tsimisde Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, TEOGOGAS said: Μόλις μου ήρθε το κινητό δεν είχε μέσα φορτιστεί. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα φορτιστή να αγοράσω κάπου διάβασα ότι χρειάζεται 90 watt επίσης έχω διαβάσει ότι Besus είναι καλή φορτιστές Χρειάζεται 90 Watt για να ισχύει η ταχεία φόρτιση. Υπάρχει ένας της Xiaomi στα 65, θα είσαι μια χαρά, δεν θα έχεις τόσο μεγάλη διαφορά στο χρόνο φόρτισης, εκτός αν τόσο είσαι στο τρέξιμο και ακόμα και αυτά τα λεπτά είναι πολύτιμα. Γενικά, οποιοσδήποτε φορτιστής κάνει, απλά δεν θα φορτίζει τόσο γρήγορα η συσκευή αν δεν είναι στα αντίστοιχα Watt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos86 Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου Έχει δοκιμάσει κάποιος τους χάρτες της google να μας πει άμα υπάρχει το θέμα που υπάρχει στο Χ6 pro με το κλείδωμα και την κατευθυνση της θέσης? Γίνεται calibration η πυξιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosrs Δημ. Σάββατο στις 01:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:41 μμ On 24/1/2025 at 3:34 ΜΜ, PMak said: Χθες ήρθε το Poco X7 Pro 5G Δεν είχα αλλάξει συσκευή από το 2019 που είχα πάρει το Redmi Note 9 Pro, το οποίο όμως πλέον δείχνει τα χρονάκια του... Το κουτί είχε (εκτός από το κινητό) καλώδιο φόρτισης, μαύρη θήκη (πήρα το μαύρο, για τα άλλα χρώματα δεν ξέρω τι χρώμα θα είναι η θήκη) αλλά ΔΕΝ είχε φορτιστή. Η μεταφορά όλων των δεδομένων έγινε πάρα πολύ εύκολα, απλώς είχα κοντά τα δύο κινητά και μεταφέρθηκαν σχεδόν τα πάντα αυτόματα. Ήρθε στην ευρωπαϊκή έκδοση (EU) με Android 15 και HyberOS 2.το οποίο με μια αναβάθμιση πήγε στην 2.0.9.0 Σε γενικές γραμμές για τον λίγο χρόνο που το έχω, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έναν γρήγορο φορτιστή πρέπει να πάρω μόνο. Καλησπέρα κι εγώ το πήρα αλλά δεν μου βγάζει σήμα 5g ούτε με cosmote ούτε με nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. Κυριακή στις 10:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:13 πμ (edited) 20 ώρες πριν, vagosrs said: Καλησπέρα κι εγώ το πήρα αλλά δεν μου βγάζει σήμα 5g ούτε με cosmote ούτε με nova Αφορά την Cosmote: Στείλε sms στο 1333 τη λέξη WIFICALL Και μόλις λάβεις sms επιβεβαίωσης τότε κάνε επανεκκίνηση τη συσκευή. Edited Κυριακή στις 10:14 πμ by Kostas_Ts_86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. Κυριακή στις 11:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:34 πμ 21 ώρες πριν, vagosrs said: Καλησπέρα κι εγώ το πήρα αλλά δεν μου βγάζει σήμα 5g ούτε με cosmote ούτε με nova εμένα με voda έπαιξε 5g αν κ η σιμ στο παλιό (op7) ηταν με 4+g 2η φόρτιση ψες με αργό φορτιστή κ εως 80% ρύθμιση από μενού μπατ θα το κάνω άλλη μια κ μετά θα τω πάω στο 100% από διαστάσεις τα 16εκ ύψος ταβάνι για μενα ούτε χιλ παραπάνω φάρδος οριακο ,πλάτος καλό με θήκη βάρος σχετικά ελαφρύ! σημα δικτύου καμπάνα ακουστικό ηχείο κανένα πρόβλημα κύρια κάμερα στο λιγο π την δούλεψα κομπλέ σε σοσιαλ σερφ γιουτμπ μετά απο ώρα τίποτα απο ζεσταμα πλάτης με τν καιρό να δω κ τα υπόλοιπα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. Χθες στς 05:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:15 πμ καλησπέρα σιλικόνη εχει μέσα στην συσκευασία? dhgate και gshopper το βλέπω φτηνά. υπάρχει κάπου αλλού? επίσης τι πρότυπο φορτιστή κοιτάμε για 90w αλλα οχι αποκλειστικά στο πρότυπο τις xiaomi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 3 ώρες πριν, drdedus said: επίσης τι πρότυπο φορτιστή κοιτάμε για 90w αλλα οχι αποκλειστικά στο πρότυπο τις xiaomi ? Supervooc είναι το πρότυπο, μπορεί να συναντηθεί σε realme/oppo/oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts