Jump to content

[temp lock] Καταστήματα Wind: Είστε ευχαριστημένοι;

billakosss
 Κοινοποίηση

Καταστήματα WIND: Είστε ευχαριστημένοι;  

372 members have voted

1. 1. Καταστήματα WIND: Είστε ευχαριστημένοι;

• Ναι
      188
    • Όχι
      152
    • Εξυπηρετούμαι από άλλα καταστήματα...
      32

Recommended Posts

παιδια οταν μπαινω στην ιστοσελιδα της wind πως μπορω να επιλεξω συσκευες κινητων τηλεφονων??? εχω σκοτωθει να ψαχνω και τιποτα....

There you go:

http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=167

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 546
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως ένα από τα καλύτερα καταστήματα είναι αυτό στην Μικράς Ασίας στο Γουδή, περίπου κάτω από τα Παίδων και ένα από τα χειρότερα στην Αθηνάς...ούτε καλημέρα δε σου λένε!:!:
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

• 3 weeks later...
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει μαγαζί στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει για συνδέσεις τηλέφωνα παραεισαγωγής?

θεσσαλονικη δεν ξερω αλλα στο ιντερνετ το megamarket

Πάντως ένα από τα καλύτερα καταστήματα είναι αυτό στην Μικράς Ασίας στο Γουδή, περίπου κάτω από τα Παίδων και ένα από τα χειρότερα στην Αθηνάς...ούτε καλημέρα δε σου λένε!:!:

Γειτόνισα κ στη φιλολάου ένα από τα καλύτερα είναι πες, πες,πες...:p

Y.g. Πέρνα απο το μαγαζί να πέσει το κασέρι,χίλια μπροστά κ χίλια μετα το πόστ.:p

http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg

Sleepless Degenerate Drunk.

• 8 months later...

Πρόσφατα έγινα κι εγώ συνδρομητής της wind, oπότε θα γράφω συχνά εντυπώσεις (ή κοινώς θάψιμο. :p) Λοιπόν, ξεκινάω με το καρτοσυμβόλαιο που έκανα στο κατάστημα της Νεάπολης στην Παναγή Τσαλδάρη, απ' το οποίο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. Ο πωλητής ήταν πολύ εξυπηρετικός, με μεγάλη υπομονή μπορώ να πω, ευγενέστατος και με αρκετές γνώσεις γενικώς στην τηλεφωνία (με είχε πιάσει μια σχετική φλυαρία..:O). Πλέον θα αναγκάζομαι να κάνω κάποια χιλιόμετρα παραπάνω για να πηγαίνω σε αυτό το κατάστημα, απ' τη στιγμή που με άφησε ικανοποιημένη σε αντίθεση με το κατάστημα γερμανού της περιοχής μου, στο οποίο είχα πάει το κινητό μου για να βάλουν ΑΠΛΑ τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ, και δεν ήξεραν την τύφλα τους. + τ' ότι περίμενα 10 ώρες, γιατί μου έλεγε ο τάδε, μισό λεπτό να φωνάξω τον παρατάδε.. και ο παρατάδε τον γείτονα και πάει λέγοντας. :rolleyes: :mad:

Γι αυτό λοιπόν, και πάλι μπράβο στα παιδιά εκεί, για την καλή δουλειά. :)

Πρόσφατα έγινα κι εγώ συνδρομητής της wind, ...της Νεάπολης στην Παναγή Τσαλδάρη, απ' το οποίο έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη. ......... :)

Τελικά και συνδρομήτης και ευχαριστημένη απο την Wind.:lol:

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg

Τελικά και συνδρομήτης και ευχαριστημένη απο την Wind.:lol:

το αστειο ποιο ειναι???

Never Give Up:!:

Join friend!

Aπο τη wind γενικα ειμαι ευχαριστημενος αλλα απ το καταστημα στο Κορδελιο Θεσσαλονικης οχι.Καθολου καλη εξυπηρετηση κ μετριες γνωσεις,παντως πιο πολλα ξερω εγω.Μεσα στη βαρεμαρα ειναι συνεχεια οταν παω οι πωλιτες.

• 2 months later...
Ήθελα να κάνω φορητότητα ενός καρτοκινητού απο vodafone σε q. Επικοινωνόντας με την εξυπηρέτηση πελατών της q με παρέπεμψαν σε οποιοδήποτε κατάστημα wind ώστε να συμπληρώσω την ανάλογη αίτηση. Αφού επισκέφθηκα 4 καταστήματα wind και εισέπραξα την ίδια απάντηση (οτι δηλαδή ΔΕΝ γίνεται η αίτηση σε κατάστημα wind αλλά τηλεφωνικά στην q επικοινώνησα πάλι με την q όπου μου είπαν τα ίδια. Στη δεύτερη επίσκεψή μου σε ένα από τα καταστήματα wind και αφου μου είπαν πάλι ότι ΔΕΝ γίνεται η αίτηση στη wind επικοινώνησα εκείνη τη στιγμή με την εξυπηρέτηση πελατών της q. Αφού ο υπάλληλος της q υπέδειξε στον υπάλληλο της wind πως να κάνει σωστά τη δουλειά του έγινε και η δική μου δουλειά, χωρίς φυσικά ούτε μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησα. Τελικά είναι τόσο δύσκολο, ακόμα και αν κάποιος δεν γνωρίζει ακριβώς κάποιες πτυχές της δουλειάς του, να ζητήσει βοήθεια και να ερευνήσει πώς να εξυπηρετήσει τον πελάτη που θέλει να έχει; Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για 2 "ίδιες" εταιρείες.

Ήθελα να κάνω φορητότητα ενός καρτοκινητού απο vodafone σε q. Επικοινωνόντας με την εξυπηρέτηση πελατών της q με παρέπεμψαν σε οποιοδήποτε κατάστημα wind ώστε να συμπληρώσω την ανάλογη αίτηση. Αφού επισκέφθηκα 4 καταστήματα wind και εισέπραξα την ίδια απάντηση (οτι δηλαδή ΔΕΝ γίνεται η αίτηση σε κατάστημα wind αλλά τηλεφωνικά στην q επικοινώνησα πάλι με την q όπου μου είπαν τα ίδια. Στη δεύτερη επίσκεψή μου σε ένα από τα καταστήματα wind και αφου μου είπαν πάλι ότι ΔΕΝ γίνεται η αίτηση στη wind επικοινώνησα εκείνη τη στιγμή με την εξυπηρέτηση πελατών της q. Αφού ο υπάλληλος της q υπέδειξε στον υπάλληλο της wind πως να κάνει σωστά τη δουλειά του έγινε και η δική μου δουλειά, χωρίς φυσικά ούτε μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησα. Τελικά είναι τόσο δύσκολο, ακόμα και αν κάποιος δεν γνωρίζει ακριβώς κάποιες πτυχές της δουλειάς του, να ζητήσει βοήθεια και να ερευνήσει πώς να εξυπηρετήσει τον πελάτη που θέλει να έχει; Και να σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για 2 "ίδιες" εταιρείες.

Για να είμαι δίκαιος προς τα υπόλοιπα καταστήματα wind θέλω να αναφέρω ότι τα παραπάνω περιστατικά συνέβησαν στις περιοχές της Αγ. Βαρβάρας και του Κορυδαλλού.

• 1 month later...

WIND ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Απαράδεκτη και στο κόστος αλλα και στους χρόνους παράδοσης

Απο 16-12-08 έχουν το κινητό στα χέρια τους και ακόμα τίποτα

Άσε που για βλάβη που δε θα την φτιάξω (αν και μέσα σε εγγύηση ) μου χρεώνουν 12 ευρώ :blink:

Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια;

Εγώ χρειάστηκε να πάω εχτες στο κατάστημα Γλυφάδας (το μεγάλο) όπου έφυγα με την πίεση στα ουράνια.

Η κότα που με εξυπηρέτησε ηταν αγενέστατη , ειρωνική, και θρασύτατη. Προσπαθούσα να της εξυγήσω το πρόβλημα με το κινητό που το οποίο ήθελε service και την ώρα που μίλαγα με διέκοπτε για να σχολιάσει με τις φίλες συναδέλφους της τσάντες και ομπρέλες Louis Vouitton. Έλεος, το ζώον...

Φυσικά την καταγγελία στην Wind την έκανα. Ελπίζω στο μέλλον να τους κάνουν καλύτερη εκπαίδευση, και να τους μάθουν έστω τη στοιχειώδη ευγένεια.

Guest giannios
Μάρκου Μπότσαρη Κ Τούμπα Θεσσαλονίκη , ο κύριος λόγος που πήγα στην Wind. Φιλικότατοι, εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!!:mobile::clap::yahoo:

Με τα καταστήματά της στο παρελθόν που ήμουν συνδρομητής δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα!Όλοι οι υπάλληλοι πλήρως ενημερωμένοι και ευγενικοί!Μιλάω για Βόλο-Θεσσαλονίκη πάντα.Σε άλλες περιοχές δεν έχει τυχει να πάω σε κατάστημα Wind!Σε αντίθεση με της Vodafone και της Cosmote που ειναι....σε άλλο πλανήτη....

Oι εμπειριες μου απο εξυπηρετηση στη Wind ειναι εως ... χαλια!

Η αποκορυφωση της μη πληροφορισης και προχειροδουλειας ειναι στο καταστημα του The Mall....

Κρίμα γιατι και εγω στο χωρο του customer support δουλευω και ξερω καποια πραγματα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...