Jump to content

Harry Potter: Βιβλία

billyavl
 Κοινοποίηση

Ποιο/α βιβλίο/α Harry Potter σας άρεσαν περισσότερο;  

157 members have voted

1. 1. Ποιο/α βιβλίο/α Harry Potter σας άρεσαν περισσότερο;

• Ο ΧΠ και η φιλοσοφική λίθος
    • Ο ΧΠ και η κάμαρα με τα μυστικά
    • Ο ΧΠ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν
    • Ο ΧΠ και το Κύπελλο της φωτιάς
    • Ο ΧΠ και το Τάγμα του Φοίνικα
    • Ο ΧΠ και ο ημίαιμος πρίγκιπας
    • Ο ΧΠ και οι κλήροι του θανάτου
    • Διάβασα κάποιο και δε μου άρεσε καθόλου
    • Δεν έχω διαβάσει κανένα και ούτε πρόκειται
    • Δεν έχω διαβάσει κανένα αλλά θα ήθελα να διαβάσω κάποιο

Recommended Posts

Ε,καλά δεν παθαίνω κ στερητικό σύνδρομο αν δε το διαβάσω όταν βγεί!:confused:

Κ δεν το διαβάζω στο πρωτότυπο γιατί θέλω να περάσω 1-2 ώρες ευχάριστα κ όχι να του κάνω ανάλυση!(χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν!:O)

Τώρα για τα spoilers πίστευα ότι θα το γλύτωνα το κράξιμο,αλλά τελικά δεν σας "βρίσκει" κανείς πουθενά!:shifty:

Με τις υγείες σας!

• Απαντήσεις 743
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Loukoumaki, καλύτερα να βάζεις κι ας είναι αχρείαστα... :wink: :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 3 weeks later...

Τα παραμυθακια παντως αξιζουν!!!!

Διαβαστε τα review του Amazon!!!!

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Loukoumaki, καλύτερα να βάζεις κι ας είναι αχρείαστα... :wink: :)

Off topic: Περνα μια βολτα και απο το topic του The L word να το πεις αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα βάζω σε spoiler,αν κ όποιος δεν το έχει διαβάσει ακόμα(υπάρχει κανείς άραγε?:D)καλό είναι να μην μπεί σ'αυτό το thread!:lol::p

Το αγόρασα την ημέρα που βγήκε στην ελληνική έκδοση, και το πιστεύετε ή όχι, μόλις χθες πρόλαβα να διαβάσω μερικές σελίδες...Άτιμη κοινωνία...

• 1 year later...

Συλλεκτική Έκδοση του 1ου βιβλίου… Όσοι Φανατική του Ηarry Ρotter προσέλθετε :p :p

http://img17.imageshack.us/img17/816/img0203o.jpg

Μονο αν φτασεις πριν απο μενα......:p

(Λεω και εγω πως ξεφυτρωσε το θεμα απο τα ταρταρα....;))

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

• 1 year later...
  • 2 years later...
  • 11 months later...
τι θεματαρα ειναι αυτη....τωρα την ανακαλυψα.....υπαρχει κανενας ακομα που διαβαζει harry potter......εγω παντως ειχα τρελα μαζι τους.....:rolleyes:

τι θεματαρα ειναι αυτη....τωρα την ανακαλυψα.....υπαρχει κανενας ακομα που διαβαζει harry potter......εγω παντως ειχα τρελα μαζι τους.....:rolleyes:

Να διαβάζει ακόμα δε νομίζω :ρ

Αλλά κι εγώ, λόγω ηλικίας, έπεσα στην εποχή που είχαν όλοι κόλλημα και έτσι δε τη γλύτωσα ούτε εγώ. Έχω όλα τα βιβλία και τα έχω διαβάσει από 2-3 φορές το καθένα!

Να διαβάζει ακόμα δε νομίζω :ρ

Αλλά κι εγώ, λόγω ηλικίας, έπεσα στην εποχή που είχαν όλοι κόλλημα και έτσι δε τη γλύτωσα ούτε εγώ. Έχω όλα τα βιβλία και τα έχω διαβάσει από 2-3 φορές το καθένα!

και εγώ τα έχω όλα μόνο που εγώ τα έχω διαβάσει πάνω από τρεις φορές

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

http://blog.public.gr/wp-content/uploads/2016/02/CLEVELAND_SOCIAL_POST_SCH.jpg

Οι περιπέτειες του αγαπημένου μάγου εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο θα συνεχιστούν σε ένα νέο βιβλίο που θα έχει τον τίτλο “Harry Potter and the Cursed Child” και θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη (Part I & Part II)! Βέβαια, ο τίτλος του βιβλίου δεν είναι άγνωστος στους απανταχού Potterheads, που υποδέχτηκαν τα νέα με αλαλαγμούς χαράς και ενθουσιώδη ποσταρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού έτσι ακριβώς τιτλοφορείται και ο τίτλος της παράστασης που θα ανέβει στις 30 Ιουλίου, στη σκηνή του West End στο Λονδίνο.

Για την ακρίβεια, μάλιστα, ο λόγος που αποφασίστηκε η κυκλοφορία ενός ακόμη βιβλίου είναι οι ίδιες οι πιέσεις των θαυμαστών που δε θα μπορούσαν να δουν την παράσταση! Όπως ανέφερε και ο David Shelley, διευθυντής του Little Brown Book Group, στη συνέντευξη τύπου: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με την έκδοση του σεναρίου του Harry Potter and the Cursed Child. Η J.K. Rowling και η ομάδα της έχουν λάβει έναν τεράστιο αριθμό αιτήσεων από θαυμαστές που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στο Λονδίνο και να παρακολουθήσουν την παράσταση και θα ήθελαν να διαβάσουν το έργο σε μορφή βιβλίου -και έτσι είμαστε ευτυχείς που θα μπορέσουμε να τους το διαθέσουμε».

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι πάντως, δε θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την ευκαιρία να “βουτήξουμε” για μια ακόμη φορά στον κόσμο όπου η μαγεία είναι ζωντανή και τα πάντα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψεις! Ακόμα περισσότερο δε, χαιρόμαστε που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε επιτέλους αυτό το “19 χρόνια μετά” με το οποίο το Αγόρι που Επέζησε, μας αποχαιρέτισε στο -όπως τότε νομίζαμε- τελευταίο βιβλίο της σειράς, “Harry Potter and the Deathly Hallows“.

Όσον αφορά στην υπόθεση του όγδοου βιβλίου, με το που τη διαβάσετε θα αντιληφθείτε ότι όλα αυτά τα γνώριμα συναισθήματα ενθουσιασμού και ανυπομονησίας που είχατε τότε παραμένουν το ίδιο έντονα και σήμερα: «Η όγδοη ιστορία. Δεκαεννέα χρόνια μετά. Ήταν πάντα δύσκολο να είσαι ο Harry Potter και η κατάσταση δεν έχει γίνει ευκολότερη τώρα, με τον ίδιο να είναι πολυάσχολος εργαζόμενος του Υπουργείου Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο. Ενώ ο Harry αντιμετωπίζει ένα παρελθόν που αρνείται να μείνει εκεί που ανήκει, ο νεαρότερος γιος του, Albus, έχει να αντιμετωπίσει το βάρος μιας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε. Με το παρελθόν και το παρόν να εμπλέκονται ανησυχητικά, τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος θα πρέπει να μάθουν την άβολη αλήθεια: μερικές φορές το σκοτάδι έρχεται από απροσδόκητα μέρη».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιουλίου, την ημέρα των γενεθλίων του Harry Potter!

Μέχρι τότε προλαβαίνετε να κάνετε μια επανάληψη στα υπόλοιπα βιβλία του διάσημου μάγου!

[via]

(Sent from Nexus 6)

μικρή επισήμανση, δεν θα είναι βιβλίο βιβλίο, θα είναι το κείμενο (script) της παράτασης.

επίσης δεν είναι prequel :p (http://mashable.com/2016/02/11/jk-rowling-8th-harry-potter-book/#6NDS40mEg5qT)

• 2 years later...
Μπορώ να βρω κάπου το 1ο βιβλίο με το εξώφυλλο όπως είχε κυκλοφορήσει στην 1η έκδοση;

Εχω το βιβλιο Χαρι Ποτερ και η φιλοσοφικη λιθος την πρωτη ελληνικη εκδοση, οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει.