djchristakis Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύουν το AI με τις φωτογραφίες δηλαδή όπως το παράδειγμα που του λες βρες μου μια φωτογραφία από τις περσινές διακοπές με τον γιο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 ώρα πριν, RSAROUKLA said: Kαλησπέρα κάτοχος και εγώ από εχθές προερχόμενος από s23 ultra. Μπορείτε να προτείνεται φορτιστή καθώς ο παλιός είναι στα τελευταία του. Είχα έναν 45 w αλλά σκέφτομαι μήπως πάρω κάποιον μεγαλύτερο. Αν υπάρχει και λινκ θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ Έχει το eshop έναν σε προσφορά. Το έχω ήδη μία φορά. Καταπληκτικός https://www.e-shop.gr/samsung-power-adapter-trio-65w-ep-t6530nb-black-p-TEL.200793 3 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Παρόλο που δεν θα χρησιμοποιήσω θήκη, έχει κανείς να προτείνει κάποια ultra slim διάφανη για να την έχω για δύσκολες συνθήκες πχ εκδρομή, ή και θάλασσα το καλοκαίρι κλπ? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 minute ago, LAGGI said: Παρόλο που δεν θα χρησιμοποιήσω θήκη, έχει κανείς να προτείνει κάποια ultra slim διάφανη για να την έχω για δύσκολες συνθήκες πχ εκδρομή, ή και θάλασσα το καλοκαίρι κλπ? https://www.bare-cases.com/products/bare-naked-for-galaxy-s25-ultra?srsltid=AfmBOor4cLQGbSjcGHzD-gd_WDlw7aLpqiCzzUaKJxZCRoVv4b39CSfB Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Pitaka / Benks … ultra slim …ultra light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, OverClocker said: https://www.bare-cases.com/products/bare-naked-for-galaxy-s25-ultra?srsltid=AfmBOor4cLQGbSjcGHzD-gd_WDlw7aLpqiCzzUaKJxZCRoVv4b39CSfB Μια χαρά τη βλέπω αυτή,αλλά τι γινεται με το τελωνείο?Απ'οτι βλεπω ερχεται απο Σιγκαπούρη... Edited 19 ώρες πριν by LAGGI Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 37 minutes ago, LAGGI said: Μια χαρά τη βλέπω αυτή,αλλά τι γινεται με το τελωνείο?Απ'οτι βλεπω ερχεται απο Σιγκαπούρη... Δεν έχω αγοράσει από κει αλλά επειδή κοιτάω και γω για ultra thin είμαι ψηλά στις υποψηφιότητες. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 30 minutes ago, OverClocker said: Δεν έχω αγοράσει από κει αλλά επειδή κοιτάω και γω για ultra thin είμαι ψηλά στις υποψηφιότητες. Kι εγω ψηλα με βλέπω...ωστοσο με το τελωνειο και το μπλέξιμο που συνεπαγεται προσγειώνομαι απότομα... Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Καλησπέρα προσπαθώ να πω στην gemini να μου προσθέσει στο samsung ημερολόγιο ότι στις 24 φεβρουαρίου έχω άδεια και συνεχεια μου λέει ποτε είναι οποια ημερομηνία και να τις πω συνεχεια το ίδιο λέει ποτε είναι εσάς σας δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Καλημέρα, έχει παρατηρήσει κάποιος το εξής bug στην AOD: μετά από Ύπνο που σβήνει, δεν επανέρχεται ξανά και είναι απενεργοποιημένη ενώ στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει Πάντα. Το έχει δει άλλο παιδί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 29 minutes ago, jg_sot said: Καλημέρα, έχει παρατηρήσει κάποιος το εξής bug στην AOD: μετά από Ύπνο που σβήνει, δεν επανέρχεται ξανά και είναι απενεργοποιημένη ενώ στις ρυθμίσεις έχω επιλέξει Πάντα. Το έχει δει άλλο παιδί; γενικά υπάρχουν πολλά θέματα. Στο forum της samsung γίνεται πανικός από αναφορές. Μία σκέψη...το oneui δεν είναι ολοκληρωμένο. Σε κάποια απάντηση κάποιου dev για το s24u ανέφερε ότι θα βγει και beta 4. Κοινώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και η συσκευή μας έχει κάποια μορφή beta λογισμικού. Περιμένουμε για αναβάθμιση λογικά σύντομα. Ερώτηση για τζάμι. Όταν πήρα το κινητό από το Κωτσόβολο πήρα ένα σετ τζάμι θήκη που είχε. Το τζάμι όμως είναι πολύ χάλια ειδικά το δακτυλικό. Τι προτείνετε - δοκιμασμένο; Της samsung το antireflective αξίζει; 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 14 ώρες πριν, LAGGI said: 15 ώρες πριν, LAGGI said: Παρόλο που δεν θα χρησιμοποιήσω θήκη, έχει κανείς να προτείνει κάποια ultra slim διάφανη για να την έχω για δύσκολες συνθήκες πχ εκδρομή, ή και θάλασσα το καλοκαίρι κλπ? Tactical Σιλικόνης. Ωραία θήκη που προστατεύει και τις κάμερες, και είναι ότι πιο λεπτό εχω δει. Είναι 20 γραμμάρια, σε σύγκριση με την spigen που είναι 36. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Καλημερα! Νεος Κατοχος S25 ULTRA! απο S23 ULTRA Που βγαινει για πωληση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, karagalexk said: Ερώτηση για τζάμι. Όταν πήρα το κινητό από το Κωτσόβολο πήρα ένα σετ τζάμι θήκη που είχε. Το τζάμι όμως είναι πολύ χάλια ειδικά το δακτυλικό. Τι προτείνετε - δοκιμασμένο; Της samsung το antireflective αξίζει; ESR tempered glass και να θες να κάνεις λάθος στην τοποθέτηση δεν μπορείς! Το δακτυλικό λειτουργεί στο 99% των περιπτώσεων. Φθηνό και έχει 2 τζάμια στη συσκευασία. Της Samsung νομίζω είναι μεμβράνη. Δεν έχω άποψη. Στην καθημερινή μας χρήση μετά από τέσσερις μέρες με το κινητό και προερχόμενος από S23 Ultra, μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η βελτίωση που έχω στο δίκτυο κινητής και στο σήμα (εμβέλεια) WiFi. Στη δουλειά λόγο κακού σήματος της Cosmote ήμουν μονίμως με WiFi Calling. Ειδικά στο γραφείο μου είχα μηδενικό σήμα. Πλέον ούτε που έχω χρησιμοποιήσει WiFi στις κλήσεις...και η εμβέλεια του σήματος είναι αισθητά καλύτερη! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Γενικές παρατηρήσεις που βλέπω να επαναλαμβάνονται σε κάθε νέα ναυαρχίδα. Δίνεις 1000-1500 ευρώ για το κινητό αλλά ψάχνεις από τα βάθη της Κίνας την πιο φθηνή θήκη. Σαν να φοράς κοστούμι με παντόφλες, εκεί βρήκες να κάνεις οικονομία; Έχεις κινητό με ότι πιο σύγχρονο σε δυνατότητες δικτύου και το βάζεις στο 2G. Πάρε ένα Νόκια 3310, τι σαχλαμάρες είναι αυτές; Κάθεσαι εμμονικά να μετράς τον χρόνο που πέφτει η μπαταρία και πειράζεις ένα σωρό παραμέτρους λες και εσύ ξέρεις καλύτερα από τους μηχανικούς της samsung. Το "τούμπανο" που λες τώρα, σε 1-2 χρόνια στο μυαλό σου έχει πάψει να είναι τούμπανο και ψάχνεις για αντικατάσταση με βάση τα specs και μόνο αυτά. Όλα τα προϊόντα πλέον βγαίνουν με κουσούρια, στην αρχή όλοι είμαστε beta testers, οι εταιρείες για να προλάβουν τον ανταγωνισμό θα ρίξουν στην αγορά όσο πιο γρήγορα γίνεται τα νέα μοντέλα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Άρχισαν οι διορθώσεις 3 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές καθυστέρηση στις ειδοποιήσεις στο viber και στο instagram ? Πώς λύνεται αυτό? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 56 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 56 λεπτά πριν 11 minutes ago, cryptonakias13 said: Έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές καθυστέρηση στις ειδοποιήσεις στο viber και στο instagram ? Πώς λύνεται αυτό? επιβεβαιώνω για το viber...λογικά με αναβάθμιση... τα έχω ψάξει όλα 2 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts