Andreaszel Δημ. Πέμπτη στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:13 μμ 13 minutes ago, LELELO said: Καλησπέρα σας . .. τι μπορεί να είναι η Αρχική one ui και είναι πρώτο στην κατανάλωση; Και εδώ τα ίδια σε s23 ultra με τη προτελευταία 7αρα...ήταν χωρίς περιορισμό...το έβαλα βελτιστοποιημενη αλλά δεν...το έβαλα περιορισμένο και θα το δω στην επόμενη φόρτιση...ο launcher είναι λογικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Πέμπτη στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:29 μμ 14 minutes ago, Andreaszel said: Και εδώ τα ίδια σε s23 ultra με τη προτελευταία 7αρα...ήταν χωρίς περιορισμό...το έβαλα βελτιστοποιημενη αλλά δεν...το έβαλα περιορισμένο και θα το δω στην επόμενη φόρτιση...ο launcher είναι λογικα Εγώ από τι χθεσινό update του Απριλίου.. θα δείξει στην επόμενη φορτιση..που πας για να βάλεις βελτιστοποιημένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreaszel Δημ. Πέμπτη στις 07:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:30 μμ Just now, LELELO said: Εγώ από τι χθεσινό update του Απριλίου.. θα δείξει στην επόμενη φορτιση..που πας για να βάλεις βελτιστοποιημένη; Ρυθμίσεις εφαρμογές και εκεί που λέει μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. Παρασκευή στις 03:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:19 πμ On 22/4/2025 at 11:54 ΜΜ, jtgiannis said: Καλημερα στην παρεα και χρονια πολλα! Κατοχος της συσκευης κανα μηνα περιπου προερχομενος απο s23 ultra(το οποιο αποφασισα να κρατησω σαν δευτερη συσκευη)και ολα καλα. Αναμενω και εγω την ενημερωση Απριλιου να δουμε τι θα φερει. Για πες μας εντυπώσεις αν θες μέχρι στιγμής σε σύγκριση με το s23 ultra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. Παρασκευή στις 02:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:07 μμ Καλησπέρα. Να ρωτήσω μετα την τελευταία αναβάθμιση προτείνεται καθαρή εγκατάσταση? Δηλαδή να σβήσω όλους τους λογαριασμούς από το τηλέφωνο,να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να το στήσω απο την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. Παρασκευή στις 02:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 02:09 μμ Just now, djchristakis said: Καλησπέρα. Να ρωτήσω μετα την τελευταία αναβάθμιση προτείνεται καθαρή εγκατάσταση? Δηλαδή να σβήσω όλους τους λογαριασμούς από το τηλέφωνο,να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και να το στήσω απο την αρχή? Όχι δεν χρειάζεται, εγώ δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά και τρέχει μια χαρά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. Παρασκευή στις 03:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:04 μμ 54 minutes ago, Nikos Spyr said: Όχι δεν χρειάζεται, εγώ δεν έκανα τίποτα από όλα αυτά και τρέχει μια χαρά. Έλεγα μήπως χρειαζόταν επειδή λένε πως αυτό είναι το κανονικό ui7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. Παρασκευή στις 03:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:56 μμ Σε γενικές γραμμες όλα καλά και με το τελευταιο update.Αρχικά έδειχνε να κάνει drain στη μπαταρία αλλά μετα απο ένα restart που έκανα σταμάτησε!Δεν ξερω που οφείλεται αυτό αλλά το είχα παρατηρήσει και σε κάποια προηγούμενη έκδοση...Οτι δηλαδη μετά απο κάποιο ανεξήγητο drain της μπαταρίας,το restart διόρθωνε το πρόβλημα... Το έχετε διαπιστώσει κανένας αυτό? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:07 μμ (edited) 1 hour ago, LAGGI said: Σε γενικές γραμμες όλα καλά και με το τελευταιο update.Αρχικά έδειχνε να κάνει drain στη μπαταρία αλλά μετα απο ένα restart που έκανα σταμάτησε!Δεν ξερω που οφείλεται αυτό αλλά το είχα παρατηρήσει και σε κάποια προηγούμενη έκδοση...Οτι δηλαδη μετά απο κάποιο ανεξήγητο drain της μπαταρίας,το restart διόρθωνε το πρόβλημα... Το έχετε διαπιστώσει κανένας αυτό? Καλησπέρα.. εγώ όπως είπα χθες βλέπω κατανάλωση σε Αρχική one ui και ui συστήματος και περιμένω να σταθεροποιηθεί.. διάβασα πως μετά από μια ενημέρωση συστήματος ή ενημέρωση των ίδιων των εφαρμογώ, μπορεί να παρατηρηθεί προσωρινά αυξημένη κατανάλωση καθώς το σύστημα βελτιστοποιείται. Οπότε το παρατηρώ και βλέπουμε.. δεν βλέπω κάτι αρνητικό σε μπαταρία εκτός από αυτό. Σήμερα εκτός από μιάμιση ώρα που ήμουν με 5g, το υπόλοιπο ήμουν με wi fi και έχω δει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις στην μπαταρία παλαιότερα.. Επισυνάπτω screenshot.. Edited Παρασκευή στις 05:11 μμ by LELELO 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. Σάββατο στις 03:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:35 μμ (edited) On 16/4/2025 at 10:08 ΠΜ, EricssonyFan said: Επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά, μπορει να εξηγήσει κάποιος τι λέει σε περίληψη από το 3:14 λεπτο και μετά; Πως "χαλασε" η οθόνη του; https://youtu.be/YBDks6EzRpQ?si=VC6KqO9qOj-tqMu- Γιατί δεν πατάς μετάφραση ελληνικούς υπότιτλους?... Καμία φορά αναρωτιέμαι όταν βλέπω απορίες αστείες που δεν επιτρέπονται από άτομα που σκανε 1000 + για smartphone... Και δεν είναι μόνο αυτό....ούτε την αναζήτηση Google γνωρίζουν που μάλιστα θα πάρουν και ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ χωρίς να περιμένουν πότε κάποιος θα τους απαντήσει... Μυστήρια πλάσματα οι άνθρωποι ΥΓ : το δεύτερο σκέλος δεν αφορά εσένα αλλά γενική διαπίστωση απλά το my phone τα συγχώνευσε Edited Σάββατο στις 03:46 μμ by Konstantine73 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Σάββατο στις 04:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:25 μμ (edited) 1 hour ago, Konstantine73 said: Γιατί δεν πατάς μετάφραση ελληνικούς υπότιτλους?... Γίνεται αυτό στο YouTube???? Tο έχω δει να γίνεται με το Xiaomi 15 ultra, μέσω ai! Στα galaxy δεν γίνεται. Αν όντως ξέρεις τον τρόπο θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω γιατί ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να πάρω Xiaomi ultra, ειναι και αυτός...! .... Φυσικά να προσθέσω ότι μπορούσα να πατήσω αντιγραφή επικόλληση και να δω στο google πως μεταφράζονται αυτά που λέει, αλλά ήθελα πιο πολύ να βάλω το βίντεο να δείτε το χάλι που μπορεί να προκύψει από την καινούρια πιο" ανθεκτικοτερη οθονη " .. ...... Στην αυτόματη μετάφραση δεν έχω την γλώσσα ελληνικά. Μπορώ να τη βάλω κάπως? Από την εφαρμογή youtube στο κινητό μιλάω πάντα. Edited Σάββατο στις 04:37 μμ by EricssonyFan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Σάββατο στις 05:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:06 μμ 40 minutes ago, EricssonyFan said: Γίνεται αυτό στο YouTube???? Tο έχω δει να γίνεται με το Xiaomi 15 ultra, μέσω ai! Στα galaxy δεν γίνεται. Αν όντως ξέρεις τον τρόπο θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω γιατί ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να πάρω Xiaomi ultra, ειναι και αυτός...! .... Φυσικά να προσθέσω ότι μπορούσα να πατήσω αντιγραφή επικόλληση και να δω στο google πως μεταφράζονται αυτά που λέει, αλλά ήθελα πιο πολύ να βάλω το βίντεο να δείτε το χάλι που μπορεί να προκύψει από την καινούρια πιο" ανθεκτικοτερη οθονη " .. ...... Στην αυτόματη μετάφραση δεν έχω την γλώσσα ελληνικά. Μπορώ να τη βάλω κάπως? Από την εφαρμογή youtube στο κινητό μιλάω πάντα. Σε ελληνικά δεν πρέπει να υποστηρίζεται.. τώρα αν υπάρχει και δεν το βλέπω εγώ ίσως βοηθήσει ο φίλος πιο πάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Σάββατο στις 05:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:27 μμ Ο λόγος που πήρα xiaomi 15 ultra η υποστήριξη στο ai στα ελληνικά.Το πήρα μιας και αντιμετώπισα πρόβλημα με την φόρτηση στο s25 ultea αφού εμένα από μπαταρία 3 μέρες συνεχόμενα τσαντιστικα και πήγα και το πήρα με πολύ δισταγμό γιατί έχω samsung ultea από το s21.,Αποτέλεσμα? Αφού έφτιαξα το s25 ultra?Μπήκε συρτάρι και δουλεύω xiaomi 15 ulta και δεν το έχω μετανιώσει καθολου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. Σάββατο στις 06:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:22 μμ S25 και καλά ultra και ακόμα ασχολείστε με drain battery, με clean install για ένα update 😂😂😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Σάββατο στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:40 μμ Σήμερα βλέπω να σταθεροποιήθηκε η κατανάλωση συστήματος όπως είπα χθες.. έπρεπε να τρέξει 3 φορτίσεις μετά το update.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Σάββατο στις 07:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:21 μμ 1 ώρα πριν, strathgos said: Ο λόγος που πήρα xiaomi 15 ultra η υποστήριξη στο ai στα ελληνικά.Το πήρα μιας και αντιμετώπισα πρόβλημα με την φόρτηση στο s25 ultea αφού εμένα από μπαταρία 3 μέρες συνεχόμενα τσαντιστικα και πήγα και το πήρα με πολύ δισταγμό γιατί έχω samsung ultea από το s21.,Αποτέλεσμα? Αφού έφτιαξα το s25 ultra?Μπήκε συρτάρι και δουλεύω xiaomi 15 ulta και δεν το έχω μετανιώσει καθολου Φυσικά το ότι υποστηρίζει ελληνικά ή ai είναι πολύ σημαντικό και μπράβο στη xiaomi. Το gemini με έχει βολέψει προς το παρόν. Όλα όμως είναι θέμα του τι αρέσει στον καθένα! Προσωπικά δε θα μπορούσε με τίποτα να βλέπω κάθε μέρα το xiaomi , δε μου αρέσει καθόλου, άλλα αυτό είναι άλλο πράγμα και πολύ προσωπικό. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι πόσο το ui της Samsung μαζί με το good lock σου κάνει καθημερινά τη ζωή σου εύκολη και πόσο μπορείς να παραμετροποιήσεις το τηλέφωνο και να το φέρεις εκεί που εσύ θέλεις! Αυτό , πιο πολύ, προσφέρει το 25 συν. φυσικά με όλα τα άλλα. Δε θα μιλήσω για το οικοσύστημα της, ρολόι, δαχτυλίδι, ακουστικά και πόσο συνεργάζονται μεταξύ τους γιατί εκεί είναι πολύ μπροστά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Σάββατο στις 10:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:58 μμ 3 ώρες πριν, costsa41 said: Φυσικά το ότι υποστηρίζει ελληνικά ή ai είναι πολύ σημαντικό και μπράβο στη xiaomi. Το gemini με έχει βολέψει προς το παρόν. Όλα όμως είναι θέμα του τι αρέσει στον καθένα! Προσωπικά δε θα μπορούσε με τίποτα να βλέπω κάθε μέρα το xiaomi , δε μου αρέσει καθόλου, άλλα αυτό είναι άλλο πράγμα και πολύ προσωπικό. Αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι πόσο το ui της Samsung μαζί με το good lock σου κάνει καθημερινά τη ζωή σου εύκολη και πόσο μπορείς να παραμετροποιήσεις το τηλέφωνο και να το φέρεις εκεί που εσύ θέλεις! Αυτό , πιο πολύ, προσφέρει το 25 συν. φυσικά με όλα τα άλλα. Δε θα μιλήσω για το οικοσύστημα της, ρολόι, δαχτυλίδι, ακουστικά και πόσο συνεργάζονται μεταξύ τους γιατί εκεί είναι πολύ μπροστά. Ακριβως έτσι ένιωθα (και γι'αυτό είναι στο συρτάρι και δεν το έδωσα)μέχρι που το δούλεψα το ,xiaomi .Οθόνη σήμα κάμερα άστο.Σπαστικα πολύ με το s25 γιατί μου δώσανε ένα τηλ με πρόβλημα στην φόρτηση το ξέρανε και δεν μου είπαν τίποτα τα περνώ σαν εργαλεία δουλειάς και ήταν το μόνο που με κρέμασε.Οτι είμαι κολλημένος με την samsung ναι ισχύει αλλά αυτή ήταν η αιτία να δω και κάτι άλλο το οποίο με ενθουσιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konstantine73 Δημ. Χθες στς 01:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:55 πμ (edited) 10 ώρες πριν, EricssonyFan said: Γίνεται αυτό στο YouTube???? Tο έχω δει να γίνεται με το Xiaomi 15 ultra, μέσω ai! Στα galaxy δεν γίνεται. Αν όντως ξέρεις τον τρόπο θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω γιατί ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να πάρω Xiaomi ultra, ειναι και αυτός...! .... Φυσικά να προσθέσω ότι μπορούσα να πατήσω αντιγραφή επικόλληση και να δω στο google πως μεταφράζονται αυτά που λέει, αλλά ήθελα πιο πολύ να βάλω το βίντεο να δείτε το χάλι που μπορεί να προκύψει από την καινούρια πιο" ανθεκτικοτερη οθονη " .. ...... Στην αυτόματη μετάφραση δεν έχω την γλώσσα ελληνικά. Μπορώ να τη βάλω κάπως? Από την εφαρμογή youtube στο κινητό μιλάω πάντα. Μπορείς πολύ εύκολα και εφόσον θέλεις σώνει και καλά να το κάνεις απο το κινητό σου να ανοίξεις έναν οπουδήποτε browser και να τρέξεις εκεί την desktop version του YouTube και εκεί υπάρχει κανονικά και η ελληνική γλώσσα σε υπότιτλους...δεν νομίζω ότι είναι μεγάλος κόπος Ε? Edited Χθες στς 03:11 πμ by Konstantine73 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Χθες στς 02:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:54 πμ 53 minutes ago, Konstantine73 said: Μπορείς πολύ εύκολα και εφόσον θέλεις σώνει και καλά να το κάνεις απο το κινητό σου να ανοίξεις έναν οπουδήποτε browser και να τρέξεις εκεί την desktop version του YouTube και εκεί υπάρχει κανονικά και η ελληνική γλώσσα σε υπότιτλους...δεν νομίζω ότι είναι μεγάλος κόπος Ε? Μπράβο ρε φίλε με έσωσες! Σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να με βοηθήσεις. Τελικά η "δυνατότητα" που εχει το Xiaomi είναι και στα Samsung. Είχα πάνω από χρονο να χρησιμοποιήσω τον browser της Samsung. ... Καμία φορά όταν βαριέμαι το κινητο, γυρνάω την οθόνη να είναι οριζόντια. Ολο το μενού είναι οριζόντια. Τελικά με βλέπω να παραμένω Samsung, και ίσως και για αγορά του s25 ultra, και ας βάλω και τζαμακι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Χθες στς 02:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:28 μμ 12 ώρες πριν, Konstantine73 said: Μπορείς πολύ εύκολα και εφόσον θέλεις σώνει και καλά να το κάνεις απο το κινητό σου να ανοίξεις έναν οπουδήποτε browser και να τρέξεις εκεί την desktop version του YouTube και εκεί υπάρχει κανονικά και η ελληνική γλώσσα σε υπότιτλους...δεν νομίζω ότι είναι μεγάλος κόπος Ε? Μπράβο αγορίνα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Χθες στς 03:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:17 μμ 21 ώρες πριν, strathgos said: Ο λόγος που πήρα xiaomi 15 ultra η υποστήριξη στο ai στα ελληνικά.Το πήρα μιας και αντιμετώπισα πρόβλημα με την φόρτηση στο s25 ultea αφού εμένα από μπαταρία 3 μέρες συνεχόμενα τσαντιστικα και πήγα και το πήρα με πολύ δισταγμό γιατί έχω samsung ultea από το s21.,Αποτέλεσμα? Αφού έφτιαξα το s25 ultra?Μπήκε συρτάρι και δουλεύω xiaomi 15 ulta και δεν το έχω μετανιώσει καθολου 😜 Ένα 24ωρο μετά.. 1 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Χθες στς 03:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:26 μμ (edited) 19 minutes ago, EricssonyFan said: 😜 Ένα 24ωρο μετά.. Όπως έγραψα είναι κρίμα να έχω 2 τηλ 1500 ευρω μιας και έχω και samsung buds και watch ultra κάποιο έπρεπε να δώσω φιλεμου και όπως έγραψα έχω samsung ultra από το s21 Έλα στην θέση μου θα κραταγες 2 τηλ 3000 ευρω Πληρωμένα η θα διάλεγες ποιο να δώσεις.Και ναι σου απαντάω ότι το δίνω με βαριά καρδιά.Εσυ τώρα όμως πες μου πόσο χάρηκες που είδες την αγγελία που παρεμπιπτόντως δεν κρύβομαι με διαφορετικά ονόματα .Και μην είσαι τόσο σίγουρος ότι τελικά θα δώθει και δες σε λίγο να μπαίνει και το s25 ultra μαζί με το watch ultra.,Θα στο ποσταρω να το δεις εδώ γιατί μάλλον δεν θα το δεις ούτε θα το σχολιάσεις 37 minutes ago, EricssonyFan said: 😜 Ένα 24ωρο μετά.. 39 minutes ago, EricssonyFan said: 😜 Ένα 24ωρο μετά.. 39 minutes ago, EricssonyFan said: 😜 Ένα 24ωρο μετά.. Αν σε ενδιαφέρει το έχω βάλει για πούλημα στα μέλη της ομάδας καλύτερη τιμη Edited Χθες στς 03:39 μμ by strathgos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Χθες στς 06:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:08 μμ 2 ώρες πριν, strathgos said: Δεν σε κοροϊδεύω. Και εγώ αυτό κάνω καμιά φορά μαζεύω κινητα και τα ξαναδινω. Είχα αγοράσει το iphone 15 pro max από το insomnia το καλοκαίρι στα 850 και την άλλη μέρα το ξαναπουλησα. Ούτε μια βδομάδα δεν το κράτησα και ευτυχώς έφυγε γρήγορα και στην ιδια τιμη. Ούτε εγώ θα κράταγα 3000 ευρώ κινητα. Θεωρούσες ότι το 15 ήταν καλύτερο από το 25, αλλα έβαλες αγγελία το 25 μετά το ποστ που έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Χθες στς 06:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:30 μμ 14 minutes ago, EricssonyFan said: Δεν σε κοροϊδεύω. Και εγώ αυτό κάνω καμιά φορά μαζεύω κινητα και τα ξαναδινω. Είχα αγοράσει το iphone 15 pro max από το insomnia το καλοκαίρι στα 850 και την άλλη μέρα το ξαναπουλησα. Ούτε μια βδομάδα δεν το κράτησα και ευτυχώς έφυγε γρήγορα και στην ιδια τιμη. Ούτε εγώ θα κράταγα 3000 ευρώ κινητα. Θεωρούσες ότι το 15 ήταν καλύτερο από το 25, αλλα έβαλες αγγελία το 25 μετά το ποστ που έκανα. Δεν ήξερα ότι θα κάνεις ποστ περνάει κάποια ώρα τέλος πάντων μην κουράζουμε τον κόσμο με το τι πουλάμε εδώ λέμε για το s25 ultra το οποίο ναι είναι πολύ καλό τηλ.Φυσικα λίγα αυτά που δίνει από το προηγούμενο μοντέλο για τα λευτά που δίνουμε αυτό όμως δεν αναιρεί το είναι καλό και ναυαρχίδα.Αυτο όμως δεν αναιρεί ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος εκεί έξω με πολύ καλά τηλέφωνα που τα έχουμε πολύ παραξηγημενα εδώ στην Ελλάδα και αλλά που ούτε καν τα βλέπουμε εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts