rapsodos1979_ Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 8.5. και περιμένω να δω τις διαφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 6 minutes ago, rapsodos1979_ said: 8.5. και περιμένω να δω τις διαφορές... Βλέπω διαφορετικά εικονίδια παντού (κλήσεις, επαφές, πάνω μπάρα κλπ), αλλά μου φαίνεται ότι ρουφάει την μπαταρία πιο γρήγορα από την 8.0... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 7 minutes ago, Nikos Spyr said: Βλέπω διαφορετικά εικονίδια παντού (κλήσεις, επαφές, πάνω μπάρα κλπ), αλλά μου φαίνεται ότι ρουφάει την μπαταρία πιο γρήγορα από την 8.0... Δωστου λιγου χρονο να στρωσει. Επειδη μετα απο καθε σημαντικο update εκτελουνται ενα σωρο διεργασιες συμβαινει αυτο. Εμενα μετα απο 1 ωρα επανηλθε στα φυσιολογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου Ήρθε και σε μένα η 8.5. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα είναι ότι δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα με το τζαμάκι που έχω. Εκτός κι αν είναι η ιδέα μου. Πάντως με το δακτυλικό δεν την πάλευα. Δεν δούλευε σχεδόν ποτε. Θα το παρατηρήσω. Αν δείς και κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο ας μου το πει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 2 minutes ago, ChristosGeo said: Ήρθε και σε μένα η 8.5. Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα είναι ότι δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα με το τζαμάκι που έχω. Εκτός κι αν είναι η ιδέα μου. Πάντως με το δακτυλικό δεν την πάλευα. Δεν δούλευε σχεδόν ποτε. Θα το παρατηρήσω. Αν δείς και κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο ας μου το πει Καλησπέρα.Ποιο τζαμάκι έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 minute ago, LELELO said: Καλησπέρα.Ποιο τζαμάκι έχεις βάλει; Ένα no name έχω βάλει.Γυρω στα 13 ευρώ το είχα πάρει. Το είχα ξαναρωτήσει και μου είχαν πει ότι και με πιο ακριβά όπως Spigen τρώει σκαλωμματα. Έχω περάσει το δακτυλικό πολλές φορές κι έχω ανοιχτό το σχετικό setting 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 1 hour ago, ChristosGeo said: Ένα no name έχω βάλει.Γυρω στα 13 ευρώ το είχα πάρει. Το είχα ξαναρωτήσει και μου είχαν πει ότι και με πιο ακριβά όπως Spigen τρώει σκαλωμματα. Έχω περάσει το δακτυλικό πολλές φορές κι έχω ανοιχτό το σχετικό setting Εγώ κάπου διάβασα αν απενεργοποιήσεις το σχετικό setting, το παίρνει με την πρώτη. Και όντως ισχύει. Όλα αυτά στο 8.0 . Για το 8.5 δεν ξέρω μιας και δεν το έχω περάσει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 9 minutes ago, gregpec2 said: Εγώ κάπου διάβασα αν απενεργοποιήσεις το σχετικό setting, το παίρνει με την πρώτη. Και όντως ισχύει. Όλα αυτά στο 8.0 . Για το 8.5 δεν ξέρω μιας και δεν το έχω περάσει ακόμα. Κάτσε γιατί αυτό που λες έχει ενδιαφέρον. Λες το setting για ευαισθησία αφής? Αυτό το έχω ΟΝ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου 20 minutes ago, ChristosGeo said: Κάτσε γιατί αυτό που λες έχει ενδιαφέρον. Λες το setting για ευαισθησία αφής? Αυτό το έχω ΟΝ. Ναι, αυτό λέω. Δεν έχεις να χάσεις κάτι να το δοκιμάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 11 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαΐου (edited) Ενα tip για να πιανει το δαχτυλικο αποτυπωμα. Περαστε το ιδιο δαχτυλο 4 φορες. Μετα δειτε ποιο αποτυπωμα σκαναρει συχνοτερα και κρατηστε τα 2 καλυτερα... απο το παρακατω.. Edited 11 Μαΐου by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Τελικά έχουμε πρώτες εντυπώσεις από αναβάθμιση έως τώρα; Προχωράμε άφοβα ή περιμενουμε λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) Δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα απο χθες... Μια χαρα εκατσε και η μπαταρια μετα απο 1 ωρα μετα την ενημερωση επανηλθε εκει που ηταν... Εντυπωση... Θετικη, μαλλον? Το μονο που με ενθουσιασε ειναι το σκαναρισμα εγγραφων. Μεγαλη βελτιωση.. Edited 12 Μαΐου by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Με ποιο τρόπο λειτουργεί αυτό ? Το ενεργοποιούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 1 ώρα πριν, merkon said: Τελικά έχουμε πρώτες εντυπώσεις από αναβάθμιση έως τώρα; Προχωράμε άφοβα ή περιμενουμε λίγο; Δεν χρειάζεται να περιμένεις καθόλου, το 8.5 one Ui είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει η Samsung 3 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, agriniopk said: Με ποιο τρόπο λειτουργεί αυτό ? Το ενεργοποιούμε? Τελικά το έψαξα τώρα που είχα χρόνο και βλέπω ότι είναι τηλεφωνητής τοπικά στο τηλέφωνο και όχι μέσω της cosmote. Το ρυθμίζεις σε πόσο χρόνο να πάει στον τηλεφωνική ή και να στείλεις μια κλήση απευθείας να σου αφήσει μήνυμα αυτός που σε καλεί και να το ακούσεις μετά. Λογικά χωρίς χρέωση εφόσον γίνεται τοπική καταγραφή του, και αποθηκεύεται στον φάκελο του κινητού \Recordings\Voicemail, και εμφανίζεται και στις κλήσεις με ένα μικρόφωνο ως ένδειξη, και το σήμα του τηλεφωνητή πάνω στην μπάρα ότι έχεις μήνημα. Δεν ξέρω αν υπήρχε ή τώρα το έβαλαν, αλλά είναι καλό. Τον τηλεφωνητή πχ που έχουν οι εταιρίες κινητής δεν ξέρω αν χρησιμοποιείτε απο πολύ κόσμο λόγω της χρέωσης που έχει. Edited 12 Μαΐου by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 3 ώρες πριν, agriniopk said: Τελικά το έψαξα τώρα που είχα χρόνο και βλέπω ότι είναι τηλεφωνητής τοπικά στο τηλέφωνο και όχι μέσω της cosmote. Το ρυθμίζεις σε πόσο χρόνο να πάει στον τηλεφωνική ή και να στείλεις μια κλήση απευθείας να σου αφήσει μήνυμα αυτός που σε καλεί και να το ακούσεις μετά. Λογικά χωρίς χρέωση εφόσον γίνεται τοπική καταγραφή του, και αποθηκεύεται στον φάκελο του κινητού \Recordings\Voicemail, και εμφανίζεται και στις κλήσεις με ένα μικρόφωνο ως ένδειξη, και το σήμα του τηλεφωνητή πάνω στην μπάρα ότι έχεις μήνημα. Δεν ξέρω αν υπήρχε ή τώρα το έβαλαν, αλλά είναι καλό. Τον τηλεφωνητή πχ που έχουν οι εταιρίες κινητής δεν ξέρω αν χρησιμοποιείτε απο πολύ κόσμο λόγω της χρέωσης που έχει. που είναι αυτή η ρύθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 1 ώρα πριν, ilka71 said: που είναι αυτή η ρύθμιση; Είναι στις: (\ρυθμίσεις κλήσεων\Απευθείας στον τηλεφωνητή) έτσι το λέει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 19 minutes ago, agriniopk said: Είναι στις: (\ρυθμίσεις κλήσεων\Απευθείας στον τηλεφωνητή) έτσι το λέει. ευχαριστώ το δοκίμασες δουλεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Εκεί που γράφει η φόρτιση θα διαρκέσει περίπου 3 η δεν φαίνεται και πόσες ώρες παρά μόνο αν μικρύνω την γραμματοσειρ'α.Το ίδιο είναι και σε σας.Πριν την αναβάθμιση φαινοόαν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, ilka71 said: ευχαριστώ το δοκίμασες δουλεύει; Ναι το δοκίμασα. Και στο πρώτο μήνυμα, έκλεισα το ίντερνετ και το έβαλα σε λειτουργία πτήσεις και δοκίμασα να δω αν μπορώ να ακούσω πρώτα το μήνυμα και μετά έψαξα να δω που είναι αποθηκευμένο. Μια χαρά δουλεύει. Και η απάντηση από Gemini: Η επιλογή «Απευθείας στον τηλεφωνητή» (Direct to Voicemail) που βλέπεις στην εικόνα είναι μια από τις πιο χρήσιμες προσθήκες στο λογισμικό της Samsung (One UI 8.x) για το Galaxy S25 Ultra σου. Στην ουσία, μετατρέπει το κινητό σου σε έναν έξυπνο, τοπικό αυτόματο τηλεφωνητή που λειτουργεί με τη βοήθεια του Galaxy AI, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεσαι στην παλιά υπηρεσία τηλεφωνητή του παρόχου σου (π.χ. Cosmote, Vodafone κτλ.). Τι ακριβώς κάνει; Αντί η κλήση να «χτυπάει» μέχρι να σταματήσει ή να πάει στον κλασικό τηλεφωνητή του δικτύου, η συσκευή σου αναλαμβάνει την κλήση εσωτερικά. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: Ζωντανή Απομαγνητοφώνηση (Live Transcription): Καθώς ο καλών αφήνει μήνυμα, εσύ βλέπεις σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σου τι λέει σε κείμενο. Δυνατότητα Παρέμβασης: Αν διαβάσεις κάτι επείγον την ώρα που ο άλλος μιλάει στον τηλεφωνητή, μπορείς να πατήσεις «Απάντηση» και να μιλήσεις κανονικά, διακόπτοντας την ηχογράφηση. Τοπική Αποθήκευση: Τα μηνύματα αποθηκεύονται στο κινητό σου (στα αρχεία κλήσεων) και όχι στον διακομιστή της εταιρείας κινητής. Έτσι, δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο κάποιο νούμερο (π.χ. 121) για να τα ακούσεις. Αυτόματη Προώθηση: Μπορείς να το ρυθμίσεις να στέλνει τις κλήσεις εκεί αυτόματα μετά από κάποια δευτερόλεπτα (π.χ. αν δεν απαντήσεις σε 10'') ή να το κάνεις χειροκίνητα την ώρα που σε καλούν. Πώς λειτουργεί στο S25 Ultra; Ενεργοποίηση: Πατώντας πάνω στην επιλογή που κύκλωσες, μπορείς να την ενεργοποιήσεις (Toggle On). Ρύθμιση Χρόνου: Μπορείς να επιλέξεις αν η κλήση θα πηγαίνει στον τηλεφωνητή αμέσως, μετά από 5, 10 ή 20 δευτερόλεπτα. Greeting (Χαιρετισμός): Μπορείς να ηχογραφήσεις το δικό σου μήνυμα («Γεια σας, αφήστε μήνυμα...») ή να αφήσεις την AI φωνή της Samsung να το πει για σένα. Transcript Assist: Συνεργάζεται με το AI για να σου δίνει μια γρήγορη σύνοψη (summary) του μηνύματος, ώστε να μη χρειάζεται καν να ακούσεις όλη την ηχογράφηση. Tip: Είναι ιδανικό για στιγμές που είσαι σε σύσκεψη ή στο αυτοκίνητο. Βλέπεις με μια ματιά αν αυτό που θέλουν είναι σημαντικό, χωρίς να σηκώσεις το τηλέφωνο! Edited 12 Μαΐου by agriniopk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 3 ώρες πριν, agriniopk said: Ναι το δοκίμασα. Και στο πρώτο μήνυμα, έκλεισα το ίντερνετ και το έβαλα σε λειτουργία πτήσεις και δοκίμασα να δω αν μπορώ να ακούσω πρώτα το μήνυμα και μετά έψαξα να δω που είναι αποθηκευμένο. Μια χαρά δουλεύει. Και η απάντηση από Gemini: Η επιλογή «Απευθείας στον τηλεφωνητή» (Direct to Voicemail) που βλέπεις στην εικόνα είναι μια από τις πιο χρήσιμες προσθήκες στο λογισμικό της Samsung (One UI 8.x) για το Galaxy S25 Ultra σου. Στην ουσία, μετατρέπει το κινητό σου σε έναν έξυπνο, τοπικό αυτόματο τηλεφωνητή που λειτουργεί με τη βοήθεια του Galaxy AI, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεσαι στην παλιά υπηρεσία τηλεφωνητή του παρόχου σου (π.χ. Cosmote, Vodafone κτλ.). Τι ακριβώς κάνει; Αντί η κλήση να «χτυπάει» μέχρι να σταματήσει ή να πάει στον κλασικό τηλεφωνητή του δικτύου, η συσκευή σου αναλαμβάνει την κλήση εσωτερικά. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: Ζωντανή Απομαγνητοφώνηση (Live Transcription): Καθώς ο καλών αφήνει μήνυμα, εσύ βλέπεις σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη σου τι λέει σε κείμενο. Δυνατότητα Παρέμβασης: Αν διαβάσεις κάτι επείγον την ώρα που ο άλλος μιλάει στον τηλεφωνητή, μπορείς να πατήσεις «Απάντηση» και να μιλήσεις κανονικά, διακόπτοντας την ηχογράφηση. Τοπική Αποθήκευση: Τα μηνύματα αποθηκεύονται στο κινητό σου (στα αρχεία κλήσεων) και όχι στον διακομιστή της εταιρείας κινητής. Έτσι, δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο κάποιο νούμερο (π.χ. 121) για να τα ακούσεις. Αυτόματη Προώθηση: Μπορείς να το ρυθμίσεις να στέλνει τις κλήσεις εκεί αυτόματα μετά από κάποια δευτερόλεπτα (π.χ. αν δεν απαντήσεις σε 10'') ή να το κάνεις χειροκίνητα την ώρα που σε καλούν. Πώς λειτουργεί στο S25 Ultra; Ενεργοποίηση: Πατώντας πάνω στην επιλογή που κύκλωσες, μπορείς να την ενεργοποιήσεις (Toggle On). Ρύθμιση Χρόνου: Μπορείς να επιλέξεις αν η κλήση θα πηγαίνει στον τηλεφωνητή αμέσως, μετά από 5, 10 ή 20 δευτερόλεπτα. Greeting (Χαιρετισμός): Μπορείς να ηχογραφήσεις το δικό σου μήνυμα («Γεια σας, αφήστε μήνυμα...») ή να αφήσεις την AI φωνή της Samsung να το πει για σένα. Transcript Assist: Συνεργάζεται με το AI για να σου δίνει μια γρήγορη σύνοψη (summary) του μηνύματος, ώστε να μη χρειάζεται καν να ακούσεις όλη την ηχογράφηση. Tip: Είναι ιδανικό για στιγμές που είσαι σε σύσκεψη ή στο αυτοκίνητο. Βλέπεις με μια ματιά αν αυτό που θέλουν είναι σημαντικό, χωρίς να σηκώσεις το τηλέφωνο! πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 10 ώρες πριν, agriniopk said: Τελικά το έψαξα τώρα που είχα χρόνο και βλέπω ότι είναι τηλεφωνητής τοπικά στο τηλέφωνο και όχι μέσω της cosmote. Το ρυθμίζεις σε πόσο χρόνο να πάει στον τηλεφωνική ή και να στείλεις μια κλήση απευθείας να σου αφήσει μήνυμα αυτός που σε καλεί και να το ακούσεις μετά. Λογικά χωρίς χρέωση εφόσον γίνεται τοπική καταγραφή του, και αποθηκεύεται στον φάκελο του κινητού \Recordings\Voicemail, και εμφανίζεται και στις κλήσεις με ένα μικρόφωνο ως ένδειξη, και το σήμα του τηλεφωνητή πάνω στην μπάρα ότι έχεις μήνημα. Δεν ξέρω αν υπήρχε ή τώρα το έβαλαν, αλλά είναι καλό. Τον τηλεφωνητή πχ που έχουν οι εταιρίες κινητής δεν ξέρω αν χρησιμοποιείτε απο πολύ κόσμο λόγω της χρέωσης που έχει. Ειναι στα αγγλικά και του κλείνουν όταν πάει στον τηλεφωνητή.... χαχα μου κανει εντύπωση, και νέοι άνθρωποι δεν κάθονται καν να ακούσουν το ηχογραφημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου Τελευταίο Samsung Note ειχα το 8,απο τοτε μονο Pixel(XL/3XL/4XL/6/6Pro/8Pro/9Pro).. Φετος ειπα να κάνω την αλλαγή,να γυρίσω σε S series... Ενώ ειχα σίγουρη αγορά το S 26 ultra, σε αγγελία βρήκα ένα S 25 ultra 512 στο 650 και με προίκα μάλιστα...Τελικά το πήρα,και αν με βολέψει θα παω στο 27,μιας και πιστεύω θα δώσει κατι περισσοτερο εκει. Ερώτηση μπορω να παρακάμψω τον λογαριασμό Samsung και να εχω μονο Google??? Με φωτογραφίες βρήκα οτι κάθε νέα που τραβάω εμφανίζεται και στο Google.Photos και απο εκει κρατάω σε όποιες θέλω,αντίγραφο ασφαλείας που εχω ετσι και αλλιώς αγοράσει GB...Σίγουρα διαφορετικής σχολής τα δυο κινητα.Περισσοτερες ερωτήσεις με το που θα το παραλάβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 5 minutes ago, jimlost said: Τελευταίο Samsung Note ειχα το 8,απο τοτε μονο Pixel(XL/3XL/4XL/6/6Pro/8Pro/9Pro).. Φετος ειπα να κάνω την αλλαγή,να γυρίσω σε S series... Ενώ ειχα σίγουρη αγορά το S 26 ultra, σε αγγελία βρήκα ένα S 25 ultra 512 στο 650 και με προίκα μάλιστα...Τελικά το πήρα,και αν με βολέψει θα παω στο 27,μιας και πιστεύω θα δώσει κατι περισσοτερο εκει. Ερώτηση μπορω να παρακάμψω τον λογαριασμό Samsung και να εχω μονο Google??? Με φωτογραφίες βρήκα οτι κάθε νέα που τραβάω εμφανίζεται και στο Google.Photos και απο εκει κρατάω σε όποιες θέλω,αντίγραφο ασφαλείας που εχω ετσι και αλλιώς αγοράσει GB...Σίγουρα διαφορετικής σχολής τα δυο κινητα.Περισσοτερες ερωτήσεις με το που θα το παραλάβω... Όχι δεν μπορείς. Είναι σαν να μου λες ότι θέλεις να έχεις iPhone χωρίς λογαριασμό της apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 12 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαΐου 53 minutes ago, Nikos Spyr said: Όχι δεν μπορείς. Είναι σαν να μου λες ότι θέλεις να έχεις iPhone χωρίς λογαριασμό της apple. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts