Jump to content

Motorola EDGE 50 FUSION

nininikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 23/6/2026 at 8:28 ΜΜ, Sakis.D said:

Πρώτα βάλτο να φορτίζει και μετά κλειστο 

Μηπως δεν εχει μπει σωστα η 16 και να του κανω φορματ?

On 30/6/2026 at 1:40 ΠΜ, Teo010 said:

Μετα απο 10λεπτα

Εβαλα το δικό μου από περιέργεια. 

Δεν ανοίγει αν το βάλω σβηστό για φόρτιση. Το άφησα μισή ώρα περίπου.

17 ώρες πριν, Teo010 said:

Τι μπορει να φταιει? Με την 16 εισαι? Μπορει να το κανει αυτο καποια εφαρμογη ή ρυθμιση ?

Με την 16 είμαι. Τί παρατήρησα; Ανοιξε όταν πήγε 100%.

Δεν το έχω παρατηρήσει, επειδή δεν το φορτίζω σβηστό γενικά.

• 1 month later...

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου έβαλα το τηλέφωνο να φορτίσει, το επόμενο πρωί το βρήκα κλειστό, δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί μου έχει συμβεί ξανά να βγάλει κάποιο απο τα κορίτσια μου τον φορτιστή απο την πρίζα και να μην τον επανασυνδέσει.

Όμως μετά απο σύνδεση στο φορτιστή και επανειλημμένες προσπάθειες ανακάλυψα πως το τηλέφωνο δεν ξεκινούσε.

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι πως έχω ραγισμένη οθόνη, οπότε ξεχνώ την εγγύηση.

Μετά απο αυτό αποφάσισα να μην προχωρήσω ξανά σε αγορά κινητού με κυρτή οθόνη, για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον και μέχρι να ξεπεράσω την πικρή εμπειρία.

Ψάχνοντας για την νέα μου συσκευή και στο στενό οικονομικό πλαίσιο εξαιτίας της ξαφνικής ανάγκης όπως παρουσιάστηκε, κατέληγα συνεχώς στο Motorola edge 60 Pro, και Poco x8 Pro μπήκε και η περίπτωση του realme 14 pro plus για λίγο, έβαλα ως απαιτούμενο την ασφάλεια του κινητού μιας κι αυτός είναι ο λόγος που χάνω την εγγύηση, έτσι έψαξα για προσωπικές προσφορές στις 3 αυτές συσκευές.

Βρέθηκε το Poco x8 Pro 12/512 (ξέχασα να αναφέρω ότι μόνο αυτές τις εκδόσεις έψαχνα) στην εξαιρετική (θεωρώ) τιμή των 300€ μαζί με ασφάλεια συσκευής κατόπιν αφαίρεσης του ΦΠΑ.

Ραντεβού στα θέματα της Motorola  ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον!

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

On 30/8/2026 at 11:51 ΜΜ, andreasomageiras said:

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου έβαλα το τηλέφωνο να φορτίσει, το επόμενο πρωί το βρήκα κλειστό, δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί μου έχει συμβεί ξανά να βγάλει κάποιο απο τα κορίτσια μου τον φορτιστή απο την πρίζα και να μην τον επανασυνδέσει.

Όμως μετά απο σύνδεση στο φορτιστή και επανειλημμένες προσπάθειες ανακάλυψα πως το τηλέφωνο δεν ξεκινούσε.

Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι πως έχω ραγισμένη οθόνη, οπότε ξεχνώ την εγγύηση.

Μετά απο αυτό αποφάσισα να μην προχωρήσω ξανά σε αγορά κινητού με κυρτή οθόνη, για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον και μέχρι να ξεπεράσω την πικρή εμπειρία.

Ψάχνοντας για την νέα μου συσκευή και στο στενό οικονομικό πλαίσιο εξαιτίας της ξαφνικής ανάγκης όπως παρουσιάστηκε, κατέληγα συνεχώς στο Motorola edge 60 Pro, και Poco x8 Pro μπήκε και η περίπτωση του realme 14 pro plus για λίγο, έβαλα ως απαιτούμενο την ασφάλεια του κινητού μιας κι αυτός είναι ο λόγος που χάνω την εγγύηση, έτσι έψαξα για προσωπικές προσφορές στις 3 αυτές συσκευές.

Βρέθηκε το Poco x8 Pro 12/512 (ξέχασα να αναφέρω ότι μόνο αυτές τις εκδόσεις έψαχνα) στην εξαιρετική (θεωρώ) τιμή των 300€ μαζί με ασφάλεια συσκευής κατόπιν αφαίρεσης του ΦΠΑ.

Ραντεβού στα θέματα της Motorola  ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον!

Έγινε πατάτα. 

Τελικά έπειτα από λάθος συνεννόηση ήρθε στα χέρια μου το m8 pro, αντί για το x8 pro, σε έκδοση 12/512 ευτυχώς αλλά... 

Το κακό είναι ότι για διάφορους λόγους δεν γίνεται αλλαγή. 

Δεν βρήκα θέμα για το poco m8 pro στο φόρουμ πως κι έτσι; 

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

On 4/9/2026 at 2:51 ΜΜ, andreasomageiras said:

Έγινε πατάτα. 

Τελικά έπειτα από λάθος συνεννόηση ήρθε στα χέρια μου το m8 pro, αντί για το x8 pro, σε έκδοση 12/512 ευτυχώς αλλά... 

Το κακό είναι ότι για διάφορους λόγους δεν γίνεται αλλαγή. 

Εσύ τί είχες παραγγείλει; 

Αν ή παραγγελία έχει το Χ8 pro, πρέπει να στο αλλάξουν.

On 4/9/2026 at 2:51 ΜΜ, andreasomageiras said:

Συνήθως στο forum, πάντα τα Poco X/F είχαν περισσότερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια.

Ειναι σημαντική η διαφορά στις επιδόσεις απο το X8 Pro για μόλις 50ευρώ διαφορά(359ευρώ επίσημη τιμή το M8 Pro, 399 το X8 Pro), και το M8 έρχεται και με Android 15 αντι για 16.

1365810554_AA7A7737-CBFE-4739-821B-9B52D90CF92C.thumb.png.2912f50ea76d6656724af46ea74f30e6.png

16 ώρες πριν, conan1 said:

Εσύ τί είχες παραγγείλει; 

Αν ή παραγγελία έχει το Χ8 pro, πρέπει να στο αλλάξουν.

Η "παραγγελία" ήταν "περίπλοκη", έβαλα τον κουμπάρο να βρει προσφορά για το x8 pro  μαζί με ασφάλεια (για τυχόν σπάσιμο οθόνης) και απαλλαγή ΦΠΑ, λογικά ζήτησε το m8 pro 12/512 αντί του x8 pro, οπότε ότι έγινε έγινε και δεν με παίρνει να ζητήσω και τα ρέστα. 

Ίσως να το δώσω σε ένα από τα κορίτσια μου αργότερα και κοιτάξω για κάτι άλλο εγώ, για την ώρα θα βολευτώ με αυτό. 

Μέχρι στιγμής, από κάμερα είναι αρκετά πιο κάτω από το Mottola edge 50 Fusion που είχα και πέθανε κατά την φόρτιση, δεν το νιώθω αισθητά πιο γρήγορο στην καθημερινότητα, όσο για την μπαταρία ναι είναι πιο ανθεκτική αν και την πρώτη μέρα δεν ένιωσα ότι μου γεμίζει το μάτι, είναι όμως μεγαλύτερη σε διάρκεια το motorola θα χρειαζόταν σήμερα το απόγευμα φόρτιση με αυτό είμαι ακόμα στο 35% και το σκαλίζω όλη μέρα για να περάσω ότι είχα στο προηγούμενο! 

Να επισημάνω, ότι η φωτεινότητα του κάτω από τον μεσημεριανό ήλιο, σε σχέση με το motorola edge 50 Fusion, είναι η μέρα με την νύχτα υπέρ του poco m8 pro! 

Edited by andreasomageiras