Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

20 minutes ago, NOS_KOS said:

Για προπαραγγελια παντως κουπονι μέχρι 5% ενω πέρυσι 15 και 20% συν trade in

Δίνουν 10%

Τα 15 και 20 περυσι βρέθηκαν στην πορεία αλλά και αυτά περιορισμένα.

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

21 minutes ago, NOS_KOS said:

Για προπαραγγελια παντως κουπονι μέχρι 5% ενω πέρυσι 15 και 20% συν trade in

Δίνουν κουπόνι 10% στο chat και μαζί με την προπαραγγελία κινητού 30% στα wearables.

Edited by Athkatla

50 minutes ago, OverClocker said:

Το ειδα και γω το ultra στη προπαραγγελία και τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί το πήρα πριν κανα 2μηνο στη προσφορά που έκαναν τη μαύρη Παρασκευή.

Για το ρολόι λες, πόσο το είχαν τότε? 

Εγώ αρχικά δεν είχα σχέδια για αλλαγή του watch 5 pro, αλλά στα 16 ευρώ το μήνα για 24 μήνες άτοκα ας είναι. 🙂 

kountouraN

Και στο s23 και στο s24 τα στέλναν νωρίτερα από τι έγραφε το site τοτε. Θεωρώ το ίδιο θα γίνει και τώρα. Νομίζω από Δευτέρα θα αρχίσουν να στέλνουνε.. Πρώτα παραλαμβάνουν όσοι παραγγείλαν κατευθείαν από το site της Samsung και λίγες μέρες αργότερα αυτοί που παραγγείλαν μέσω των retailers, plaisio, kotsovolo, κλπ.

7 minutes ago, kountoura said:

Για το ρολόι λες, πόσο το είχαν τότε? 

Εγώ αρχικά δεν είχα σχέδια για αλλαγή του watch 5 pro, αλλά στα 16 ευρώ το μήνα για 24 μήνες άτοκα ας είναι. 🙂 

Ναι για το ρολοι.

Το είχαν στα 500 τότε με τα σκρουτζομαγαζα πολύ κοντά.

Και γω απο το 5 pro στο ultra. Ουτε γω το σκεφτομουν πολύ αλλά ήθελα την μεγαλύτερη οθόνη και εκει που ήμουν στο πλαισιο να πάρω κάτι άλλο, είδα την προσφορά και το τσιμπισα.

Έχει αρκετή διάφορα στην ταχύτητα, μπαταρια σχεδον ήδια, λιγό καλύτερο σαν πιο φρέσκο το ultra.

5 minutes ago, cryptonakias13 said:

Και στο s23 και στο s24 τα στέλναν νωρίτερα από τι έγραφε το site τοτε. Θεωρώ το ίδιο θα γίνει και τώρα. Νομίζω από Δευτέρα θα αρχίσουν να στέλνουνε.. Πρώτα παραλαμβάνουν όσοι παραγγείλαν κατευθείαν από το site της Samsung και λίγες μέρες αργότερα αυτοί που παραγγείλαν μέσω των retailers, plaisio, kotsovolo, κλπ.

Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησαν τις αποστολές τη μέρα που έλεγε το site.(1 βδομάδα μετά.)

Στο 23 είχαν ανακοινώσει στην αρχή εκκίνηση αποστολών 2 βδομάδες μετά αλλά ξεκίνησαν νωρίτερα απ ότι έλεγαν στη 1 βδομάδα.

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Οι rewards πόντοι πότε θα πιστωθούν?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

59 minutes ago, OverClocker said:

Ναι για το ρολοι.

Το είχαν στα 500 τότε με τα σκρουτζομαγαζα πολύ κοντά.

Και γω απο το 5 pro στο ultra. Ουτε γω το σκεφτομουν πολύ αλλά ήθελα την μεγαλύτερη οθόνη και εκει που ήμουν στο πλαισιο να πάρω κάτι άλλο, είδα την προσφορά και το τσιμπισα.

Έχει αρκετή διάφορα στην ταχύτητα, μπαταρια σχεδον ήδια, λιγό καλύτερο σαν πιο φρέσκο το ultra.

Πέρυσι αν δεν κάνω λάθος ξεκίνησαν τις αποστολές τη μέρα που έλεγε το site.(1 βδομάδα μετά.)

Στο 23 είχαν ανακοινώσει στην αρχή εκκίνηση αποστολών 2 βδομάδες μετά αλλά ξεκίνησαν νωρίτερα απ ότι έλεγαν στη 1 βδομάδα.

Τώρα αν μιλήσουμε για το titanium silver έχει αρκετή διαφορά σε σχέση με το σκρουτζ. 

465-384.

Μέχρι προ χθες που το κοιτούσα περνούσε τα 500 στο σκρουτζ αυτό το χρώμα. 

Μπασηπεριπτωση όλα καλά. 

Και εμφανισιακά ενώ δεν έχω παραλάβει ακόμα, δείχνει πάρα πολύ καλύτερο το ultra από το 5 προ. 

kountouraN

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Ούτε στο 23 ούτε στο 24 έκαναν τόσο πολύ στις παραδόσεις.

Μαξ 1 βδομάδα μετά την παρουσίαση ξεκίναγαν.

Στο 23 κι ολας ενώ έλεγαν σε 2 βδομάδες ξέρω γω, τις ξεκίνησαν στη 1 αν θυμάμαι καλά.

Μακάρι, δεν το θυμάμαι καθόλου στο 23 να σου πω την αλήθεια, για να το λες θα έχεις δίκαιο!

1 ώρα πριν, Athkatla said:

Δίνουν κουπόνι 10% στο chat και μαζί με την προπαραγγελία κινητού 30% στα wearables.

Εννοείς αν.παρεις τίποτα μαζί έχει έκπτωση ακουστικά ρολόι κλπ?

1 ώρα πριν, Athkatla said:

Μπορεί μέχρι να κλείσουν οι προπαραγγελιες αν δεν είναι ανεβασμένες οι πωλήσεις να δώσουν κ παραπάνω 

Εντωμεταξύ η αλητεία πάει σύννεφο σε όλα τα ευρωπαϊκά σάιτ της εταιρείας η θήκη τηςcrocks είναι στα 34,90 

και στο ελληνικό στα 69.90.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Έχω μια απορία 

Αυτές οι θήκες πχ σαν της spigen που έχουν το magfit δαχτυλίδι πίσω, είναι συμβατές με οποιαδήποτε βάση αυτοκινήτου magsafe και γενικά είναι σταθερό το κινητό; 

Δεν με ενδιαφέρει η φόρτιση, μόνο να στέκεται καλά το τηλέφωνο στην βάση 

52 minutes ago, nikolasn80 said:

Οι rewards πόντοι πότε θα πιστωθούν?

Με την έκδοση της απόδειξης/τιμολογίου.

Με λίγα λόγια, όταν παραλάβεις :)

11 minutes ago, tattooxxx said:

Έχω μια απορία 

Αυτές οι θήκες πχ σαν της spigen που έχουν το magfit δαχτυλίδι πίσω, είναι συμβατές με οποιαδήποτε βάση αυτοκινήτου magsafe και γενικά είναι σταθερό το κινητό; 

Ναι, θεωρείται stabdard. Και οι φορτίσεις qi2 θα δουλελυουν.

17 minutes ago, tattooxxx said:

Έχω μια απορία 

Ναι, υπάρχουν και magsafe βάσεις αυτοκινήτου χωρίς φόρτιση.

45 minutes ago, nasosvasedis said:

Μακάρι, δεν το θυμάμαι καθόλου στο 23 να σου πω την αλήθεια, για να το λες θα έχεις δίκαιο!

Τώρα που κοίταγα τα mail απ τις παραγγελίες,  4-5 μέρες μετά είχαν ξεκινήσει τις παραδόσεις.

Γενικά έχω οπλιστεί με υπομονή, οπότε αν έρθουν νωρίτερα, καλοδεχούμενο, αλλιώς όλα καλά.

Σε άλλα νέα..

Samsung Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max vs Vivo X200 Pro vs Magic 7 Pro - Battery Drain Test

Edited by OverClocker

Σχετικά με την απαλλαγή ΦΠΑ, ακόμη και να έχετε κάνει στο παρελθόν την διαδικασία, ενδέχεται να πρεπει να την ξανακάνατε. Και εμένα δεν το δεχόταν μέχρι που το εκανα εκ νέου. 

Σχετικά με την συσκευή τώρα.. Είχα s23 ultra και πέρυσι πήρα το 24 ultra με προπαραγγελία. Φυσικά το ίδιο εκανα και φέτος. Ωστόσο... Τελικά ακύρωσα. Συνειδητοποιησα ότι μας κοροϊδεύουν στη Samsung. 

Για εμένα, το s24 ultra ήταν οριακά χειρότερο από το s23 ultra .... Χειρότερη κάμερα στο zoom και στη μπαταρία, τουλάχιστον στη δική μου χρήση χειρότερη από του s23 ultra. Με λίγα λόγια θέλω να πω πως βγάζει νέα ναυαρχίδα χωρις ουσιαστική αναβάθμιση. Το ίδιο κάνει και φέτος. 

Επισης μας έκοψε το επιπλέον 100 στην ανταλλαγή συσκευής και σαν να μην φτάνει αυτό, την μια μέρα βλέπω να μας κρατάει 640 ευρώ το s24 ultra και σημερα το ποσό αυτό είναι 550... Ήδη έκοψε ακόμη 90...

Τελος μετά τη παραγγελία επικοινωνώ με το live chat και ρώταω γιατί το 5% επιστροφή στο Samsung members δεν είναι ακόμη διαθέσιμο. Η διαδικασία απόδοσης ξεκινάει μετά από 14 μέρες από τη παραγγελία.. Δηλαδή θήκες, φορτιστές και αξεσουάρ θα πρεπει να αγοράσουμε με δική μας επιβάρυνση και όχι με τη χρήση του 5%..

Λες και η Samsung θα πέσει έξω αν χάσει το 5% στο 3% των χρηστών που θα επιστρέψουν τη συσκευή εντός 14 ημερών... 

Το θέμα δεν είναι οικονομικό αλλά καθαρά πως ένοιωσα από την αντιμετώπιση της εταιρίας. 

Εμένα με έχασε για φέτος η Samsung. Στο μέλλον θα δούμε 

4 minutes ago, vlgeor said:

3% των χρηστών που θα επιστρέψουν τη συσκευή εντός 14 ημερών... 

Γιατί μπορείς να επιστρέψεις τη συσκευή εντός 14 ημερών αν δεν έχει ελάττωμα?! Δηλαδή σαν DOA?! 

Έτσι επειδή απλά δε σου κάνει?! 

Α οκ 

Έχετε καμία πρόταση για βάση αυτοκινήτου καθώς και θήκη magfit;

Σκεφτόμουν κάτι σε spigen ίσως την thin fit 

Επίσης τζαμακι οθόνη και κάμερα ναι ή όχι; 

Όλες οι ιντερνετικες αγορές βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας. Έχει 14 μέρες περιθώριο ο αγοραστής να υπαναχωρησει και να επιστρέψει το προϊόν αρκεί να είναι στην αρχική συσκευασία χωρίς αλλοιώσεις 

Νταξ παιδιά είναι πως το βλέπει ο καθένας. 

Πήρα με προ παραγγελία και το 23 ultra και το 24 ultra και το 25 ultra. 

Εγώ με την Samsung από το 23 και μετά κατάφερα να μένω με μια συσκευή το χρόνο. 

Αντί για 10 που άλλαζα πριν βγει το 23 για την τρέλα των δοκιμών. 

Πολύ δυνατές συσκευές ακόμα και σήμερα, και το 23 και το 24. 

Εννοείται δεν περίμενα κάτι ουαου σαν αναβάθμιση φέτος. 

Με το σταγονόμετρο θα γίνονται οι αναβαθμίσεις όπως και σε άλλες μάρκες. 

kountouraN

35 minutes ago, vlgeor said:

Όλες οι ιντερνετικες αγορές βάσει ευρωπαϊκής οδηγίας. Έχει 14 μέρες περιθώριο ο αγοραστής να υπαναχωρησει και να επιστρέψει το προϊόν αρκεί να είναι στην αρχική συσκευασία χωρίς αλλοιώσεις 

Άρα να ΜΗΝ έχει ανοιχτεί - ξεσφραγιστεί?! Ή και να έχει ανοιχτεί? 

Αν η αγορά έχει γίνει εξολοκλήρου διαδικτυακά μπορείς να επιστρέψεις το προιον ακόμα και ανοιγμένο.

Στο αμερικάνικό Samsung eshop είναι άμεσο το credit των πόντων, δλδ μπορείς να το αξιοποιήσεις στην ίδια αγορά.

Αρέσει δεν αρέσει, το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα είναι προφανώς μικρό και για αυτό δεν έχει high priority σε πράγματα όπως η γλώσσα, το να ενεργοποιήσει τους πόντους του samsung rewards, το samsung shop app και αρκετά άλλα. 

Edited by OverClocker

Φυσικά μπορείς να την ανοίξεις. Αρκεί να την κλείσεις προσεκτικά και να μην σκίσεις την συσκευασία. Θεωρητικά, να έχεις κάνει την μικρότερη δυνατή λειτουργία. 

1 minute ago, OverClocker said:

Αν η αγορά έχει γίνει εξολοκλήρου διαδικτυακά μπορείς να επιστρέψεις το προιον ακόμα και ανοιγμένο.

Στο αμερικάνικό Samsung eshop είναι άμεσο το credit των πόντων, δλδ μπορείς να το αξιοποιήσεις στην ίδια αγορά.

Έτσι είναι το σωστό. Η δίνεις παροχή ή δεν δίνεις. Τα άλλα ειναι κοροϊδία 

Συγνώμη ρε παιδιά...

30 % πχ για τα buds 3 που έχουν στο skroutz 100e και στο Samsung shop 140 δεν είναι κοροϊδία?