memostrikas Δημ. Κυριακή στις 06:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:02 μμ 20 minutes ago, MAZ207 said: Δοκίμασε να χαμηλώσεις λίγο την γραμματοσειρά,μήπως και.... Κάνε καμία επανεκκίνηση το κινητό,αλλιώς τελευταία λύση μια επαναφορά εργοστασιακών Τα δοκίμασα και αυτά, αλλά τίποτα. Τελευταία λύση επαναφορά... μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. Κυριακή στις 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:39 μμ 1 ώρα πριν, memostrikas said: Τα δοκίμασα και αυτά, αλλά τίποτα. Τελευταία λύση επαναφορά... μάλλον. Για δες ποια έκδοση Ρομ φοράς δεν γίνεται να έχεις αυτή που έχουμε εμείς με άλλο μενού. Άλλο. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Έχω αρχίσει και χάνω πάνω από 3% μπαταρία με κλειστή οθόνη το βράδυ. Στα στατιστικά της μπαταρίας και σε εφαρμογές δεν μπορώ να βρω ποια εφαρμογή η το σύστημα αν έχει κολλήσει. Έχεις κάνεις άλλος θέμα η να αρχίσω να ξηλωνω εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAZ207 Δημ. Κυριακή στις 07:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:43 μμ Αυτή είναι η τελευταία ενημερωση Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. Κυριακή στις 07:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:53 μμ (edited) Ναι αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλες eu, global,eea όπως έχουν και άλλες εταιρείες. Όπως και να έχει και στην αναζήτηση αν γράψει "ακρ" θα βγει ο φωτισμός άκρων Edited Κυριακή στις 07:54 μμ by billerr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. Κυριακή στις 11:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:27 μμ 3 ώρες πριν, billerr said: Έχεις κάνεις άλλος θέμα η να αρχίσω να ξηλωνω εφαρμογές; Για δοκιμασε να βαλεις το Εμφανιση ρυθμου ανανεωσης στα 60Hz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. Δευτέρα στις 06:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:10 πμ (edited) 10 ώρες πριν, billerr said: Για δες ποια έκδοση Ρομ φοράς δεν γίνεται να έχεις αυτή που έχουμε εμείς με άλλο μενού. Άλλο. Έχω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία. Έχω αρχίσει και χάνω πάνω από 3% μπαταρία με κλειστή οθόνη το βράδυ. Στα στατιστικά της μπαταρίας και σε εφαρμογές δεν μπορώ να βρω ποια εφαρμογή η το σύστημα αν έχει κολλήσει. Έχεις κάνεις άλλος θέμα η να αρχίσω να ξηλωνω εφαρμογές; Αυτή την έκδοση ρομ έχω και γω. Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω. Απλά επειδή έχω πάρα πολλές εφαρμογές βαριέμαι να το ξαναστήνο από την αρχή. Ούτε εβδομάδα δεν το έχω το κινητό. Λοιπόν κοίτα τι έκανα σε όλες τις εφαρμογές για την μπαταρία και κρατάει καλά, και το βράδυ χωρίς διαρροές... και μόνιμα τα δεδομένα ανοιχτά. Οσες εφαρμογές χρειάζεται να δουλεύουν στο παρασκήνιο πήγα ρυθμίσεις/μπαταρία/ διαχείριση εφαρμογών στο παρασκήνιο και έβαλα να επιτρέπεται πάντα. Και μετά το ίδιο έκανα και μέσα σε κάθε εφαρμογή (εκεί βλέπεις και πόση κατανάλωση έχει η κάθε εφαρμογή). Δηλαδή: ρυθμίσεις/εφαρμογές/τάδε εφαρμογή/χρήση μπαταρίας εφαρμογής, και επέτρεψα την χρήση στο παρασκήνιο. Σε όλες τις άλλες εφαρμογές που δεν θέλω να λειτουργούν στο παρασκήνιο, έκανα το ακριβώς αντίθετο δηλαδή να μην επιτρέπεται, και όχι την επιλογή έξυπνη διαχείριση, και στο μενού εφαρμογές/τάδε εφαρμογή να μην δουλεύει στο παρασκήνιο. Τέλος εγκατέστησα την εφαρμογή hibernator και επιλέγω, "κοιμίζω" οριστικά (όταν κλείσει η οθόνη) όποιες εφαρμογές δεν θέλω να τρέχουν στο παρασκήνιο, και επιλέγω τις άλλες που θέλω να τρέχουν. Επίσης τον ρυθμό ανανέωσης τον έχω στο αυτόματο. 10 ώρες πριν, MAZ207 said: Αυτή είναι η τελευταία ενημερωση Αυτή έχω και γω. 10 ώρες πριν, billerr said: Ναι αλλά μπορεί να υπάρχουνε και άλλες eu, global,eea όπως έχουν και άλλες εταιρείες. Όπως και να έχει και στην αναζήτηση αν γράψει "ακρ" θα βγει ο φωτισμός άκρων Δεν ξέρω τι έχει γίνει, αλλά και στην αναζήτηση που έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Edited Δευτέρα στις 06:14 πμ by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. Δευτέρα στις 07:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:30 πμ 13 ώρες πριν, memostrikas said: Τα δοκίμασα και αυτά, αλλά τίποτα. Τελευταία λύση επαναφορά... μάλλον. Καλημέρα! Δεν ξέρω αν το έχεις κοιτάξει, αν όχι για πήγαινε στο αποθηκευτικός χώρος>εφαρμογές>εμφάνιση εφαρμογών συστήματος και κοίταξε να δεις αν υπάρχει η εφαρμογή φωτισμός Moto (αυτή πρέπει να είναι γιατί δείχνει στο εικονίδιο τα άκρα του τηλεφώνου). Αν υπάρχει κάνε μια εκκαθάριση μνήμης ή ό,τι άλλο μπορείς από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. Δευτέρα στις 12:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:31 μμ 4 ώρες πριν, np60s said: Καλημέρα! Δεν ξέρω αν το έχεις κοιτάξει, αν όχι για πήγαινε στο αποθηκευτικός χώρος>εφαρμογές>εμφάνιση εφαρμογών συστήματος και κοίταξε να δεις αν υπάρχει η εφαρμογή φωτισμός Moto (αυτή πρέπει να είναι γιατί δείχνει στο εικονίδιο τα άκρα του τηλεφώνου). Αν υπάρχει κάνε μια εκκαθάριση μνήμης ή ό,τι άλλο μπορείς από εκεί. Εκανα και αυτό, αλλά τίποτα. Επαναφορά εργοστασιακών δεν κάνω (τώρα τουλάχιστον) διότι είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να ξαναγίνουν και είναι κουραστικό σε λιγότερο από εβδομάδα. Θα αντέξω και χωρίς αυτό στην τελική. Πάντως σας υπέρ ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε!!!🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. Τρίτη στις 05:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:32 μμ Επειτα από πολλά χρόνια miui-hyperos, (Χωρίς σοβαρά προβλήματα), είπα να ξαναδοκιμάσω Motorola. Το αγόρασα από τον Γερμανό, πρίν λίγες μέρες, προσπαθώ να προσαρμοστώ στο λειτουργικό του. Μέχρι στιγμής, όλα είναι ομαλά, μπαταρία 1.5 μέρα με μία σιμ, και συνδεδεμένο smartwatch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τρίτη στις 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:48 μμ On 24/2/2025 at 2:31 ΜΜ, memostrikas said: Εκανα και αυτό, αλλά τίποτα. Επαναφορά εργοστασιακών δεν κάνω (τώρα τουλάχιστον) διότι είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να ξαναγίνουν και είναι κουραστικό σε λιγότερο από εβδομάδα. Θα αντέξω και χωρίς αυτό στην τελική. Πάντως σας υπέρ ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε!!!🙂 Να πω και εγώ την μ@λ@κία μου... επανεκκίνηση έκανες μπας και;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. Τρίτη στις 09:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:11 μμ 2 ώρες πριν, geotzia said: Να πω και εγώ την μ@λ@κία μου... επανεκκίνηση έκανες μπας και;; Εκανα έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Τετάρτη στις 05:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:25 πμ 11 ώρες πριν, conan1 said: Επειτα από πολλά χρόνια miui-hyperos, (Χωρίς σοβαρά προβλήματα), είπα να ξαναδοκιμάσω Motorola. Το αγόρασα από τον Γερμανό, πρίν λίγες μέρες, προσπαθώ να προσαρμοστώ στο λειτουργικό του. Μέχρι στιγμής, όλα είναι ομαλά, μπαταρία 1.5 μέρα με μία σιμ, και συνδεδεμένο smartwatch. Καμία σύγκριση μεταξύ των UI. Είναι να σα να συγκρίνουμε Ζασταβα (Xiaomi) με Toyota (Motorola). Θα το δεις και στη πράξη βέβαια... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. Τετάρτη στις 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:49 πμ (edited) On 24/2/2025 at 2:31 ΜΜ, memostrikas said: Εκανα και αυτό, αλλά τίποτα. Επαναφορά εργοστασιακών δεν κάνω (τώρα τουλάχιστον) διότι είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να ξαναγίνουν και είναι κουραστικό σε λιγότερο από εβδομάδα. Θα αντέξω και χωρίς αυτό στην τελική. Πάντως σας υπέρ ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε!!!🙂 Σωστός. Δεν είναι και κάτι τόσο απαραίτητο. Συμφωνώ ότι δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις επαναφορά και άντε πάλι από την αρχή. Και στην τελική δεν είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί η επιλογή. Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στην εφαρμογή της moto > βοήθεια συσκευής > επικοινωνία>forum χρηστών είδα ότι έχει κάποιες αναφορές ότι δεν δουλεύει ο φωτισμός άκρων. Όχι όμως ότι δεν εμφανίζεται η επιλογή. Δεν το έψαξα πολύ. Πάντως σε αυτούς λύση δεν δόθηκε. Κάποια στιγμή που θα έχεις όρεξη γράψε κι εσύ, μήπως... Edited Τετάρτη στις 10:50 πμ by np60s 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. Τετάρτη στις 12:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 12:27 μμ 1 ώρα πριν, np60s said: Σωστός. Δεν είναι και κάτι τόσο απαραίτητο. Συμφωνώ ότι δεν αξίζει τον κόπο να κάνεις επαναφορά και άντε πάλι από την αρχή. Και στην τελική δεν είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί η επιλογή. Από μια γρήγορη ματιά που έριξα στην εφαρμογή της moto > βοήθεια συσκευής > επικοινωνία>forum χρηστών είδα ότι έχει κάποιες αναφορές ότι δεν δουλεύει ο φωτισμός άκρων. Όχι όμως ότι δεν εμφανίζεται η επιλογή. Δεν το έψαξα πολύ. Πάντως σε αυτούς λύση δεν δόθηκε. Κάποια στιγμή που θα έχεις όρεξη γράψε κι εσύ, μήπως... Δοκίμασα εφαρμογή από το store για να δω τι λέει σαν εφέ, και τελικά μόνο μπαταρία που θα τρώει. Θα το αφήσω έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. Τετάρτη στις 01:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:18 μμ 49 minutes ago, memostrikas said: Δοκίμασα εφαρμογή από το store για να δω τι λέει σαν εφέ, και τελικά μόνο μπαταρία που θα τρώει. Θα το αφήσω έτσι. Ούτως ή άλλως είναι ανούσιο τελείως...μόνο εφέ, αφού όταν έρχεται ειδοποίηση ανάβει η οθόνη. Δεν έχει κανένα νόημα δηλαδή!! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. Τετάρτη στις 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:58 μμ 3 ώρες πριν, geotzia said: Ούτως ή άλλως είναι ανούσιο τελείως...μόνο εφέ, αφού όταν έρχεται ειδοποίηση ανάβει η οθόνη. Δεν έχει κανένα νόημα δηλαδή!! Αυτή η ρύθμιση, βολεύει μόνο πιστεύω αν το έχεις με την οθόνη προς τα κάτω, για να μην βλέπει η γυναίκα μας τι μηνύματα έρχονται. Ετσι, βλέπεις από το πλάι, αν έρθει κάποια ειδοποίηση... 11 ώρες πριν, atillas24 said: Καμία σύγκριση μεταξύ των UI. Είναι να σα να συγκρίνουμε Ζασταβα (Xiaomi) με Toyota (Motorola). Θα το δεις και στη πράξη βέβαια... Απλά το UI της Motorola μου φαίνεται λίγο άχρωμο...Θα το συνηθίσω. Μήπως ξέρετε πώς αλλάζει χρώμα στα πλακίδια γρήγορων ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. Τετάρτη στις 09:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:31 μμ 4 ώρες πριν, conan1 said: Απλά το UI της Motorola μου φαίνεται λίγο άχρωμο...Θα το συνηθίσω. Μήπως ξέρετε πώς αλλάζει χρώμα στα πλακίδια γρήγορων ρυθμίσεων; Εντάξει σε αυτό δεν έχεις άδικο.... Νομίζω ότι αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το wallpaper... 1 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. Πέμπτη στις 06:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:03 πμ (edited) 13 ώρες πριν, conan1 said: Απλά το UI της Motorola μου φαίνεται λίγο άχρωμο...Θα το συνηθίσω. Μήπως ξέρετε πώς αλλάζει χρώμα στα πλακίδια γρήγορων ρυθμίσεων; Απο το moto app. Edited Πέμπτη στις 06:04 πμ by memostrikas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 🤔 Τι είναι αυτό που μου εμφανίζει επάνω δεξιά; Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 ώρες πριν, andreasomageiras said: 🤔 Τι είναι αυτό που μου εμφανίζει επάνω δεξιά; Εχεις ενεργοποιήσει την λειτουργία μην ενοχλείται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts