Jump to content

Τι συσκευή για αντικατάσταση του realme gt master edition 8/256;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε:

Όσο ποιο κοντά στα 400€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε:

Μεγαλύτερη από 6,43" (από αυτή που έχω) 

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος;

Απο Ελλάδα κατά κύριο λόγο ή από Ευρώπη εάν υπάρχει κάλυψη Με εγγύηση αντιπροσωπείας. 

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα)

Επαρχία, οπότε με 800άρα και 5g σίγουρα. 

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?

NFC, τα υπόλοιπα αδιάφορα. 

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;

Χρειάζομαι ελληνικό μενού και καλό θα ήταν να μην χρειάζεται φλασάρισμα, να λειτουργεί "από το κουτί". 

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

Amoled και καλό θα ήταν το stereo στον ήχο. 

😎 Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία.

Αυτονομία, Ταχύτητα, κάμερα, gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή:

Realme gt master edition.

Αξίζει να περιμένω τυχόν εκπτώσεις (έστω αυτές που γίνονται) κατά την black Friday; 

Χωρίς να έχω ψάξει πολύ, έχω δει το redmi note 13 pro+ στα 499€ από αλυσίδες (για την εγγύηση) δεν μου αρέσει όμως η κυρτή οθόνη, το xiaomi 13t pro εκθεσιακό από αλυσίδα φοβούμενος το "εκθεσιακό" παρά την επίσημη εγγύηση. 

Θα ήθελα να είναι 12/512 τουλάχιστον, να μην έχω το φόβο ότι θα ξεμείνει από μπαταρία κατά την ημέρα (έχω πάντα μαζί μου ένα power bank), να έχει καλή κάμερα και εάν έχει και προστασία από σκόνη υγρασία θα ήταν ιδανικό. Ισως και η δυνατότητα κάρτας μνήμης. 

Τι συσκευές να κοιτάξω; 

Εκτός από xiaomi υπάρχει άλλη εταιρία που πρέπει να προσέξω με την εγγύηση εισαγωγέα/αντιπροσωπείας και είναι μονόδρομος η αγορά της από αλυσίδα; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

• The title was changed to Τι συσκευή για αντικατάσταση του realme gt master edition 8/256;

Επειδή είχα κι εγώ το συγκεκριμένο realme και πήγα σε ένα poco x6 pro, δεν θα συνιστούσα να πας προς xiaomi εκτός αν ήδη έχεις κάποια εμπειρία με miui ή hyperos.

Το μυαλό μου πήγε σε κανένα oneplus nord 4 αλλά είδα την τιμή του και ανεβαίνει αρκετά.

Αν πας προς xiaomi, έχε υπόψη σου και τα Κινεζομάγαζα όπως το aliexpress. Πήρα τέλη Μάρτη το x6 pro 12/512 στα 265 ενώ Ελλάδα είχε 440 με την προσφορά.

Κοιτάζω γενικά. 

Είδα το nord 3,αλλά δεν βρίσκω αρκετό τον αποθηκευτικό χώρο, δεν δέχεται και κάρτα αποθήκευσης. 

Κάτι realme 12, pro, +, χε ξέρω τι παίζει με την εγγύηση εάν δεν είναι αγορασμένα από επίσημους μεταπωλητές. 

Σε xiaomi Δε τολμώ να κοιτάξω εκτός επίσημου δικτύου διανομής, το xiaomi Mi 11 lite 5G της συζύγου "πέθανε" πέρσι τέτοια εποχή 20 περίπου μέρες πριν από την λήξη της εγγύησης, οπότε μόνο εάν κάποιο μοντέλο αξίζει και βγει προσφορά. 

Motorola, tcl και ότι άλλο υπάρχει εκεί έξω, δεν ξέρω τι παίζει αλλά θα πρέπει να είναι και καλύτερο από το realme gt master edition που υπάρχει στα χέρια μου τώρα. 

3 ώρες πριν, Arinos said:

Επειδή είχα κι εγώ το συγκεκριμένο realme και πήγα σε ένα poco x6 pro, δεν θα συνιστούσα να πας προς xiaomi εκτός αν ήδη έχεις κάποια εμπειρία με miui ή hyperos.

Το μυαλό μου πήγε σε κανένα oneplus nord 4 αλλά είδα την τιμή του και ανεβαίνει αρκετά.

Αν πας προς xiaomi, έχε υπόψη σου και τα Κινεζομάγαζα όπως το aliexpress. Πήρα τέλη Μάρτη το x6 pro 12/512 στα 265 ενώ Ελλάδα είχε 440 με την προσφορά.

Το poco x6 pro, μιας το έχεις, σαν κάμερα τι λέει απέναντι από το realme gt master edition; 

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

2 ώρες πριν, andreasomageiras said:

Motorola

Καλά είναι τα motorola αλλά δεν έχω πειστεί ότι γίνεται δουλεία με τα updates γιατί βγαίνουν και πολύ αργά. Δεν έχω κάποια προσωπική εμπειρία όμως.

Το poco x6 pro, μιας το έχεις, σαν κάμερα τι λέει απέναντι από το realme gt master edition; 

Ειλικρινά... χειρότερη, θέλει ρυθμίσεις. Ειδικά τα βίντεο είναι πολύ άσχημα. Καμία μα καμία σχέση τα χρώματα με ότι βλέπει το μάτι.

Ώρες ώρες βγαίνουν ωραίες φωτογραφίες ή και βίντεο όμως.

Σε xiaomi Δε τολμώ να κοιτάξω εκτός επίσημου δικτύου διανομής, το xiaomi Mi 11 lite 5G της συζύγου "πέθανε" πέρσι τέτοια εποχή 20 περίπου μέρες πριν από την λήξη της εγγύησης, οπότε μόνο εάν κάποιο μοντέλο αξίζει και βγει προσφορά. 

Πως ήταν η αντιμετώπιση της εταιρείας; Μπορείς να πεις λίγο πολύ τα βήματα που έγιναν;

1 ώρα πριν, Arinos said:

Πως ταν η αντιμετώπιση της εταιρείας; Μπορείς να πεις λίγο πολύ τα βήματα που έγιναν;

Επιστροφή στο κατάστημα αγοράς (germanos) εδώ έφαγε την καθυστέρηση και ότι ταλαιπωρία ήταν να τραβήξω. 

Όταν η συσκευή πήγε στην info την βγάλανε ακατάλληλη, και δώσανε το οκ για να κοπεί πιστωτικό. 

Απο εκεί και πέρα είχα να κάνω με την ταλαιπωρία του κ καταστήματος germanos της περιοχής. Καθυστέρηση μέχρι να περάσουν οι τρέχουσες εκπτώσεις και μόλις οι τιμές των συσκευών γύρισαν στα προηγούμενα επίπεδα ήρθε η έγκριση της πίστωσης. 

Δε βαριέσαι, όλα καλά. 

• 3 weeks later...

Έρχεται τώρα η επιστροφή 15% με κάρτες eurobank, να βάλει στο παιχνίδι και το realme 12 Pro+ με διαφορά +40€.

Μεταξύ των motorola edge 50 Fusion και realme 12 Pro+, τι διαλέγουμε; 

Edge 50 Fusion χωρίς 2η σκέψη, εκπληκτική συσκευή για μόνο 299€.

6 minutes ago, CaptainChris said:

Edge 50 Fusion χωρίς 2η σκέψη, εκπληκτική συσκευή για μόνο 299€.

Με το realme να μου βγαίνει στα 340,εξακολουθεί να είναι το motorola edge 50 Fusion ή πρόταση; 

Πολύ καλό είναι και το Realme αλλά εγώ το Motorola θα επερνα.

Μολύβι και χαρτί, υπολογισμοί, τρικ και κάπου κατά το βράδυ θα έχω λάβει την απόφαση μου! 

Όποιος έχει αντίρρηση για την επιλογή μεταξύ των 2,ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σπάσει για πάντα! 😂😂😂

🤔 Το motorola είναι ip68, το realme το προτείνουν οι περισσότεροι... Το μόνο που θα μου έβαζε φρένο θα ήταν μια επικείμενη πτώση τιμής, ως προσφορά, του redmi note 13 pro+ που αν εξαιρέσω το λειτουργικό έχει όλο το υπόλοιπο πακέτο. 

Δύσκολη απόφαση, το ρίσκο της αναμονής ίσως γυρίσει μπούμερανγκ, από την άλλη έχω συσκευή για την ώρα. 

Θα ζυγίσω τα 2 που έχω υπόψη και θα ρίξω μετά κορώνα γράμματα για το αν ρισκάρω την αναμονή! 

On 24/11/2024 at 1:58 ΜΜ, andreasomageiras said:

Μολύβι και χαρτί, υπολογισμοί, τρικ και κάπου κατά το βράδυ θα έχω λάβει την απόφαση μου! 

Όποιος έχει αντίρρηση για την επιλογή μεταξύ των 2,ας μιλήσει τώρα, αλλιώς ας σπάσει για πάντα! 😂😂😂

🤔 Το motorola είναι ip68, το realme το προτείνουν οι περισσότεροι... Το μόνο που θα μου έβαζε φρένο θα ήταν μια επικείμενη πτώση τιμής, ως προσφορά, του redmi note 13 pro+ που αν εξαιρέσω το λειτουργικό έχει όλο το υπόλοιπο πακέτο. 

Δύσκολη απόφαση, το ρίσκο της αναμονής ίσως γυρίσει μπούμερανγκ, από την άλλη έχω συσκευή για την ώρα. 

Θα ζυγίσω τα 2 που έχω υπόψη και θα ρίξω μετά κορώνα γράμματα για το αν ρισκάρω την αναμονή! 

iPhone με 3 χρόνια εγγύηση, πχ το 13 είναι μια καλή αρχή.

Αρκεί να κανεις υποχώρηση σε χώρο και λειτουργικο.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

8 ώρες πριν, Nikolas14 said:

iPhone με 3 χρόνια εγγύηση, πχ το 13 είναι μια καλή αρχή.

Αρκεί να κανεις υποχώρηση σε χώρο και λειτουργικο.

Λειτουργικό, ίσως να το σκεφτόμουν.

Χώρος.... 

Οι υπολογισμοί θα γίνουν μέσα στην επόμενη ώρα (φόρτος εργασίας). 

Οι υπολογισμοί έγιναν και τα αποτελέσματα :

Motorola έτσι αποφάσισε η τσέπη! 

Θυμάται κανείς τι προσφορές έκαναν οι αλυσίδες για τα Χριστούγεννα πέρσι, έτσι για να έχουμε ένα μπούσουλα πάνω κάτω; 

Edited by andreasomageiras