psail Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 Γενικά έχει αρκετά ψιλό bugs ακόμα, πχ ένα που έχω βρει είναι οτι καμιά φοράει κολλάει και όταν τραβάω προς δεξία δεν ανοίγει την σελίδα google news, μόλις κλειδώσω και ξανά ανοίξω φτιάχνει. Η μπαταρία ακόμα στα ίδια μέτρια επίπεδα είναι. Βλέπω τα reviews για το οneplus 15 που λένε ότι κρατάει 3 μέρες και σκέφτομαι ότι σε κανά δίμηνο με τις αναβαθμίσεις της oneplus θα γίνει και αυτό κινητό μιας μέρας όπως έκανε και το 13. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2025 4 ώρες πριν, psail said: Γενικά έχει αρκετά ψιλό bugs ακόμα, πχ ένα που έχω βρει είναι οτι καμιά φοράει κολλάει και όταν τραβάω προς δεξία δεν ανοίγει την σελίδα google news, μόλις κλειδώσω και ξανά ανοίξω φτιάχνει. Η μπαταρία ακόμα στα ίδια μέτρια επίπεδα είναι. Βλέπω τα reviews για το οneplus 15 που λένε ότι κρατάει 3 μέρες και σκέφτομαι ότι σε κανά δίμηνο με τις αναβαθμίσεις της oneplus θα γίνει και αυτό κινητό μιας μέρας όπως έκανε και το 13. Ισως γιατι το oneplus 15 λεει πως εχει οθονη fhd+ και οχι qhd. Λογικο η καταναλωση να ειναι μικροτερη απο το 2Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 Για πείτε ρε παιδιά... περάσατε όλοι την 16;; Εγώ παραμένω ακόμη στην 15αρα (έκδοση .864) και φοβάμαι να αναβαθμίσω γιατί δουλεύουν όλα ρολόι! Η ενημέρωση συστήματος μου βγάζει ακόμη την πρώτη version της 16αρας την .210 και το Oxygen μου βγάζει πολύ νεώτερη την .402! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, Titarasaudi said: Για πείτε ρε παιδιά... περάσατε όλοι την 16;; Εγώ παραμένω ακόμη στην 15αρα (έκδοση .864) και φοβάμαι να αναβαθμίσω γιατί δουλεύουν όλα ρολόι! Η ενημέρωση συστήματος μου βγάζει ακόμη την πρώτη version της 16αρας την .210 και το Oxygen μου βγάζει πολύ νεώτερη την .402! Για κανε ελεγχο ενημερωσης απο το beta προγραμμα. Πλεον, οταν βγαινει κατι για EU απο εκει την δινουν για να μην περιμενεις ποτε θα ερθει στην χωρα που εισαι κτλ. Διαφορετικα, θα στην βγαλει σε 2ο χρονο αφου μεταβεις στην 16 .210 Edited December 22, 2025 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. 23 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιανουαρίου (edited) Δε βλέπω να κινείται ιδιαίτερα το νήμα, πήγατε όλοι στο 15 ή προς άλλες πολιτείες? Πέρασε κανείς την 501 να μας πει εντυπώσεις? Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση. Edited 23 Ιανουαρίου by Lorgan21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. 26 Ιανουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου (edited) On 24/1/2026 at 12:26 ΠΜ, Lorgan21 said: Δε βλέπω να κινείται ιδιαίτερα το νήμα, πήγατε όλοι στο 15 ή προς άλλες πολιτείες? Πέρασε κανείς την 501 να μας πει εντυπώσεις? Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση. Εδώ φτάσαμε στην 504 ρε φίλε. Χαχαααα Το 15αρι όσοι το πήρανε... Το έδωσαν. Πολύ γρήγορα. .δεν έμειναν ικανοποιημένοι. . Έχει τα προβλήματα του. . Edited 26 Ιανουαρίου by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου On 24/1/2026 at 12:26 ΠΜ, Lorgan21 said: Δε βλέπω να κινείται ιδιαίτερα το νήμα, πήγατε όλοι στο 15 ή προς άλλες πολιτείες? Πέρασε κανείς την 501 να μας πει εντυπώσεις? Σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση. Αφού έχουμε μια συσκευή απροβληματιστη γιατι να γράψουμε κάτι;έχω περασμένη εδώ και μια βδομάδα την 501 όλα καλά μέχρι στιγμής .την 504 δεν μου την έχει εμφανίσει ακόμα πάντως.το μόνο που ίσως θα ήθελα να είναι λίγο καλύτερο τελευταία είναι η διαχείριση της μπαταρίας.στις αρχές ήταν πιο στιβαρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Και σε μένα το Oxygen βγάζει την .501! Όσοι την περάσατε είναι όλα εντάξει; Ή έχει τίποτα θεματάκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου μια χαρά ειναι η .501 αλλά προσωπικά έκοψα τις ενημερώσεις απο το oxygen updater μετά το τελευταίο με το nfc. Εχω παρατηρήσει ότι οι εκδόσεις απο τον updater είναι γρήγορες οκ αλλά αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα το διορθώσουν και ξανα-βγάλουν την ενημέρωση δεν το βλέπει, αντίθετα απο τις ρυθμίσεις οι ενημερώσεις που περνάει συνήθως έχουν εκδοση + patch (φαίνεται στην ενημέρωση αρχείων συστήματος) πχ τώρα η .501 είναι στο patch03 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, mivechris said: μια χαρά ειναι η .501 αλλά προσωπικά έκοψα τις ενημερώσεις απο το oxygen updater μετά το τελευταίο με το nfc. Εχω παρατηρήσει ότι οι εκδόσεις απο τον updater είναι γρήγορες οκ αλλά αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα το διορθώσουν και ξανα-βγάλουν την ενημέρωση δεν το βλέπει, αντίθετα απο τις ρυθμίσεις οι ενημερώσεις που περνάει συνήθως έχουν εκδοση + patch (φαίνεται στην ενημέρωση αρχείων συστήματος) πχ τώρα η .501 είναι στο patch03 Ευχαριστώ για την απάντηση! Εμένα το σύστημα μου βγάζει ακόμη την .201. Ίσως να πρέπει να περάσω πρώτο αυτή και μετά θα μου βγάλει την .501. Να το δοκιμάσω άραγε έτσι ή να περάσω απ' το Oxygen κατευθείαν την 501; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 31 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 31 Ιανουαρίου On 29/1/2026 at 7:59 ΜΜ, Titarasaudi said: Ευχαριστώ για την απάντηση! Εμένα το σύστημα μου βγάζει ακόμη την .201. Ίσως να πρέπει να περάσω πρώτο αυτή και μετά θα μου βγάλει την .501. Να το δοκιμάσω άραγε έτσι ή να περάσω απ' το Oxygen κατευθείαν την 501; θεωρώ ότι δεν έχει σημασία καθώς η "τελευταια" αναβάθμιση θα έχει και τις διορθώσεις των προηγούμενων. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Εχω ενα SEAT LEON μοντελο 2021 που δουλευα το android auto μεσω καλωδιου με το oneplus 10 pro μια χαρα. Αγοραζω πριν μια εβδομαδα το oneplus 13 το συνδεω με το καλωδιο και με βγαζει μηνυμα change the configuration of the device .Αλαξα τις ρυθμισεις στο FILE TRANSFER ANDROID AUTO αλλα τιποτα . Μηπως ξερει κανεις κατι αλλο εχω ψαξει ολα τα φορθμ ρωτησα την αντιπροσωπεια μηπως θελει αναβαθμιση η κονσολα με ειπαν οτι ειναι ενημερωμενη, υποψιν το κιντο το συνδεσα σε αλλο αμαξι και δουλεψε κανονικα , εχω Oxygen OS 16 501 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Αν υπάρχει επιλογή για επαναφορά ρυθμίσεων στη μονάδα του αυτοκινήτου, δοκίμασέ το... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, spanop said: Εχω ενα SEAT LEON μοντελο 2021 που δουλευα το android auto μεσω καλωδιου με το oneplus 10 pro μια χαρα. Αγοραζω πριν μια εβδομαδα το oneplus 13 το συνδεω με το καλωδιο και με βγαζει μηνυμα change the configuration of the device .Αλαξα τις ρυθμισεις στο FILE TRANSFER ANDROID AUTO αλλα τιποτα . Μηπως ξερει κανεις κατι αλλο εχω ψαξει ολα τα φορθμ ρωτησα την αντιπροσωπεια μηπως θελει αναβαθμιση η κονσολα με ειπαν οτι ειναι ενημερωμενη, υποψιν το κιντο το συνδεσα σε αλλο αμαξι και δουλεψε κανονικα , εχω Oxygen OS 16 501 . ενεργοποίησε τις ρυθμίσεις προγραμματιστή και έχει επιλογή να ορίσεις ως default την επιλογή για μεταφορά αρχείων / android auto. δοκίμασε το μήπως και σου λύσει το πρόβλημα. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, mivechris said: ενεργοποίησε τις ρυθμίσεις προγραμματιστή και έχει επιλογή να ορίσεις ως default την επιλογή για μεταφορά αρχείων / android auto. δοκίμασε το μήπως και σου λύσει το πρόβλημα. Το εχω δοκιμασει τιποτα εκανα και επανεκινησεις τοσο στο κινητο οσο και στη κονσολα ,αφου γυρισα πισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις στη κονσολα μηπως δεν συνδεεται επειδη ειχε στη μνημη το oneplus 10 pro .Ειναι αλυτο μυστηριο αφου ακομη και στην αντιπροσωπεια δεν μπορουσαν να καταλαβουν τι συμβαινει και στειλαμε βιντεο στην ΙΣΠΑΝΙΑ .Συνδεθηκαν με τον εγκεφαλο στο αμαξι ελεγξανε ολες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα ,τωρα περιμενουμε απαντηση απο ΙΣΠΑΝΙΑ . Edited 4 Φεβρουαρίου by spanop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου On 4/2/2026 at 5:40 ΠΜ, spanop said: Το εχω δοκιμασει τιποτα εκανα και επανεκινησεις τοσο στο κινητο οσο και στη κονσολα ,αφου γυρισα πισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις στη κονσολα μηπως δεν συνδεεται επειδη ειχε στη μνημη το oneplus 10 pro .Ειναι αλυτο μυστηριο αφου ακομη και στην αντιπροσωπεια δεν μπορουσαν να καταλαβουν τι συμβαινει και στειλαμε βιντεο στην ΙΣΠΑΝΙΑ .Συνδεθηκαν με τον εγκεφαλο στο αμαξι ελεγξανε ολες τις ρυθμισεις αλλα τιποτα ,τωρα περιμενουμε απαντηση απο ΙΣΠΑΝΙΑ . Είσαι και άτυχος, να ησουν αθήνα να ερχόμουν να κάναμε δοκιμές (και το δικό σου σε αλλο αμαξι πχ ) Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, mivechris said: Είσαι και άτυχος, να ησουν αθήνα να ερχόμουν να κάναμε δοκιμές (και το δικό σου σε αλλο αμαξι πχ ) το δοκιμασα σε αλλο αμαξι και δουλευει μια χαρα κατι συμβαινει με την δικη μου κονσολα , γιατι με αλλο oneplus 11 με android 16 δεν συνδεεται παντως σε φορουμ εξωτερικου δεν βλεπω και καλα σχολια για το android 16 με android auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου (edited) Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σου και μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και Bluetooth στη συσκευή σου. Edited 6 Φεβρουαρίου by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, spanop said: το δοκιμασα σε αλλο αμαξι και δουλευει μια χαρα κατι συμβαινει με την δικη μου κονσολα , γιατι με αλλο oneplus 11 με android 16 δεν συνδεεται παντως σε φορουμ εξωτερικου δεν βλεπω και καλα σχολια για το android 16 με android auto. εμένα στο i20 (bc3)πάντως, κανένα πρόβλημα με την σύνδεση και του 11 οταν το είχα ως βασική συσκευή και τώρα με το 13 εδώ και ενα χρόνο. Που και που τρώει κάτι σκαλώματα και κρασάρει η ασύρματη σύνδεση αλλά στο 99,8% των περιπτώσεων είναι άψογο. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanop Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, Da_rudakos said: Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σου και μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου και Bluetooth στη συσκευή σου. Αυτα τα εκανα καπου διαβασα οτι τα Google Play services ειναι αυτα που λειτουργουν σαν ενδιαμεσο μεταξυ συσκευων και με clear cash and then clear all data διορθωνεται.To clear cash το εκανα αλλα τιποτα το clear all data το φοβαμαι γιατι θα σβηστουν τα παντα .Δεν ξερω τελικα τι επιλογες μπορει να εχω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Και cosmote sa με την καινούργια ενημέρωση 701 Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου 7 ώρες πριν, cocu said: Και cosmote sa με την καινούργια ενημέρωση 701 Αυτο πως το καταλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου Με εφαρμογή cellmapper, netmonitor ή netmonster. Θα στο δείξει. Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) 36 minutes ago, cocu said: Με εφαρμογή cellmapper, netmonitor ή netmonster. Θα στο δείξει. Αλλαξες sim κτλ; Με ρυθμισεις default εισαι στις ρυθμισεις προγραμματιστων; Με το 12 που ειμαι παντως, μονο NSA παιζει. Σκεφτομαι να παω να κανω αντικατασταση της sim καθως νομιζω πλεον εχουν καρτες 5G SA Edited 25 Μαρτίου by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. 25 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Μαρτίου (edited) Ρυθμισεις προγραμματιστών βάζεις sa+nsa, λειτουργία δικτύου 5G. Στο 12 και με την σημερινή αναβαθμιση την 702 πάλι δεν εδωσαν Edited 25 Μαρτίου by cocu Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts