Directx Δημ. Κυριακή στις 07:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:49 πμ (edited) On 28/2/2025 at 4:49 ΜΜ, OverClocker said: Πάτος σε πωλήσεις το 25... https://www.androidpolice.com/galaxy-s25-just-achieved-what-no-samsung-phone-has-in-5-years/ Είναι μια καλή αρχή αλλά με δυο υποσημειώσεις που θεωρώ ότι έχουν την σημασία τους , α) οι πωλήσεις αφορούν την τοπική αγορά της Νότιας Κορέας όπου η Samsung είναι ανέκαθεν δημοφιλής και β) σημαντικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία παίζει το γεγονός ότι φέτος οι αγοραστές (1 στους 5) νοικιάζουν την συσκευή πληρώνοντας για την κατοχή - χρήση της με τον μήνα (Galaxy AI subscription club) με τους περισσότερους να κινούνται ηλικιακά μεταξύ των 20 και 30 ετών. Τώρα μένει να βγουν οι αριθμοί για την παγκόσμια αγορά - τότε μόνο μπορούν να εξαχθούν αξιόπιστα συμπεράσματα για την εμπορική της επιτυχία ή αποτυχία ( ? ) Edited Κυριακή στις 07:50 πμ by Directx 1 Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. Κυριακή στις 04:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:09 μμ Ερώτηση: Πως καθαρίζουμε το gorilla glass? Με οινόπνευμα ή κάποιο άλλο καθαριστικό? Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. Κυριακή στις 04:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:27 μμ (edited) 19 minutes ago, LAGGI said: Ερώτηση: Πως καθαρίζουμε το gorilla glass? Με οινόπνευμα ή κάποιο άλλο καθαριστικό? Καλύτερα μη βάζεις καθαριστικά ή οινόπνευμα. Αν έχει κάτι από φαγητά ή οτιδήποτε βάλε το κάτω από τη βρύση και με ήπιο σαπούνι πλύνε το. Είναι αδιάβροχο το τηλέφωνο. Αλλιώς με ένα πανάκι από τα γυαλιά πέρασε το και κάνει θαύματα, γίνεται σαν καινούριο από τα δάχτυλα σου. Edited Κυριακή στις 04:29 μμ by costsa41 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Κυριακή στις 04:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:56 μμ On 1/3/2025 at 2:02 ΜΜ, pandrits said: Φίλε μου μην περιμένεις να σου πει κάποιος τις "απόλυτες" ρυθμίσεις φωτογραφίας γιατί πολύ απλά η κάθε φωτογραφική συνθήκη είναι διαφορετική. Γενικά εγώ θα σου προτείνω να μάθεις καλά τις λειτουργίες της κάμερας (έχει παααρα πολλές ρυθμίσεις) και να πειραματιστείς βγάζοντας καθημερινά φωτογραφίες και βίντεο. Έτσι θα εξοικειωθείς πιο γρήγορα με την κάμερα και θα βρεις τις ρυθμίσεις που θα σου δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Να θυμάσαι πως όταν φωτογραφίζεις θέματα που θες να κρατήσεις για πάντα (εκδρομές-οικογενειακές στιγμές) να φωτογραφίζεις αποκλειστικά σε RAW αρχεία (Επαγγελματική φωτ. και Expert Raw) Έτσι έχεις "όλη" την πληροφορία της εικόνας και εάν κάτι δεν έχει πάει καλά με την λήψη μπορείς εύκολα να διορθώσεις με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας. Ναι συμφωνώ.. Το τηλέφωνο είναι αρκετά παραμετροποιησιμο στην κάμερα οπότε αν το μάθεις μπορείς να κάνεις πολλά.. Εγώ λέω για την καθημερινότητα τι έχετε αφήσει.. Πχ τι έχετε βάλει σε: Κάμερα - mp, 12,50 ή 200; -φωτογραφια με κίνηση ή χωρίς(γενικά προσφέρει κάτι αυτό ή είναι μόνο για εφέ;); -έξυπνη βελτιστοποίηση: μέγιστη, μέτρια ή ελάχιστη;; Βίντεο -Τι μέγεθος; Τι fps; Πχ fhd στα 60fps είναι καλά;; -σε τι μορφή video; hevc ή h.264;; Από το camera assistant αξίζει να βάλω κάποια επιλογή; Παρακαλώ όποιος εχει εμπειρία και μπορεί να διαθέσει λίγο χρόνο ας μου πει 2 λόγια για τις ρυθμίσεις.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Κυριακή στις 05:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:09 μμ 58 minutes ago, LAGGI said: Ερώτηση: Πως καθαρίζουμε το gorilla glass? Με οινόπνευμα ή κάποιο άλλο καθαριστικό? ΟΧΙ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ και οποιοδήποτε προϊόν το περιέχει. Πανάκι με νερό και άντε κάποιο άλλο απαλό σαπούνι. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Κυριακή στις 06:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:56 μμ (edited) Αφαιρείται η επίστρωση ολεοφοβικη.. Edited Κυριακή στις 06:56 μμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. Κυριακή στις 07:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:16 μμ Οκ... Το έκανα μια δυο φορές...στοπ από σήμερα! Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Κυριακή στις 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:39 μμ Τι οινόπνευμα ρε παιδιά.... 😢 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Κυριακή στις 10:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:39 μμ 2 ώρες πριν, johnnyman25 said: Τι οινόπνευμα ρε παιδιά.... 😢 Και πως το απολυμαινεις, βάζεις σαπούνι? Γυαλί είναι δεν παθαίνει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. Κυριακή στις 11:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:55 μμ (edited) Delete Edited Χθες στς 12:12 πμ by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. Χθες στς 12:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:56 πμ (edited) 2 ώρες πριν, EricssonyFan said: Και πως το απολυμαινεις, βάζεις σαπούνι? Γυαλί είναι δεν παθαίνει κάτι. Φεύγει η επίστρωση. Σαπούνι αρκεί, όπως αρκεί και για τους ανθρώπους όταν πλένουν τα χέρια τους ή κάνουν μπάνιο. Edited Χθες στς 12:58 πμ by OverClocker 3 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasbz Δημ. Χθες στς 08:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:11 πμ Παίδες για youtube τι έχουμε; Για background play κτλπ; Θα ήθελα κάποια edit έκδοση με το original youtube icon... Δεν θέλω εφαρμογές που δεν είναι edit από την original εφαρμογή... Το revanced? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. Χθες στς 08:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:32 πμ 20 minutes ago, thomasbz said: Παίδες για youtube τι έχουμε; Για background play κτλπ; Θα ήθελα κάποια edit έκδοση με το original youtube icon... Δεν θέλω εφαρμογές που δεν είναι edit από την original εφαρμογή... Το revanced? Για Revanced Εδω---》 https://mega.nz/folder/b0Fj2QJC#Nhp7jmpBGRlIHENkyJYfXg/folder/Hkd1AJ6T 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. Χθες στς 08:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:33 πμ 20 minutes ago, thomasbz said: Παίδες για youtube τι έχουμε; Για background play κτλπ; Θα ήθελα κάποια edit έκδοση με το original youtube icon... Δεν θέλω εφαρμογές που δεν είναι edit από την original εφαρμογή... Το revanced? Εγώ Revanced χρησιμοποιώ χρόνια τώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. Χθες στς 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:04 πμ On 1/3/2025 at 9:05 ΜΜ, Athkatla said: Ζήτησε πολλά το DXOMark αλλά η Sammy δεν ενέδωσε, πίστευε θα πάρει την πρωτιά με την αξία της... https://www.dxomark.com/smartphones/Samsung/Galaxy-S25-Ultra#camera 24o το εβγαλε γενικα και 21ο στα πρεμιουμ. πως βγηκε ετσι δεν ξερω. εντωμεταξυ η πλακα ειναι ότι με το iphone 16 promax κονταροχτυπιουνται. σε ολα τα τεστ που εχω δει (και εχω δει καπου στα 40 -50 ,) καποιες φωτο βγαζει καλυτερα το σαμμυ και καποιες το μηλοφωνο αναλογα τα σεναρια. το μηλοφωνο ειναι 4ο στο global ranking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. Χθες στς 09:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:49 πμ (edited) Εγώ το περίμενα… μιας κ δεν έγιναν αλλαγές σε hardware είχε ένα πλεονέκτημα στον τηλεφακό 100x .. κ από ότι φαίνεται το νέο xiaomi 15 ultra.. το ξεπερνάει στο νήμα .. Edited Χθες στς 09:53 πμ by xabos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. Χθες στς 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:42 πμ Υπαρχει ακομη το DXOMARK?? 😅😅😅 1 2 Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, gsa1967 said: 24o το εβγαλε γενικα και 21ο στα πρεμιουμ. πως βγηκε ετσι δεν ξερω. εντωμεταξυ η πλακα ειναι ότι με το iphone 16 promax κονταροχτυπιουνται. σε ολα τα τεστ που εχω δει (και εχω δει καπου στα 40 -50 ,) καποιες φωτο βγαζει καλυτερα το σαμμυ και καποιες το μηλοφωνο αναλογα τα σεναρια. το μηλοφωνο ειναι 4ο στο global ranking. Μάλλον επειδή πλήρωσε η Apple σε αυτό το τεστ. Από το 146 στο 157 δεν είναι μεγάλη διαφορά, βλέπεις πιο συχνά συγκριτικά μεταξύ Samsung kai Αpple γιατί αυτές οι εταιρίες πουλάνε περισσότερο όχι επειδή έχουν τις καλύτερες κάμερες. Η διαδικασία των δοκιμών της είναι δημοσιευμένη αναλυτικά, μπορείς να τη διαβάσεις και να διαφωνήσεις ή απλά προσπερνάς και πιστεύεις τον κάθε youtuber που σου λέει αυτά που θες να ακούσεις. Edited 17 ώρες πριν by Athkatla 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν On 2/3/2025 at 6:56 ΜΜ, LELELO said: Ναι συμφωνώ.. Το τηλέφωνο είναι αρκετά παραμετροποιησιμο στην κάμερα οπότε αν το μάθεις μπορείς να κάνεις πολλά.. Εγώ λέω για την καθημερινότητα τι έχετε αφήσει.. Πχ τι έχετε βάλει σε: Κάμερα - mp, 12,50 ή 200; -φωτογραφια με κίνηση ή χωρίς(γενικά προσφέρει κάτι αυτό ή είναι μόνο για εφέ;); -έξυπνη βελτιστοποίηση: μέγιστη, μέτρια ή ελάχιστη;; Βίντεο -Τι μέγεθος; Τι fps; Πχ fhd στα 60fps είναι καλά;; -σε τι μορφή video; hevc ή h.264;; Από το camera assistant αξίζει να βάλω κάποια επιλογή; Παρακαλώ όποιος εχει εμπειρία και μπορεί να διαθέσει λίγο χρόνο ας μου πει 2 λόγια για τις ρυθμίσεις.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Παίδες μια άποψη εδώ για κάμερα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasbz Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 6 ώρες πριν, LELELO said: Παίδες μια άποψη εδώ για κάμερα;; Θα σου απαντήσω μόνο για το βίντεο 60 fps σε fhd βλέπω πιο smooth και καλύτερα αποτελέσματα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το default ήταν 30fps.. Βέβαια είναι αρχή ακόμα και δεν έχω δουλέψει όλες τις ρυθμίσεις π.χ raw κτλπ... 😅 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) On 3/3/2025 at 11:49 ΠΜ, xabos said: Εγώ το περίμενα… μιας κ δεν έγιναν αλλαγές σε hardware είχε ένα πλεονέκτημα στον τηλεφακό 100x .. κ από ότι φαίνεται το νέο xiaomi 15 ultra.. το ξεπερνάει στο νήμα .. ποιο νημα.... είναι γενιές μπροστά το xiaomi σε Ζουμ. αστο Τα προυγούμενα χρόνια παιρναμε SAMSUNG για να εχουμε το best of the best Harware. τωρα έχουμε μονο την υποστήριξη και OS support . οι κινέζοι ξεπερασαν παραδοσιακές αυτοκινητοβιομηχανίες, δεν θα ξεπεράσουν κινητάκια!? Edited 54 λεπτά πριν by MIB Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts