andreasomageiras Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, bdros said: Και το app , που λέει ο φίλος πιο πάνω, πότε δουλεύει πότε όχι, ίσως είναι το ίδιο πρόβλημα. Στο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αναφέρεσαι, αν ναι επιβεβαίωσε το σε παρακαλώ για να ξέρω τι θα πω στην eurobank. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. 20 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Φεβρουαρίου Δοκίμασε όταν έχει πρόβλημα η εφαρμογή, να βγεις από το WiFi, δοκίμασε αν δουλεύει η εφαρμογή με τα δεδομένα σου ή από άλλο WiFi. Δεν έχω app eurobank, αλλά οι δύο τράπεζες που έχω δουλεύουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Τελικά το πρόβλημα του ΟΤΕ με τα router,τα δικά του στο Motorola είναι πρόβλημα του ΟΤΕ.... και όχι επειδή δεν είναι WiFi 6 το κινητό. Έβαλα φίλου Motorola edge 40 στο δίκτυο μου, που είναι WiFi 6, και αυτού είχε πρόβλημα στις ίδιες σελίδες και εφαρμογές, ενώ στο δίκτυο του άλλης εταιρείας δουλεύει κανονικά. Αγόρασα router WiFi 6, το έκανα bringe με του ΟΤΕ, με 2 απλές παραμετροποιήσεις σε αυτό, δουλεύει κανονικά το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου Τι παραμετροποιήσεις έκανες και δούλεψε; Ρωτάω γιατί ίσως να ήταν θέμα ρύθμισης πχ DNS και να μην φταίει το router. Τον τελευταίο καιρό υπήρχε θέμα ειδικά στο TikTok και πολλοί, όπως κι εγώ, με wifi είχαν προβλήματα, ενώ με δεδομένα έπαιζε κανονικά. Μετά από ψάξιμο, άλλαξα DNS και από τότε έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 22 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Φεβρουαρίου On 20/2/2026 at 11:17 ΠΜ, bdros said: Δοκίμασε όταν έχει πρόβλημα η εφαρμογή, να βγεις από το WiFi, δοκίμασε αν δουλεύει η εφαρμογή με τα δεδομένα σου ή από άλλο WiFi. Δεν έχω app eurobank, αλλά οι δύο τράπεζες που έχω δουλεύουν κανονικά. Δουλεύω μόνιμα με ανοιχτά δεδομένα. Εχω δοκιμάσει και με wifi. Έχω εφαρμογή από 5 ελληνικές τράπεζες, payzy, revo, curve και άλλες εφαρμογές που έχουν να κάνουν με οικονομικά. Η μόνη που έχει πρόβλημα στην συσκευή μου είναι της eurobank. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου On 22/2/2026 at 7:48 ΠΜ, WPerty said: Τι παραμετροποιήσεις έκανες και δούλεψε; Ρωτάω γιατί ίσως να ήταν θέμα ρύθμισης πχ DNS και να μην φταίει το router. Τον τελευταίο καιρό υπήρχε θέμα ειδικά στο TikTok και πολλοί, όπως κι εγώ, με wifi είχαν προβλήματα, ενώ με δεδομένα έπαιζε κανονικά. Μετά από ψάξιμο, άλλαξα DNS και από τότε έφτιαξε. Στο tp link router που αγόρασα, άλλαξα το DNS, έδωσα της cloudflare,1.1.1.1 κλπ, δουλεύει μια χαρά. Το router που δίνει η κοσμοτε, δεν έχει τώρα την ρύθμιση αυτή για να μην μπορείς να μπαίνεις σε μπλοκαρισμένες σελίδες, και δεν μπορώ να το πειράξω... Με μπλοκάρει από το ΣΚΑΪ,sportfm,newsit, ακόμα και από αυτό το forum... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Μάλιστα καταλαβαίνω. Δεν χρειαζόταν να αλλάξεις ρούτερ, αλλά απλά να αλλάξεις DNS μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdros Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου Είχαν μπλοκάρει κινητά, λάπτοπ,smart tv σε κοσμοτε TV... Όλα μπορούσα να τα πειράξω, και να παίζουν... Ποιος ο λόγος όμως να δουλέψει έτσι. Ήρθε τεχνικός τελικά, το συναντανε συχνά, μπλοκαρισμένη ip, την άλλαξε, τώρα κάνω δοκιμή... Κάτι που συναντούν συχνά οι τεχνικοί έξω, αλλά οι υπάλληλοι στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν το γνωρίζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου Κάποιες ειδοποιήσεις έρχονται αλλά δεν κάνει δόνηση. Πχ στις ειδοποιήσεις του youtube ενώ έρχονται κανονικά αλλά δεν κάνει δόνηση. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 5 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Απριλίου Τελικά ήθελε να παω στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και να ενεργοποιήσω κάποιες επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimps6 Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Ξέρετε πότε και αν θα πάρουμε android 16? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου On 7/4/2026 at 5:08 ΜΜ, jimps6 said: Ξέρετε πότε και αν θα πάρουμε android 16? Κάπου διάβασα πως κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, αλλά υπήρχαν προβλήματα. "Πέθαιναν" οι συσκευές. https://forums.lenovo.com/t5/motorola-edge-50-fusion/Android-16-Update-problem/m-p/10025575 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Έχει τύχει και σε εσάς; Ενώ τόσο καιρό έκανα καταγραφή οθόνης σε όλα και λειτουργούσε κανονικά εικόνα και ήχος (εκτός cosmote tv), σήμερα πήγα να κάνω καταγραφή και ο ήχος δεν ακούγεται. Το παράξενο είναι ότι λειτουργεί κανονικά αν κάνω καταγραφή σε κάτι στο youtube. Σε εσάς λειτουργεί κανονικά ο ήχος στην καταγραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου Διαβάζαμε ότι θα πάρει και το Android 17 και μείναμε με το 15. Και με κώδικα ασφαλείας 4 μήνες πίσω (Μαρτίου 2026). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου 7 ώρες πριν, np60s said: Διαβάζαμε ότι θα πάρει και το Android 17 και μείναμε με το 15. Και με κώδικα ασφαλείας 4 μήνες πίσω (Μαρτίου 2026). Όντως δεν τα πάει καλά με αναβαθμίσεις η motorola και γενικά κάνει πολλά πίσω μπρος ,ας πούμε παρατηρώ ότι στις σειρές edge 50,60 οι οθόνες τους είχα υψηλότερο pwm 400-700hz ,αλλά πλέον στη σειρά 70 είναι στα 90hz,οπότε μάλλον λόγω προμηθευτή ήταν υψηλότερο το pwm και όχι ότι απασχόλησε και πολύ την εταιρεία..Γενικά δε βλέπω και καμία εξέλιξη πάνω κάτω η ίδια συσκευή είναι τι edge 50 τι edge 60,τι edge 70 fusion..το μόνο που αλλάζει είναι ο επεξεργαστής και το μέγεθος που έγινε πιο γκουμουτσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 7 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουνίου Επίσης, έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο μοντέλο, "πονάει" από τις αναβαθμίσεις καθώς, προκύπτουν διάφορα προβλήματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Ήρθε και το Android 16 1 Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 8 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουνίου Ελπιζω να μην χαλασει τιποτα σε μπαταρια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis114 Δημ. 9 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Ιουνίου Άργησε αλλά ήρθε ,εγώ παιδιά δε βιάζομαι να το περάσω,άσε που είχε βγάλει προβλήματα η αναβάθμιση γι'αυτό καθυστέρησε τόσο..Το τηλέφωνό λειτουργεί τέλεια με το 15αρι..οπότε θα περιμένω εσάς τους πιο τολμηρούς 😄 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis.D Δημ. 16 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιουνίου εγώ παιδιά έβαλα το 16 όλα καλά δεν είδα και κάποια διαφορά αλλά λειτουργεί καλά το κινητό όπως με το 15 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου Απενεργοποιώ το κινητό, το βάζω στην φόρτιση και μετά από λιγάκι ενεργοποιεί από μόνη της η συσκευή, Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis.D Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 6 minutes ago, Teo010 said: Απενεργοποιώ το κινητό, το βάζω στην φόρτιση και μετά από λιγάκι ενεργοποιεί από μόνη της η συσκευή, Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; Πρώτα βάλτο να φορτίζει και μετά κλειστο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 23 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Sakis.D said: Πρώτα βάλτο να φορτίζει και μετά κλειστο Το εκανα αυτο αλλα παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν On 24/6/2026 at 1:39 ΠΜ, Teo010 said: Το εκανα αυτο αλλα παλι τα ιδια Μετά από πόση ώρα ανοίγει μόνο του; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Μετα απο 10λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts