Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, LAGGI said:

Τι ρόλο παιζει αυτο παιδιά?Εχει νόημα να ψαχνουμε εναγωνίως το τελευταιο update στο google play?

Αν υπάρξει καποιο update εκει,θα έχουμε καλύτερο τηλέφωνο ή έχουμε γινει update-holics?

Όχι φίλε μου απλώς επειδή γράφουμε σε ένα φόρουμ τεχνολογίας αναφέρουμε ότι υπάρχει αναβάθμιση.. Δεν υπάρχει κάποιος σκοπός ούτε άγχος...

4 ώρες πριν, MIB said:

Σήμερα παραλαμβάνω (να θυμίσω πλήρωσα 1 Φεβρουαρίου).   Στο S22 ultra εχω eSIM της COSMOTE. 

Λογικά πάω σε κατάστημα Γερμανός και ζητάω μεταφορά. κοστίζει αυτό;

Αν έχεις το QR code της esim θα τη διαγράψεις από το s22 και θα σαρώσεις το QR με το S25.

3 ώρες πριν, Athkatla said:

Αν έχεις το QR code της esim θα τη διαγράψεις από το s22 και θα σαρώσεις το QR με το S25.

οταν μου εκαναν την μετατροπή SIM->eSIM δεν μου εδωσαν κανενα QR , όλα τα εκαναν επι τοπου σε κατάστημα

So this is how liberty dies, with thunderous applause

1 hour ago, MIB said:

οταν μου εκαναν την μετατροπή SIM->eSIM δεν μου εδωσαν κανενα QR , όλα τα εκαναν επι τοπου σε κατάστημα

Ζήτησε το.

Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται και εξαφανίζονται όλες οι συντομεύσεις από το samsung explorer και για τα sms και από Whatsapp από την αρχική μου οθόνη?

Είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει αυτό από τότε πήρα την συσκευή

3 ώρες πριν, redcom7 said:

Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται και εξαφανίζονται όλες οι συντομεύσεις από το samsung explorer και για τα sms και από Whatsapp από την αρχική μου οθόνη?

Είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει αυτό από τότε πήρα την συσκευή

Το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές... μπαίνω στο homeup και κάνω backup όταν το έχω έτοιμο. Αν χαλάσει μπαίνω και κάνω απλά ένα restore

35 minutes ago, karagalexk said:

Το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές... μπαίνω στο homeup και κάνω backup όταν το έχω έτοιμο. Αν χαλάσει μπαίνω και κάνω απλά ένα restore

Το θέμα είναι ότι μάλλον έχει bug το ui7... Να δούμε θα το στρώσουν?

Χαχαχαχαχααχχα.

Καινούργιο αυτό, ανάκληση μαϊμού πραγμάτων

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

4 ώρες πριν, OverClocker said:

Χαχαχαχαχααχχα.

Καινούργιο αυτό, ανάκληση μαϊμού πραγμάτων

Τα εκαναν ανακληση γιατι ετρωγαν τις μπανανες απο τα σπιτια των ανθρώπων.. 

Για εξερευνήστε το display assistant που βγήκε στο galaxy store για να δούμε τι κάνει κι αυτό.  Πάντως οι φωνητικές εντολές στα buds 3 σε κάνουν να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο λιγότερο από ποτέ μέχρι τώρα.  Εντωμεταξύ βγάζει άνετα μιάμιση μέρα με μικτή χρήση ή μπαταρία του.  

Για παμεεεε

AISelect_20250307_141320_Reddit.jpg

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πάντως κάτι παρόμοιο έκανε το Ali πέρυσι που με ενημέρωσε για τον 45αρη της Samsung. Γι'αυτό από τότε, μόνο original πράγματα που έχουν να κάνουν με ρεύμα 😝

We have identified a potential non-compliance issue with a recent product you have purchased.
Product Name:"Samsung 45W Chargers Fast Genuine Charger Type C Charging ORIGIN USB-C Chargeurs CABL For Galaxy S22 20 Ultra Note10+ 5G Z Fold3"
Cause for the potential problem:Intellectual Property Infringements

We take your safety and satisfaction very seriously, and we want to bring this matter to your attention promptly to ensure your shopping experience with us is in compliance with applicable laws and your expectations.

You may contact the seller in order to find more information and in case that the product is actually illegal, negotiate a solution such as requesting the return address of the seller and returning the product to the seller.

If however there is actually no issue with the product, please disregard this message. If you have any concerns about the product or have any further related questions, you shall contact the seller directly. We regret any inconvenience this may cause.

Edited by Kostas_Ts_86

1 hour ago, johnnyman25 said:

Για παμεεεε

AISelect_20250307_141320_Reddit.jpg

Αποκλείεται, κάπου μπερδεύτηκαν τα παιδιά και νόμιζαν ότι ήρθε το 2026

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

1 hour ago, costsa41 said:

Για εξερευνήστε το display assistant που βγήκε στο galaxy store για να δούμε τι κάνει κι αυτό.  Πάντως οι φωνητικές εντολές στα buds 3 σε κάνουν να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο λιγότερο από ποτέ μέχρι τώρα.  Εντωμεταξύ βγάζει άνετα μιάμιση μέρα με μικτή χρήση ή μπαταρία του.  

είναι μόνο για s25 ;γιατί σε s24 ultra δεν το βρίσκω 

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω κάτι γιατί εχω κολλήσει άπειρα.. Θέλω όταν έχω ειδοποιήσεις να ενεργοποιείται η οθόνη κλειδώματος και να φαίνεται η ειδοποίηση. Σε κάποιες ειδοποιήσεις βεβαία εχω βάλει να εχω απόκρυψη κειμένου αλλά θέλω να ενεργοποιείται κανονικά η οθόνη.. στο sms μου το κανει.. σε viber και email χτυπάει μόνο στο galaxy watch 4 αλλά στο τηλέφωνο δεν φαίνεται η ειδοποίηση παρά μόνο όταν το ανοίξω! 

Τι έχω κάνει;

14 minutes ago, LELELO said:

Καλησπέρα σας. Να ρωτήσω κάτι γιατί εχω κολλήσει άπειρα.. Θέλω όταν έχω ειδοποιήσεις να ενεργοποιείται η οθόνη κλειδώματος και να φαίνεται η ειδοποίηση. Σε κάποιες ειδοποιήσεις βεβαία εχω βάλει να εχω απόκρυψη κειμένου αλλά θέλω να ενεργοποιείται κανονικά η οθόνη.. στο sms μου το κανει.. σε viber και email χτυπάει μόνο στο galaxy watch 4 αλλά στο τηλέφωνο δεν φαίνεται η ειδοποίηση παρά μόνο όταν το ανοίξω! 

Τι έχω κάνει;

Δοκίμασε το εξής: πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές και επέλεξε τις τελείες πάνω δεξιά ώστε να εμφανίσει μια επιλογή "ειδική πρόσβαση" κάπως έτσι το λέει. Εκεί μέσα θα δεις όλες τις άδειες. Ψάξε ένα που είναι σχετικο με την αφύπνιση - ενεργοποίηση της οθόνης. Δώσε την άδεια  (εάν δεν την έχεις δώσει) για δες εδώ έτσι με είχε βοηθήσει ένα παιδί για το 24αρι λογικά θα είναι το ίδιο. 

Edited by challenge143

24 minutes ago, challenge143 said:

Δοκίμασε το εξής: πήγαινε ρυθμίσεις, εφαρμογές και επέλεξε τις τελείες πάνω δεξιά ώστε να εμφανίσει μια επιλογή "ειδική πρόσβαση" κάπως έτσι το λέει. Εκεί μέσα θα δεις όλες τις άδειες. Ψάξε ένα που είναι σχετικο με την αφύπνιση - ενεργοποίηση της οθόνης. Δώσε την άδεια  (εάν δεν την έχεις δώσει) για δες εδώ έτσι με είχε βοηθήσει ένα παιδί για το 24αρι λογικά θα είναι το ίδιο. 

Δυστυχώς εμφανίζει μόνο μηνύματα.. οι άλλες εφαρμογές δεν υπάρχουν..

Στο email παρατηρείται έντονα πάντως.. δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχεται email..

Screenshot_20250307_162022_Settings.jpg

Edited by LELELO

5 minutes ago, LELELO said:

Δυστυχώς εμφανίζει μόνο μηνύματα.. οι άλλες εφαρμογές δεν υπάρχουν..

Στο email παρατηρείται έντονα πάντως.. δεν ανάβει η οθόνη όταν έρχεται email..

Screenshot_20250307_162022_Settings.jpg

γενικά έχει θέμα πλέον η samsung με τις ειδοποιήσεις και το άναμμα της οθόνης.το έχουν καταργήσει!ο μόνος τρόπος είναι η ενεργοποίηση brief pop up ειδοποιησεων από τις ρυθμίσεις όπου ανάβει μια προεπισκοπηση του μηνύματος/email ακόμα και με κλειστή οθόνη εάν θες. 

έχει και μια επιλογή για detailed pop up αλλά απορώ τι την έχουν αφού ΔΕΝ ανάβει η οθόνη! φαίνεται το pop up μόνο με αναμμένη οθόνη χαίρω πολύ 

6 minutes ago, ilka71 said:

γενικά έχει θέμα πλέον η samsung με τις ειδοποιήσεις και το άναμμα της οθόνης.το έχουν καταργήσει!ο μόνος τρόπος είναι η ενεργοποίηση brief pop up ειδοποιησεων από τις ρυθμίσεις όπου ανάβει μια προεπισκοπηση του μηνύματος/email ακόμα και με κλειστή οθόνη εάν θες. 

έχει και μια επιλογή για detailed pop up αλλά απορώ τι την έχουν αφού ΔΕΝ ανάβει η οθόνη! φαίνεται το pop up μόνο με αναμμένη οθόνη χαίρω πολύ 

Στο s21ultra μέχρι χθες που το χρησσιμοποιουσα δεν είχα θέμα.. όλα έρχονταν στην ώρα τους και άναβε πάντα η οθόνη.. τι να πω..

11 minutes ago, LELELO said:

Στο s21ultra μέχρι χθες που το χρησσιμοποιουσα δεν είχα θέμα.. όλα έρχονταν στην ώρα τους και άναβε πάντα η οθόνη.. τι να πω..

άναβε η οθόνη ολόκληρη όπως στα iphone σε whatsapp,sms,email ,viber ,Instagram κλπ;έχω να το δω εδώ και 3,4 χρόνια αυτό πριν το one ui 6

Edited by ilka71

14 minutes ago, ilka71 said:

άναβε η οθόνη ολόκληρη όπως στα iphone σε whatsapp,sms,email ,viber ,Instagram κλπ;έχω να το δω εδώ και 3,4 χρόνια αυτό πριν το one ui 6

Μπορεί και να κάνω λάθος και να είχα επιλέξει το στυλ φωτισμού οθόνης edge..

Αλλά ούτε και σε αυτό μου φωτίζει την οθόνη για το e-mail

Edited by LELELO

55 minutes ago, LELELO said:

Μπορεί και να κάνω λάθος και να είχα επιλέξει το στυλ φωτισμού οθόνης edge..

Αλλά ούτε και σε αυτό μου φωτίζει την οθόνη για το e-mail

Ενεργοποίησε το aod να ανάβει μόνο όταν έχεις ειδοποιήσεις κ όταν την διαβάσεις να σβήσει. 

1 hour ago, challenge143 said:

Ενεργοποίησε το aod να ανάβει μόνο όταν έχεις ειδοποιήσεις κ όταν την διαβάσεις να σβήσει. 

με αυτο λειτουργει αλλά δεν θέλω να μενει αναμμενη η οθόνη για πολύ ωρα μονη της.

παντως το παλευω λιγο και παρατηρω πως χανει ειδοποιησεις οταν δεν κανω ταπ στην οθονη ενω στο ρολοι χτυπαει κανονικα.. επισης αν μεινει ωρα σε αδρανεια παλι δεν τις λαμβανει ...

εκανα ενα restart και κάπως εστρωσε!