Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

9 minutes ago, ilka71 said:

οκ εγώ θα δίνω από το κινητό Hotspot! 

ερωτήσεις... 

1...εάν πχ βλέπω στο box αγώνα από την eon /nova η βλέπω video clip θα  ακούγεται απο τα ηχεία του puma και η δουλεύουν τα χειριστήρια του τιμονιού η μπα;

2... θα δουλεύει και ΧΩΡΊΣ να έχω συνδέσει το android auto; (εννοείται με ίντερνετ από το κινητό μου) 

3... κανένα πιο φτηνό υπάρχει; βλέπω κάποια με 35 ευρώ πχ θα κάνουν; 

1. Εννοείται ότι ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου και εννοείται ότι δουλεύουν τα χειριστήρια ήχου του τιμονιού κλπ.

2. Εννοείται ότι θα δουλεύει, είναι αυτόνομη συσκευή android auto οπότε το κινητό του συνδέεις για να έχεις μόνο τις κλήσεις από τα ηχεία-μικρόφωνα του αυτοκινήτου.

3. Δεν μπλέκω, γιατί όπως σου είπα τα έχω 2 χρόνια απροβλημάτιστα στα αυτοκίνητα-εργαλεία, οπότε δεν ήθελα να κάνω πειράματα.

Υ.Σ. Τσεκάρετε στο επίσημο site της Carlinkit για την απόλυτη συμβατότητα με τα μοντέλα που θέλετε, γιατί υπάρχουν κάποια που δουλεύουν μερικώς και σε ελάχιστα καθόλου.

3 minutes ago, antonis_kiriazis said:

1. Εννοείται ότι ακούγεται από τα ηχεία του αυτοκινήτου και εννοείται ότι δουλεύουν τα χειριστήρια ήχου του τιμονιού κλπ.

2. Εννοείται ότι θα δουλεύει, είναι αυτόνομη συσκευή android auto οπότε το κινητό του συνδέεις για να έχεις μόνο τις κλήσεις από τα ηχεία-μικρόφωνα του αυτοκινήτου.

3. Δεν μπλέκω, γιατί όπως σου είπα τα έχω 2 χρόνια απροβλημάτιστα στα αυτοκίνητα-εργαλεία, οπότε δεν ήθελα να κάνω πειράματα.

Υ.Σ. Τσεκάρετε στο επίσημο site της Carlinkit για την απόλυτη συμβατότητα με τα μοντέλα που θέλετε, γιατί υπάρχουν κάποια που δουλεύουν μερικώς και σε ελάχιστα καθόλου.

οκ κάτι τελευταίο μπορώ να το συνδέσω ΜΌΝΟ για android και ΌΧΙ για android auto; 

@antonis_kiriazis Όντως και εγώ αυτό θα του πρότεινα του @ilka71ilka71 πολύ καλό δοκιμασμένο σε πολλά αμάξια

2 minutes ago, ilka71 said:

οκ κάτι τελευταίο μπορώ να το συνδέσω ΜΌΝΟ για android και ΌΧΙ για android auto; 

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς την ερώτηση σου...

Το συνδέεις σε μια θύρα usb του αυτοκινήτου και μετά από λίγο σου εμφανίζεται στην οθόνη του το αρχικό set-up. Το κάνεις και έχεις μια αυτόνομη συσκευή android με play store, ανεξάρτητα αν θα έχεις συνδέσει το κινητό με το αυτοκίνητο ή όχι.

Απλά θα πρέπει να πάρει από κάπου ίντερνερτ-δεδομένα για να λειτουργήσουν όλα αυτά.

Για αυτό προτείνω την έκδοση με sim για να είναι τελείως αυτόνομη σαν συσκευή,  ανεξάρτητα αν έχεις το κινητό σου μαζί ή αν χρησιμοποιεί κάποιος άλλος το αυτοκίνητο.

59 minutes ago, antonis_kiriazis said:

Το συνδέεις σε μια θύρα usb του αυτοκινήτου και μετά από λίγο σου εμφανίζεται στην οθόνη του το αρχικό set-up. Το κάνεις και έχεις μια αυτόνομη συσκευή android με play store, ανεξάρτητα αν θα έχεις συνδέσει το κινητό με το αυτοκίνητο ή όχι.

Απλά θα πρέπει να πάρει από κάπου ίντερνερτ-δεδομένα για να λειτουργήσουν όλα αυτά.

Για αυτό προτείνω την έκδοση με sim για να είναι τελείως αυτόνομη σαν συσκευή,  ανεξάρτητα αν έχεις το κινητό σου μαζί ή αν χρησιμοποιεί κάποιος άλλος το αυτοκίνητο.

Με το carlinkit αν δεν υποστηρίζει το αμάξι καθόλου Android auto, θα αλλάξει το μενού της οθόνης (η εργοστασιακή) με το μενού του carlinkit μαζί με τις όποιες λειτουργίες έχει; Όλα αυτά συνδέοντας απλά το usb; Δεν έχω καταλάβει και ρωτάω. Και αν βγάλεις το μηχάνημα θα έχεις πάλι το μενού της εργοστασιακής οθόνης; Toyota yaris hybrid 2019, μήπως έχει κάποιος εμπειρία στο ίδιο. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

1 hour ago, ilka71 said:

Αν δεν θες android auto, απλά το απενεργοποιείς από το κινητό σου, δεν σε υποχρεώνει κάνεις να το χρησιμοποιήσεις. Είναι σαν να ρωτάς αν μπορείς να μην συνδέσεις μια συσκευή μέσω bluetooth. 

27 minutes ago, _dimdim_ said:

Με το carlinkit αν δεν υποστηρίζει το αμάξι καθόλου Android auto, θα αλλάξει το μενού της οθόνης (η εργοστασιακή) με το μενού του carlinkit μαζί με τις όποιες λειτουργίες έχει; Όλα αυτά συνδέοντας απλά το usb; Δεν έχω καταλάβει και ρωτάω. Και αν βγάλεις το μηχάνημα θα έχεις πάλι το μενού της εργοστασιακής οθόνης; Toyota yaris hybrid 2019, μήπως έχει κάποιος εμπειρία στο ίδιο. 

Αν δεν έχει καθόλου android auto, όχι νομίζω δεν γίνεται.

https://carlinkitmall.com/collections/streaming-video-ai-box/products/tbox-led-multimedia-video-android13-ai-box-wireless-carplay-android-auto

https://www.carlinkit.store/pages/compatibility-car-model-list?srsltid=AfmBOoq2FivA2ejmfJkSRvDgWHeN_A6-bX5m01HBnaeWCIkD1w_V1dyD

Εδώ έχει κάποιες πληροφορίες για αυτά που δεν υποστηρίζονται.

Edited by antonis_kiriazis

17 ώρες πριν, ilka71 said:

έχω την μαμά οθόνη του ford puma θέλω να μποξακι να δίνει android αλλά ποιο να διαλέξω; 

Αν βρεις κατι που να παιζει και εικονα, please ενημέρωσε. Με focus ειμαι στο οποιο εχω την αισθηση οτι και να κανουμε δε θα περασει εικονα για λογους ασφαλειας....

ThaBull

26 minutes ago, thabull said:

Αν βρεις κατι που να παιζει και εικονα, please ενημέρωσε. Με focus ειμαι στο οποιο εχω την αισθηση οτι και να κανουμε δε θα περασει εικονα για λογους ασφαλειας....

https://a.aliexpress.com/_EjvM2p6 αυτό μου πρότειναν χτες τα παιδιά εδώ. δεν μιλάμε για android auto αλλά για σκέτο android που θα του δίνεις εσύ ίντερνετ από το κινητό. και κατεβάζεις ότι εφαρμογή θες χωρίς περιορισμούς 

On 26/3/2026 at 2:39 ΜΜ, antonis_kiriazis said:

επειδή έχει 2 εκδόσεις 4/64 και 8/128 ποια έχεις πάρει εσύ θυμάσαι; 

4 ώρες πριν, ilka71 said:

επειδή έχει 2 εκδόσεις 4/64 και 8/128 ποια έχεις πάρει εσύ θυμάσαι; 

EAU Android 13 LED, 8GB 128GB και τα δυο με 8 Ram.

On 27/3/2026 at 8:01 ΠΜ, ilka71 said:

https://a.aliexpress.com/_EjvM2p6 αυτό μου πρότειναν χτες τα παιδιά εδώ. δεν μιλάμε για android auto αλλά για σκέτο android που θα του δίνεις εσύ ίντερνετ από το κινητό. και κατεβάζεις ότι εφαρμογή θες χωρίς περιορισμούς 

Δούλεψε; Αυτό έχει σημασία. Το fordακι μου είναι του 2023 και έχω την ψιλοεντύπωση ότι δεν πρόκειται με "περάσει" εικόνα στην οθόνη. Όταν ρώτησα στη ford μου είπαν για "αντάπτορα" γύρω στα 80€, αλλά όταν ξαναρώτησα αν δεν δουλέψει θα το πάρουν πίσω, μου είπαν ότι δεν είναι σίγουροι. Για να μην αδικήσω, μίλησα με τον αντιπρόσωπο που πήρα το αυτοκίνητο και όχι με τη FORD και το παιδί προσπάθησε να βοηθήσει....

Η απορία μου όμως παραμένει. Αν το puma είναι σχετικά νέο και δουλέψει κάτι, let me know.... 

ThaBull

1 hour ago, thabull said:

Δούλεψε; Αυτό έχει σημασία. Το fordακι μου είναι του 2023 και έχω την ψιλοεντύπωση ότι δεν πρόκειται με "περάσει" εικόνα στην οθόνη. Όταν ρώτησα στη ford μου είπαν για "αντάπτορα" γύρω στα 80€, αλλά όταν ξαναρώτησα αν δεν δουλέψει θα το πάρουν πίσω, μου είπαν ότι δεν είναι σίγουροι. Για να μην αδικήσω, μίλησα με τον αντιπρόσωπο που πήρα το αυτοκίνητο και όχι με τη FORD και το παιδί προσπάθησε να βοηθήσει....

Η απορία μου όμως παραμένει. Αν το puma είναι σχετικά νέο και δουλέψει κάτι, let me know.... 

αύριο θα το παραγγείλω 🙏 ο συμφορουμιτης anton8s kiriazis ανέφερε ότι έχει 2 από αυτά και δουλεύουν σίγουρα 

Edited by ilka71

14 ώρες πριν, ilka71 said:

αύριο θα το παραγγείλω 🙏 ο συμφορουμιτης anton8s kiriazis ανέφερε ότι έχει 2 από αυτά και δουλεύουν σίγουρα 

Δουλεύει άψογα εγω είχα το 4/64  και αυτή την στιγμή το δουλεύει εδω και ένα χρόνο η γυναίκα του αδερφού μου.  Πειραματιζομαι γενικά με διάφορα τέτοια καλούδια.  Πιστεύω σε αυτά τα λεφτά είναι κορυφή.  Στα άλλα δύο αμάξια που έχω που πρότεινα είναι πολύ ποιο οικονομικά τα μποξακια αλλά δεν κάνουν αυτά που κάνει αυτό.  Αυτά που πρότεινα εγώ είναι πολύ μικρά κ διακριτικά. 

https://www.tiktok.com/@pca_code_gr/video/7610850571137977622

On 26/3/2026 at 8:28 ΠΜ, challenge143 said:

Παιδιά αυτό αφορά για τους φίλους του android auto και την πλήρη συμβατότητα.  Κατα καιρούς έχω παιδευτει με διάφορα μποξακια ακόμα και με fernata auto car steering κτλ. Το ottocast το χάρισα σε ενα φίλο μου όπου παίζει κανονικά χωρίς διακοπές σε αυτόν. Μετά πειραματιστικα με διάφορα μποξακια ,που θα σας αναφέρω μόνο τα δύο που παίζουν υποδείγματικα.  Το ένα είναι το carlinkit το οποίο είναι καθαρά για ασύρματο android auto χωρίς να ζεσταίνεται η συσκευή σου και να τρώει την μπαταρία.  Απο την άλλη αγόρασα το 4 in 1 που εκεί κάνεις τα πάντα και κατοπτρισμο οθόνης με αποτέλεσμα να βλέπεις YouTube TV και διάφορα άλλα.  Αλλά όχι δεν παίζει Netflix nova κτλ.  Το μειονέκτημα σε αυτό είναι ότι μου ζεστενη την συσκευή και υπάρχει μια μικρή χρόνο καθυστέρηση εικόνα με ήχο, κατα ταλλα δουλεύουν γρήγορα και τα δύο.  Συγγνώμη για το σεντόνι.  Σας παραθέτω την φωτογραφία απο τα μποξακια. 

20260325_154551.jpg

Καλημέρα, επειδή εδώ και καιρό ψάχνω και εγώ να κάνω το android auto ασύρματο, σε πολλά που διαβάζω έχουν αυτό το θέμα να ζεσταίνουν την συσκευή και να καταπίνουν την μπαταρία. Το carlinkit πιο μοντέλο είναι; Έχει διάφορα στο site τους. Και από που το πήρες; 

Μια βδομάδα καθαρός από chrome και σκέφτομαι γιατί τόσα χρόνια δεν χρησιμοποιούσα τον samsung browser! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...✌️

21 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Μια βδομάδα καθαρός από chrome και σκέφτομαι γιατί τόσα χρόνια δεν χρησιμοποιούσα τον samsung browser! Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...✌️

Τόσο πολύ? 

Δεν μπορώ να διανοηθώ το ίντερνετ χωρίς Chrome. 🙂 

kountouraN

41 minutes ago, kountoura said:

Τόσο πολύ? 

Δεν μπορώ να διανοηθώ το ίντερνετ χωρίς Chrome. 🙂 

Just try😉

7 ώρες πριν, Henry_12 said:

Καλημέρα, επειδή εδώ και καιρό ψάχνω και εγώ να κάνω το android auto ασύρματο, σε πολλά που διαβάζω έχουν αυτό το θέμα να ζεσταίνουν την συσκευή και να καταπίνουν την μπαταρία. Το carlinkit πιο μοντέλο είναι; Έχει διάφορα στο site τους. Και από που το πήρες; 

Το carlinkit που εχω αναφέρει είναι καθαρά για ασύρματο android auto το οποίο δεν ζεματάει την συσκευή και είναι και οικονομικό και είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/47210494/Carlinkit-Antaptoras-Aytokinitou-2AIR-Wireless-Adapter-Apple-Carplay-Android-Auto-CPC200-2AIR.html

Όσο για το 4σε1 και αυτό κάνει παπάδες αλλά ρουφάει και την μπαταρία όπως  και το άλλο που αναφέραμε της carlinkit που κάνει κανένα 120 περίπου 

44 minutes ago, rapsodos1979_ said:

Just try😉

Και μια ζωή κωδικών αποθηκευμένη στον Chrome, πως μεταφέρετε στον Samsung browser? 🤔 

kountouraN

Samsung internet μονόδρομος εδώ και χρόνια ότι πιο σμουθ κυκλοφορεί αυτά τα σπασίματα του chrome απα πα πα...

@rapsodos1979_ καλώς ήρθες στον όμορφο βελούδινο κόσμο του...

Αφού τον δουλέψεις για αρκετό διάστημα μόλις θα μπαίνεις στον chrome για οποιαδήποτε λόγο εκεί θα καταλαβαίνεις την μεγάλη του διαφορά όπως τα 60 με τα 120hz όταν πρώτο καθιερώθηκαν στις οθόνες των κινητών. 

Konakis.

3 ώρες πριν, challenge143 said:

Το carlinkit που εχω αναφέρει είναι καθαρά για ασύρματο android auto το οποίο δεν ζεματάει την συσκευή και είναι και οικονομικό και είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/47210494/Carlinkit-Antaptoras-Aytokinitou-2AIR-Wireless-Adapter-Apple-Carplay-Android-Auto-CPC200-2AIR.html

Όσο για το 4σε1 και αυτό κάνει παπάδες αλλά ρουφάει και την μπαταρία όπως  και το άλλο που αναφέραμε της carlinkit που κάνει κανένα 120 περίπου 

https://a.aliexpress.com/_EjvM2p6 αυτό έχεις δοκιμάσει; εγώ το θέλω για σκέτο android με play store κλπ να κατεβάζω ότι εφαρμογή θέλω νόβα κλπ να βλέπω. δεν με ενδιαφέρει καθόλου το android auto. το αμάξι μου έχει ασύρματο android auto αλλά δεν το θέλω. δεν γουστάρω να αναλαμβάνει κλήσεις μηνύματα! θέλω να μιλάω μόνο από το κινητό μου 

7 ώρες πριν, ilka71 said:

https://a.aliexpress.com/_EjvM2p6 αυτό έχεις δοκιμάσει; εγώ το θέλω για σκέτο android με play store κλπ να κατεβάζω ότι εφαρμογή θέλω νόβα κλπ να βλέπω. δεν με ενδιαφέρει καθόλου το android auto. το αμάξι μου έχει ασύρματο android auto αλλά δεν το θέλω. δεν γουστάρω να αναλαμβάνει κλήσεις μηνύματα! θέλω να μιλάω μόνο από το κινητό μου 

Ναι και αυτό.  Πάρα πολύ καλή επιλογή για το αμάξι. 

@ilka71 τελικά το 8 /128 Είχα πάρει.  Θα το έχω για 2 μέρες στο συνεργείο το αμάξι της γυναίκας του αδερφού μου αν είσαι κοντά πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσουμε.  Αυτό έχω της έχω χαρίσει. 

20260330_141539.jpg

20260330_141528.jpg

18 minutes ago, challenge143 said:

@ilka71 τελικά το 8 /128 Είχα πάρει.  Θα το έχω για 2 μέρες στο συνεργείο το αμάξι της γυναίκας του αδερφού μου αν είσαι κοντά πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσουμε.  Αυτό έχω της έχω χαρίσει. 

20260330_141539.jpg

20260330_141528.jpg

οκ!που βρισκεσαι?