Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

19 minutes ago, panos93gr said:

Ναι αλλα μιλάμε οτι το s25 ειχε φτάσει 40 βαθμους και το s24 38  οταν το κρατας στο χέρι οι 2 βαθμοί πιστέψετε ειναι μεγάλη διαφορά 

Ε ναι, το ένα είναι δέκατα, το άλλο νοσοκομείο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

1 ώρα πριν, LELELO said:

Καλησπέρα.. χθες το galaxy store έβγαλε αρκετές αναβάθμισεις σε γλώσσες .. για ελληνικά ούτε λόγος.. 

.. έτσι για να πω τον πόνο μου..

Εμείς το 2030.

51 minutes ago, panos93gr said:

Ναι αλλα μιλάμε οτι το s25 ειχε φτάσει 40 βαθμους και το s24 38  οταν το κρατας στο χέρι οι 2 βαθμοί πιστέψετε ειναι μεγάλη διαφορά 

Είμαι τρελός ψυχαναγκαστικος και έχω σταθεί /κολλήσει σε πολλά παράξενα πράγματα ανά τα χρόνια σε σχέση με τον κοινό πληθυσμό. 

Αλλά αυτό το να κοιτάμε θερμοκρασία, όχι 35 αλλά 36.4 πχ. 

Ακόμα και σε μένα φαίνεται παράξενο. 🙂 

Απόλαυσε την συσκευή σου και μην ασχολείσαι. 

Όσο το καταφέρνεις τόσο καλύτερα θα είσαι και εσύ ο ίδιος. 

Edited by kountoura
kountouraN

13 ώρες πριν, kountoura said:

Είμαι τρελός ψυχαναγκαστικος και έχω σταθεί /κολλήσει σε πολλά παράξενα πράγματα ανά τα χρόνια σε σχέση με τον κοινό πληθυσμό. 

Αλλά αυτό το να κοιτάμε θερμοκρασία, όχι 35 αλλά 36.4 πχ. 

Ακόμα και σε μένα φαίνεται παράξενο. 🙂 

Απόλαυσε την συσκευή σου και μην ασχολείσαι. 

Όσο το καταφέρνεις τόσο καλύτερα θα είσαι και εσύ ο ίδιος. 

Θα συμφωνήσω μαζι σου απλα και εγω δεν κοιταω όλοι την ωρα την θερμοκρασία αλλα οταν εχω το κινητο στο χερι και αυτο αρχίζει να καίει θες δεν θες θα το καταλάβεις και δεν μιλάμε για 35 βαθμους έφτασε και 40 πιαστώ στο χερι τοτε να δεις ποσο ενοχλητικό ειναι για κινητο που δώσαμε τοσα λεφτα

44 minutes ago, panos93gr said:

Θα συμφωνήσω μαζι σου απλα και εγω δεν κοιταω όλοι την ωρα την θερμοκρασία αλλα οταν εχω το κινητο στο χερι και αυτο αρχίζει να καίει θες δεν θες θα το καταλάβεις και δεν μιλάμε για 35 βαθμους έφτασε και 40 πιαστώ στο χερι τοτε να δεις ποσο ενοχλητικό ειναι για κινητο που δώσαμε τοσα λεφτα

Η qualcomm λέει, εγώ σας φτιάχνω ταχύτατους επεξεργαστές που ζητάτε, εσείς βρήτε τρόπους ψύξης, αν τώρα η samsung τσιγκουνεύεται να το κάνει δεν φταίει ο επεξεργαστής, από παντού θέλει να κόβει, η τιμή όμως δεν κόβεται ποτέ.

2 minutes ago, boymanos said:

Η qualcomm λέει, εγώ σας φτιάχνω ταχύτατους επεξεργαστές που ζητάτε, εσείς βρήτε τρόπους ψύξης, αν τώρα η samsung τσιγκουνεύεται να το κάνει δεν φταίει ο επεξεργαστής, από παντού θέλει να κόβει, η τιμή όμως δεν κόβεται ποτέ.

Αααα, cost cut ήταν λες ε?

Όχι ότι πήγε σε τιτάνιο ή ότι πλέον είναι σχεδον αδύνατο να κρατηθούν αυτοί οι επεξεργαστές "κρύοι". 

Έχεις δει το vapor chamber που έβαλαν στο 25 και παρόλα αυτά καίει?

Παιδιά, αν θέλετε να μην ζεσταίνεται το κινητό πάρτε ένα που έχει και ανεμιστήρα μαζί.

Είναι τόσα watt πλέον οι επεξεργαστές που αλλιώς δεν γίνεται.

Ακόμα και τα iphone έβραζαν και το γύρισαν στο αλουμίνιο για να είναι 1 piece design.

Βέβαια θέλω να δω τι θα πουν τώρα που θα καίει και στα πλάγια.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Καλημέρα και καλή βδομάδα. 

Ετοιμαστείτε. Ξεκίνησε το rollout του OneUI 8, οπότε μέσα στις επόμενες ώρες-ημέρες θα το λάβουμε και εμείς!

On 11/9/2025 at 7:24 ΜΜ, panos93gr said:

Έχεις θήκη στο κινητό???επηρεάζει και αυτό οσο να ναι...38 με 40 μικρή διαφορά.δε νομίζω ότι έχει θέμα το κινητό.και μένα προχτές έβλεπα βίντεο στο fb από browser.(s23 ultra)..σε κάποια φάση μου φανηκε ζεστό το κινητό..κοιτάω.39...αλλά όχι ότι δε μπορείς να το κρατήσεις στο χέρι..απλώς το καταλαβαίνεις

22 ώρες πριν, nasosvasedis said:

Καλημέρα και καλή βδομάδα. 

Ετοιμαστείτε. Ξεκίνησε το rollout του OneUI 8, οπότε μέσα στις επόμενες ώρες-ημέρες θα το λάβουμε και εμείς!

Ακομα πάντως αφαντη προς τα ευρώπας

1 ώρα πριν, OverClocker said:

Ακομα πάντως αφαντη προς τα ευρώπας

Κυκλοφόρησε χτες στην Κορέα. Όλοι λένε ότι θα σκάσει μύτη σε εμάς στις 18. Για να δούμε... Κρίμα που δεν έρχεται από σήμερα εφόσον έχει ήδη κυκλοφορήσει εκεί. 

4 minutes ago, nasosvasedis said:

Κυκλοφόρησε χτες στην Κορέα. Όλοι λένε ότι θα σκάσει μύτη σε εμάς στις 18. Για να δούμε... Κρίμα που δεν έρχεται από σήμερα εφόσον έχει ήδη κυκλοφορήσει εκεί. 

Μας πουλησες παππα!!!!!

Έχω λιώσει το check for update και τελικα μας λες οτι θα είναι μεθαύριο.

Ντροπή.

17 minutes ago, OverClocker said:

Μας πουλησες παππα!!!!!

Έχω λιώσει το check for update και τελικα μας λες οτι θα είναι μεθαύριο.

Ντροπή.

Χαχαχα disclaimer, είπα επόμενες ώρες-ημέρες! 😂 Με τη Samsung η αναμονή είναι δεδομένη!

Προσέχετε τι γράφετε κάποιοι και δίνετε ελπίδες για τις επερχόμενες ενημερώσεις, γιατί είμαστε κι εμείς που ανυπομονούσαμε για το iOS26 και τώρα που ήρθε παλεύουμε να ξεφορτωθούμε το liquid glass floor του ΟΑΚΑ

Το android 16 θα εχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας λένε

So this is how liberty dies, with thunderous applause

14 minutes ago, hittman said:

Πόσο καλύτερη,έχει πιάσει ταβάνι χαχαχα

Sky is the limit

Καλώς να έρθει όποτε έρθει.. για 18/9 είχε γραφτεί ότι θα ερθει.. θα την κάνω με ηρεμία σε δεύτερο χρόνο βέβαια..

Καμία αναβάθμιση στην κάμερα έχετε διαβάσει;

Καλημέρα μόλις την πέρασα και εγώ συνεπής η Sammy 18 Σεπτεμβρίου πρωί πρωί η αναβάθμιση!! 😀

για να δούμε τι ψάρια πιάνει και τι αυτονομία έχει.

Samsung Galaxy S25 Ultra 5G (SM-S938B/DS) (Snapdragon 8 Elite, 512GB, 12GB RΑΜ) (Android 16) (OneUI v8.0). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v6.0 (Android 16) (OneUI v8.0).

Καλημέρα παιδιά. 

Oneui 8 μόλις εσκασε κ εδω.

S25Ultra 

Screenshot_20250918_082510_Software update.jpg

Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB  + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4

Καλημέρα τίποτα ακόμη σε THL CSC...

40 minutes ago, vwbestakos said:

Καλημέρα μόλις την πέρασα και εγώ συνεπής η Sammy 18 Σεπτεμβρίου πρωί πρωί η αναβάθμιση!! 😀

για να δούμε τι ψάρια πιάνει και τι αυτονομία έχει.

Δώσε καμία εβδομάδα περιθώριο... Λογικά θέλει τον χρόνο του

13 minutes ago, chico71 said:

Ρε παιδιά πώς σβήνουμε τις ειδοποιήσεις στην πάρο μπάρα,;

Κατεβάζεις την μπάρα και εχει ρύθμιση ειδοποιήσεων η εκκαθαριση

Screenshot_20250918_092320_Chrome.jpg

Edited by Bxtrm