costsa41 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 58 minutes ago, Bxtrm said: Σε αντικείμενα κλπ Δουλεύει μια χαρά, σε πρόσωπο που δείχνουν στο youtube απλά δεν το κάνει.. δοκιμασε αν θέλεις στο πρόσωπο. Στο πρόσωπο παίρνει χαρακτηριστικά και σε φτιάχνει. Για παράδειγμα αν βάλεις τα μαλλιά μπορεί να σε βγάλει...φαλακρό. Αν βάλεις μόνο μύτη αυτιά τα κάνει περίπου το ίδιο όπως η αρχική. Δεν είναι ζωντανός οργανισμός για να κάνει ότι εσύ θέλεις και φυσικά δεν μπορεί να σε κάνει Αλέν Ντελον.... Αν βάλεις να σου αλλάξει όλο το πρόσωπο θα πάρει χαρακτηριστικά και θα δεις έναν άλλον άνθρωπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 7 ώρες πριν, Bxtrm said: Βλέπω στο youtube βίντεο με χρήστες που δείχνουν με το *διαγραφή αντικειμένων * στην επεξεργασία των φωτο να βάζουν το χέρι τους μπροστά από το μισό πρόσωπο και η φωτο να διορθώνεται άριστα.. σε εμένα δεν είναι έτσι, το έχει δοκιμάσει κανείς ? Και γενικά σας δουλεύει καλά η διαγραφή αντικειμένων? Εγώ έχω το 24 και το κάνει μια χαρά! Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά ίσως... Δεν ξέρω τι να πω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 (edited) Νομίζω ότι από τη Συλλογή υπάρχει η διαγραφή αντικειμένων όταν πατάς το μολυβακι κάτω και η διαγραφή αντικειμένων μεσω ΑΙ όταν πατάς το εικονίδιο με το αστέρι κατω στο κέντρο. Μάλλον εσύ κάνεις το πρώτο, γι'αυτό και δεν έχεις καλά αποτελέσματα Edited July 30, 2025 by Kostas_Ts_86 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. July 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2025 6 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Νομίζω ότι από τη Συλλογή υπάρχει η διαγραφή αντικειμένων όταν πατάς το μολυβακι κάτω και η διαγραφή αντικειμένων μεσω ΑΙ όταν πατάς το εικονίδιο με το αστέρι κατω στο κέντρο. Μάλλον εσύ κάνεις το πρώτο, γι'αυτό και δεν έχεις καλά αποτελέσματα Αυτό είναι που λες.. συμπληρώνει σωστά τώρα Ευχαριστώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Καλά κρασιά... Πάμε για Σεπτέμβρη το OneUI 8.0 😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 27 minutes ago, nasosvasedis said: Καλά κρασιά... Πάμε για Σεπτέμβρη το OneUI 8.0 😂 Το one ui 8 watch εχει βγει για τα ουλτρα εδω και 2 βδομαδες. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 2 minutes ago, OverClocker said: Το one ui 8 watch εχει βγει για τα ουλτρα εδω και 2 βδομαδες. Ναι, μιλάω για το OneUI 8.0 για τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 2 ώρες πριν, nasosvasedis said: Ναι, μιλάω για το OneUI 8.0 για τα κινητά. Ναι, απλα στο screenshot που έβαλες αναφέρει ότι Συσκευες πέρα από το watch 8 θα το πάρουν μέσα στο χρόνο. Γεγονός είναι ότι το ultra το έχει πάρει ήδη. Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 2 ώρες πριν, OverClocker said: Ναι, απλα στο screenshot που έβαλες αναφέρει ότι Συσκευες πέρα από το watch 8 θα το πάρουν μέσα στο χρόνο. Γεγονός είναι ότι το ultra το έχει πάρει ήδη. Στο δεύτερο μισό του screenshot που έστειλα λέει για το Watch. Στο πρώτο μισό λέει: "In September, Samsung will roll out the official version of One UI 8, incorporating valuable feedback from beta program participants. The update will begin with the Galaxy S25 series and will be rolled out sequentially to other eligible devices." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Βρε, υπονοώ ότι απ την στιγμή που το έχει πάει λάθος με τα ρολόγια, γιατί να είναι σωστός με τα κινητα 😛 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 Για όσους θέλουν oneui 8 weather app. Εδω το apk. https://drive.google.com/file/d/1ITgRyXt-lA85aBayDE1xWKjVDc-KMT4G/view?usp=sharing 1 2 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. August 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2025 (edited) Έχει κανείς θέμα με τον φορτιστή 45w ? Βάζω τον 25w και γράφει στην οθόνη " εξαιρ. γρήγορη φόρτιση 2.0 " και χρόνος που απομένει 51 λεπτά. (Απο το 49 %) βάζω τον 45w και γραφει απλά "εξαιρ. γρήγορη φόρτιση και υπόλοιπο 56 "( χωρίς να γράφει το "2.0" ) με το ίδιο καλώδιο το γνήσιο η το 5Α του φορτιστή 45w Edited August 7, 2025 by Bxtrm 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 On 7/8/2025 at 5:39 ΜΜ, Bxtrm said: Έχει κανείς θέμα με τον φορτιστή 45w ? Βάζω τον 25w και γράφει στην οθόνη " εξαιρ. γρήγορη φόρτιση 2.0 " και χρόνος που απομένει 51 λεπτά. (Απο το 49 %) βάζω τον 45w και γραφει απλά "εξαιρ. γρήγορη φόρτιση και υπόλοιπο 56 "( χωρίς να γράφει το "2.0" ) με το ίδιο καλώδιο το γνήσιο η το 5Α του φορτιστή 45w Καλησπέρα! Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, φορτίζω το S25 Ultra με το φορτιστή των 45W και δίπλα του το S24 FE με αυτόν των 25W! Δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά. Αυτό που έχω (ανέκαθεν, από εποχές Note 10+) παρατηρήσει, είναι ότι η διαφορά στους χρόνους φόρτισης είναι ελάχιστη (εννοείται, για την ίδια συσκευή), παρότι θα έπρεπε να μειώνεται σχεδόν στο μισό ο χρόνος με τα 45W. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. August 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2025 9 minutes ago, Mad_Scientist said: Καλησπέρα! Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, φορτίζω το S25 Ultra με το φορτιστή των 45W και δίπλα του το S24 FE με αυτόν των 25W! Δεν είδα κάποια ουσιαστική διαφορά. Αυτό που έχω (ανέκαθεν, από εποχές Note 10+) παρατηρήσει, είναι ότι η διαφορά στους χρόνους φόρτισης είναι ελάχιστη (εννοείται, για την ίδια συσκευή), παρότι θα έπρεπε να μειώνεται σχεδόν στο μισό ο χρόνος με τα 45W. Δεν φορτίζει καθ'όλη τη διάρκεια με 45w. Ξεκινάει με 45 σε χαμηλά ποσοστά μπαταριάς και σταδιακά μειώνεται. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 Με 5-6 (αντε το πολύ 10€) παίρνετε ανταπτοράκι ή και καλώδιο με μετρητή για να μετράτε και να βλέπετε με πόσα W φορτίζει το κινητό σας. (π.χ. το s23u μου δεν έχει φορτίσει ποτέ με περισσότερα από περίπου 30W είτε με τον 45άρι, είτε με τον 60άρι. Εννοείται ότι ο 25άρης δεν μπορεί να πιάσει 30W....) Αν είναι τόσο σημαντικό θέμα για εσάς, ίσως αξίζει να τα δώσετε (αντί να κάνετε υποθέσεις). Εκτός αν το ενδιαφέρον δεν είναι στην ποσότητα φόρτισης, αλλά στο "κουβέντα να γίνεται", δηλαδή την επικοινωνία μεταξύ μας. Σημείωση: Δεν ξέρω πως "ακούγονται" τα γραπτά μου, αλλά ο τόνος μου δεν είναι αρνητικός (επιθετικός, ειρωνικός ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό). Ίσα, ίσα που προσπαθώ να δώσω μια λύση που χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια όσο αφορά τις φορτίσεις και τις συγκρίσεις. Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. August 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2025 54 minutes ago, thabull said: Με 5-6 (αντε το πολύ 10€) παίρνετε ανταπτοράκι ή και καλώδιο με μετρητή για να μετράτε και να βλέπετε με πόσα W φορτίζει το κινητό σας. (π.χ. το s23u μου δεν έχει φορτίσει ποτέ με περισσότερα από περίπου 30W είτε με τον 45άρι, είτε με τον 60άρι. Εννοείται ότι ο 25άρης δεν μπορεί να πιάσει 30W....) Αν είναι τόσο σημαντικό θέμα για εσάς, ίσως αξίζει να τα δώσετε (αντί να κάνετε υποθέσεις). Εκτός αν το ενδιαφέρον δεν είναι στην ποσότητα φόρτισης, αλλά στο "κουβέντα να γίνεται", δηλαδή την επικοινωνία μεταξύ μας. Σημείωση: Δεν ξέρω πως "ακούγονται" τα γραπτά μου, αλλά ο τόνος μου δεν είναι αρνητικός (επιθετικός, ειρωνικός ή οτιδήποτε άλλο αρνητικό). Ίσα, ίσα που προσπαθώ να δώσω μια λύση που χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια όσο αφορά τις φορτίσεις και τις συγκρίσεις. Καλημέρα! Εγώ δε μπήκα καν σε αυτήν τη διαδικασία (να μετρήσω με πόσα W φορτίζεται η συσκευή μου), απλά, πίστεψα αυτό που μου είχε πει εξαρχής η Samsung (τότε που είχα το Note 10+): Ότι δηλαδή η μπαταρία φορτίζεται αρκετά γρήγορα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια, η ταχύτητα φόρτισης μειώνεται, προκειμένου να αυξηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Πράγματι, ενώ μέσα στο πρώτο μισάωρο, η μπαταρία φορτίζεται έως το 45% περίπου (ποτέ δεν έχει φτάσει το θεωρητικό 50% που ισχυρίζεται η εταιρεία, αλλά η διαφορά είναι αμελητέα), όταν φτάσει στο 90%, δείχνει ότι θέλει ακόμη 26 λεπτά ώστε να φορτιστεί πλήρως. Γεγονός είναι πάντως, ότι θα ήθελα λίγο πιο γρήγορη φόρτιση (π.χ. 65W) στο επερχόμενο S26 Ultra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george cc Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Καλημέρα. Πήρα και εγώ το 1tb. Οσες φορές παλαιότερα προσπάθησα να περάσω από το παλιό τηλέφωνο στο καινούργιο με smart switch το ημερολόγιο της Samsung μου έβγαζε μέχρι ένα χρόνο πριν όλες τις σημειώσεις συμβάντα κλπ. Όλα τα προηγούμενα διαγράφονταν. Πώς γίνεται να συγχρονίσω χωρίς να χαθούν και οι προηγούμενες σημειώσεις συμβάντα; Αυτό συμβαίνει μόνο με το ημερολόγιο της samsung.Mε το ημερολόγιο της google παραμένουν όλα τα προηγούμενα. Παράθεση george cc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo12 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Παιδιά καλημέρα. Πήρα ένα powerbank της iniu. Στην ασύρματη φόρτιση όλα καλά. Με καλώδιο όμως η φόρτιση σταματάει μετά από λίγο. Άλλαξα καλώδιο και δοκίμασα πολλά στις ρύθμισης φόρτισης αλλά τίποτα. Σε άλλα κινητά που δομιμασα δουλεύει μια χαρά και ειδικά η γρήγορη φόρτιση είναι σφαίρα. Μπορώ να κάνω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 Καλησπέρα σε όλους. Επειδη τον πρώτο καιρό καθάριζα την οθόνη με οινόπνευμα,η oleophobic επίστρωση έχει φύγει σε μεγάλο βαθμό.Υπαρχει τρόπος αποκατάστασης;Υπάρχει κάποιο προϊόν να το εφαρμόσω στη οθόνη; Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, LAGGI said: Καλησπέρα σε όλους. Επειδη τον πρώτο καιρό καθάριζα την οθόνη με οινόπνευμα,η oleophobic επίστρωση έχει φύγει σε μεγάλο βαθμό.Υπαρχει τρόπος αποκατάστασης;Υπάρχει κάποιο προϊόν να το εφαρμόσω στη οθόνη; Και το υγρό απο κανένα Aliexpress. Edited August 11, 2025 by stamatis3133 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. August 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2025 On 10/8/2025 at 11:53 ΠΜ, Mad_Scientist said: Καλημέρα! Εγώ δε μπήκα καν σε αυτήν τη διαδικασία (να μετρήσω με πόσα W φορτίζεται η συσκευή μου), απλά, πίστεψα αυτό που μου είχε πει εξαρχής η Samsung (τότε που είχα το Note 10+): Ότι δηλαδή η μπαταρία φορτίζεται αρκετά γρήγορα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια, η ταχύτητα φόρτισης μειώνεται, προκειμένου να αυξηθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Πράγματι, ενώ μέσα στο πρώτο μισάωρο, η μπαταρία φορτίζεται έως το 45% περίπου (ποτέ δεν έχει φτάσει το θεωρητικό 50% που ισχυρίζεται η εταιρεία, αλλά η διαφορά είναι αμελητέα), όταν φτάσει στο 90%, δείχνει ότι θέλει ακόμη 26 λεπτά ώστε να φορτιστεί πλήρως. Γεγονός είναι πάντως, ότι θα ήθελα λίγο πιο γρήγορη φόρτιση (π.χ. 65W) στο επερχόμενο S26 Ultra. Δεν έφτασα στο σημείο να μετράω τα watt που μπαίνουν.. το πρόβλημα μου ειναι ότι ο φορτιστης 25w φορτίζει πιο γρήγορα απο τον 45w , αυτό που κατάλαβα απο ψάξιμο ειναι ότι δεν ειναι γνήσιος και θα τον επιστρέψω.. τον αγόρασα για να φορτίζει πιο γρήγορα απ αυτόν που είχα.. το ξέρω ότι κανει γρήγορη φόρτιση μέχρι ενα σημείο.. αυτό ήθελα , να τον συνδέω μισή ώρα και να πάρει όσο γίνεται περισσοτερο η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Έσκασε νέα ενημέρωση! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. August 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2025 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση .... Θέλω να ανοίγω τα pdf με την εφαρμογή που έχει ήδη samsung... Και εννοώ έχω διαλέξει την επιλογή ΠΆΝΤΑ όταν με ρωτάει το σύστημα με ποια εφαρμογή θα θέλω να ανοίγω από δω και πέρα.... Παρόλα αυτά εάν κλείσω την εφαρμογή παράδειγμα του e-mail το viber και πάω να ξαναμπώ να ανοίξω κάποιο pdf από τα αρχαία που μου στείλει πάλι με ρωτάει πώς θέλω να ανοίγει το αρχείο έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arasparadiser Δημ. August 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2025 Χρόνια πολλά. Η Παναγία να μας σκεπάζει όλους. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω πως είναι από διαστάσεις; Φαίνεται τεράστιο και βαρύ. Συνηθίζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. August 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2025 17 ώρες πριν, arasparadiser said: Χρόνια πολλά. Η Παναγία να μας σκεπάζει όλους. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω πως είναι από διαστάσεις; Φαίνεται τεράστιο και βαρύ. Συνηθίζεται; Τι συσκευή έχεις τώρα; . Αν έχεις ενδοιασμούς καλό θα ήταν να πας σε ένα μαγαζί να το δεις από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts