dasnowy Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου On 19/1/2026 at 10:52 ΠΜ, manosn2 said: Δοκιμασα cosmote μιλαμε για αθλιο χαλι. Η voda φυσαει. Δοκίμασε με nova να δεις πως πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) Σπιτι🫠 Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11382858799 Edited 23 Ιανουαρίου by Nickchris36 2 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11405468432 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου On 3/2/2026 at 5:50 ΠΜ, Nickchris36 said: Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11405468432 σε ποιο πακετο εισαι;, στο 4g ; . με οριο τα 300gb τον μηνα; ή στο 5g ;, 1 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου (edited) Σε αντιστοιχα προγράμματα της νοβα (στο 5g σιγουρα, στο 4g μαλλον οχι) βαζουν απλο voip ρουτερ μεσα στο χώρο,με εξωτερική κεραία που μπαινει η σιμ (εκτός χώρου) και έρχεται ο τεχνικός να τη βαλει. Στη vodafone πως το υλοποιούν? Edited 8 Φεβρουαρίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 1 hour ago, kmpatra said: Σε αντιστοιχα προγράμματα της νοβα (στο 5g σιγουρα, στο 4g μαλλον οχι) βαζουν απλο voip ρουτερ μεσα στο χώρο,με εξωτερική κεραία που μπαινει η σιμ (εκτός χώρου) και έρχεται ο τεχνικός να τη βαλει. Στη vodafone πως το υλοποιούν? Η vodafone δίνει μόνο εσωτερικό router. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, dasnowy said: Η vodafone δίνει μόνο εσωτερικό router. πολυ κριμα αμα στο 5g δινει μονο εσωτερικο μοντεμ ενω nova 5g home internet και cosmote 5g wifi σου δινει το μοντεμ εξωτερικου χωρου και ενα wifi modem για τον εσωτερικο χωρο για να δουλευει το wifi και το τηλεφωνο . 2 1 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου έχω vodafone 4g σε χωριό ιωάννινα, και οι ταχύτητες παίζουν από 30-80mbps με εσωτερικό ρούτερ ZTE ZXHN H268Q και usb dongle K5161z. Το διετές συμβόλαιο λήγει και σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω μια κάρτα sim της qcart που έχει απεριόριστα για ένα χρόνο. Έβαλα τη νέα sim στο στικάκι πάνω στο ρούτερ αλλά δε δίνει ιντερνετ (δε φαίνεται να συνδέεται). Χρειάζεται κάποια ρύθμιση, μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή, ξέρει κανείς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 8 minutes ago, basdel said: έχω vodafone 4g σε χωριό ιωάννινα, και οι ταχύτητες παίζουν από 30-80mbps με εσωτερικό ρούτερ ZTE ZXHN H268Q και usb dongle K5161z. Το διετές συμβόλαιο λήγει και σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω μια κάρτα sim της qcart που έχει απεριόριστα για ένα χρόνο. Έβαλα τη νέα sim στο στικάκι πάνω στο ρούτερ αλλά δε δίνει ιντερνετ (δε φαίνεται να συνδέεται). Χρειάζεται κάποια ρύθμιση, μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή, ξέρει κανείς; Επικεντρώσου στο να ρυθμίσεις το APN στις ρυθμίσεις του interface του K5161z. Εδώ είναι οι ρυθμίσεις της q. Βάλε ό,τι χρειάζεται. https://www.google.com/amp/s/www.myq.gr/gr/support/amp/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-mporo-na-allaxo-tis-rithmisis-internet-sto-kartokinito-mou 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 44 minutes ago, basdel said: έχω vodafone 4g σε χωριό ιωάννινα, και οι ταχύτητες παίζουν από 30-80mbps με εσωτερικό ρούτερ ZTE ZXHN H268Q και usb dongle K5161z. Το διετές συμβόλαιο λήγει και σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω μια κάρτα sim της qcart που έχει απεριόριστα για ένα χρόνο. Έβαλα τη νέα sim στο στικάκι πάνω στο ρούτερ αλλά δε δίνει ιντερνετ (δε φαίνεται να συνδέεται). Χρειάζεται κάποια ρύθμιση, μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή, ξέρει κανείς; 32 minutes ago, cu2goup said: Επικεντρώσου στο να ρυθμίσεις το APN στις ρυθμίσεις του interface του K5161z. Εδώ είναι οι ρυθμίσεις της q. Βάλε ό,τι χρειάζεται. https://www.google.com/amp/s/www.myq.gr/gr/support/amp/asfalia-rithmisis-kinitou/pos-mporo-na-allaxo-tis-rithmisis-internet-sto-kartokinito-mou To usb σου το έδωσε η Vodafone με τη σύναψη του συμβολαίου; Αν ναι πιθανοτατα είναι κλειδωμένο σε Vodafone sim. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 16 minutes ago, evang.t said: To usb σου το έδωσε η Vodafone με τη σύναψη του συμβολαίου; Αν ναι πιθανοτατα είναι κλειδωμένο σε Vodafone sim. Δεν είναι κλειδωμένο συνήθως. Απλώς θέλει να δημιουργήσεις νέο προφίλ apn με τα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts