mixtri Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου 7 ώρες πριν, jimdem582 said: Η 300άρα σύνδεση έχει και εξωτερική μονάδα. Το θέμα είναι οτι κάθε εξοπλισμός έχει τα δικά του θέματα. Πχ εγώ με wnc δεν έχω θέματα με την εξωτερική κεραία αλλά τα router που δίνουν είναι προβληματικά. Στην αρχή το arcadyan που είχα συχνά μου πετούσε τις συσκευές απο το δίκτυο, είχε ασταθές ίντερνετ και συνέχεια έχανε την τηλεφωνία και ήθελε restart. Πριν μερικές μέρες μου το άλλαξαν με ένα sercomm το οποίο τις πρώτες μέρες δούλευε πολύ καλά, μετά άρχισε να κάνει μικροδιακοπές το ιντερνετ σε άκυρες στιγμές μέσα στη μέρα για 1' περίπου τη φορά και τώρα τελευταία παγώνει τελείως το ιντερνετ και η τηλεφωνία και στρώνουν μόνο μετά απο restart. Για πολλοστή φορά σήμερα κάλεσα τις βλάβες, παραδέχτηκαν οτι κάτι δεν πάει καλά είπαν οτι το δήλωσαν ως βλάβη και θα μιλήσουν μαζί μου σύντομα. Ένας μόνιμος φαύλος κύκλος. Εννοώ μόνο εσωτερική μονάδα. Χωρίς εξωτερική κεραία. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου Ήρθε ο τεχνικός πριν. Μετρήσαμε 260 με το κινητό σε 5g δίπλα στην εξωτερική κεραία και 120 με την εξωτερική κεραία. Είπε πως σε άλλα σπίτια που έκανε εγκατάσταση με εξοπλισμό ΖΤΕ όλοι πιάνουν πάνω απο 250 και είναι και πιο μακριά απο εμένα απο την κεραία του οτε. Οπότε είπε θα μου αντικαταστήσει τον εξοπλισμό wnc με zte. Για να δούμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Έγινε η αντικατάσταση του εξοπλισμού σε zte MC889A και Τ5400+. Οι αρχικές δοκιμές μετά την εγκατάσταση έδειχναν 340mbps. Μετά απο κάποιο διάστημα πήγαν 230 και τώρα είναι σταθερά στα 200. Μιας που είναι άλλος ο εξοπλισμός πλέον, αν έχετε τίποτα tips για ρυθμίσεις, ευπρόσδεκτα. Επισυνάπτω και info απο την κεραία. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) Μήπως κράτησες το τηλέφωνο του τεχνικού να του ζητήσω το wnc? 🤣🤣🤣 Το 889 το έχεις βάλει σε NSA mode? Edited 13 Μαρτίου by bfc 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 3 minutes ago, jimdem582 said: Έγινε η αντικατάσταση του εξοπλισμού σε zte MC889A και Τ5400+. Οι αρχικές δοκιμές μετά την εγκατάσταση έδειχναν 340mbps. Μετά απο κάποιο διάστημα πήγαν 230 και τώρα είναι σταθερά στα 200. Μιας που είναι άλλος ο εξοπλισμός πλέον, αν έχετε τίποτα tips για ρυθμίσεις, ευπρόσδεκτα. Επισυνάπτω και info απο την κεραία. Πολυ καλές οι ταχύτητες για Ν1, αν είχε η κεραία N78 θα ήταν σταθερές οι ταχύτητες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) 17 minutes ago, bfc said: Μήπως κράτησες το τηλέφωνο του τεχνικού να του ζητήσω το wnc? 🤣🤣🤣 Το 889 το έχεις βάλει σε NSA mode? Έπρεπε να του πω να κανονίσουμε κάποια δουλειά 😂 Ρυθμίσεις δικτύου δεν πείραξα κάτι, λέει εκεί βέβαια The setting can only be changed when the modem is disconnected. Επίσης ξέχασα να πω οτι τα καραγκιοζιλίκια με το "δεν ανήκετε σε δίκτυο cosmote" όταν πήγαινα σε myspeedtest.cosmote σταματησαν και επίσης δεν υπάρχει bug πλέον όταν δοκιμάζω speedtest απο την εφαρμογή του speedtest (πριν μόνο μέσω browser έδειχνε σωστή ταχύτητα και η εφαρμογή πήγαινε 50 max) Edited 13 Μαρτίου by jimdem582 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1981p Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 53 minutes ago, jimdem582 said: Έπρεπε να του πω να κανονίσουμε κάποια δουλειά 😂 Ρυθμίσεις δικτύου δεν πείραξα κάτι, λέει εκεί βέβαια The setting can only be changed when the modem is disconnected. Επίσης ξέχασα να πω οτι τα καραγκιοζιλίκια με το "δεν ανήκετε σε δίκτυο cosmote" όταν πήγαινα σε myspeedtest.cosmote σταματησαν και επίσης δεν υπάρχει bug πλέον όταν δοκιμάζω speedtest απο την εφαρμογή του speedtest (πριν μόνο μέσω browser έδειχνε σωστή ταχύτητα και η εφαρμογή πήγαινε 50 max) Τελικά ποιο σετ είναι καλύτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 52 minutes ago, jimdem582 said: Ρυθμίσεις δικτύου δεν πείραξα κάτι, λέει εκεί βέβαια The setting can only be changed when the modem is disconnected. Εννοεί ότι πρέπει να πατήσεις στην αρχική οθόνη off και για όση ώρα κάνεις ρυθμίσεις θα είσαι disconnected και μετά πάλι on για να πάρεις internet. Επίσης μπορείς να πειραματιστείς με μπάντες στην ρυθμίσεις για προγραμματιστή. 1 minute ago, paris1981p said: Τελικά ποιο σετ είναι καλύτερο? Το ένα σετ έχει καλύτερη εξωτερική μονάδα (wnc) ενώ το άλλο σετ καλύτερο εσωτερικό ρουτερ. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 18 minutes ago, bfc said: Το ένα σετ έχει καλύτερη εξωτερική μονάδα (wnc) ενώ το άλλο σετ καλύτερο εσωτερικό ρουτερ. Ακριβώς. Τα χει κάνει έτσι η cosmote ώστε όποιο set και να πάρεις, να έχεις προβληματα.😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 43 minutes ago, paris1981p said: Τελικά ποιο σετ είναι καλύτερο? Θέλω να το δουλέψω μερικές μέρες γιατί και με το wnc πάντα αν αλλάζαμε κάτι στην αρχή έπαιζε καλά και μετά άρχιζαν τα προβλήματα. Μπας και βρω λίγη ησυχία πλέον, απο Δεκέμβριο ταλαιπωρούμαι μια το ένα μια το άλλο. 49 minutes ago, bfc said: Εννοεί ότι πρέπει να πατήσεις στην αρχική οθόνη off και για όση ώρα κάνεις ρυθμίσεις θα είσαι disconnected και μετά πάλι on για να πάρεις internet. Επίσης μπορείς να πειραματιστείς με μπάντες στην ρυθμίσεις για προγραμματιστή. Το ένα σετ έχει καλύτερη εξωτερική μονάδα (wnc) ενώ το άλλο σετ καλύτερο εσωτερικό ρουτερ. Το δοκίμασα τώρα. Έβαλα off το 5g και μετά στο network selection έβαλα 5G EDNC. Για μερικά λεπτά το ping πήγε 17 απο 24, και η ταχύτητα ήταν σταθερά 330-320. Τώρα ναι μεν το ping συνεχίζει να είναι σε χαμηλότερα επίπεδα αλλά η ταχύτητα έπεσε στα 200 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutrosl Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου Καλησπέρα, έχω 5g double play από τον Αύγουστο στην επιχείρηση μου. Επιτέλους πέρασε οπτική ίνα στην περιοχή μου. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός για να κάνω την μετάβαση και μου ανέφεραν ότι δε γίνεται μετάβαση από 5g double play σε οπτική ίνα με διατήρηση του ίδιου αριθμού. Έχω τον ίδιο αριθμό στο κατάστημα πάνω από 40 χρόνια, και δε μου δίνουν λύση. Μου λένε Κάνε διακοπή και όταν συνδεθείς στην οπτική ίνα ξαναπάιρνειε το ίδιο νούμερο. Αλλά αυτό μπορεί να πάρει πάνω από μήνα.ειναι για γέλια οι άνθρωποι. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και τι μπορώ να κάνω για διατήρηση γονιδίου αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 8 ώρες πριν, moutrosl said: Καλησπέρα, έχω 5g double play από τον Αύγουστο στην επιχείρηση μου. Επιτέλους πέρασε οπτική ίνα στην περιοχή μου. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός για να κάνω την μετάβαση και μου ανέφεραν ότι δε γίνεται μετάβαση από 5g double play σε οπτική ίνα με διατήρηση του ίδιου αριθμού. Έχω τον ίδιο αριθμό στο κατάστημα πάνω από 40 χρόνια, και δε μου δίνουν λύση. Μου λένε Κάνε διακοπή και όταν συνδεθείς στην οπτική ίνα ξαναπάιρνειε το ίδιο νούμερο. Αλλά αυτό μπορεί να πάρει πάνω από μήνα.ειναι για γέλια οι άνθρωποι. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο και τι μπορώ να κάνω για διατήρηση γονιδίου αριθμού. Πάντως η εγκατάσταση οπτικής ίνας μπορεί να πάρει κάμποσο καιρό. Εγώ που είχα ρωτήσει στο 13888 μου είπαν πως γίνεται να γυρίσει ένας αριθμός από 5G σε οπτική ίνα όταν αυτή είναι διαθέσιμη με το ανάλογο πρόστιμο αν βρίσκομαι ακόμα σε δέσμευση. Μήπως να έπαιρνες στο 13888; Μετά το επόμενο είναι απλά να πας σε άλλον πάροχο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Είναι παράλογο να σου ζητάνε διακοπή. Εάν δοκιμάσεις με άλλο υπάλληλο/κατάστημα και επιμένουν, η μία λύση είναι η φορητότητα, που δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν. Η άλλη, είναι αίτημα διαμεσολάβησης στον Συνήγορο του Καταναλωτή με ταυτόχρονη κοινοποίηση/καταγγελία στην ΕΕΤΤ, μήπως φιλοτιμηθούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου On 13/3/2026 at 3:07 ΜΜ, jimdem582 said: Έγινε η αντικατάσταση του εξοπλισμού σε zte MC889A και Τ5400+. Οι αρχικές δοκιμές μετά την εγκατάσταση έδειχναν 340mbps. Μετά απο κάποιο διάστημα πήγαν 230 και τώρα είναι σταθερά στα 200. Μιας που είναι άλλος ο εξοπλισμός πλέον, αν έχετε τίποτα tips για ρυθμίσεις, ευπρόσδεκτα. Αν δεις να πηγαίνει μετά από 2 μέρες στα 30-40, κάνε επανεκκίνηση την εσωτερική μονάδα (Τ5400+), και βάλε αυτόματη επανεκκίνηση ανά 1 μέρα κάπου στις 02:00-04:00 τα ξημερώματα. Επίσης στην εξωτερική μονάδα (MC889A) να βάλεις για DNS το 1.1.1.2 / 1.0.0.2 και τα αντίστοιχα για ipv6. Προσωπικά, έχω ανενεργό το band steering (και οι συσκευές καρφωμένες στο 5GHz (με εξαίρεση το κλιματισικό). 2 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutrosl Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου On 14/3/2026 at 9:16 ΠΜ, minast said: Είναι παράλογο να σου ζητάνε διακοπή. Εάν δοκιμάσεις με άλλο υπάλληλο/κατάστημα και επιμένουν, η μία λύση είναι η φορητότητα, που δεν έχουν δικαίωμα να αρνηθούν. Η άλλη, είναι αίτημα διαμεσολάβησης στον Συνήγορο του Καταναλωτή με ταυτόχρονη κοινοποίηση/καταγγελία στην ΕΕΤΤ, μήπως φιλοτιμηθούν. Πήγα στο κεντρικό κατάστημα του ΟΤΕ. Από 5g double play δε γίνεται να γυρίσεις με το ίδιο νούμερο σταθερό σε οπτική ίνα.ο μόνος τρόπος είναι διακοπή και μετά πάλι επανασύνδεση αλλά δε σου εγγυώνται πόσες μέρες θα πάρει.Μιλαμε είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει.δε το γνώριζαν ούτε οι ίδιοι στο κατάστημα και τους το είπαν από τα κεντρικά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου On 13/3/2026 at 3:07 ΜΜ, jimdem582 said: Έγινε η αντικατάσταση του εξοπλισμού σε zte MC889A και Τ5400+. Οι αρχικές δοκιμές μετά την εγκατάσταση έδειχναν 340mbps. Μετά απο κάποιο διάστημα πήγαν 230 και τώρα είναι σταθερά στα 200. Μιας που είναι άλλος ο εξοπλισμός πλέον, αν έχετε τίποτα tips για ρυθμίσεις, ευπρόσδεκτα. Επισυνάπτω και info απο την κεραία. Επανέρχομαι στα παραπάνω στατιστικά. Πριν κάποια λεπτά παρατήρησα σταθερές ταχύτητες 330mbps. Μπήκα στην κεραία να δω στατιστικά και ήταν διαφορετικά απο την παραπάνω φωτογραφία, πιο συγκεκριμένα ήταν: 4G Frequency 1871 4G Connected Band 15.0MHz@1800(B3) + 20.0MHz@1800(B3) + 10.0MHz@800(B20) 4G RSRP -71 dBm 4G SINR 17.0 dB 4G PCI 282 4G Cell ID 26654987 5G Frequency 431070 5G Connected Band N1 5G RSRP -69 dBm 5G SINR 20.0 dB 5G PCI 282 5G Cell ID — — Είδα οτι το 4g cell id ήταν διαφορετικό. Τώρα έχει επανέλθει στο 26444822 cell id με πολύ καλή ταχύτητα μεν στα 200 αλλά όχι όπως πριν. Μπορώ κάπως να το κλειδώσω σε 26654987 που έχει καλύτερες επιδόσεις ή είναι κάτι το αυτόματο; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 7 minutes ago, jimdem582 said: Επανέρχομαι στα παραπάνω στατιστικά. Πριν κάποια λεπτά παρατήρησα σταθερές ταχύτητες 330mbps. Μπήκα στην κεραία να δω στατιστικά και ήταν διαφορετικά απο την παραπάνω φωτογραφία, πιο συγκεκριμένα ήταν: 4G Frequency 1871 4G Connected Band 15.0MHz@1800(B3) + 20.0MHz@1800(B3) + 10.0MHz@800(B20) 4G RSRP -71 dBm 4G SINR 17.0 dB 4G PCI 282 4G Cell ID 26654987 5G Frequency 431070 5G Connected Band N1 5G RSRP -69 dBm 5G SINR 20.0 dB 5G PCI 282 5G Cell ID — — Είδα οτι το 4g cell id ήταν διαφορετικό. Τώρα έχει επανέλθει στο 26444822 cell id με πολύ καλή ταχύτητα μεν στα 200 αλλά όχι όπως πριν. Μπορώ κάπως να το κλειδώσω σε 26654987 που έχει καλύτερες επιδόσεις ή είναι κάτι το αυτόματο; Για κάποιο λόγο το δίκτυο σε βάζει σε κεραία με χειρότερο σήμα (PCI 118) και σου ρίχνει την ταχύτητα. Εάν είσαι με εξοπλισμό mc889 υπάρχουν κάποια scripts με τα οποία μπορείς να κλειδώσεις στο 4g το PCI 282 για να δεις πως πάει, όπως αυτό πχ: https://github.com/tpoechtrager/ZTE-Web-Script/ Επειδή έχω να χρησιμοποιήσω καιρό 889, δε θυμάμαι ακριβώς πώς είναι οι επιλογές, πάντως αν χρειαστείς κάποια βοήθεια μπορείς να στείλεις και πμ. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 3 ώρες πριν, marios239 said: Για κάποιο λόγο το δίκτυο σε βάζει σε κεραία με χειρότερο σήμα (PCI 118) και σου ρίχνει την ταχύτητα. Εάν είσαι με εξοπλισμό mc889 υπάρχουν κάποια scripts με τα οποία μπορείς να κλειδώσεις στο 4g το PCI 282 για να δεις πως πάει, όπως αυτό πχ: https://github.com/tpoechtrager/ZTE-Web-Script/ Επειδή έχω να χρησιμοποιήσω καιρό 889, δε θυμάμαι ακριβώς πώς είναι οι επιλογές, πάντως αν χρειαστείς κάποια βοήθεια μπορείς να στείλεις και πμ. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Για αρχή έκανα ένα πείραμα (δεν ξέρω κατά πόσο σωστό ήταν) και μέσω developer options απενεργοποίησα τη μπάντα 7 (που δεν υπήρχε πριν στην PCI 282) και κατάφερε κλείδωσε και πάλι στην 282. Το ping απο 24 πήγε 16 και αν και ώρα αιχμής τώρα, η ταχύτητα είναι στα 220 ενώ πριν ήταν περίπου 160. Θα το παρακολουθήσω να δω πως θα πάει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 6 ώρες πριν, jimdem582 said: Επανέρχομαι στα παραπάνω στατιστικά. Πριν κάποια λεπτά παρατήρησα σταθερές ταχύτητες 330mbps. Μπήκα στην κεραία να δω στατιστικά και ήταν διαφορετικά απο την παραπάνω φωτογραφία, πιο συγκεκριμένα ήταν: 4G Frequency 1871 4G Connected Band 15.0MHz@1800(B3) + 20.0MHz@1800(B3) + 10.0MHz@800(B20) 4G RSRP -71 dBm 4G SINR 17.0 dB 4G PCI 282 4G Cell ID 26654987 5G Frequency 431070 5G Connected Band N1 5G RSRP -69 dBm 5G SINR 20.0 dB 5G PCI 282 5G Cell ID — — Είδα οτι το 4g cell id ήταν διαφορετικό. Τώρα έχει επανέλθει στο 26444822 cell id με πολύ καλή ταχύτητα μεν στα 200 αλλά όχι όπως πριν. Μπορώ κάπως να το κλειδώσω σε 26654987 που έχει καλύτερες επιδόσεις ή είναι κάτι το αυτόματο; Καλύτερα να βρεις μια θέση που κλειδώνει στην καλύτερη κυψέλη. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 30 minutes ago, mixtri said: Καλύτερα να βρεις μια θέση που κλειδώνει στην καλύτερη κυψέλη. Το ιδανικό αυτό θα ήταν σίγουρα, αλλά αν δεις πιο πάνω τα στατιστικά, για κάποιον λόγω το δίκτυο τον μεταφέρει σε b7 από κυψέλη με πολύ χειρότερο σήμα και snr σε σχέση με το PCI 282 που παρότι δεν έχει b7 τον εξυπηρετεί καλύτερα. Αν δουλεύει καλύτερα με κλειστή b7 δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα (χωρίς να είμαι ειδικός), και ίσα ίσα που είναι πιο ασφαλές απ'το cell lock σε περίπτωση που βγει off η κεραία. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 17 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Μαρτίου Η καλύτερη μέρα σήμερα μετά απο μήνες. Όχι μόνο απο πλευράς ταχύτητας που μέσα στη μέρα ήταν συνήθως 300+ ακόμα και τώρα στο peak είναι 220, αλλά και απο πλευράς σταθερότητας όλα δουλεύουν ρολόι και στην εξωτερική κεραία και στο router. Μόνη παραφωνία που έδωσε ίδια ip το router σε NAS που έχω με ethernet και σε μια συσκευή που είναι απο wifi. Έκανα mac bind την ip στον NAS και όλα καλά έκτοτε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1981p Δημ. 26 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Μαρτίου ZTE MC889 Pro αυτό το ρούτερ το έχει δουλέψει κανείς? αξίζει με κάρτα σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moutrosl Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Καλησπέρα έχω το 5g double play από τον Αύγουστο. Τους 2τελευταιους μήνες παρατηρώ ότι η ταχύτητα τις καθημερινές από της 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ κυμαίνεται από 30_100mbs ,ενώ τις υπόλοιπες ώρες και τα σαβ/κα κανονικά κλειδώνει στο 330mbs. Σε επικοινωνία με cosmote εδώ και δύο μήνες το ελέγχουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου On 28/3/2026 at 7:15 ΜΜ, moutrosl said: Καλησπέρα έχω το 5g double play από τον Αύγουστο. Τους 2τελευταιους μήνες παρατηρώ ότι η ταχύτητα τις καθημερινές από της 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ κυμαίνεται από 30_100mbs ,ενώ τις υπόλοιπες ώρες και τα σαβ/κα κανονικά κλειδώνει στο 330mbs. Σε επικοινωνία με cosmote εδώ και δύο μήνες το ελέγχουν. Ε καλα μην βιαζεσαι... Ειναι ενδελεχης ο ελεγχος και θελει χρονο. Θα φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο και μετα θα σου πουν οτι λογω υπερφορτωσης του δικτυου πεφτει η ταχυτητα.... Κατα τ'αλλα ολα καλα ολα ανθηρα.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. 1 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Απριλίου Σχεδόν 3 εβδομάδες έκλεισα απο την αλλαγή του εξοπλισμού σε ΖΤΕ. Ακόμα και σε βροχή όλα δουλεύουν εξαιρετικά. Σταθερά οι ταχύτητες κοντά στα 300 όλη μέρα χωρίς αποσυνδέσεις και περίεργα κολλήματα. Το μόνο διάστημα που πέφτει η ταχύτητα είναι 9-11 το βράδυ μπορεί να πιάνει 180-200 που είναι ώρα αιχμής αλλά δε με απασχολεί καθόλου. Ορίστε και μια σημερινή μέτρηση με βροχή (δεν είναι πρωταπριλιάτικο :P) 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts