Jump to content

Επιλέγοντας νέο επεξεργαστή (CPU)

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θελω να συνδεσω τον σταθερο με την τηλεοραση. Η καρτα γραφικων βγαζει vga. Η tv εχει hdmi.

Υπαρχει ανταπτορας απο vga σε hdmi;

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-4

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εχω τον υπολογιστη μου περιπου 5 χρονια τωρα εχει ενα 1gb ram θελω να παρω καινουρια τι προτινετε....κατι καλο για τα λεφτα του περιπου μεχρι 20-25 ευρω...........

τι εχετε να πειτε για αυτο εδω--->http://www.multirama.gr/products/product?pid=0417236&catid=020600 ???

Edited by tzagaritos

τι τυπο μνήμης δέχεται η μητρική και μέχρι πόσα gb;

αυτο πως θα τ διαπιστωσω ?αν ειναι συμβατη με αυτο το λινκ που εστειλα την θεωρεται καλη?

αυτο πως θα τ διαπιστωσω ?αν ειναι συμβατη με αυτο το λινκ που εστειλα την θεωρεται καλη?

Εγκατέστησε το CpuZ και μετά γράψε μας εδώ τις πληροφορίες που σου βγάζει στο tab Memory.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Επειδή θέλω να αγοράσω λάπτοπ και έχω καταλήξει στα dell xps z θέλω να ρωτήσω από άποψη εύρους οθόνης τι να επιλέξω;14'' ή 15,6'';Δεν έχω λάπτοπ δικό μου και δεν είμαι εξοικιωμένος με τα μεγέθη των οθονών.Μια 14άρα είναι μικρή ή είναι ικανοποιητική;Mήπως οι 15,6" είναι πολλές και το laptop χάνει από τη φορητότητά του;Τι μου προτείνετε;

Επειδή θέλω να αγοράσω λάπτοπ και έχω καταλήξει στα dell xps z θέλω να ρωτήσω από άποψη εύρους οθόνης τι να επιλέξω;14'' ή 15,6'';Δεν έχω λάπτοπ δικό μου και δεν είμαι εξοικιωμένος με τα μεγέθη των οθονών.Μια 14άρα είναι μικρή ή είναι ικανοποιητική;Mήπως οι 15,6" είναι πολλές και το laptop χάνει από τη φορητότητά του;Τι μου προτείνετε;

Βασικά για να εξυπηρετηθείς καλύτερα, θα έπρεπε να ρωτήσεις στο ακριβώς από κάτω topic που αφορά τους φορητούς υπολογιστές.

Τώρα όσον αφορά, στο μέγεθος οθόνης, θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε με τίποτα να κοιτάς διαγώνιο κάτω από 15,6 ίντσες, για θέμα καλύτερης χρήσης.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Εαν έπαιρνα τώρα οτιδήποτε θα ταν αυτό

Επειδή τον θέλω για βασικό υπολογιστή μου φαίνονται λίγες 13 ίντσες.

Βασικά για να εξυπηρετηθείς καλύτερα, θα έπρεπε να ρωτήσεις στο ακριβώς από κάτω topic που αφορά τους φορητούς υπολογιστές.

Τώρα όσον αφορά, στο μέγεθος οθόνης, θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε με τίποτα να κοιτάς διαγώνιο κάτω από 15,6 ίντσες, για θέμα καλύτερης χρήσης.

Moυ έχουν πει και άλλοι αυτό ακριβώς ότι δε θα έπρεπε να κοιτάω κάτω από 15 ίντσες πόσο μάλλον για λάπτοπ που το θέλω για βασική και πολύωρη χρήση.Γιατί όμως;Δε βολεύει καθόλου να είνα κάτω από 15;

φιλε μου 15.6 παρε.

οσο για λεφτα σου λεω κατι.

τα τελευταια 2 λαπτοπ μου κοστισαν πανω απο 1500..

και ενα θα σου πω στον χρονο πανω εινια "μπαχατέλες" ειλικρινα για λαπτοπο μην δινεις πολλα λεφτσα μιας και δεν μπορεις να κανεις "τρελες" αναβαθμισεις.

• 3 weeks later...
Τα έλυσα τα προβλήματα. Edited by Koulis2000
Solved.

Device: Sony Ericsson Xperia X8 Black

ROM: GingerDX(Latest)

Kernel: Alfs for GingerDX(Latest)

Ότι post γράφω εδώ το γράφω μέσα από το X8, νά'ναι καλά.

• 2 weeks later...
εχω ενα σχετικα παλιο λαπτοπ acer extensa 5220 τι windows να του περασω?ξανα τα xp η μπορει να σηκωσει και τα 7αρια?

εχω ενα σχετικα παλιο λαπτοπ acer extensa 5220 τι windows να του περασω?ξανα τα xp η μπορει να σηκωσει και τα 7αρια?

δώσε λίγο τα χαρακτηριστικά του για να σου πούμε

Ραμ επεξεργαστής κλπ

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Αν δεν κάνω λάθος στο 1GB είναι η μνήμη του με επεξεργαστή dual core στα 1,6. Λογικά με μια ελαφριά έκδοση των win7 θα είσαι μια χαρά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

δώσε λίγο τα χαρακτηριστικά του για να σου πούμε

Ραμ επεξεργαστής κλπ

Αν δεν κάνω λάθος στο 1GB είναι η μνήμη του με επεξεργαστή dual core στα 1,6. Λογικά με μια ελαφριά έκδοση των win7 θα είσαι μια χαρά.

1gb ram και επεξεργαστη celeron στα 2ghz

Καλησπέρα παιδιά.

Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός νέου Desktop, όπου να μην "κολλάει" πουθενά και να είναι πολύ αξιόπιστο. Πιστεύω πως μία αξιόπιστη λύση είναι το TurboX Atlas λόγω ότι έχει καλό hardware. Από την άλλη, διάβασα στο Ίντερνετ ότι τα έτοιμα turbo x δεν είναι καλά.

Τι μου προτείνετε, να προχωρήσω στην αγορά του, να επιλέξω έναν άλλο έτοιμο ή να φτιάξω έναν μόνος μου; Ευχαριστώ!!

βαζουν επεξεργαστη/καρτα γραφικων που συνηθως ψαχνεις τουμπανο και η μητρικη/ραμ/ανεμιστηρακια ειναι της πλακας... φτιαξε μονος σου ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Θέλω να ρωτήσω κάτι έχω τα παιδιά που είναι τσακάλια,οσα πολλά ξέρω για κινητά,τόσο λίγα ξέρω για τα εντόσθια του pc...

Έχω ένα παλιό pc,το οποίο έχει ένα dual core,αν θυμάμαι καλα τον E300 ,πάντως είναι στα 1600mhz,με 2g ram, κάρτα γραφικών και mb τότε ήταν από τα πολύ ακριβα,η mb είναι msi,και έχει 4 slots για ram,και έχει επάνω δυο μονές μνήμες.

Η χρήση που κάνω είναι σχεδόν αποκλειστικά ίντερνετ και cubase,το οποίο είναι προγραμμα μουσικής,σκεφτείτε το σαν ένα προγραμμα για σχεδίασή πχ,είναι πολύ μνημοβορο γενικά.

Θέλω να ασχοληθώ μονό με τη cpu και τις μνήμες,το pc σέρνεται αυτή τη στιγμή παρόλο που γίνεται πολύ συχνά defragment,καθάρισμα cache και τέτοια...

Ότι πιο οικονομικό ,απλα να ξεκολλησεις,έστω και με μεταχειρισμένα πραγματάκια...

Τοντ λειτουργικό θα είναι σίγουρα xp 32bit.

Θέλω να βρω κανα πιο τούμπανο επεξεργαστή που να ταιριάζει στην ιδία θέση και να μου πειτε τι είναι πιο συμφέρον για να παω τις μνήμες στα 4g . Καμια βοήθεια?

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

δεν νομιζω να εχεις προβλημα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πρόσεξα ότι έχει και το e-shop έτοιμα Desktops. Είδα ότι έχουν και καλό hardware με τους επεξεργαστες i7. Τους έχει δοκιμάσει κανείς ή να ξέρει αν είναι καλοί;;:blink:

Θέλω να ρωτήσω κάτι έχω τα παιδιά που είναι τσακάλια,οσα πολλά ξέρω για κινητά,τόσο λίγα ξέρω για τα εντόσθια του pc...

Έχω ένα παλιό pc,το οποίο έχει ένα dual core,αν θυμάμαι καλα τον E300 ,πάντως είναι στα 1600mhz,με 2g ram, κάρτα γραφικών και mb τότε ήταν από τα πολύ ακριβα,η mb είναι msi,και έχει 4 slots για ram,και έχει επάνω δυο μονές μνήμες.

Η χρήση που κάνω είναι σχεδόν αποκλειστικά ίντερνετ και cubase,το οποίο είναι προγραμμα μουσικής,σκεφτείτε το σαν ένα προγραμμα για σχεδίασή πχ,είναι πολύ μνημοβορο γενικά.

Θέλω να ασχοληθώ μονό με τη cpu και τις μνήμες,το pc σέρνεται αυτή τη στιγμή παρόλο που γίνεται πολύ συχνά defragment,καθάρισμα cache και τέτοια...

Ότι πιο οικονομικό ,απλα να ξεκολλησεις,έστω και με μεταχειρισμένα πραγματάκια...

Θέλω να βρω κανα πιο τούμπανο επεξεργαστή που να ταιριάζει στην ιδία θέση και να μου πειτε τι είναι πιο συμφέρον για να παω τις μνήμες στα 4g . Καμια βοήθεια?

ο επεξεργαστης μου,τελικα ειναι ο core 2 6300,καμια προταση?

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Σε 32bitο λειτουργικο αναγνωριζεται μεχρι 3GB για να δει παραπανω πρεπει να βαλεις την εκδοση των 64bit (κατα προτιμηση Win7)

O επεξεργαστης που εχεις αν δεν κανω λαθος ειναι στα 1.8GHz με socket 775 οποτε οι επιλογες ειναι περιορισμενες πλεον μιας και δυσκολα βρισκεις στην αγορα. Στη θεση σου θα κοιτουσα να εβρισκα ή εναν Core 2 Duo στα 3GHz ή ενα μεταχειρισμενο (μιας και δεν υπαρχουν στην αγορα) 4πυρηνο Core 2 Quad στα 2.8-3GHz.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Χαλαρά win7. Δε θα ΄χεις πρόβλημα.

Αν του βάλεις και μελλοντικά κάνα ssd θα 'σαι άρχοντας!

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

• The title was changed to Επιλέγοντας νέο επεξεργαστή (CPU)