουν;

Μετά από επικοινωνία με το Nokia Club Αγ. Παρασκευής μου είπαν ότι θα έρθει μέχρι τέλος του μήνα. Ελπίζω ότι λένε έτσι για να μην τους πρήζουμε... :worry:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★