silvertaur Δημοσιεύτηκε November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2005 Μπορει καποιος-α να μου πει που μπορω να βρω ή να μου στειλει καποιο δωρεαν antivirus; Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Ψάξε στο επισημασμένο -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=785 Αν δεν βρεις εκεί (δύσκολο), τότε ρώτα (εκεί πάλι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό http://www.free-av.com εδώ και ένα χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Δοκιμασέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. November 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Να'σαι καλα φιλε μου,αρχισα ηδη το download.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2005 Να'σαι καλα φιλε μου,αρχισα ηδη το download.. Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω καλά το θέμα, σου προτείνω ανεπιφύλακτα το AVG Free Edition. Από τέστ που πέρασε βγήκε το καλύτερο. Πάνω από όλα είναι απίστευτα ελαφρύ, γρήγορο, δε φορτώνει το σύστημα και αφήνει τον υπολογιστή να τρέχει κι όχι να σέρνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 Συμφωνώ κι εγώ για AVG. Πολύ καλός, ελαφρύς και κυρίως δωρεάν. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepdish Δημ. November 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2005 και το Antivir ειναι πολυ καλο...πιστευω καλυτερο απο το avg. Παράθεση so close no matter how far... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts