tsimisde Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, TEOGOGAS said: Μόλις μου ήρθε το κινητό δεν είχε μέσα φορτιστεί. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα φορτιστή να αγοράσω κάπου διάβασα ότι χρειάζεται 90 watt επίσης έχω διαβάσει ότι Besus είναι καλή φορτιστές Χρειάζεται 90 Watt για να ισχύει η ταχεία φόρτιση. Υπάρχει ένας της Xiaomi στα 65, θα είσαι μια χαρά, δεν θα έχεις τόσο μεγάλη διαφορά στο χρόνο φόρτισης, εκτός αν τόσο είσαι στο τρέξιμο και ακόμα και αυτά τα λεπτά είναι πολύτιμα. Γενικά, οποιοσδήποτε φορτιστής κάνει, απλά δεν θα φορτίζει τόσο γρήγορα η συσκευή αν δεν είναι στα αντίστοιχα Watt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Έχει δοκιμάσει κάποιος τους χάρτες της google να μας πει άμα υπάρχει το θέμα που υπάρχει στο Χ6 pro με το κλείδωμα και την κατευθυνση της θέσης? Γίνεται calibration η πυξιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosrs Δημ. 1 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Φεβρουαρίου On 24/1/2025 at 3:34 ΜΜ, PMak said: Χθες ήρθε το Poco X7 Pro 5G Δεν είχα αλλάξει συσκευή από το 2019 που είχα πάρει το Redmi Note 9 Pro, το οποίο όμως πλέον δείχνει τα χρονάκια του... Το κουτί είχε (εκτός από το κινητό) καλώδιο φόρτισης, μαύρη θήκη (πήρα το μαύρο, για τα άλλα χρώματα δεν ξέρω τι χρώμα θα είναι η θήκη) αλλά ΔΕΝ είχε φορτιστή. Η μεταφορά όλων των δεδομένων έγινε πάρα πολύ εύκολα, απλώς είχα κοντά τα δύο κινητά και μεταφέρθηκαν σχεδόν τα πάντα αυτόματα. Ήρθε στην ευρωπαϊκή έκδοση (EU) με Android 15 και HyberOS 2.το οποίο με μια αναβάθμιση πήγε στην 2.0.9.0 Σε γενικές γραμμές για τον λίγο χρόνο που το έχω, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έναν γρήγορο φορτιστή πρέπει να πάρω μόνο. Καλησπέρα κι εγώ το πήρα αλλά δεν μου βγάζει σήμα 5g ούτε με cosmote ούτε με nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 20 ώρες πριν, vagosrs said: Καλησπέρα κι εγώ το πήρα αλλά δεν μου βγάζει σήμα 5g ούτε με cosmote ούτε με nova Αφορά την Cosmote: Στείλε sms στο 1333 τη λέξη WIFICALL Και μόλις λάβεις sms επιβεβαίωσης τότε κάνε επανεκκίνηση τη συσκευή. Edited 2 Φεβρουαρίου by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, vagosrs said: Καλησπέρα κι εγώ το πήρα αλλά δεν μου βγάζει σήμα 5g ούτε με cosmote ούτε με nova εμένα με voda έπαιξε 5g αν κ η σιμ στο παλιό (op7) ηταν με 4+g 2η φόρτιση ψες με αργό φορτιστή κ εως 80% ρύθμιση από μενού μπατ θα το κάνω άλλη μια κ μετά θα τω πάω στο 100% από διαστάσεις τα 16εκ ύψος ταβάνι για μενα ούτε χιλ παραπάνω φάρδος οριακο ,πλάτος καλό με θήκη βάρος σχετικά ελαφρύ! σημα δικτύου καμπάνα ακουστικό ηχείο κανένα πρόβλημα κύρια κάμερα στο λιγο π την δούλεψα κομπλέ σε σοσιαλ σερφ γιουτμπ μετά απο ώρα τίποτα απο ζεσταμα πλάτης με τν καιρό να δω κ τα υπόλοιπα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου καλησπέρα σιλικόνη εχει μέσα στην συσκευασία? dhgate και gshopper το βλέπω φτηνά. υπάρχει κάπου αλλού? επίσης τι πρότυπο φορτιστή κοιτάμε για 90w αλλα οχι αποκλειστικά στο πρότυπο τις xiaomi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Πέμπτη στις 08:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:45 πμ 3 ώρες πριν, drdedus said: επίσης τι πρότυπο φορτιστή κοιτάμε για 90w αλλα οχι αποκλειστικά στο πρότυπο τις xiaomi ? Supervooc είναι το πρότυπο, μπορεί να συναντηθεί σε realme/oppo/oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. Παρασκευή στις 03:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:30 μμ σοβαρά supervooc? έλεγα θα ξεφύγω απο αυτο και θα εχει τίποτα oc, pd κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Παρασκευή στις 04:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:00 μμ 27 minutes ago, drdedus said: σοβαρά supervooc? έλεγα θα ξεφύγω απο αυτο και θα εχει τίποτα oc, pd κλπ Λάθος μου, νόμιζα πως ήμασταν στο νήμα του oppo Έχει η xiaomi άλλο πρότυπο δικό της, ονομάζεται hypercharge. Γενικά οι περισσότερες καινούργιες συσκευές τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουν qc/pd αλλά πολλές φορές όχι με 45w φόρτιση κλπ αλλά με χαμηλότερα watt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:17 μμ Όταν λες "σιλικόνη" εννοείς θήκη ; Θήκη έχει, καλώδιο φόρτισης, αλλά δεν έχει φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. Παρασκευή στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:36 μμ την απλή θήκη λεω που εχουν τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα. άλλοι την λένε πλαστική άλλοι σιλικόνης ξέρει κάποιος πόσα watt είναι τα μέγιστα που υποστηρίζει στους άλλους 2 εναλλακτικούς τρόπους φόρτισης πέρα από τον hypercharge ? με άλλα λόγια αν είναι να πάρω φορτιστή εκτός από hyper charhe, τι πρότυπο και watt να κοιτάξω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMak Δημ. Δευτέρα στις 01:57 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:57 μμ On 1/2/2025 at 3:41 ΜΜ, vagosrs said: Καλησπέρα κι εγώ το πήρα αλλά δεν μου βγάζει σήμα 5g ούτε με cosmote ούτε με nova Με παλιά sim της καρτοκινητής vodafone που έχω δούλεψε το 5G αμέσως.... Μάλλον, με τις εταιρίες είναι το θέμα... On 7/2/2025 at 8:36 ΜΜ, drdedus said: την απλή θήκη λεω που εχουν τα τελευταία χρόνια τα περισσότερα. άλλοι την λένε πλαστική άλλοι σιλικόνης ξέρει κάποιος πόσα watt είναι τα μέγιστα που υποστηρίζει στους άλλους 2 εναλλακτικούς τρόπους φόρτισης πέρα από τον hypercharge ? με άλλα λόγια αν είναι να πάρω φορτιστή εκτός από hyper charhe, τι πρότυπο και watt να κοιτάξω ? Ναι, έχει θήκη, είναι λίγο σκληρή αλλά είναι μια χαρά... Για φορτιστή, εγώ έχω έναν Xiaomi 67W από ένα παλιό κινητό που είχε η κόρη μου... Δεν θα μπω στη διαδικασία να δώσω 30+ ευρώ για άλλον μεγαλύτερο... Κοίταξα για noname 90+W φορτιστή, αλλά τα σχόλια είναι απογοητευτικά !!! Οπότε μένω με αυτόν που έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. Δευτέρα στις 07:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:27 μμ Καλησπερα σε ολους ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi note 14 pro plus οποιος κατεχει και μπορει να μου πει ας με συμβουλεψει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Δευτέρα στις 07:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:30 μμ 2 minutes ago, stef31nos said: Καλησπερα σε ολους ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi note 14 pro plus οποιος κατεχει και μπορει να μου πει ας με συμβουλεψει.... Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι για να πάρω στη σύζυγο, όμως επειδή δίνει έμφαση στις καλές φωτογραφίες νομίζω ότι το redmi υπερτερεί στον τομέα αυτόν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. Δευτέρα στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:33 μμ Just now, p_k said: Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι για να πάρω στη σύζυγο, όμως επειδή δίνει έμφαση στις καλές φωτογραφίες νομίζω ότι το redmi υπερτερεί στον τομέα αυτόν. Επειδη σε ολα μου τα κινητα ειχα strapdragon και πηγεναν σφαιρα δεν ξερω και με τον επεξεργαστη τι παιζει μαλλον τινω και εγω πιο πολυ στο redmi poco f6 pro το εβγαλα εκτος ισως υπαρχει καποιο που θα βγει σε λιγο καιρο να περιμενουμε δεν γνωριζω... On 27/1/2025 at 6:32 ΜΜ, George6633 said: Στο εξωτερικό με κουπόνια έχει φτάσει 300€ (12/256) και κάθε μέρα πέφτει και από λίγο... Υπομονή να πάει κοντά στα 250€ και θα είναι ότι καλύτερο να το χτυπήσουμε,άλλωστε μόνο οι αλυσίδες δίνουν 2 χρόνια εγγύηση,Skroutz και εξωτερικό(πχ Ισπανία) εμένα μου κάνουν το ίδιο...! Καλησπερα φιλε μου πια ειναι η καλυτερη τιμη που το εχεις βρει και σε πιο σιτε εξω αν εχεις κατι καλο πες.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. Δευτέρα στις 09:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:06 μμ 1 ώρα πριν, p_k said: Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι για να πάρω στη σύζυγο, όμως επειδή δίνει έμφαση στις καλές φωτογραφίες νομίζω ότι το redmi υπερτερεί στον τομέα αυτόν. Καλησπέρα Στέφανε...Καλύτερα να το αποφύγεις το Redmi note 14 pro plus...Έχεις κάμποσες υποβαθμίσεις ήδη από το περσινό 13 pro plus...Από ufs 3.1 αποθηκευτικό χώρο πλέον έχει 2.2 σε όλες τις εκδοσεις..Από ram LPDDR5 έχει αργότερη LPDDR4X...καθώς και ο snap 7sgen3 έχει πιο αργή GPU από τον mediatek 7200 ultra...Είναι ένα πιο αργό τηλ. από το περσινό μοντέλο...Φαντάσου από το Poco X7 pro...Άσε που έρχεται με android 14 και ουσιαστικά σου κλέβει η Xiaomi μια αναβάθμιση με αυτό τον τρόπο...Οπότε όσα βίντεο έχω δει είναι Ένα απολύτως αποτυχημένο update..Έτσι το Poco είναι αρκετά καλύτερο..Και σε κάμερες ψιλοκοντα είναι, γιατί το Poco έχει και 4k60 βίντεο αντί για 4k30 του 14pro plus.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. Χθες στς 12:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:25 πμ Ποιος είναι ο Κυρ Στέφανος;🤫 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Χθες στς 12:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:56 πμ (edited) 5 ώρες πριν, stef31nos said: Καλησπερα σε ολους ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi note 14 pro plus οποιος κατεχει και μπορει να μου πει ας με συμβουλεψει.... Περιμενε θα βγει η σειρα poco F7-pro-ultra κτλ. με snapdragon sElite και μπαταριες απο 6.500m εως 7.500m . Edited Χθες στς 01:00 πμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν (edited) 12 ώρες πριν, stef31nos said: Καλησπερα σε ολους ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi note 14 pro plus οποιος κατεχει και μπορει να μου πει ας με συμβουλεψει.... Καλημερα Στέφανε...Καλύτερα να το αποφύγεις το Redmi note 14 pro plus...Έχεις κάμποσες υποβαθμίσεις ήδη από το περσινό 13 pro plus...Από ufs 3.1 αποθηκευτικό χώρο πλέον έχει 2.2 σε όλες τις εκδοσεις..Από ram LPDDR5 έχει αργότερη LPDDR4X...καθώς και ο snap 7sgen3 έχει πιο αργή GPU από τον mediatek 7200 ultra...Είναι ένα πιο αργό τηλ. από το περσινό μοντέλο...Φαντάσου από το Poco X7 pro...Άσε που έρχεται με android 14 και ουσιαστικά σου κλέβει η Xiaomi μια αναβάθμιση με αυτό τον τρόπο...Οπότε όσα βίντεο έχω δει είναι Ένα απολύτως αποτυχημένο update..Έτσι το Poco είναι αρκετά καλύτερο..Και σε κάμερες ψιλοκοντα είναι, γιατί το Poco έχει και 4k60 βίντεο αντί για 4k30 του 14pro plus.. Και σημείωσε πως εχει και χειρότερη κάμερα τελικά από το Redmi note 13 pro plus...Ίσως λόγω και των παραπάνω υποβαθμισεων.. Ντροπή για τηλέφωνο με επίσημη τιμή 550 ευρώ .. Poco X7 pro Πολύ ανώτερη συσκευή συνολικά... 7 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Ποιος είναι ο Κυρ Στέφανος;🤫 Χαχα...Για τον από πάνω πήγαινα αλλά νησταζα λίγο και μπερδεύτηκα...Νταξει κοντα πέσαμε... Edited 23 ώρες πριν by panos9553 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Οκ παιδιά, ευχαριστώ για τις πληροφορίες. (Παντελής) Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 11 ώρες πριν, panos9553 said: Καλησπέρα Στέφανε...Καλύτερα να το αποφύγεις το Redmi note 14 pro plus...Έχεις κάμποσες υποβαθμίσεις ήδη από το περσινό 13 pro plus...Από ufs 3.1 αποθηκευτικό χώρο πλέον έχει 2.2 σε όλες τις εκδοσεις..Από ram LPDDR5 έχει αργότερη LPDDR4X...καθώς και ο snap 7sgen3 έχει πιο αργή GPU από τον mediatek 7200 ultra...Είναι ένα πιο αργό τηλ. από το περσινό μοντέλο... Πωπω, έτσι όπως το περιγράφεις, είναι απογοήτευση σκέτη, χωρίς φυσικά να θελω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου. Είχα το περσινό μοντέλο και είχα τα θεματακια μου, για 500€, δεν άξιζε, ίσως θα ήταν καλύτερο να πήγαινα στο Poco X6 Pro, έλεγαν όμως ότι το Redmi ότι έχει καλύτερη κάμερα και πήγα εκεί. Μπορεί το περσινό μοντέλο να είχε ισχυρό τσιπακι όμως, σε θέμα αυτονομίας υπήρχε θεματακι και επίσης, το αγκάθι της Xiaomi, το λογισμικό, ναι μεν σε χαρακτηριστικά κάμερας και τσιπ σκίζει, με το λογισμικό αυτό όμως, είναι απλά όχι. Αλλά με σοκαρει το ποσό υποβάθμιση προσφέρει η φετινή αναβάθμιση, η Xiaomi έχει μείνει πίσω συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 14 ώρες πριν, p_k said: Και εγώ ανάμεσα σε αυτά τα δύο είμαι για να πάρω στη σύζυγο, όμως επειδή δίνει έμφαση στις καλές φωτογραφίες νομίζω ότι το redmi υπερτερεί στον τομέα αυτόν. Θα έλεγα να δείτε και συσκευές της realme,σε φωτογραφίες υπερτερούν συνήθως. Επίσης στα ευρωπαϊκά amazon μπαίνουν και σε προσφορές με διαφορά στην τιμή και το θετικό είναι η εγγύηση της amazon σε σχέση με κάποιο κατάστημα πχ από σκρουτζ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 3 ώρες πριν, tsimisde said: Πωπω, έτσι όπως το περιγράφεις, είναι απογοήτευση σκέτη, χωρίς φυσικά να θελω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα σου. Είχα το περσινό μοντέλο και είχα τα θεματακια μου, για 500€, δεν άξιζε, ίσως θα ήταν καλύτερο να πήγαινα στο Poco X6 Pro, έλεγαν όμως ότι το Redmi ότι έχει καλύτερη κάμερα και πήγα εκεί. Μπορεί το περσινό μοντέλο να είχε ισχυρό τσιπακι όμως, σε θέμα αυτονομίας υπήρχε θεματακι και επίσης, το αγκάθι της Xiaomi, το λογισμικό, ναι μεν σε χαρακτηριστικά κάμερας και τσιπ σκίζει, με το λογισμικό αυτό όμως, είναι απλά όχι. Αλλά με σοκαρει το ποσό υποβάθμιση προσφέρει η φετινή αναβάθμιση, η Xiaomi έχει μείνει πίσω συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.... Απλά μου κάνει εντύπωση που τα έχουν κάνει γάργαρα όλοι οι reviewers...Μόνο σε ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο..Τσεκαρε σε αυτά τα λεφτά one plus, realme, Motorola, poco κλπ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Να έχετε υπόψη σας ότι λόγω Mediatek επεξεργαστή, υπάρχουν θέματα συμβατότητας και στο Poco X7 pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 ώρες πριν, panos9553 said: Απλά μου κάνει εντύπωση που τα έχουν κάνει γάργαρα όλοι οι reviewers...Μόνο σε ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο..Τσεκαρε σε αυτά τα λεφτά one plus, realme, Motorola, poco κλπ. Επειδή έχω δει κάποια από τα reviews για το συγκεκριμένο, μου δίνουν την αίσθηση ότι είναι πληρωμένες δοκιμές πολλά, σαν να απαγγέλλουν δελτίο τύπου, λέγοντας αερολογιες και γενικόλογα, κάτι το οποίο είχε γίνει και με το περσινό μοντέλο και από προσωπική εμπειρία, κατάλαβα το γιατί έλεγαν ενώ στην ουσία δεν έλεγαν τίποτα στις δοκιμές τους. Πλέον έχω μεταβεί σε OnePlus και μέχρι στιγμής, αρχίζω να αντιλαμβάνομαι το γιατί η Xiaomi δεν χαίρει εκτίμησης από ένα σεβαστό ποσοστό των καταναλωτών, επιβεβαιώνεται στην πράξη για μένα. Πέρυσι για παράδειγμα, με το X6 Pro, νομίζω ότι είχε να προσφέρει μια πραγματικά ανταγωνιστική πρόταση η εταιρεία, φέτος, από τα όσα έχω κατά νου, δεν θα το έλεγα, νομίζω είναι κάπως πιο ουδέτερα τα πράγματα.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts