johnnyman25 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Home up updated! Τρομερό παιδιά! Καλημέρα. https://www.reddit.com/r/oneui/s/vaAy3fwjvG 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 7 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Άρα το S23U είναι το πιο "σωστό" από όλα. Δε σχολιάζω καν για το S24U Κάτι υπάρχει στο S25U που είναι λίγο λάθος σε σχέση με το S23U και πολύ καλύτερο από το S24U Αν και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη εύκολα μέσω κάμερας, εδώ το 25 φαίνεται ότι είναι καλύτερο και απ τα 2 άλλα στο θέμα grain https://youtu.be/XNCFfz_YUAE?si=OdnFq5p0OKUbuiht&t=295 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
houla Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ο Γερμανός κοιμάται ακόμη.. τους πήρα τηλέφωνο για την προπαραγγελια που έχω κάνει και μου λέει ότι δεν έχουν εντολή να τα παραδώσουν...🙄 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν μας εκαψε η samsung easy mail δεν υπαρχει Καστορια και η easy mail το εδωσε ελτα courrier που μετα την speedex ειναι η χειροτερη εδω περα τωρα εχει κολλησε σε καποιον hib και αν ειμαι τυχερος παραλαβη αυριο Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν S25 Ultra vs S24 Ultra vs iPhone 16 Pro Max - Heavy Workload Test (Speed, Battery & Thermals) Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Μόλις παρέλαβα απο Easy Mail. Αντε να δουμε.. 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktar_ Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Στην επαρχία η Easymail θα μας τα φέρει αύριο. Άντε μια μέρα ακόμη αναμονή... Θα δούμε τα δικά σας unboxing να χαρούμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 16 minutes ago, cryptonakias13 said: Μόλις παρέλαβα απο Easy Mail. Αντε να δουμε.. Πεστε μας και χρωματα αν θελετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 12 minutes ago, boymanos said: Πεστε μας και χρωματα αν θελετε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 39 minutes ago, cryptonakias13 said: Καλορίζικο. Άντε βγάλε το να το δούμε και πες εντυπώσεις από το μαυράκι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Καλημέρα εγώ ακόμα περιμένω έχω κάνει την προπαραγκελια από της 22 του μήνα 11 το βράδυ και ακόμα είναι στο στάδιο 3 και ενημέρωση καμία όταν τους παίρνω τηλέφωνο το μόνο που ξέρουν να λένε ειναι να περιμένω και ότι τηρείται σειρά προτεραιότητας. Απαράδεκτοι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν παρεληφθη 10.30 το πρωι ευτυχως ηταν η κορη στο σπιτι και το πηρε. εγω στη δουλεια , το μεσημερι μολις παω θα το δω .λιγες ωρες εμειναν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Παρέλαβα και γω από Courier Easy mail πριν καμιά ώρα. Jetblack 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaperX Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Κι εγώ παρέλαβα από easy mail. Αλλά αναμένω ακόμα tenpered glass κ θήκη από quad lock 😢 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 27 minutes ago, ReaperX said: Κι εγώ παρέλαβα από easy mail. Αλλά αναμένω ακόμα tenpered glass κ θήκη από quad lock 😢 Εγώ πήρα μαζί και το AR φιλμ οπότε με το που βγήκε το μαύρο αυτοκόλλητο μπήκε κατευθείαν το protector. Ακόμα δεν έχω τελειώσει σετάρισμα, αλλα τα camera rings είναι πολύ λάθος επιλογή, ας μην άλλαζαν τίποτα από το 24 εκεί... Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 2 ώρες πριν, jg_sot said: Καλορίζικο. Άντε βγάλε το να το δούμε και πες εντυπώσεις από το μαυράκι. Πολύ όμορφο το jet black , και μου αρέσουν πολύ τα δαχτυλίδια των καμερών. Ελπίζω μόνο να μην ξεκολλήσουν 😜 Edited 58 λεπτά πριν by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. 31 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 31 λεπτά πριν Τελικά πόσο είναι η τιμη με τιμολογιο? Και πόσο μαζι με τις προσφορές μαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 26 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 26 λεπτά πριν 3 minutes ago, EricssonyFan said: Τελικά πόσο είναι η τιμη με τιμολογιο? Και πόσο μαζι με τις προσφορές μαζι? Με -200€ συνολικα με τιμολογιο η τιμη για το 512gb στα 1049€ 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts