Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθε χρόνο τα ίδια. Δεν είναι κάτι όταν οπλίζει η κάμερα και το ois να "σφίγκει" απότομα η κάμερα και να ακούγεται. 

Το πρόβλημα είναι όταν συνεχίζει να τρεμοπαίζει η κάμερα και η εικόνα.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

καλησπερα,παλιοτερα μπορουσα να συνομιλω με 2 ή περισσοτερους ταυτοχρονα,τωρα παταω προσθηκη αλλα δεν γινεται.Το εχετε λυσει?

Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink:

On 12/4/2025 at 6:09 ΜΜ, kostas77kostas said:

καλησπερα,παλιοτερα μπορουσα να συνομιλω με 2 ή περισσοτερους ταυτοχρονα,τωρα παταω προσθηκη αλλα δεν γινεται.Το εχετε λυσει?

Expand  

Σε εμένα δουλεύει κανονικά αλλά έχει να κάνει με τον πάροχο.

Θυμαμαι οταν ειχα το s23U, οταν τραβουσες βιντεο, παραλληλα ειχε κουμπι να τραβάς και φωτογραφιες. Πλεον το κατηργησαν ή δεν το βλεπω?

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

On 13/4/2025 at 5:25 ΠΜ, mobrol said:

Θυμαμαι οταν ειχα το s23U, οταν τραβουσες βιντεο, παραλληλα ειχε κουμπι να τραβάς και φωτογραφιες. Πλεον το κατηργησαν ή δεν το βλεπω?

Expand  

Υπάρχει είναι το στρογγυλό κουμπί αριστερά μολις πατήσεις το record

On 13/4/2025 at 6:02 ΠΜ, atvelos said:

Υπάρχει είναι το στρογγυλό κουμπί αριστερά μολις πατήσεις το record

Expand  

Αυτο περιμενα και εγω αλλα δεν υπάρχει σε εμενα

Update: τελικα το HDR10+ απο Camera Assistant εφταιγε. Μολις το απενεργοποιησα ξαναεμφανιστηκε το κουμπι 

Edited by mobrol

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Καλημέρα σας. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι το οποίο παρατήρησα και στο S23. Πως μπορώ να φτιάξω τις ειδοποίησεις των εφαρμογων? Παλαιότερα όταν κάποιος με έκανε Tag στο messenger πχ, είχε διαφορετική ειδοποίηση. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω. Μήπως γνωρίζετε κάτι? 

Edited by khatzantonis

On 13/4/2025 at 7:30 ΠΜ, khatzantonis said:

Καλημέρα σας. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάτι το οποίο παρατήρησα και στο S23. Πως μπορώ να φτιάξω τις ειδοποίησεις των εφαρμογων? Παλαιότερα όταν κάποιος με έκανε Tag στο messenger πχ, είχε διαφορετική ειδοποίηση. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω. Μήπως γνωρίζετε κάτι? 

Expand  

ρυθμισεις-ειδοποιησεις-συνθετες ρυθμισεις - διαχειριση κατηγοριων ειδοποιησεων , το ενεργοποιεις

-Galaxy S24 FE blue

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

On 13/4/2025 at 6:44 ΠΜ, mobrol said:

Αυτο περιμενα και εγω αλλα δεν υπάρχει σε εμενα

Update: τελικα το HDR10+ απο Camera Assistant εφταιγε. Μολις το απενεργοποιησα ξαναεμφανιστηκε το κουμπι 

Expand  

Σε μένα (S23 Ultra) το εμφάνισε μετά από : Ρυθμίσεις κάμερας>Συνθετες Επιλογές βιντεο>Η.264 (αντί HEVC) ενεργοποιημένο το Αυτόματο HDR στο Camera Assistant, εφόσον έχουμε το ίδιο soft. Το γράφω εδώ γιατί το έψαχνα και γω. Καλές γιορτές.

Υ.Γ. Πως μπορώ να έχω συνεχόμενο βίντεο (δηλ.να το σταματώ εγώ μετά από 10 λεπτά πχ) και όχι να το σταματά μόνο του το κινητό? Τι κάνω λάθος?

Edited by Tips2022

On 12/4/2025 at 10:18 ΜΜ, Sofos_5 said:

Σε εμένα δουλεύει κανονικά αλλά έχει να κάνει με τον πάροχο.

Expand  

Τί πάροχο έχεις;εγώ VF

Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink:

Επειδή δεν ξέρω καλά αγγλικά,  μπορει να εξηγήσει κάποιος τι λέει σε περίληψη από το 3:14 λεπτο και μετά; Πως "χαλασε" η οθόνη του;

https://youtu.be/YBDks6EzRpQ?si=VC6KqO9qOj-tqMu-

Από αντιηλιακό στα χέρια λεει

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

ειμαι περιεργος να δω ποσα 1tb εχουν πουληθει. θεωρω οτι με την προσφορα της προπαραγγελιας αξιζε να πας στο 1tb

υπογραφή εκτός ορίων

με τις cloud υπηρεσίες που έχουμε όλοι πλέον (και πρέπει να εχουμε ) νομίζω είναι υπερβολή το 1ΤΒ

Εχω cloud NAS σπίτι με 6ΤΒ. 

Αποκλείεται να θέλω διαθέσιμα offline τόσα δεδομένα και σε οθονη κινητού. είναι και λάθος απο άποψη ασφάλειας. 

Τα 512 καλύπτουν απειρες εφαρμογες-παιχνίδια . όσο για τα υπόλοιπα, καλό είναι να εχουμε την λογική του αποθηκεύω σημαντικά αρχεία στο cloud . δεν πρέπει να εχουμε όλες τις φωτογραφίες της ζωής μας offline στο κινητό. εστω σε έναν εξωτερικό δίσκο η ακόμα καλύτερα σε ένα δικό μας cloud ή έστω πληρωμένο (ONEdrive- GDrive)

Θα ήθελα να δω ένα κινητό με 512 που τα εχει γεμίσει , με τί έχει γεμίσει

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

On 10/4/2025 at 7:23 ΠΜ, LELELO said:

Δεν βλέπω κάτι

Expand  

Δεν πειράζει κατά τα άλλα ήρθε μεγάλη αναβάθμιση στις γλώσσες 😂

On 17/4/2025 at 11:25 ΠΜ, Konstantine73 said:

Δεν πειράζει κατά τα άλλα ήρθε μεγάλη αναβάθμιση στις γλώσσες 😂

Expand  

Στις γλώσσες που υποστηρίζονται ΦΟΥΛ τα ελληνικά έτσι; 😂

On 15/4/2025 at 2:01 ΜΜ, kostas77kostas said:

Τί πάροχο έχεις;εγώ VF

Expand  

Cosmote που έχω ένα ξεχασμένο whatsup δεν το υποστηρίζει, Nova συμβόλαιο το υποστηρίζει, ίδια συσκευή.

Κι όμως, το One UI 7 δεν ήταν έτοιμο ούτε για τα Galaxy S25

https://techmaniacs.gr/ki-omos-to-one-ui-7-den-itan-etoimo-oyte-gia-ta-galaxy-s25/

On 16/4/2025 at 8:35 ΜΜ, dimitris15 said:

ειμαι περιεργος να δω ποσα 1tb εχουν πουληθει. θεωρω οτι με την προσφορα της προπαραγγελιας αξιζε να πας στο 1tb

Expand  

Δυο χρονια με το s23 ultra εχω 80 περίπου gb χαλάσει.  Έχω το 512. Τελικά και τα 256 καλά είναι.  Μόνο για τη ram ίσως αξίζει να ειναι απο 12 και πάνω. 

On 17/4/2025 at 7:21 ΜΜ, LELELO said:

https://techmaniacs.gr/ki-omos-to-one-ui-7-den-itan-etoimo-oyte-gia-ta-galaxy-s25/

Expand  

Έχω την εντύπωση πως από τότε που πέθανε ο Ceo.. "Han Jong-Hee" πεθαίνει και η εταιρια από μέσα σιγά σιγά.. 

Expand  

Εν τω μεταξύ στη δημοσίευση λέει:

"Για αυτό καλό θα ήταν να κάνετε ένα backup τα πάντα και μετά την αναβάθμιση να κάνετε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ώστε να μην μείνουν υπολείμματα και να έχετε μια καθαρή συσκευή, όπως θα έπρεπε να ήταν πριν από μερικούς μήνες, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά".

700 περίπου mb διόρθωση δεν παίζει να κάνω εργοστασιακές και να τα περνάω μετά ένα ένα.. ούτως ή άλλως μια χαρά είχε κάτσει εμένα.. θέλω αρκετό χρόνο για να το ξαναστήσω..

Μόνο αν κάτι δεν δουλεύει καλά θα κάνω εργοστασιακές..

Edited by LELELO

On 18/4/2025 at 7:47 ΠΜ, LELELO said:

Εν τω μεταξύ στη δημοσίευση λέει:

"Για αυτό καλό θα ήταν να κάνετε ένα backup τα πάντα και μετά την αναβάθμιση να κάνετε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ώστε να μην μείνουν υπολείμματα και να έχετε μια καθαρή συσκευή, όπως θα έπρεπε να ήταν πριν από μερικούς μήνες, όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά".

700 περίπου mb διόρθωση δεν παίζει να κάνω εργοστασιακές και να τα περνάω μετά ένα ένα.. ούτως ή άλλως μια χαρά είχε κάτσει εμένα.. θέλω αρκετό χρόνο για να το ξαναστήσω..

Μόνο αν κάτι δεν δουλεύει καλά θα κάνω εργοστασιακές..

Expand  

Εγώ το σκέφτομαι να το κάνω μιας και το sot είναι χάλια 

Expand  

Δηλαδή αν ήταν ολοκληρωμένο όλα θα δούλευαν ρολόι, ακριβώς όπως δουλεύουν και τώρα; Βελτιώσεις σε κάμερα και άλλα μπορεί να γίνονται κάθε φορά που υπάρχει ενημέρωση, δεν είναι κάτι καινούριο.  Το ότι δεν πρόσθεσε κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι έπρεπε να τα είχε βάλει από την αρχή.  Πρέπει να δουλεύουν και καλά.  Κάποια άρθρα, και οι τίτλοι τους θα μας κάνουν να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε.