aristidis540 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου (edited) Στα 250 που παίζει μια χαρά είναι το F7....ήθελα να το πάρω λόγω sd άλλα έκανα πίσω μόνο για το μέγεθος/βάρος. Το κινητό το έχω πάνω από δίμηνο οπότε μπορώ να γράψω δυο λόγια τώρα..... Είχα το X6pro και το βασικό πρόβλημα μου ήταν η αυτονομία του.. Με το X7 pro βλέπω πολύ καλύτερη αυτονομία και μου φαίνεται και καλύτερη κάμερα .....γενικά αρκετά ικανοποιημένος με την αλλαγή που έκανα. Edited 27 Φεβρουαρίου by aristidis540 1 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κλασικός Fulgore... Εδώ θα ανέβει το Switch 2 (κι αυτό έχει 12GB LPDDR5X και μόνο 256GB NAND), δεν θα ανέβουν τα κινητά; (το Poco X7 Pro είναι απλά ένα παράδειγμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. 2 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαρτίου Ρε παιδιά, είχα το ironman theme στο τηλ. και το αλλαξα για να δοκιμασω κάτι άλλο και εξαφανίστηκε απο τα θεματα μου. Ουτε αν το ψαξω στην εφαρμογή υπάρχει. Τι γίνεται? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου On 26/2/2026 at 5:41 ΜΜ, bedazzled said: Κλασικός Fulgore... Εδώ θα ανέβει το Switch 2 (κι αυτό έχει 12GB LPDDR5X και μόνο 256GB NAND), δεν θα ανέβουν τα κινητά; (το Poco X7 Pro είναι απλά ένα παράδειγμα) επεσα μέσα πάντως σε αυτό που έγραψα. Οχι μονο παρέμεινε σταθερή η τιμή 1.5 μήνα μετά, αλλά έπεσε και 50ευρω η τιμή στην έκδοση 12/512 😉 Και ανακοινώθηκαν και τα φετινά μοντέλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου Με την τελευταία ενημέρωση μήπως βλέπετε αυξημένη κατανάλωση? Ίσως είναι ιδέα μου.... θα το παρακολουθήσω....... Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris2018 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 14 minutes ago, aristidis540 said: Με την τελευταία ενημέρωση μήπως βλέπετε αυξημένη κατανάλωση? Ίσως είναι ιδέα μου.... θα το παρακολουθήσω....... Ναι,εκτός και αν το 94 τοις εκατό υγεία μπαταρίας μου ήρθε ξαφνικά και παίζει τόσο ρόλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 3 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Ιουλίου Τελικά θα μπει ποτέ λειτουργία dual-band (2.4 + 5 GHz) στο hotspot ή τσάμπα περιμένω κάποια αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts