Jump to content

Harry Potter: Βιβλία

billyavl
 Κοινοποίηση

Ποιο/α βιβλίο/α Harry Potter σας άρεσαν περισσότερο;  

157 members have voted

1. 1. Ποιο/α βιβλίο/α Harry Potter σας άρεσαν περισσότερο;

• Ο ΧΠ και η φιλοσοφική λίθος
    • Ο ΧΠ και η κάμαρα με τα μυστικά
    • Ο ΧΠ και ο αιχμάλωτος του Αζκαμπάν
    • Ο ΧΠ και το Κύπελλο της φωτιάς
    • Ο ΧΠ και το Τάγμα του Φοίνικα
    • Ο ΧΠ και ο ημίαιμος πρίγκιπας
    • Ο ΧΠ και οι κλήροι του θανάτου
    • Διάβασα κάποιο και δε μου άρεσε καθόλου
    • Δεν έχω διαβάσει κανένα και ούτε πρόκειται
    • Δεν έχω διαβάσει κανένα αλλά θα ήθελα να διαβάσω κάποιο

Recommended Posts

Ρε παιδιά λέτε δηλαδή (επειδή είπατε πως ο τρόπος γραφής της Rowling) είναι εύκολος,να τολμήσω να αγοράσω τον Χάρι Πόττερ στα Αγγλικά?(advanced έχω)

• Απαντήσεις 743
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια, ειναι δυνατον να πεθανει ο Νταμπλντορ? ο μεγαλυτερος μαγος ολων το εποχων? εχω την εντυπωση οτι καποιο λακο εχει η φαβα.. επισης για να εμπιστευετε τοσο τον Σνειπ κατι θα ειχε συμβει.. επισης ο Ρ. Α Μπ πιστευω οτι θα συνεργαστει με τον Χαρι.. και επισης πιστευω οτι κατι τρεχει με τον Φοινικα του Νταμπλντορ και το Ταγμα, ειναι τυχαιο το οτι ονομαζετε "Ταγμα του Φοινικα"? χμ το 7ο προμηνυετε συναρπαστικο..

παιζει βεβαια για ολα να λεω μλκιες και αν μν ξερω π μ πανε τα 4 :lol:

Έεεελα. Σοβαρά; :rolleyes:

ναι, πριν απο λιγες ωρες τελιωσα το 6ο :(

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

Θα πας στο Public στο Med.Cosmos!

Εκει θα το βρεις και 40% φθηνοτερο λογω προσφορας!

Θα έχει την έκδοση adult; Ξέρετε την τιμή που θα έχουν τα αγγλικά βιβλία στην Ελλάδα;

...It does not do to dwell on dreams and forget to live...

ρε παιδια, ειναι δυνατον να πεθανει ο Νταμπλντορ? ο μεγαλυτερος μαγος ολων το εποχων? εχω την εντυπωση οτι καποιο λακο εχει η φαβα.. επισης για να εμπιστευετε τοσο τον Σνειπ κατι θα ειχε συμβει.. επισης ο Ρ. Α Μπ πιστευω οτι θα συνεργαστει με τον Χαρι.. και επισης πιστευω οτι κατι τρεχει με τον Φοινικα του Νταμπλντορ και το Ταγμα, ειναι τυχαιο το οτι ονομαζετε "Ταγμα του Φοινικα"? χμ το 7ο προμηνυετε συναρπαστικο..

Έχουν γίνει ολόκληρες συζητήσεις για το εν λόγω θέμα(σκέψεις υποθέσεις απόψεις κτλ) στις προηγούμενες σελίδες του thread.

Αν θες ρίχνεις μια ματιά

:)

Έχουν γίνει ολόκληρες συζητήσεις για το εν λόγω θέμα(σκέψεις υποθέσεις απόψεις κτλ) στις προηγούμενες σελίδες του thread.

Αν θες ρίχνεις μια ματιά

:)

ναι το ειδα μετα αλλα βαριομουνα να κανω edit.. παντος ty για το ενδιαφερον :)

Όσο ζω μαθαίνω

Regulus A. Black (ο αδερφός του Sirius Black)

γμτ, σπαστικα π εμαθα το ονομα .. οταν τα κενετε /spoiler να λετε τι ειναι πλχ.. π.χ το Ρ. Α Μπ, thx

Όσο ζω μαθαίνω

παιδες, μην το ψαχνετε το τελος, ο Harry στην πραγματικοτητα ειναι ο γιος του Βολντεμορτ, ο οποιος με την εξουσιαστικη καταρα τον ελεγχει απολυτα.

στο τελος ο χαρι θα σκοτωσει ολους τους φιλους του με την βοηθεια του Σνειπ, και οταν λυτρεθει απο την καταρα θα καταλαβει τη εκανε και επισης θα μαθει οτι ειναι ο 7ος Πεμπτουσιωτης. Αρα θα αυτοκτονισει..

Ο Βολντεμορτ θα κατακτησει τον κοσμο των μαγων και των Muggles και η ιστορια θα τελιωνει με τιν φραση: This is the end of Everythink, i am the Master. This world is mine and all that thanks to one simple thing.. the Scar!

soz π το αποκαλυψα :(

Όσο ζω μαθαίνω

Παιδιά τι ακριβώς είναι η adult version (αν και μπορώ να φανταστώ); Υπήρχε και στα προηγούμενα βιβλία;
Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Ρε παιδιά λέτε δηλαδή (επειδή είπατε πως ο τρόπος γραφής της Rowling) είναι εύκολος,να τολμήσω να αγοράσω τον Χάρι Πόττερ στα Αγγλικά?(advanced έχω)

Να το τολμήσεις, ο τρόπος γραφής της είναι πολύ εύκολος και το λεξιλόγιο από εύκολο εώς το πολύ μέτριας δυσκολίας...

ρε παιδια, ειναι δυνατον να πεθανει ο Νταμπλντορ? ο μεγαλυτερος μαγος ολων το εποχων? εχω την εντυπωση οτι καποιο λακο εχει η φαβα..

Πως δεν γίνεται; Κανείς δεν αθάνατος (εκτός εάν έχει Πεμπτουσιωτή)...

επισης για να εμπιστευετε τοσο τον Σνειπ κατι θα ειχε συμβει.. επισης ο Ρ. Α Μπ πιστευω οτι θα συνεργαστει με τον Χαρι.. και επισης πιστευω οτι κατι τρεχει με τον Φοινικα του Νταμπλντορ και το Ταγμα, ειναι τυχαιο το οτι ονομαζετε "Ταγμα του Φοινικα"? χμ το 7ο προμηνυετε συναρπαστικο..

Καλά εικασίες κάνουμε όλοι, δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα άλλο...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Aplaz esi to skeftikes auto i to eides pou8ena?Miazei konta stin pragmatikotita..

Προσωπικά βρίσκω πως απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα...

Παιδιά τι ακριβώς είναι η adult version (αν και μπορώ να φανταστώ); Υπήρχε και στα προηγούμενα βιβλία;

Απλά έχει διαφορετικό εξώφυλλο, πιο σκοτεινό από την "παιδική". Για να μην ντρέπονται οι αναγνώστες μιας κάποιας γκουχ ηλικίας :rolleyes:

(το έχω προπαραγγείλει στο Amazon από τον Ιανουάριο :O )

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Aplaz esi to skeftikes auto i to eides pou8ena?Miazei konta stin pragmatikotita..

οχι δν ειναι κοντα στην πραγματικοτητα αλλα η συγγραφεας σκευτικε κατι τετοιο για να ειναι "εκπληξη" και να μην ειναι αλλη μια κλασσικη "αμερικανια"

οπου νικανε οι "καλοι" και οι "κακοι" ψοφανε/καιγονται/φυλακιζονται κτλ

αρα με το να νικανε οι κακοι το βιβλιο θα κανει αισθηση και θα ειναι η εκπληξη του καλοκαιριου!

Όσο ζω μαθαίνω

αρα με το να νικανε οι κακοι το βιβλιο θα κανει αισθηση και θα ειναι η εκπληξη του καλοκαιριου!

Το βιβλίο ούτως ή άλλως θα κάνει αίσθηση. Τώρα εάν θα είναι η έκπληξη του καλοκαιριού, μπορεί ναι, μπορεί όχι...

Επ'αυτού, διαβάστε μια ενδιαφέρουσα άποψη του Damon Lindelof (Lost) στους N.Y. Times, για το πώς θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να τελειώνει η ιστορία της Rowling.

Επ'αυτού, διαβάστε μια ενδιαφέρουσα άποψη του Damon Lindelof (Lost) στους N.Y. Times, για το πώς θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να τελειώνει η ιστορία της Rowling.

Πράγματι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν λέει κάτι ιδιαίτερο. Αυτά που λέει τα ξέρουμε κι εμείς...

Πράγματι ενδιαφέρουσα, αλλά δεν λέει κάτι ιδιαίτερο. Αυτά που λέει τα ξέρουμε κι εμείς...

Βασικα, με έβαλε σε σκέψεις, γιατί φαίνεται υπερβολικά σίγουρος ότι θα έχει happy end. Εγώ δεν θα στοιχημάτιζα για το τέλος.

Επίσης, είναι ενδιαφέρουσα επειδή ενδεχομένως να αποκαλύπτει κάποιες γενικότερες προθέσεις για το Lost :p

Βασικα, με έβαλε σε σκέψεις, γιατί φαίνεται υπερβολικά σίγουρος ότι θα έχει happy end. Εγώ δεν θα στοιχημάτιζα για το τέλος.

Επίσης, είναι ενδιαφέρουσα επειδή ενδεχομένως να αποκαλύπτει κάποιες γενικότερες προθέσεις για το Lost :p

Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση χαρούμενο τέλος. Δύσκολα θα με ικανοποιούσε ένα τέλος στο οποίο ο Βόλντεμορτ πέθαινε, ο Χάρυ τα έφτιαχνε ξανά με την Τζίνι και πήγαινε να γίνει χρυσούχος κλπ... Θέλω κάτι πιο δυνατό και ανατρεπτικό...

Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση χαρούμενο τέλος. Δύσκολα θα με ικανοποιούσε ένα τέλος στο οποίο ο Βόλντεμορτ πέθαινε, ο Χάρυ τα έφτιαχνε ξανά με την Τζίνι και πήγαινε να γίνει χρυσούχος κλπ... Θέλω κάτι πιο δυνατό και ανατρεπτικό...

ε ειπαμε, ο Χαρι τους σκοτωνει, ψοφαει και ο Βολντεμορτ γινετε κυριαρχος.. τι θες πια?!?!? :lol:

Όσο ζω μαθαίνω

ε ειπαμε, ο Χαρι τους σκοτωνει, ψοφαει και ο Βολντεμορτ γινετε κυριαρχος.. τι θες πια?!?!? :lol:

Αυτό δεν είναι τέλος, μ***κία είναι... Την άποψη μου για το ποιό τέλος θέλω την έχω αναφέρει και συμφωνεί με αυτό.

Αυτό δεν είναι τέλος, μ***κία είναι... Την άποψη μου για το ποιό τέλος θέλω την έχω αναφέρει και συμφωνεί με αυτό.

μπορει.. παντος να με θυμηθεις, θα ειναι ενα κλασσικο happy end :worry:

Όσο ζω μαθαίνω

Απλά έχει διαφορετικό εξώφυλλο, πιο σκοτεινό από την "παιδική". Για να μην ντρέπονται οι αναγνώστες μιας κάποιας γκουχ ηλικίας :rolleyes:

(το έχω προπαραγγείλει στο Amazon από τον Ιανουάριο :O )

Μόνο αυτό; Καμία διαφορά στο κείμενο;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Καμία διαφορά στο κείμενο... αλλά τα εξώφυλλα είναι πολύ ομορφότερα! Ψάξε τα στο amazon.co.uk για να τα δεις. Μακάρι να πωλούνταν στην Ελλάδα έστω τα βιβλία της Αμερικής... έχουν και αυτά ωραία εξώφυλλα...

Πάντως τα εξώφυλλα των childrens' edition δε μου αρέσουν καθόλου.

...It does not do to dwell on dreams and forget to live...

Συμφωνω απολυτα με το VeCo!!!!

Ενα "ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα" (ετσι ειναι ή αναποδα???) θα ηταν αναξιο της ιστοριας οπως την εχει φτιαξει μεχρι τωρα... Δε φτανει....

Το πιο πιθανο οντως ειναι αυτο που λεει και το αρθρο.... ή κατι παρομοιο...

8 μερες εμειναν......:cry:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Καμία διαφορά στο κείμενο... αλλά τα εξώφυλλα είναι πολύ ομορφότερα! Ψάξε τα στο amazon.co.uk για να τα δεις. Μακάρι να πωλούνταν στην Ελλάδα έστω τα βιβλία της Αμερικής... έχουν και αυτά ωραία εξώφυλλα...

Πάντως τα εξώφυλλα των childrens' edition δε μου αρέσουν καθόλου.

Τα είδα στο Amazon! Όντως πολύ ομορφότερα! Αν το φέρει το Public θα το πάρω σε adult. Στις ελληνικές εκδόσεις δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ε;