votis Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου σήμερα ηρθε η 2.0.101 optimizetion system stability , performance and user experience 58mb , κατι κανουν να δούμε ποτε θα φτιάξουν το reload των widget στην αρχική οθόνη καλή η ενημέρωση για τα f7 αλλά καλά θα ηταν να γίνει νέο ποστ να μη γεμίσει εδώ, αργότερα π θα δοκιμαστεί το ουλτρα αρκετά, να δούμε π βρίσκεται από ποιότητα φωτογραφίας γιατί στα των επεξεργαστή μνήμες είναι δυνατό, με χαλασε η μπαταρία σαν χωρητικότητα, γιατί η αυτονομία της 6αρας τ χ7 προ είναι τούμπανο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) Αυτά περι F7 pro/Ultra αναφέρθηκαν καθαρά ενημερωτικά τώρα λόγω ανακοινωσης ή για να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικό ειναι πχ το X7 pro του θεματος στα χρήματα του(ή σε νέα μειωμένη τιμή) απέναντι τους. Εννοείται ότι θα ανοιχτεί άλλο θέμα για αυτά μολις κυκλοφορησουν επίσημα. Ηδη η έκδοση 8/256gb είδε πτώση με τα F7 Pro. Στα 246ευρώ είναι φθηνότερο ακόμα και από το περσινό Samsung A35 8/256. Ούτε το περσινό X6 pro δεν έβρισκες σε αυτά τα χρήματα Απίστευτη απόδοση σε αυτά τα χρήματα και εδώ έχει πραγματικό νόημα/ειναι μονόδρομος τα poco, και όχι στα 600 και 700+ευρώ. Edited 29 Μαρτίου by Fulgore1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου 45 minutes ago, Fulgore1 said: Αυτά περι F7 pro/Ultra αναφέρθηκαν καθαρά ενημερωτικά τώρα λόγω ανακοινωσης ή για να δείξουμε πόσο ανταγωνιστικό ειναι πχ το X7 pro του θεματος στα χρήματα του(ή σε νέα μειωμένη τιμή) απέναντι τους. Εννοείται ότι θα ανοιχτεί άλλο θέμα για αυτά μολις κυκλοφορησουν επίσημα. Ηδη η έκδοση 8/256gb είδε πτώση με τα F7 Pro. Στα 246ευρώ είναι φθηνότερο ακόμα και από το περσινό Samsung A35 8/256. Ούτε το περσινό X6 pro δεν έβρισκες σε αυτά τα χρήματα Απίστευτη απόδοση σε αυτά τα χρήματα και εδώ έχει πραγματικό νόημα/ειναι μονόδρομος τα poco, και όχι στα 600 και 700+ευρώ. Είχα βάλει όριο τα 250€ και βλέπω ότι πάμε πολύ καλά,οπότε σκέφτομαι σοβαρά μήπως το παραγγείλω...μάλλον όμως θα δώσω κάτι παραπάνω να το πάρω από εξωτερικό με 12αρα Ram,δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι μετά από 2-3 καρτέλες αν γυρνάω στην αρχική δεν θα ξεκινάει ξανά,πέρυσι με το X6 Pro δεν το έπαθα καμία φορά με την 12αρα.Θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους το θέμα μας νομίζω ότι είναι για το x7 pro όχι για το f7 pro. Δεν νομίζετε ότι θα ήταν σωστό να μιλάμε σε άλλο κανάλι για το f7 pro; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου το x7 pro με μια καλύτερη βασική κάμερα 50mp κ 12mp ultrawide δε νομίζω να ανεβαζε το κόστος τόσο, θα λεγαμε για μια υπερπληρης συσκευή στα 400 πάνω κάτω. Παμε f7 με χάλασε στο ultra η 5300 μπαταρία με την 6000 είσαι υπερανετος χωρίς ναχεις το νου σε μπριζα . αν στο μελλον έχει γερή πτώση τιμής ίσως το τιμήσω f7 pro έχει το σεταπ καμερών που θα πρεπε να έχει το x7pro, οταν πέσει σε τιμή θα τα βρει δύσκολα το op 13r , σε όλα είναι μια πολύ πλήρης συσκευή με τον πολύ καλό σναπ gen3 αποτι βλέπω το op7 που δουλεύω ακόμη σα 2ο είναι ελάχιστα καλύτερο απο τ χ7 προ (12/512) στο θεμα reloads, χρειάζεται κιαλο optimization το χυπερος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 29 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Μαρτίου (edited) 3 ώρες πριν, George6633 said: μάλλον όμως θα δώσω κάτι παραπάνω να το πάρω από εξωτερικό με 12αρα Ram,δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι μετά από 2-3 καρτέλες αν γυρνάω στην αρχική δεν θα ξεκινάει ξανά,πέρυσι με το X6 Pro δεν το έπαθα καμία φορά με την 12αρα.Θα δείξει... Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον για αυτό τοο λόγο δεν έχει μεγάλη ζήτηση και έχει πέσει τόσο η τιμή του,γιατί τα 8/256 ειναι μια χαρά για τον περισσότερο κοσμο σε άλλες συσκευές εταιρειών. Να πως διαμορφώνονται οι τιμές πλέον σε Infoquest με τα νέα F7. 200ευρώ διαφορά το X7 pro από το F7 pro 27 minutes ago, votis said: το x7 pro με μια καλύτερη βασική κάμερα 50mp κ 12mp ultrawide δε νομίζω να ανεβαζε το κόστος τόσο, θα λεγαμε για μια υπερπληρης συσκευή στα 400 πάνω κάτω. Παμε f7 με χάλασε στο ultra η 5300 μπαταρία με την 6000 είσαι υπερανετος χωρίς ναχεις το νου σε μπριζα . αν στο μελλον έχει γερή πτώση τιμής ίσως το τιμήσω f7 pro έχει το σεταπ καμερών που θα πρεπε να έχει το x7pro, οταν πέσει σε τιμή θα τα βρει δύσκολα το op 13r , σε όλα είναι μια πολύ πλήρης συσκευή με τον πολύ καλό σναπ gen3 αποτι βλέπω το op7 που δουλεύω ακόμη σα 2ο είναι ελάχιστα καλύτερο απο τ χ7 προ (12/512) στο θεμα reloads, χρειάζεται κιαλο optimization το χυπερος Η κάμερα του X7 pro ειναι μια χαρά για αυτή την κατηγορία τιμών. Στα χρήματα αυτά(ειδικά 350ευρω και κάτω)δεν εχεις πολλές επιλογές στο κομμάτι καμερών. Κάπου κερδίζει, κάπου χάνει το καθένα. Το Realme 14 Pro+ ξεφεύγει πάνω από τα 500. Το F7 Ultra και 6000 μπαταρία να είχε, έχει απέναντι το Realme GT 7 που ειναι γενικά ανώτερο σαν συσκευή και γλυτώνεις και το HyperOS To F7 Pro είναι ας το πούμε το sweet spot μεταξύ των άλλων 2 Poco σαν Hardware, αλλά ξεφεύγει αρκετά σε τιμή, ειδικά απο Ελλάδα/Infoquest. Προσωπικά δεν κάνω καμια πρόβλεψη. Θα περίμενω να παρουσιαστούν όλες οι συσκευές πρώτα και μετά μαζί με τα νέα μηλο τηλέφωνα, ανάλογα τι θα παίξει προς Οκτώβριο/Νοέμβριο μεριά,βλέποντας και κάνοντας. Edited 29 Μαρτίου by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος σε pm να μου προτείνει ένα antivirus για ένα redmi note 11 Pro? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. Δευτέρα στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:36 μμ On 29/3/2025 at 6:06 ΜΜ, Fulgore1 said: Και εγώ πιστεύω ότι μάλλον για αυτό τοο λόγο δεν έχει μεγάλη ζήτηση και έχει πέσει τόσο η τιμή του,γιατί τα 8/256 ειναι μια χαρά για τον περισσότερο κοσμο σε άλλες συσκευές εταιρειών. Να πως διαμορφώνονται οι τιμές πλέον σε Infoquest με τα νέα F7. 200ευρώ διαφορά το X7 pro από το F7 pro Η κάμερα του X7 pro ειναι μια χαρά για αυτή την κατηγορία τιμών. Στα χρήματα αυτά(ειδικά 350ευρω και κάτω)δεν εχεις πολλές επιλογές στο κομμάτι καμερών. Κάπου κερδίζει, κάπου χάνει το καθένα. Το Realme 14 Pro+ ξεφεύγει πάνω από τα 500. Το F7 Ultra και 6000 μπαταρία να είχε, έχει απέναντι το Realme GT 7 που ειναι γενικά ανώτερο σαν συσκευή και γλυτώνεις και το HyperOS To F7 Pro είναι ας το πούμε το sweet spot μεταξύ των άλλων 2 Poco σαν Hardware, αλλά ξεφεύγει αρκετά σε τιμή, ειδικά απο Ελλάδα/Infoquest. Προσωπικά δεν κάνω καμια πρόβλεψη. Θα περίμενω να παρουσιαστούν όλες οι συσκευές πρώτα και μετά μαζί με τα νέα μηλο τηλέφωνα, ανάλογα τι θα παίξει προς Οκτώβριο/Νοέμβριο μεριά,βλέποντας και κάνοντας. βλέπω το νημα τ realme gt7 pro νεκρό ας έχει κυκλοφορήσει εδω κ 4 μήνες , το poco ultra μονο σε μπαταρια χανει απο το realme7 σε ολα καλύτερο το ποκο κάμερες μνημη οθονη , αν δε μ αρεσει το χυπερος θα άλλαζα σε oneplus 13 η 13r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Τρίτη στις 07:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:41 πμ (edited) 13 ώρες πριν, votis said: βλέπω το νημα τ realme gt7 pro νεκρό ας έχει κυκλοφορήσει εδω κ 4 μήνες , το poco ultra μονο σε μπαταρια χανει απο το realme7 σε ολα καλύτερο το ποκο κάμερες μνημη οθονη , αν δε μ αρεσει το χυπερος θα άλλαζα σε oneplus 13 η 13r Στο myphone εδώ και χρόνια σε Android μεριά, πάντα τα θέματα των Xiaomi(poco/redmi)και Samsung είχαν όλη την κινηση(αντε λιγο και Oneplus σε ναυαρχιδα συγκεκριμένα). Και σε Poco μεριά για τα ακριβότερα F μοντέλα, και εκεί υπάρχει μικρό ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια λόγω των ανεβασμένων τιμών. Από εκεί και πέρα τα έχουμε πει και παλιότερα. Οσο πιο πάνω ανεβαίνουμε χρηματικά πχ 700+ευρώ, ο κόσμος δεν εμπιστεύεται αυτές τις εταιρείες και κοιτάζει στα γνωστά ονόματα. Τέλος μια μικρή παρένθεση σε αυτό που έγραψες πιο πάνω περι Realme. Spoiler Χειρότερο ειναι το Poco σε οθόνη. Εχει υψηλότερη ανάλυση μεν, αλλά δεν έχει Ltpo οθόνη και σε φωτεινότητα ειναι πάρα πολύ πίσω. Edited Τρίτη στις 07:44 πμ by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Τρίτη στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:13 μμ Θα συμφωνήσω στο σχόλιο περί τιμολογιακής πολιτικής. Καλό, χρυσό το GT7 Pro, τα 1200 όμως είναι κάπως. Το ίδιο και για το Oppo X8 Pro (αν γράφω σωστά το μοντέλο) και OnePlus 13. Συγκριτικά αν το δούμε, τα Pocο παίζουν σε υποδεέστερη κατηγορία από τα παραπάνω, μπορεί τιμολογιακά να έχουν ανέβει κι εκείνα, αντικειμενικά δεν τα λές οικονομικές προτάσεις, δεν παύουν όμως συγκριτικά με τον ανταγωνισμό να προσφέρουν μια πολύ καλή τιμή. Βέβαια, για μια διαφορά της τάξης των 130-150€, κάποιος θα επιλέξει κάποιον από τους κλασικούς παίκτες της αγοράς, είναι ακριβώς το ίδιο που λέγαμε και για το OnePlus 13R, ναι μεν είναι κάτι παραπάνω από απλά αξιόλογο, με αυτή την τιμή όμως, πάει άκλαυτο μάλλον, δεν ακούγεται και πολύ. Μιας και είμαστε στο θέμα του X7 Pro, χωρίς να έχω μελετήσει εις βάθος τις διαφορές σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, είναι θετικό το ότι η τιμή έχει κρατηθεί σε αντίστοιχα επίπεδα με πέρυσι, χωρίς μεγάλη διαφορά. Αλήθεια, με τη χωρητικότητα της μπαταρίας πως τα πάτε οι χρήστες; Για τα δεδομένα της αγοράς θεωρείται μικρή η χωρητικότητα της, σε αυτονομία πως τα πάει; Έτσι από περιέργεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. Πέμπτη στις 08:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:03 πμ Καλησπέρα ομάδα έχω ένα πρόβλημα με το poco x7 pro δεν μπορώ να περάσω τον αριθμό κέντρο μυνηματων στο smsc βάζω κανονικά τον αριθμό αλλά μολης επιστρέφω πίσω παραμένει το +7 που έχει από την αρχή, μήπως έχει κ κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. Πέμπτη στις 10:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:01 πμ 1 ώρα πριν, Lourus said: Καλησπέρα ομάδα έχω ένα πρόβλημα με το poco x7 pro δεν μπορώ να περάσω τον αριθμό κέντρο μυνηματων στο smsc βάζω κανονικά τον αριθμό αλλά μολης επιστρέφω πίσω παραμένει το +7 που έχει από την αρχή, μήπως έχει κ κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα? Καλησπέρα ειχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ και με βοήθησε ο Βασίλης Βάλε στον dialer τον κωδικό *#*#4636#*#*, και κάνοντας scroll down στις πληροφορίες τηλεφώνου, θα πας κάτω που λέει SMSC, και πέρασε εκεί τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. Πέμπτη στις 10:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:17 πμ 15 minutes ago, gjimmys said: Καλησπέρα ειχα το ίδιο πρόβλημα και εγώ και με βοήθησε ο Βασίλης Βάλε στον dialer τον κωδικό *#*#4636#*#*, και κάνοντας scroll down στις πληροφορίες τηλεφώνου, θα πας κάτω που λέει SMSC, και πέρασε εκεί τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων. Σε ευχαριστώ πολύ έκανα ακριβώς αυτό που μου είπες και έφτιαξε 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MCGITYS Δημ. Παρασκευή στις 04:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:14 πμ Παιδιά καλημέρα έτυχε περίπτωση να μπορώ να πάρω το προηγούμενο x6 pro 12/512 καινούργιο με κάνα 80€. Τι λέτε ; Το x7 pro 12/512 βγαίνει 150€. Το σκέφτομαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. Παρασκευή στις 11:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:35 πμ 7 ώρες πριν, MCGITYS said: Παιδιά καλημέρα έτυχε περίπτωση να μπορώ να πάρω το προηγούμενο x6 pro 12/512 καινούργιο με κάνα 80€. Τι λέτε ; Το x7 pro 12/512 βγαίνει 150€. Το σκέφτομαι.... Αν η χρηματική διαφορά ειναι 70ευρω μεταξύ των 2, εννοείται πας στο 7 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lourus Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Καλημέρα μια ερώτηση είναι λογικό να το έχω φορτηση 100%και το βράδυ μέσα σε 4 ώρες να πάει 91%? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Lourus said: Καλημέρα μια ερώτηση είναι λογικό να το έχω φορτηση 100%και το βράδυ μέσα σε 4 ώρες να πάει 91%? Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.. Εκ πρώτης όψεως,όχι δεν είναι φυσιολογικό αν δεν δουλέψεις καθόλου το κινητό να πέσει έτσι... Από την άλλη πρέπει να δεις αν τα έχεις όλα ανοιχτά (bluetooth,5G κλπ) και έπειτα να δεις τι σήμα έχεις σε αυτό τον χώρο γιατί όσο πιο χαμηλό είναι το σήμα τόσο περισσότερο ψάχνει να βρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να συνδεθεί στην κεραία και αυτό καταναλώνει μπαταρία... Τέλος δες μήπως κάποια εφαρμογή κάνει διάφορες εργασίες στο παρασκήνιο ακόμα και δεν χρησιμοποιεις το τηλέφωνο..Ίσως τα υπόλοιπα παιδιά να σε βοηθήσουν περισσότερο με την εμπειρία που έχουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Lourus said: Καλημέρα μια ερώτηση είναι λογικό να το έχω φορτηση 100%και το βράδυ μέσα σε 4 ώρες να πάει 91%? Απ' όσο καταλαβαίνω, εννοείς σε φάση αδράνειας ότι συμβαίνει αυτό. Επειδή είχα κι εγώ Xiaomi με HyperOS, είχα παρατηρήσει ότι μέσα στη νύχτα, παρόλο που το είχα σε λειτουργία πτήσης, πάλι με κάποιο τρόπο έτρωγε μπαταρία. Νομίζω είχε να κάνει με το ότι είχα ενεργοποιημένη την ταπετσαρία καρουζέλ και έτρωγε μπαταρία στο παρασκήνιο. Επίσης, έβλεπα πολλές φορές ενώ ήμουν στη δουλειά, όταν είχα ανοιχτό το Bluetooth για να έχω συνδεδεμένο το κινητό με το smartwatch μου, ενώ δεν το χρησιμοποιούσα, έτρωγε αρκετό ποσοστό αν και για να είμαι ειλικρινής, νομίζω είχε να κάνει περισσοτερο με την κάλυψη δικτύου στο χώρο εργασίας μου, όπου δεν είχε καλή κάλυψη, ξόδευε μεγαλύτερη ενέργεια. Οπότε, σε πρώτη φάση, αν χάνεις ποσοστό μέσα στη νύχτα και ενώ η συσκευή βρίσκεται σε αδράνεια, ενεργοποίησε τη λειτουργία πτήσης, κλείσε Bluetooth, τοποθεσία, εφαρμογές ανοιχτές στο παρασκήνιο και παρακολουθα το. Αν τα κάνεις αυτά, θεωρητικά δεν έχεις λόγο να σου τρώει μπαταρία. Βέβαια, μπορεί να έχεις λόγο που θα πρέπει να έχεις ενεργή τη συσκευή οπότε, αυτό με τη λειτουργία πτήσης το ξεχνάμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts