Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαγκες ειστε τραγικοι! 😛

Τι τα θελετε ολα τα εικονιδια στην αρχικη??

Less is more..

Επιπλεον εχω και παραθυρα αριστερα και δεξια χωρις καθολου εικονιδια για να φαινεται ολο το wallpaper! Το συγκεκριμενο screenshot ειναι το παραθυρο που εχω με τα περισσοτερα εικονιδια. 

Στα Samsung ειναι τελειο, το γεγονος οτι μπορεις να εχεις σε landscape mode τα παντα ολα, ρυθμισεις, κλησεις, κλειδωμα, μενου, κλπ.  Στα xiaomi και Huawei μονο με nova εφαρμογη, μπορουσα. Σε αλλες μαρκες δε ξερω.  

Screenshot_20260203_002124_One UI Home.jpg

Edited by EricssonyFan

516372413_Screenshot_20260203_090717_OneUIHome.thumb.jpg.36489a5fb726ad43b74d185ca5bfc692.jpg

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

1 hour ago, GMF80 said:

Screenshot_20260203_083829_One UI Home.jpg

Πως έχεις βάλει τον καιρό στο s25  κ είναι διάφανο το widget?  

3 minutes ago, challenge143 said:

Πως έχεις βάλει τον καιρό στο s25  κ είναι διάφανο το widget?  

Όσο προσπάθησα μου βγάνει στο μπλε φόντο 

Άκυρο παιδιά το βρήκα 

Έχεις ενεργοποιημένο το background?

Screenshot_20260203_100929_Weather.jpg

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Screenshot_20260203_111621_One UI Home.jpg

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12, Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S26 Ultra

Χμ, ενδιαφέρον.

η φόρτιση του spen έιναι άμεση ουτως η άλλως, οπότε αν ισχύει λογικά 2 δευτερα θα το κρατάς στο ασύρματο από πίσω και όλα καλά.

Αρα επιστρέφει bt?

Edited by OverClocker

Δεν νομίζω να κατάλαβα αυτό. Ούτως ή άλλως στο 25 που λείπει το ΒΤ πάλι φορτίζεται εσωτερικά αφού έχει πάλι πάρε δώσε με το τηλέφωνο. Με το ΒΤ απλά είχε περισσότερες λειτουργίες στο 24. Φόρτιση χρειάζεται και τώρα απλά φορτίζεται παρασκηνιακά χρησιμοποιώντας την εσωτερική ενέργεια του τηλεφώνου. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως απλοποιείται περαιτέρω η χρήση (χρησιμότητα πλέον) αφού για να μπορεί να εκτελέσει τις λειτουργίες του, χωρίς να έχει κάποιες επιπλέον στο 26, θα χρειάζεται πλέον εξωτερικός φορτιστής ή βάση ώστε να φορτίζεται εξωτερικά και όχι μέσα στο τηλέφωνο. Δηλαδή τώρα δεν παίρνουμε χαμπάρι ότι φορτίζει απλά το έχουμε έτοιμο όταν π.χ. το βγάζουμε για να το....μυρίσουμε (εθισμός μιλάμε..😁 Στο 26 δεν θα μυρίζει πλέον θα πρέπει να το φορτίσουμε ξεχωριστά από το κινητό...😝 

Του 25 δεν έχει μπαταρία 😉

Αμα το spen ειναι qi2 compatible και το κινητο είναι qi2 compatible θα πρέπει να μπορείς να του κάνεις reverse charging απ την πλάτη του κινητού.

Edited by OverClocker

2 minutes ago, pickup said:

Δεν νομίζω να κατάλαβα αυτό. Ούτως ή άλλως στο 25 που λείπει το ΒΤ πάλι φορτίζεται εσωτερικά αφού έχει πάλι πάρε δώσε με το τηλέφωνο. Με το ΒΤ απλά είχε περισσότερες λειτουργίες στο 24. Φόρτιση χρειάζεται και τώρα απλά φορτίζεται παρασκηνιακά χρησιμοποιώντας την εσωτερική ενέργεια του τηλεφώνου. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι πως απλοποιείται περαιτέρω η χρήση (χρησιμότητα πλέον) αφού για να μπορεί να εκτελέσει τις λειτουργίες του, χωρίς να έχει κάποιες επιπλέον στο 26, θα χρειάζεται πλέον εξωτερικός φορτιστής ή βάση ώστε να φορτίζεται εξωτερικά και όχι μέσα στο τηλέφωνο. Δηλαδή τώρα δεν παίρνουμε χαμπάρι ότι φορτίζει απλά το έχουμε έτοιμο όταν π.χ. το βγάζουμε για να το....μυρίσουμε (εθισμός μιλάμε..😁 Στο 26 δεν θα μυρίζει πλέον θα πρέπει να το φορτίσουμε ξεχωριστά από το κινητό...😝 

Παιδιά στο S25 το πενάκι δεν έχει μπαταρία, δεν φορτίζεται από το κινητό. Για αυτό δεν έκραζαν κάποιοι την Samsung, ότι και καλά αφαίρεσε το Bluetooth απο το πενάκι και δεν μπορείς πλέον να κανεις commands με το κουμπί του ή gestures?

1 minute ago, Nikos Spyr said:

Παιδιά στο S25 το πενάκι δεν έχει μπαταρία, δεν φορτίζεται από το κινητό. Για αυτό δεν έκραζαν κάποιοι την Samsung, ότι και καλά αφαίρεσε το Bluetooth απο το πενάκι και δεν μπορείς πλέον να κανεις commands με το κουμπί του ή gestures?

Σωστά

Όταν όμως σου λέει πάτα το κουμπί για να σβήσεις ή να γράψεις απευθείας, τότε δεν χρειάζεται μπαταρία; Πώς συνεννοείται με το κινητό ή μπορείς να γράψεις μόνο με αυτό και με τίποτε άλλο επάνω στην οθόνη. Δεν γίνεται έτσι απλά ένα κομμάτι πλαστικό είναι; Κάτι έχει μέσα...δεν ξέρω, άσχετος είμαι με τα πενάκια, βάση λογικής μιλάω. Δεν χρειάζεται ενέργεια έστω για αυτή την αλληλεπίδραση; 

Έχετε δίκιο. Το έψαξα στα γρήγορα. Όντως δεν έχει μπαταρία. Οπότε μάλλον επιστρέφει το ΒΤ στο πενάκι...θα δείξει. 

Στο 25, το κουμπί δουλεύει όσο έχεις το πενάκι κοντά στην οθόνη, σε συνεργασία με μια επιφάνεια που έχει κάτω από την οθόνη.

Στα 24 και πίσω, με το bt, το κουμπί δούλευε και χωρίς καν να είναι κοντά το πενάκι στο κινητό.

4 minutes ago, pickup said:

Όταν όμως σου λέει πάτα το κουμπί για να σβήσεις ή να γράψεις απευθείας, τότε δεν χρειάζεται μπαταρία; Πώς συνεννοείται με το κινητό ή μπορείς να γράψεις μόνο με αυτό και με τίποτε άλλο επάνω στην οθόνη. Δεν γίνεται έτσι απλά ένα κομμάτι πλαστικό είναι; Κάτι έχει μέσα...δεν ξέρω, άσχετος είμαι με τα πενάκια, βάση λογικής μιλάω. Δεν χρειάζεται ενέργεια έστω για αυτή την αλληλεπίδραση; 

The Samsung S Pen uses electromagnetic resonance (EMR) technology, featuring a Wacom digitizer behind the screen that creates a magnetic field. This field powers the pen wirelessly, allowing it to communicate position, pressure, and button presses for precise drawing and writing without a battery. 

5 ώρες πριν, Nikos Spyr said:

The Samsung S Pen uses electromagnetic resonance (EMR) technology, featuring a Wacom digitizer behind the screen that creates a magnetic field. This field powers the pen wirelessly, allowing it to communicate position, pressure, and button presses for precise drawing and writing without a battery. 

από ότι κατάλαβα είναι σαν το ipad που έχω. Το στυλό δεν έχει Bluetooth αλλά για να γράψει πρέπει να πατήσεις το κουμπί και να ανάψει. Εννοείται πως έχει μπαταρία και θέλει φόρτιση. Εάν δεν πατήσεις το κουμπί να ενεργοποιηθεί η πένα δεν γράφει. Μόνο ενεργοποιημένη μπορεί και γράφει. Διορθώνω και ζητώ συγγνώμη δεν είδα αυτό που λέει χωρίς μπαταρία.

Edited by pazu

Το spen του s25 δεν έχει μπαταρία. Υποστηρίζει μόνο air commands.

Του S24, s23, s22, note20, note 10, note 9 έχουν μπαταρία και έχουν και BT όπου υποστηρίζει air gestures.

Edited by OverClocker

υπάρχει τρόπος/εφαρμογή να κρατάει ιστορικό κλήσεων πάνω από 1000 κλήσεις; τώρα έχω το true phone αλλά οι 1000 κλήσεις σβήνουν περίπου στον μήνα

26 minutes ago, ilka71 said:

υπάρχει τρόπος/εφαρμογή να κρατάει ιστορικό κλήσεων πάνω από 1000 κλήσεις; τώρα έχω το true phone αλλά οι 1000 κλήσεις σβήνουν περίπου στον μήνα

Εδω το iphone πριν 2 χρονια εφτασε να δωσει πανω απο 100 και εσυ θες 1000? ντροπη

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Ειναι τοσο καλη η αυτονομια του S25 U στη δικη μου χρηση που μου φαινεται ψεματα... 2 μηνες το εχω, εκλεισα τωρα τον 1ο σαν βασικο μου κινητο. Εχω κανει ελαχιστες φορτισεις μεχρι το 100%. Ετυχε να κανω σημερα ειπα να δω τι παιζει με SOT.. Απο 100% σε 85 % με 2:10 ωρες SOT μου φαινεται εξωπραγματικο...

Η 1ωρα και 20 λεπτα ηταν browsing και 40 λεπτα messaging οποτε δεν θεωρειται βαρια χρηση αλλα αυτη ειναι η δικη μου χρηση κατα 80% και ποτε δεν ειχα συσκευη με τετοια αυτονομια. Συνηθως σε 2 ωρες SOT απο 100 ειχα καπου 70% υπολοιπο.

Edited by GMF80

Μόλις μάθεις μ'αυτό δεν θα το αποχωριζεσαι, καλό το 22αρι σου και το 23 που έχω εγώ όμως το 25 ουλτρα είναι πολύ πιο καλό ιδιαίτερα στην διαχείριση της μπαταρίας 

Edited by konakis
Konakis.

Ηδη ειναι το βασικο μου κινητο. Ειχα πει οτι θα εκανα την αλλαγη σε 6 μηνες απο τοτε που το αγορασα αλλα τελικα αντεξα 1 μηνα...

Βεβαια συνεχιζω να χρησιμοποιω αρκετα και το 22 αρι καθως παραμενω λατρης των edge οθονων.. και τωρα που το εχω για χρηση μονο εντος σπιτιου και ειναι χωρις θηκη κ προστασια οθονης εχει αλλη γλυκα...

Καλημερα παιδιά.

Ένα διάλειμμα για λίγο μετά από χρόνια.

Προχθες έφυγε το s25u κ είπα για ένα μήνα να δοκιμάσω το θηρίο OnePlus 15 μέχρι να βγει το S26 Ultra .

Πρώτες εντυπώσεις:

Μου λείπει πολύ η antiriflective οθόνη του s25u

Τεράστια διαφορά στις αντανακλάσεις.

Θέλεις περισσότερη φωτεινότητα στο op15 για να το κοντραρεις.

Πέρα από αυτό η οθόνη είναι πολύ καλό αλλά δεν με τρελαίνουν η τόσο στρογγυλές άκρες.

Ήχος πάρα πολύ καλός, ποιότητα κλήσης κ σήμα εξαιρετικό.

Τώρα το λειτουργικό είναι καλό αλλά oneui δεν ειναι με τπτ.

Σε όλα ανώτερο το oneui κ θα ανοίξει κ άλλο η ψαλίδα με το oneui 8.5.

Θες widgets,θες μαμά εφαρμογές, θες customisation!!!

Είναι μεν πιο γρήγορο αλλά μερικά πράματα που στο σαμμυ θες goodlock για να τα κάνεις εδώ γίνονται on the fly.

Επίσης μου λείπουν οι εφαρμογές της σαμμυ,notes,mail κτλ.

Δόνηση πολύ καλύτερη από σαμμυ καμία σχέση.

Τώρα πάμε στην κάμερα η οποία είναι καλύτερη από σαμμυ κ μέρα κ νύχτα,θα ανεβάσω δείγματα μετά.

Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το κράζουν....

Κ τέλος η μπαταρία που απλά δεν έχω λόγια...

Αναμένουμε s26u γιατί αγαπάμε sammy!!!!

Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB  + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4

Για τον τηλεφακό το κράζουν λογικά....ευτυχώς δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου πια με κάμερες εγώ προσωπικά. Μπαταρία λογικό είναι με τέτοια χωρητικότητα που έχει σε συνδυασμό με τξν μικρότερη ανάλυση οθόνης του έχει το 1+. Να το χαρείς 

Konakis.

31 minutes ago, konakis said:

Για τον τηλεφακό το κράζουν λογικά....ευτυχώς δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου πια με κάμερες εγώ προσωπικά. Μπαταρία λογικό είναι με τέτοια χωρητικότητα που έχει σε συνδυασμό με τξν μικρότερη ανάλυση οθόνης του έχει το 1+. Να το χαρείς 

Κάμερες θερίζουν μην ακούτε κανέναν.

Εδώ κοντραρει το oppo x9 pro.

Σε ευχαριστώ πολύ.

1 μήνα θα το κρατήσω κ κάτι μέχρι τα πρώτα s26u

Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB  + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4