Jump to content

Oppo Find X8pro

billias7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Oppo ειναι η κλασσική ναυαρχίδα όπως των άλλων εταιρειών.

Εχει ξεκάθαρα καλύτερη κάμερα συνολικά, και ασύρματη φόρτιση σε σχέση με το Realme.

Το Realme το μεγάλο ατού του είναι ότι έτρεχε τις γιορτές στα 799ευρώ στα Ευρωπαικά Amazon σαν early bird τιμή(πλέον το βρισκεις στα 850).

• 2 weeks later...

Το παρήγγειλα σήμερα! Πρώτη φορά θα πιάσω στα χέρια μου Oppo. Θα χρησιμοποιηθεί ως 2η συσκευή και κυρίως για παιχνίδια και φωτό.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι η εταιρεια δεν εβαλε ultrasonic fingerprint σε μια τετοια ναυαρχιδα,θεωρω πως ειναι λαθος...και δεν ειναι η απαντηση θα το βαλει στο ultra,που δεν θα βγει ποτε εξω απο Κινα,ολοι οι ανταγωνιστες σ αυτα τα λεφτα εχουν.

13 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Το παρήγγειλα σήμερα! Πρώτη φορά θα πιάσω στα χέρια μου Oppo. Θα χρησιμοποιηθεί ως 2η συσκευή και κυρίως για παιχνίδια και φωτό.

Μεγια,περιμένω εντυπώσεις γιατί το σκέφτομαι σοβαρά και θέλω να δω από οθόνη(ανάλυση) και μπαταρία πως πάει.

Καλησπέρα σε όλους

Το κινητό το έχω 5 μέρες ενώ έχω δουλέψει πιο πριν 4 μοντέλα Oneplus, (Oneplus 3T, Oneplus 6T, Oneplus 9Pro και τελευταίο ένα Oneplus Nord 3 5G)

Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνεις με το που το πιάσεις είναι ότι είναι σχετικά βαρύ αλλά όχι κάτι το υπερβολικό και ότι είναι μια premium συσκευή σε όλα της, από τα υλικά της μέχρι τις αποδόσεις της. Η μπαταρία είναι εντυπωσιακή πραγματικά, με μέτρια χρήση άνετα 2 μέρες, ενώ ο μόνος τρόπος να τελειώσει σε μια μέρα είναι να επιδιώξεις ακριβώς αυτό. Να της πιεις το αίμα μέχρι να τελειώσει....κάτι που θα πάρει σίγουρα μια μέρα για να το πετύχεις! Κάμερες δεν ασχολούμαι αλλά καλοδεχούμενη η τετραπλή διάταξη με τα 50 mp έκαστη καθώς και το απτικό κουμπί στα πλάγια για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην κάμερα. Στα υπόλοιπα λίγο πολύ ξέρουμε τι να περιμένουμε καθώς πρόκειται για μια ναυαρχίδα με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτές φέρνουν λόγω επεξεργαστή και αποδόσεων. Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται ο elite της SD αλλά μιλάμε για ένα τρομακτικά γρήγορο κινητό σε ό,τι κι αν του βάλεις να κάνει. Αυτα τα λίγα για αρχή.

8 ώρες πριν, k26d1310s said:

Καλησπέρα σε όλους

Το κινητό το έχω 5 μέρες ενώ έχω δουλέψει πιο πριν 4 μοντέλα Oneplus, (Oneplus 3T, Oneplus 6T, Oneplus 9Pro και τελευταίο ένα Oneplus Nord 3 5G)

Αυτό που σίγουρα καταλαβαίνεις με το που το πιάσεις είναι ότι είναι σχετικά βαρύ αλλά όχι κάτι το υπερβολικό και ότι είναι μια premium συσκευή σε όλα της, από τα υλικά της μέχρι τις αποδόσεις της. Η μπαταρία είναι εντυπωσιακή πραγματικά, με μέτρια χρήση άνετα 2 μέρες, ενώ ο μόνος τρόπος να τελειώσει σε μια μέρα είναι να επιδιώξεις ακριβώς αυτό. Να της πιεις το αίμα μέχρι να τελειώσει....κάτι που θα πάρει σίγουρα μια μέρα για να το πετύχεις! Κάμερες δεν ασχολούμαι αλλά καλοδεχούμενη η τετραπλή διάταξη με τα 50 mp έκαστη καθώς και το απτικό κουμπί στα πλάγια για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην κάμερα. Στα υπόλοιπα λίγο πολύ ξέρουμε τι να περιμένουμε καθώς πρόκειται για μια ναυαρχίδα με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτές φέρνουν λόγω επεξεργαστή και αποδόσεων. Δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται ο elite της SD αλλά μιλάμε για ένα τρομακτικά γρήγορο κινητό σε ό,τι κι αν του βάλεις να κάνει. Αυτα τα λίγα για αρχή.

Μεγια!!Η μπαταρία και η οθόνη δηλαδή είναι τοπ;αυτό που με νοιάζει είναι αν το σκαλίζω χωρίς να παίζω παιχνίδια,να μη με αγχώνει το απόγευμα ότι θα μείνει από μπαταρία. 

11 ώρες πριν, George6633 said:

Μεγια!!Η μπαταρία και η οθόνη δηλαδή είναι τοπ;αυτό που με νοιάζει είναι αν το σκαλίζω χωρίς να παίζω παιχνίδια,να μη με αγχώνει το απόγευμα ότι θα μείνει από μπαταρία. 

Σ ευχαριστώ πολύ, όσο και να το σκαλίσεις η μπαταρία θα βγάλει πάρα πολύ άνετα την μέρα, κάνει τρομερή διαχείριση, είχα να δω τέτοια μπαταρία από το red magic 8 pro που είχε 6.000m μπαταρία 

Εξεπλάγην πριν λίγες ημέρες με λήψη φωτογραφίας και ζουμ 120x, κάνει ακαριαίες διορθώσεις πριν καν πατήσεις το πλήκτρο λήψης και το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με τίποτα.... 

Επίσης, το chipset MTK 9400 ειναι κάτι εντελώς μαγικό, σε βαριές εργασίες δείχνει απίστευτη υπεροχή έναντι αντιπάλων του.

Edited by Nagata

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

35 minutes ago, Nagata said:

Εξεπλάγην πριν λίγες ημέρες με λήψη φωτογραφίας και ζουμ 120x, κάνει ακαριαίες διορθώσεις πριν καν πατήσεις το πλήκτρο λήψης και το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται με τίποτα.... 

Επίσης, το chipset MTK 9400 ειναι κάτι εντελώς μαγικό, σε βαριές εργασίες δείχνει απίστευτη υπεροχή έναντι αντιπάλων του.

Ακριβώς για αυτούς τους 2 λόγους επέλεξα την αγορά του. Εν αναμονή παραλαβής...λογικά αύριο θα το έχω

1 ώρα πριν, Nagata said:

Για την κάμερα δεν έχω άποψη, αλλά γενικά για τα τελευταία oppo/vivo γράφονται τα καλύτερα.

Μια χαρά δυνατός ο Dimensity, αλλά σε καμια περίπτωση δεν υπάρχει απίστευτη υπεροχή, όπως δείχνουν τα νούμερα πάντα.

691385439_735F4A02-056B-481D-AA2A-2D64CC6816B5.thumb.png.c987ea7f1dae9421297ac22d0de28863.png

11126428_2F836C72-38F4-49CF-9ECC-A4B231C7A3CD.thumb.png.98c6cc4b5a7ab98845d77ed34b7b6d73.png

Έχω και εγώ στην κατοχή μου εδώ και μερικές μέρες την συσκευή αυτή. Πραγματικά όλα δουλεύουν ομαλά χωρίς προβλήματα και κολλήματα.

Είναι εξαιρετικη συσκευή από όσα διαβάζω έλα να ζωντανεύει λίγο το θέμα του oppo εδώ αξίζει.

On 15/1/2025 at 7:00 ΜΜ, George6633 said:

Είναι εξαιρετικη συσκευή από όσα διαβάζω έλα να ζωντανεύει λίγο το θέμα του oppo εδώ αξίζει.

Γιωργο την πηρες τελικα;πες καμια γνωμη...γιατι εγω ακομη δεν ξερω τι να κανω,αμφιταλαντευομαι μεταξυ αυτης και της καλης προσφορας για προαγορα του op13🤔

28 minutes ago, vasilis69 said:

Γιωργο την πηρες τελικα;πες καμια γνωμη...γιατι εγω ακομη δεν ξερω τι να κανω,αμφιταλαντευομαι μεταξυ αυτης και της καλης προσφορας για προαγορα του op13🤔

Η αλήθεια είναι ότι δεν το άνοιξα,το έδωσα γιατί είμαι λίγο περίεργος με τα κινητά και επειδή δεν έχω δουλέψει ξανά oppo,oneplus κλπ δεν είναι εύκολο κινητό για μεταπώληση αν το ανοίξεις...αλλα διαβάζω καλά λόγια.ήρθαν και τα δύο στα χέρια μου.. Τώρα έχω στην άκρη το Oneplus με το ρολόι,ίσως το δώσω και αυτό για τον ίδιο ακριβώς λόγο γιατί περιμένω να δω την παρουσίαση της Samsung και να αποφασίσω (μεταξύ μας δεν θα συγκρίνεται με τίποτα αλλά έλα που έχω μάθει μόνο με Xiaomi και Samsung).

Edited by George6633

4 ώρες πριν, George6633 said:

Η αλήθεια είναι ότι δεν το άνοιξα,το έδωσα γιατί είμαι λίγο περίεργος με τα κινητά και επειδή δεν έχω δουλέψει ξανά oppo,oneplus κλπ δεν είναι εύκολο κινητό για μεταπώληση αν το ανοίξεις...αλλα διαβάζω καλά λόγια.ήρθαν και τα δύο στα χέρια μου.. Τώρα έχω στην άκρη το Oneplus με το ρολόι,ίσως το δώσω και αυτό για τον ίδιο ακριβώς λόγο γιατί περιμένω να δω την παρουσίαση της Samsung και να αποφασίσω (μεταξύ μας δεν θα συγκρίνεται με τίποτα αλλά έλα που έχω μάθει μόνο με Xiaomi και Samsung).

Τι να δουμε ρε Γιωργο;μια απο τα ιδια θα ειναι,δεν εμαθες;ολο το βαρος σε ΑΙ κλπ φανφαρες,μια ιδια συσκευη με το 24 θα ειναι με νεο επεξεργαστη.Κι εγω περιεργος ειμαι,μην νομιζεις,αλλα δεν κρυβομαι,πως αν αυτη την στιγμη που μιλαμε υπηρχε στα ελληνικα καταστηματα,το vivo x200 pro,θα το επαιρνα κι οτι θελει ας γινονταν.Το op13 απ την αλλη δεν σου κρυβω πως απογοητευτηκα απο το review της οθονης του απο το dxomark,που το κατατασει στην 39η θεση...τι να πω,ξερω γω,μεγαλο μπερδεμα🤔

Παρέλαβα χθες και το στήνω-σκαλιζω να δω το UI. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Για μπαταρία θα σας πω μετά από καμιά βδομάδα. Θα ανεβάσω και καμιά φωτό μετά αφού έχει καλή μέρα σήμερα και είναι ιδανικές οι συνθήκες. Το μόνο που με ξενέρωσε, αλλά σίγουρα δεν θα φταίει η συσκευή, είναι ότι το ένα από τα παιχνίδια που παίζω εδώ και χρόνια, παίζει πολύ χάλια. Μέχρι 30fps και τα γραφικά είναι πιξελιασμενα. Στο Xiaomi 11T pro που το έχω παίζει άψογα.

Edited by Kostas_Ts_86

2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Παρέλαβα χθες και το στήνω-σκαλιζω να δω το UI. Μέχρι στιγμής όλα καλά! Για μπαταρία θα σας πω μετά από καμιά βδομάδα. Θα ανεβάσω και καμιά φωτό μετά αφού έχει καλή μέρα σήμερα και είναι ιδανικές οι συνθήκες. Το μόνο που με ξενέρωσε, αλλά σίγουρα δεν θα φταίει η συσκευή, είναι ότι το ένα από τα παιχνίδια που παίζω εδώ και χρόνια, παίζει πολύ χάλια. Μέχρι 30fps και τα γραφικά είναι πιξελιασμενα. Στο Xiaomi 11T pro που το έχω παίζει άψογα.

Και το oppo και το oneplus εχουν περιορισμο στο frame rate,τουλαχιστον αυτο εχω διαβασει

6 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Το μόνο που με ξενέρωσε, αλλά σίγουρα δεν θα φταίει η συσκευή, είναι ότι το ένα από τα παιχνίδια που παίζω εδώ και χρόνια, παίζει πολύ χάλια. Μέχρι 30fps και τα γραφικά είναι πιξελιασμενα. Στο Xiaomi 11T pro που το έχω παίζει άψογα.

Δεν φταίει η συσκευή, το τσιπάκι φταίει που είναι καινούργιο και δεν είναι Snapdragon(όπως το Xiaomi), κοινώς θέλει χρόνο από τους developers των παιχνιδιών να βελτιστοποιήσουν πως τρέχουν τα παιχνίδια σε αυτό.

55 minutes ago, Fulgore1 said:

Δεν φταίει η συσκευή, το τσιπάκι φταίει που είναι καινούργιο και δεν είναι Snapdragon(όπως το Xiaomi), κοινώς θέλει χρόνο από τους developers των παιχνιδιών να βελτιστοποιήσουν πως τρέχουν τα παιχνίδια σε αυτό.

Ναι κάτι τέτοιο φαντάστηκα κι εγώ γιατί στις ρυθμίσεις σου έχει να επιλέξεις τις εφαρμογές σε πόσα Hz θα παιζουν. Εγώ το έβαλα στα 120Hz αλλά δεν...

Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι μιας και το κινητό το έχω ακόμα στο κουτί και δεν το έχω πολύ ψάξει (περιμένω να παραλάβω θήκη). Έχει στην οθόνη μεμβράνη προστασίας κρύσταλλο ή τίποτα;;;

1 ώρα πριν, kouskous13 said:

Καλημέρα. Να ρωτήσω κάτι μιας και το κινητό το έχω ακόμα στο κουτί και δεν το έχω πολύ ψάξει (περιμένω να παραλάβω θήκη). Έχει στην οθόνη μεμβράνη προστασίας κρύσταλλο ή τίποτα;;;

Μεμβράνη έχει 

On 18/1/2025 at 11:03 ΜΜ, Fulgore1 said:

Σε σχόλιο που άφησα στην εφαρμογή, μου απάντησαν το εξής: "we apologize for the game not being compatible with your device."

Είναι σχετικό με αυτό που αναφέρεις;

Από day 1 στην χώρα μας στα μεγάλα καταστήματα έπαιξε κατευθείαν 1199;

Το έχει δει κανείς σε κανένα κατάστημα εκθεσιακό;

21 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said:

Σε σχόλιο που άφησα στην εφαρμογή, μου απάντησαν το εξής: "we apologize for the game not being compatible with your device."

Είναι σχετικό με αυτό που αναφέρεις;

Αυτό ακριβώς σου λένε.

Οτι προς το παρόν το παιχνίδι δεν είναι συμβατό/δεν υποστηρίζεται από το τσιπάκι που έχεις, και θα πρέπει να κάνεις υπομονή να το φτιάξουν αυτό σε επόμενα updates.

Edited by Fulgore1

5 minutes ago, Fulgore1 said:

Αυτό ακριβώς σου λένε.

Οτι προς το παρόν το παιχνίδι δεν είναι συμβατό/δεν υποστηρίζεται από το τσιπάκι που έχεις, και θα πρέπει να κάνεις υπομονή να το φτιάξουν αυτό σε επόμενα updates.

Αυτό που με φοβίζει είναι ότι στο τέλος δεν υπάρχει η λέξη "yet"...

Δεν ξέρω εάν θα κάνουν μελλοντικά κάτι. Βλέπω να μένει άλυτο