strathgos Δημ. Κυριακή στις 12:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:25 μμ Ξέρει κάποιος αν θα μπουν τα ελληνικα στο s25 ultra στο ai? Γιατί χαζεύω το xiaomi 15 ultra και τα έχει σε όλες τις ai εφαρμογές και μου την έχει σπάσει πολυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xboxx21 Δημ. Κυριακή στις 12:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:34 μμ 22 ώρες πριν, xboxx21 said: Display assistant.... Δεν κατάλαβα τι κάνει ακριβώς...και είναι beta Κανένας... Κάτι...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Κυριακή στις 01:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:07 μμ (edited) Δύναμη η μπαταρία.. Edited Κυριακή στις 01:07 μμ by LELELO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Κυριακή στις 03:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:15 μμ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, Ντροπή, το φόρτισες μεχρι 100%? Και δεν πιστεύω να έπεσες κάτω από 20% πριν το φορτίσεις και καταστρέψεις την μπαταρία. Τι θα πει ο κόσμος, η γειτονιά? Ήσυχος άνθρωπος, δεν είχε δώσει δικαιώματα. 1 1 9 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Κυριακή στις 04:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:48 μμ 1 ώρα πριν, OverClocker said: ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ, Ντροπή, το φόρτισες μεχρι 100%? Και δεν πιστεύω να έπεσες κάτω από 20% πριν το φορτίσεις και καταστρέψεις την μπαταρία. Τι θα πει ο κόσμος, η γειτονιά? Ήσυχος άνθρωπος, δεν είχε δώσει δικαιώματα. Χαχχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Κυριακή στις 04:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:59 μμ 5 minutes ago, LELELO said: Χαχχαχαχαχα Βλέπω την οθόνη σου κι αν θέλεις θα σου πρότεινα να δεις λίγο το goodlock . Για παράδειγμα πάνω στην ώρα μπορείς να βάλεις και την ημερομηνία να τη βλέπεις όλη την ώρα. Φυσικά έχει πάρα πολλές άλλες δυνατότητες. Κι αν σου αρέσουν και τα...εφέ έχει για το πληκτρολόγιο, ρουτίνα που μόλις ανοίγεις με το δαχτυλικό να ανάβει γύρω γύρω η οθόνη και φυσικά χρήσιμη παραμετροποίηση σε πολλά για να κάνεις πιο εύκολη τη χρήση του τηλεφώνου. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. Κυριακή στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:29 μμ Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι...όταν ανοίγω το outlook αρκετές φορές την ώρα που θα ανοίξω την εφαρμογή μου γράφει κάτω δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ και μετά φεύγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Κυριακή στις 07:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:55 μμ 24 minutes ago, djchristakis said: Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι...όταν ανοίγω το outlook αρκετές φορές την ώρα που θα ανοίξω την εφαρμογή μου γράφει κάτω δεν υπάρχει σύνδεση στο ίντερνετ και μετά φεύγει. Τρέχει ήδη στο background όταν την "ανοίγεις"? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. Κυριακή στις 08:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:03 μμ 7 minutes ago, OverClocker said: Τρέχει ήδη στο background όταν την "ανοίγεις"? Οχι δεν είναι ανοιχτή στις πρόσφατες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Κυριακή στις 10:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:44 μμ 2 ώρες πριν, djchristakis said: Οχι δεν είναι ανοιχτή στις πρόσφατες Μήπως έχει ενεργοποιηθεί καμιά εξοικονόμηση για την εφαρμογή? Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. Δευτέρα στις 05:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:03 πμ 6 ώρες πριν, OverClocker said: Μήπως έχει ενεργοποιηθεί καμιά εξοικονόμηση για την εφαρμογή? Να το κοιτάξω φίλε αν και δεν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Δευτέρα στις 04:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:43 μμ (edited) On 9/3/2025 at 6:59 ΜΜ, costsa41 said: Βλέπω την οθόνη σου κι αν θέλεις θα σου πρότεινα να δεις λίγο το goodlock . Για παράδειγμα πάνω στην ώρα μπορείς να βάλεις και την ημερομηνία να τη βλέπεις όλη την ώρα. Φυσικά έχει πάρα πολλές άλλες δυνατότητες. Κι αν σου αρέσουν και τα...εφέ έχει για το πληκτρολόγιο, ρουτίνα που μόλις ανοίγεις με το δαχτυλικό να ανάβει γύρω γύρω η οθόνη και φυσικά χρήσιμη παραμετροποίηση σε πολλά για να κάνεις πιο εύκολη τη χρήση του τηλεφώνου. Ναι το είχα και στο s21 ultra και πραγματικά έχει άπειρες επιλογές.. Δύο ερωτήσεις παιδιά ακόμα: 1. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω ότι στο s21 ultra όταν είχα συνδεδεμένα τα freebuds pro και είχα ειδοποίηση viber χτυπούσε και στα ακουστικά αλλά και στο κινητό.. τώρα αυτό δεν το βρίσκω στο 25.. Μου θυμίζετε τη ρύθμιση που χρειάζομαι (στην κλήση χτυπάει και στα ακουστικά αλλά και στο κινητό); Δηλαδή αν έχω συνδέσει τα freebuds pro και δεν τα εχω στο αυτι μου, δεν θα ακουσω ποτέ την ειδοποιηση απο το κινητό και να βλπεπω την ειδοποίηση μόνο οταν πιάσω το κινητό! 2. Συνεχίζω να παρατηρώ πως οι ειδοποιήσεις καθυστερούν να έρθουν στο κινητό.. αυτό γίνεται περισσότερο στο viber.. δοκίμασα στην μπαταρία να το αλλάξω από βελτιστοποιημένο σε χωρίς περιορισμό αλλά αυτό ίσως έχει επίπτωση στην μπαταρία.. παρατηρείται και εσείς καθυστέρησης της ειδοποιήσεις και ειδικότερα στο viber ή είναι ιδέα μου;; Edited Δευτέρα στις 06:17 μμ by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:31 μμ Καλησπέρα, στη 5G+ (SA) συνδέεται κανείς απο εσάς? Εγώ με κάρτα της frog που δοκίμασα δεν κατάφερα να συνδεθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Δευτέρα στις 07:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:29 μμ (edited) 2 ώρες πριν, LELELO said: Ναι το είχα και στο s21 ultra και πραγματικά έχει άπειρες επιλογές.. Δύο ερωτήσεις παιδιά ακόμα: 1. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω ότι στο s21 ultra όταν είχα συνδεδεμένα τα freebuds pro και είχα ειδοποίηση viber χτυπούσε και στα ακουστικά αλλά και στο κινητό.. τώρα αυτό δεν το βρίσκω στο 25.. Μου θυμίζετε τη ρύθμιση που χρειάζομαι (στην κλήση χτυπάει και στα ακουστικά αλλά και στο κινητό); Δηλαδή αν έχω συνδέσει τα freebuds pro και δεν τα εχω στο αυτι μου, δεν θα ακουσω ποτέ την ειδοποιηση απο το κινητό και να βλπεπω την ειδοποίηση μόνο οταν πιάσω το κινητό! 2. Συνεχίζω να παρατηρώ πως οι ειδοποιήσεις καθυστερούν να έρθουν στο κινητό.. αυτό γίνεται περισσότερο στο viber.. δοκίμασα στην μπαταρία να το αλλάξω από βελτιστοποιημένο σε χωρίς περιορισμό αλλά αυτό ίσως έχει επίπτωση στην μπαταρία.. παρατηρείται και εσείς καθυστέρησης της ειδοποιήσεις και ειδικότερα στο viber ή είναι ιδέα μου;; Για το 1 το βρήκα.. sound assistant! Σε ευχαριστώ costsa41!! Ψάξε ψάξε θα το βρεις που θα πάει! Το 2ο έχει κάποιος κάποια άποψη; σαν να βλέπω πως το viber "κοιμάται" λίγο παραπάνω και καθυστερεί την ειδοποίηση!! Αν το αλλάξω από βελτιστοποιημένο σε χωρίς περιορισμό λέτε να εχω αρκετά μεγάλη κατανάλωση ή υπάρχει κάποια άλλη λύση; Βέβαια το βλέπω και σε messenger - gmail (οχι πάντα).. Υπάρχει τρόπος να έρχονται οι ειδοποιήσεις πιο σύντομα;; Edited Δευτέρα στις 07:34 μμ by LELELO 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. Δευτέρα στις 08:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 08:50 μμ 1 hour ago, LELELO said: Για το 1 το βρήκα.. sound assistant! Σε ευχαριστώ costsa41!! Ψάξε ψάξε θα το βρεις που θα πάει! Το 2ο έχει κάποιος κάποια άποψη; σαν να βλέπω πως το viber "κοιμάται" λίγο παραπάνω και καθυστερεί την ειδοποίηση!! Αν το αλλάξω από βελτιστοποιημένο σε χωρίς περιορισμό λέτε να εχω αρκετά μεγάλη κατανάλωση ή υπάρχει κάποια άλλη λύση; Βέβαια το βλέπω και σε messenger - gmail (οχι πάντα).. Υπάρχει τρόπος να έρχονται οι ειδοποιήσεις πιο σύντομα;; Σημαντικές εφαρμογές όπως messenger κτλ που θέλουμε άμεσα τα μηνύματα βάζουμε χωρίς περιορισμό…μην τρελένεστε αν θα φάει 5% και μπορεί να χάσετε κάποιο μήνυμα που περιμένατε.. 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Χθες στς 05:35 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:35 πμ Παρουσιάστηκε στις ρουτίνες μια ρουτίνα για όποιον έχει τα buds3pro. Μπορείς να ακούσεις την μουσική σου από τη μουσική, yt music, Spotify αμέσως μόλις βάλεις τα ακουστικά. Φυσικά μπορείς με φωνητικές εντολές να σταματήσεις τη μουσική, να την αρχίσεις, να πας στο επόμενο ή στο προηγούμενο τραγούδι, να ανεβάσεις ή να χαμηλώσεις την ένταση, να απαντήσεις ή να απορρίψεις κλήσεις. Για όποιον έχει στάνταρ ώρες στο να ξυπνάει μπορείς να βάλεις ρουτίνα ώστε να ξυπνάς με την αγαπημένη σου μουσική. Ακόμα από το home up μπορείς πια, στο πλαίσιο edge, να βάλεις όσες εφαρμογές θέλεις, μιας και προστέθηκαν στήλες και να τις ανοίγεις και με το πενάκι φυσικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. Χθες στς 08:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:41 πμ (edited) 3 ώρες πριν, costsa41 said: Παρουσιάστηκε στις ρουτίνες μια ρουτίνα για όποιον έχει τα buds3pro. Μπορείς να ακούσεις την μουσική σου από τη μουσική, yt music, Spotify αμέσως μόλις βάλεις τα ακουστικά. Φυσικά μπορείς με φωνητικές εντολές να σταματήσεις τη μουσική, να την αρχίσεις, να πας στο επόμενο ή στο προηγούμενο τραγούδι, να ανεβάσεις ή να χαμηλώσεις την ένταση, να απαντήσεις ή να απορρίψεις κλήσεις. Για όποιον έχει στάνταρ ώρες στο να ξυπνάει μπορείς να βάλεις ρουτίνα ώστε να ξυπνάς με την αγαπημένη σου μουσική. Ακόμα από το home up μπορείς πια, στο πλαίσιο edge, να βάλεις όσες εφαρμογές θέλεις, μιας και προστέθηκαν στήλες και να τις ανοίγεις και με το πενάκι φυσικά. Για το Lock star εχουμε εικονα αν θα ειναι ξανα διαθέσιμο; Edited Χθες στς 08:44 πμ by Pns_znts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 09:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:48 πμ υπάρχει τρόπος το ιστορικό κλήσεων να είναι παραπάνω από ένα περίπου μήνα που βλέπω;έχω την εφαρμογή true phone έχει επιλογή να βάλεις όριο 1000 κλήσεις αλλά το έχω ανενεργό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. Χθες στς 02:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:57 μμ (edited) Αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανείς; https://samsungonline-gr.foxway.tech/ Είναι το αντίστοιχο της προωθητικής ενέργειας που έκαναν πέρυσι, μόνο που τώρα δίνουν 150€ συν της αξίας του κινητού. Το θέμα είναι θα παίρνουν ακόμη και κινητά με κουμπιά ας πούμε ή μόνο ότι είναι στη λίστα τους; Edited Χθες στς 02:58 μμ by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) On 14/2/2025 at 3:20 ΠΜ, pandrits said: Delete Edited 20 ώρες πριν by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Εκείνο που μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το δαχτυλικό που ποτέ δε χάνει και ανοίγει αμέσως το τηλέφωνο. Όμως η μεγαλύτερη έκπληξη, από όλα τα προηγούμενα τηλέφωνα της εταιρείας, είναι η αναγνώριση προσώπου που , ακόμα και στο σκοτάδι, ανοίγει το τηλέφωνο. Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει και για τα δύο, εννοείται. Αυτό που φοβάμαι είναι με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις μην χαλάσουν την μπαταρία του. Είχα πολύ καιρό να δω πάνω από 24 ωρο διάρκεια μπαταρίας και με μεικτή χρήση και με όλα ανοιχτά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Επειδη σκεφτομαι για αγορα απο Κωτσοβολο Μηπως ξερετε ποια η διαφορα των παρακατω ? https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/318001-smartphone-samsung-s25-ultra-256gb-blk https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/318924-smartphone-samsung-s25-ultra-ee-256gb-bk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 6 minutes ago, zoid70 said: Επειδη σκεφτομαι για αγορα απο Κωτσοβολο Μηπως ξερετε ποια η διαφορα των παρακατω ? https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/318001-smartphone-samsung-s25-ultra-256gb-blk https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/318924-smartphone-samsung-s25-ultra-ee-256gb-bk Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχει το EE. Θα πρέπει να ρωτήσεις στον Κωτσόβολο, αλλά θα δώσεις 1499€ για να πάρεις την 256 έκδοση; Αυτή την στιγμή η 512 έκδοση σε ιντερνετικά καταστήματα έχει πέσει στα 1270€! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 58 minutes ago, pandrits said: Αυτή την στιγμή η 512 έκδοση σε ιντερνετικά καταστήματα έχει πέσει στα 1270€! Δλδ skroutz κλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 6 minutes ago, alex61 said: Δλδ skroutz κλπ??? Ναι. Εγώ ήταν η πρώτη μου φορά που έκανα προπαραγγελία από το site της Samsung και πήρα το 1Tera στα 1450€ με τις εκπτώσεις. Όλα τα προηγούμενα χρόνια αγόραζα από σκρουτζομάγαζα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με εγγυήσεις κλπ. 200€ τουλάχιστον χαμηλότερα από τις μεγάλες αλυσίδες. Edited 6 ώρες πριν by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts