admen Δημ. December 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2025 Παιδιά ένα bug μου παρουσιάζει με την 3.0.3.0 με βάζει συνέχεια σε κατάσταση μην ενοχλείτε, το απενεργοποιώ ξανά μπαίνει από μόνο του πολύ σπαστικό υπάρχει καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. December 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2025 On 24/12/2025 at 12:34 ΜΜ, admen said: Παιδιά ένα bug μου παρουσιάζει με την 3.0.3.0 με βάζει συνέχεια σε κατάσταση μην ενοχλείτε, το απενεργοποιώ ξανά μπαίνει από μόνο του πολύ σπαστικό υπάρχει καμιά λύση; Το παρατηρησα και εγω μια δυο φορές, νομίζω και πριν την αναβάθμιση και μετα, αλλά δεν μου το ξανακανε Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Καλησπέρα και Χρόνια πολλά! Καλή Πρωτοχρονιά να έχουμε! Το κινητό έρχεται χωρίς φορτιστή μεσα? Ποιος ειναι ο "κανονικός" του;120 η 90watt? Ευχαριστώ πολύ! Καλες γιορτές! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Καλή χρονιά σε όλους Άλλα έχουν φορτιστή και άλλα όχι 90 watt ο φορτιστής αν έχει 1 Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά! Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Μόλις κατέφθασε η 3.0.5 Μιά χαρά δείχνουν όλα . Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου On 27/1/2026 at 6:18 ΜΜ, anna2 said: Μόλις κατέφθασε η 3.0.5 Μιά χαρά δείχνουν όλα . Και σε μένα το ίδιο. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter10 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Καλημέρα στην παρέα Έχω το Poco X7 Pro με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και έχω εγκατεστημένη μια εφαρμογή (work profile) της εταιρίας που δουλεύω όταν κάνω ένα Screenshot από αυτή την εφαρμογή δεν βρίσκω που το αποθηκεύει.. Ξέρει κάποιος φίλος κάτι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, alter10 said: Καλημέρα στην παρέα Έχω το Poco X7 Pro με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και έχω εγκατεστημένη μια εφαρμογή (work profile) της εταιρίας που δουλεύω όταν κάνω ένα Screenshot από αυτή την εφαρμογή δεν βρίσκω που το αποθηκεύει.. Ξέρει κάποιος φίλος κάτι ; Καλημέρα! Θεωρητικά όλα τα screenshot αποθηκεύονται στο φάκελο /Pictures/Screenshots/ και θα πρέπει να φαίνονται στη συλλογή. Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alter10 Δημ. 10 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Φεβρουαρίου Καλημέρα, ναι σωστά όλα τα Screenshot αποθηκεύονται στο φάκελο /Pictures/Screenshots/ μονο που από αυτήν εταιρική εφαρμογή για Android δεν τα βρίσκω εκεί. Μήπως για τις εταιρικές εφαρμογές υπάρχει κάποια ρύθμιση να αποθηκεύονται τα Screenshot σε άλλον ξεχωριστό φάκελο; Δεν έχω βρει μέχρι τώτα κάτι σχετικό με αυτό το θέμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Φεβρουαρίου On 10/2/2026 at 9:26 ΠΜ, alter10 said: Καλημέρα, ναι σωστά όλα τα Screenshot αποθηκεύονται στο φάκελο /Pictures/Screenshots/ μονο που από αυτήν εταιρική εφαρμογή για Android δεν τα βρίσκω εκεί. Μήπως για τις εταιρικές εφαρμογές υπάρχει κάποια ρύθμιση να αποθηκεύονται τα Screenshot σε άλλον ξεχωριστό φάκελο; Δεν έχω βρει μέχρι τώτα κάτι σχετικό με αυτό το θέμα!! Υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές που δεν επιτρέπουν το screenshot. Ρώτα κι άλλους που έχουν την εφαρμογή σε android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. 13 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Φεβρουαρίου On 10/2/2026 at 9:26 ΠΜ, alter10 said: Καλημέρα, ναι σωστά όλα τα Screenshot αποθηκεύονται στο φάκελο /Pictures/Screenshots/ μονο που από αυτήν εταιρική εφαρμογή για Android δεν τα βρίσκω εκεί. Μήπως για τις εταιρικές εφαρμογές υπάρχει κάποια ρύθμιση να αποθηκεύονται τα Screenshot σε άλλον ξεχωριστό φάκελο; Δεν έχω βρει μέχρι τώτα κάτι σχετικό με αυτό το θέμα!! Αν επιτρέπεται από την εφαρμογή να κανεις screenshot, αυτο αποθηκεύεται σαν jpg. Μπορεις λοιπον με εναν file manager, να ψαξεις ολο το τηλέφωνό σου , τις φωτογραφίες .jpg και ετσι θα βρεις και αυτές που ψάχνεις. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaios24 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας Μου έχει σπάσει το καπάκι από το συρταρακι που παίρνει τις κάρτες σιμ Και δεν βγαίνει έξω το συρτάρι Έχω βάλει και στις δύο πλευρές κάρτες σιμ.λειτουργουν και οι δύο κάρτες Αλλά θέλω να αντικαταστήσω το συρταρακι. Ξέρετε τι μπορώ να κάνω? Το έχω πάρει από την xiaomi Hellas Πριν 1 χρόνο Το καλύπτει η εγγύηση.?? Πόσο θα κοστίσει να βγάλουν από μέσα το συρταρακι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Προφανώς θα μιλάς για το sim card tray παμφθηνα είναι στο AliExpress γύρω στα 2.5 με 3 ευρώ έχουν παραγγέλνεις ένα σύμφωνα με το χρωμα του κινητού και μόλις έρθει βγάζεις το σπασμένο με το πινάκι εκείνο που είναι σαν καρφίτσα το βάζεις στην τρυπουλα πατάς και βγαίνει το παλιό βγάζεις τις sim τις βάζεις στο νέο και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaios24 Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, admen said: Προφανώς θα μιλάς για το sim card tray παμφθηνα είναι στο AliExpress γύρω στα 2.5 με 3 ευρώ έχουν παραγγέλνεις ένα σύμφωνα με το χρωμα του κινητού και μόλις έρθει βγάζεις το σπασμένο με το πινάκι εκείνο που είναι σαν καρφίτσα το βάζεις στην τρυπουλα πατάς και βγαίνει το παλιό βγάζεις τις sim τις βάζεις στο νέο και τέλος Δυστυχώς έχει κολησει το σπασμένο μέρος μέσα στο κινητό και δεν βγαίνει με τίποτα το είδε ένας τεχνικός και είπε δεν μπορεί να κάνει τίποτα έχει μπλοκάρει μέσα το συρταρακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. 18 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Φεβρουαρίου Αν δεν βγει πας για αλλαγή της συγκεκριμένης πλακέτας που περιλαμβάνει sim card tray την φόρτιση usb c και το μικρόφωνο αν στο καλύψει η εγγύηση καλώς αλλιώς θέλει έτσι κι αλλιώς τεχνικό και οι τιμές στο αλι είναι περίπου 10+ για ιμιτασιον και 30+ για γνήσια απ' ότι είδα προφανώς στην Ελλάδα θα είναι πιο τσιμπημενες,για αρχή απευθύνεσαι στην εταιρεία για την εγγύηση αλλά κάνε μια προσπάθεια με κάποιον που ξέρει μήπως βγεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 23 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Φεβρουαρίου Δεδομένου ότι το κινητό έχει 12GB RAM και 512GB NAND, λέτε να αυξηθεί πολύ η τιμή του στο μέλλον; Λόγω έλλειψης μικροτσίπ εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, bedazzled said: Δεδομένου ότι το κινητό έχει 12GB RAM και 512GB NAND, λέτε να αυξηθεί πολύ η τιμή του στο μέλλον; Λόγω έλλειψης μικροτσίπ εννοώ. Τι εννοείς να κερδίσεις 20ευρω πάνω? ..η απάντηση είναι όχι. ..Αυτές τις μέρες βγαίνει κι'ο αντικαταστάτης. Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, aristidis540 said: Τι εννοείς να κερδίσεις 20ευρω πάνω? ..η απάντηση είναι όχι. ..Αυτές τις μέρες βγαίνει κι'ο αντικαταστάτης. Εννοώ ότι περιμένω μεγάλη άνοδο τιμών, όχι πτώση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου On 23/2/2026 at 8:03 ΜΜ, bedazzled said: Δεδομένου ότι το κινητό έχει 12GB RAM και 512GB NAND, λέτε να αυξηθεί πολύ η τιμή του στο μέλλον; Το κινητό θα καταργηθεί σιγά σιγά από την αγορά μόλις βγει το καινούργιο. Η αύξηση τιμώ στο μέλλον πιο πολύ αφορά τα καινούργια μοντέλα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, Fulgore1 said: Το κινητό θα καταργηθεί σιγά σιγά από την αγορά μόλις βγει το καινούργιο. Η αύξηση τιμώ στο μέλλον πιο πολύ αφορά τα καινούργια μοντέλα. Πολύ πιθανό μέχρι να καταργηθεί να ακριβύνει... έχει γίνει και αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, bedazzled said: Πολύ πιθανό μέχρι να καταργηθεί να ακριβύνει... έχει γίνει και αλλού. Μιας και το ανέφερες, έριξα μια ματιά στο επίσημο κατάστημα Mi Store. Το κινητό το έχουν καταργήσει και στα χρήματα του πλέον παίζει μόνο το Poco F7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, Fulgore1 said: Μιας και το ανέφερες, έριξα μια ματιά στο επίσημο κατάστημα Mi Store. Το κινητό το έχουν καταργήσει και στα χρήματα του πλέον παίζει μόνο το Poco F7 Και αυτό λογικά θα ανέβει (όσο κρατήσει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου (edited) 2 ώρες πριν, bedazzled said: Και αυτό λογικά θα ανέβει (όσο κρατήσει). Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις σε αυξημένες τιμές, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε στο X7 Pro,ούτε στο F7 Pro,ούτε στα φετινά F8. Ούτε και το F7 οπως βλέπεις πιο πάνω, ανέβηκε σε τιμή. Αυξημένες τιμές είχαμε με το καλημέρα στα νέα S26 Edited 26 Φεβρουαρίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts