redcom7 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Παιδιά εγώ μόλις το άνοιξα το κινητό το παρέλαβα από το πρωί ... Αλλά δεν βλέπω πουθενά την αναβάθμιση που γράφουνε στα site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Παρέλαβα και εγώ στις 11. Αν και έλεγα να κάνω καθαρή εγκατάσταση τελικά έκανα μεταφορά με το Smart switch. Στο παλιό κινητό πως αφαιρούμε τον λογαριασμό Google και της Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika1 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Παρέλαβα και εγώ, θα περιμένω το update και θα κάνω καθαρή εγκατάσταση από S23 ultra. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 10 minutes ago, ffc said: Παρέλαβα και εγώ στις 11. Αν και έλεγα να κάνω καθαρή εγκατάσταση τελικά έκανα μεταφορά με το Smart switch. Στο παλιό κινητό πως αφαιρούμε τον λογαριασμό Google και της Samsung; Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 9 ώρες πριν, johnnyman25 said: Home up updated! Τρομερό παιδιά! Καλημέρα. https://www.reddit.com/r/oneui/s/vaAy3fwjvG Καλησπέρα! το έβαλες στο s25; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 5 minutes ago, Pns_znts said: Καλησπέρα! το έβαλες στο s25; Το έβαλα σε s24u με oneui 7 beta 3 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Παρέλαβα το πρωί και έχω ήδη στήσει το τηλέφωνο. Πολύ γρήγορο είναι μια πρώτη εντύπωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 22 minutes ago, OverClocker said: Δεν πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσω τους συνδεδεμένους λογαριασμούς; Σε ένα βίντεο ένας ανέφερε για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τους λογαριασμούς και μετά να κάνετε factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Το λογαριασμό που έχεις ενεργοποιήσει το κινητό δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις με άλλο τρόπο και να μην τον ξανα ζητήσει στο σετάρισμα. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, OverClocker said: Το λογαριασμό που έχεις ενεργοποιήσει το κινητό δεν μπορείς να τον αφαιρέσεις με άλλο τρόπο και να μην τον ξανα ζητήσει στο σετάρισμα. Άρα factory reset και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 minute ago, ffc said: Άρα factory reset και τέλος. Δες εδω! Κάνε την αφαίρεση των λογαριασμών και δεν θα ζητάει επιβεβαιωμένο email μετά από επαναφορά. https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/remove-accounts-from-your-galaxy-phone-or-tablet/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, alexx said: Καλησπέρα, Με -10% και αποφορολόγηση η έχει και κάποιο άλλο κουπόνι? Σου δίνει το Plaisio άλλο ενα κουπόνι -50€ αν κάνεις προπαραγγελία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Ρε παιδιά το το home up βγήκε από το good lock? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 10 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Δες εδω! Κάνε την αφαίρεση των λογαριασμών και δεν θα ζητάει επιβεβαιωμένο email μετά από επαναφορά. https://www.samsung.com/gr/support/mobile-devices/remove-accounts-from-your-galaxy-phone-or-tablet/ Ευχαριστώ πολύ. Αυτό έψαχνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μήνυμα από τον κοτσόβολο για παραλαβή 20.57... Μία στιγμή το σκέφτηκα να τρέξω.... αλλά.... αύριο 1 Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 58 minutes ago, kountoura said: Ρε παιδιά το το home up βγήκε από το good lock? Περιμένουμε αναβάθμιση για home up Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 1 minute ago, gmarvel said: Περιμένουμε αναβάθμιση για home up Ε έστω η παλιά έκδοση γιατί δεν υπάρχει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Μάλλον δεν είναι συμβατή με το ui7 και εγώ το έψαχνα Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 4 minutes ago, gmarvel said: Περιμένουμε αναβάθμιση για home up https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/home-up/home-up-16-0-00-56-release/ Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffc Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) https://youtu.be/XkXbkxtBlwY?si=-MtWlPpRgc_nyf8D Samsung Galaxy S25 Ultra full review GSMArena Official Edited 2 ώρες πριν by ffc 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Εμένα το tracking number ούτε κουνιέται. Αγορά από Samsung Κουνήθηκε χθες στο site της easy mail, και υποτίθεται ότι θα έρθει με ΕΛΤΑ courier για Κοζάνη. Και από χθες έχει παραμείνει στο Δημιουργία ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. 03-02-2025 14:14 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ Θα δείξει αύριο! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 13 minutes ago, filzazas said: Εμένα το tracking number ούτε κουνιέται. Αγορά από Samsung Κουνήθηκε χθες στο site της easy mail, και υποτίθεται ότι θα έρθει με ΕΛΤΑ courier για Κοζάνη. Και από χθες έχει παραμείνει στο Δημιουργία ΣΥ.ΔΕ.ΤΑ. 03-02-2025 14:14 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ Θα δείξει αύριο! Αυτό το βλέπεις στα ΕΛΤΑ ή στην Easy mail; Και εμένα στο Κέντρο Διαλογής Αθήνα το έχει από εχθές. Στην αναζήτηση δέματος από το Viber που σου έστειλε η Easy mail έχει περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Λογικά για επαρχία αύριο θα παραλάβουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Παρέλαβα σήμερα. Μου κάνει κάποια θέματα με φορτιστές...Εχω αρκετούς διαφορετικούς και στο σπίτι και στο γραφείο οι περισσότεροι της Samsung και φαίνεται κάτω στη θύρα κάτι να μη πηγαίνει καλά...Σε πολλές περιπτώσεις δε ξεκινάει η φόρτιση...βάζοντας και ξανά βγάζοντας τελικά κάτι γίνεται αλλά πρέπει να το δω... έχει παρατηρήσει τέτοιο θέμα κανείς άλλος? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 50 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 50 λεπτά πριν 16 minutes ago, eddiedimitris said: Παρέλαβα σήμερα. Μου κάνει κάποια θέματα με φορτιστές...Εχω αρκετούς διαφορετικούς και στο σπίτι και στο γραφείο οι περισσότεροι της Samsung και φαίνεται κάτω στη θύρα κάτι να μη πηγαίνει καλά...Σε πολλές περιπτώσεις δε ξεκινάει η φόρτιση...βάζοντας και ξανά βγάζοντας τελικά κάτι γίνεται αλλά πρέπει να το δω... έχει παρατηρήσει τέτοιο θέμα κανείς άλλος? ευχαριστω Σε 2 original Samsung καλώδια και 1 baseus δεν έχω μου κάνει κάτι. Τσέκαρε μήπως θέλουν καθάρισμα τα καλώδιά σου. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts