Jump to content

[Επίσημο]: OnePlus 13

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και λίγες μέρες γύρισα τις ρυθμίσεις σε 4G αντί για 5G και είδα μεγάλη διαφορά στην αυτονομία! 

Να εξηγήσω λίγο..... Τη μεγαλύτερη διαφορά που είδα εγώ στην μείωση της αυτονομίας τον τελευταίο καιρό ήταν κυρίως όταν ήμουν εκτός σπιτιού. Όταν ήμουν σπίτι (άρα WiFi) η μπαταρία έπεφτε με νορμάλ ρυθμούς, όταν ήμουν εκτός σπιτιού, άρα 5G, έπεφτε η μπαταρία αβέρτα χωρίς να χρησιμοποιώ καν το κινητό! 

Λίγες μέρες τώρα που το γύρισα σε 4G μου θύμισε λίγο τον καιρό που το πρωτοπήρα! 

Να θυμίσω ότι την "ενοχή" εφαρμογή του Instagram δεν την έχω εγκατεστημένη! 

Εκτός και αν ήθελε κάποιες μέρες για να στρώσει μετά την τελευταία αναβάθμιση! 

Και πριν με μαλώσετε για την "υποχωρήση" αυτή να πω ότι σήμερα που ήμουν στην παραλία είπα να δοκιμάσω τις ταχύτητες με speed test και το 5G μου έβγαλε 180 Mbps download και 60 upload και το 4G+ 273 Mbps download και 80 upload! Τι να πω.... 

Edited by Titarasaudi

• Απαντήσεις 628
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

10 ώρες πριν, Titarasaudi said:

Εδώ και λίγες μέρες γύρισα τις ρυθμίσεις σε 4G αντί για 5G και είδα μεγάλη διαφορά στην αυτονομία! 

Να εξηγήσω λίγο..... Τη μεγαλύτερη διαφορά που είδα εγώ στην μείωση της αυτονομίας τον τελευταίο καιρό ήταν κυρίως όταν ήμουν εκτός σπιτιού. Όταν ήμουν σπίτι (άρα WiFi) η μπαταρία έπεφτε με νορμάλ ρυθμούς, όταν ήμουν εκτός σπιτιού, άρα 5G, έπεφτε η μπαταρία αβέρτα χωρίς να χρησιμοποιώ καν το κινητό! 

Λίγες μέρες τώρα που το γύρισα σε 4G μου θύμισε λίγο τον καιρό που το πρωτοπήρα! 

Να θυμίσω ότι την "ενοχή" εφαρμογή του Instagram δεν την έχω εγκατεστημένη! 

Εκτός και αν ήθελε κάποιες μέρες για να στρώσει μετά την τελευταία αναβάθμιση! 

Και πριν με μαλώσετε για την "υποχωρήση" αυτή να πω ότι σήμερα που ήμουν στην παραλία είπα να δοκιμάσω τις ταχύτητες με speed test και το 5G μου έβγαλε 180 Mbps download και 60 upload και το 4G+ 273 Mbps download και 80 upload! Τι να πω.... 

είμαι με 4G σε όλες μου τις συσκευές απο το πρώτο nord, το 11αρι και τώρα το 13.

Δεν ξέρω καν τι αυτονομία έχει η συσκευή με το  5G και ούτε με απασχολεί θα σου πω κιόλας. Δεν θα πάθω κάτι να περιμένω 1" ακόμα στο φόρτωμα μιας σελίδας η κάτι άλλο. Έτσι κ αλλιώς οι ταχύτητες που έχουμε στη χώρα μας είναι τραγικές.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

Και εγώ εξαρχής με 4g είμαι, άλλωστε και στο 8 που το είχα μόνιμα στο 5g, δεν είχα δει κάτι καλύτερο από θέμα ταχύτητας. Οπότε δεν έχει νόημα αφού παίζει και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Αλλά παρόλαυτα με την .821 στο θέμα αυτονομίας υπάρχει θέμα και δυστυχώς σε αυτά τα θέματα δεν έχει το καλύτερο ιστορικό η oneplus. Αργεί πάντα να φτιάξει τα bugs και κάποιες φορές δεν τα φτιάχνει και ποτέ. Στην περίπτωση μας επειδή είναι η τελευταία συσκευή της θα το φτιάξει, αλλά πότε;

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

Πέραν των αρνητικών της 821 έχετε διαπιστώσει βελτίωση στην αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος; Ίσως το μόνο θετικό που βλέπω! Παλαιότερα είχα πιο πολλές αποτυχίες στο ξεκλείδωμα. 

Βέβαια μπορεί να οφείλεται και στον καιρό. Τον χειμώνα με το κρυο τα χέρια μου ταλαιπωρουνται και σκάνε, ίσως γι' αυτό είχα αρκετές αποτυχίες στο ξεκλείδωμα! 

On 8/6/2025 at 12:00 ΜΜ, psail said:

Και εγώ εξαρχής με 4g είμαι, άλλωστε και στο 8 που το είχα μόνιμα στο 5g, δεν είχα δει κάτι καλύτερο από θέμα ταχύτητας. Οπότε δεν έχει νόημα αφού παίζει και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Αλλά παρόλαυτα με την .821 στο θέμα αυτονομίας υπάρχει θέμα και δυστυχώς σε αυτά τα θέματα δεν έχει το καλύτερο ιστορικό η oneplus. Αργεί πάντα να φτιάξει τα bugs και κάποιες φορές δεν τα φτιάχνει και ποτέ. Στην περίπτωση μας επειδή είναι η τελευταία συσκευή της θα το φτιάξει, αλλά πότε;

Αναλογικά με τα bugs,

το εικονίδιο της μπαταρίας που μονίμως είναι πράσινο ανεξαρτήτως φορτιστή και κράζουν όλοι δεν το έχουν φτιάξει.

On 8/6/2025 at 3:31 ΜΜ, Titarasaudi said:

Πέραν των αρνητικών της 821 έχετε διαπιστώσει βελτίωση στην αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπώματος; Ίσως το μόνο θετικό που βλέπω! Παλαιότερα είχα πιο πολλές αποτυχίες στο ξεκλείδωμα. 

Βέβαια μπορεί να οφείλεται και στον καιρό. Τον χειμώνα με το κρυο τα χέρια μου ταλαιπωρουνται και σκάνε, ίσως γι' αυτό είχα αρκετές αποτυχίες στο ξεκλείδωμα! 

προσωπικά όχι

εμένα δυσκολεύεται μετά απο πλύσιμο χεριών η αντισηπτικό αλλά λογικό είναι κιόλας.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

βγήκε η .831 με την ενημέρωση Ιουνίου που είναι επείγουσα από google. Βέβαια δεν έχει έρθει ακόμα για eu, όπως και η .822 δεν έχει έρθει σε εμάς ακόμα, λογικά αυτήν θα την προσπεράσουμε και θα πάμε απευθείας στην .831. 

Δακτυλικό αποτύπωμα εμένα δούλευε εξ αρχής άψογα και ακόμα το ίδιο.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13

10 ώρες πριν, psail said:

βγήκε η .831 με την ενημέρωση Ιουνίου που είναι επείγουσα από google. Βέβαια δεν έχει έρθει ακόμα για eu, όπως και η .822 δεν έχει έρθει σε εμάς ακόμα, λογικά αυτήν θα την προσπεράσουμε και θα πάμε απευθείας στην .831. 

Δακτυλικό αποτύπωμα εμένα δούλευε εξ αρχής άψογα και ακόμα το ίδιο.

Μπαίνω απο το πρωί δειλά δειλά και διαβάζω τα σχόλια, νομίζω δεν έχω πετύχει κάτι για πρόβλημα κατανάλωσης πάλι.

40 minutes ago, mivechris said:

Μπαίνω απο το πρωί δειλά δειλά και διαβάζω τα σχόλια, νομίζω δεν έχω πετύχει κάτι για πρόβλημα κατανάλωσης πάλι.

Ήρεμα ρε παιδιά. Ακόμη δεν βγήκε. Πότε την τεσταραν και έβγαλαν και συμπέρασμα. Ελεος. Θέλει τουλάχιστον 6-7 φορτίσεις αποφορτισεις για να στρώσει .....

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

20 ώρες πριν, Gennaios said:

έχει πάρει κάποιος από gshopper με global rom να μας πει εμπειρία;μου ακούγεται βαβουρα

Εύκολο είναι προχωρά αφοβα

21 ώρες πριν, Gennaios said:

το εχεις;ο ξεκλείδωτος bootloader με τρομάζει 

Καθόλου μην φοβάσαι. Unlock τον έχω και γω...

1 hour ago, STATYSS said:

Καθόλου μην φοβάσαι. Unlock τον έχω και γω...

λειτουργούν τα bank apps?επίσης είναι τρύπα ασφαλείας μεγάλη όσο να πεις 

1 hour ago, Gennaios said:

λειτουργούν τα bank apps?επίσης είναι τρύπα ασφαλείας μεγάλη όσο να πεις 

Όλα λειτουργούν τέλεια..καμία τρύπα. Ποιος λέει αυτές τις μπούρδες .

Εσύ έχει τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής..

Την 822 κατάφερε την έβαλε κάνεις;;;

3 ώρες πριν, STATYSS said:

Την 822 κατάφερε την έβαλε κάνεις;;;

Απ' το Oxygen δε δοκίμασα εγώ καθόλου! 

Αυτή που έβγαλε το σύστημα ποια είναι; 

Screenshot-2025-06-17-23-38-20-02-9492aa

Edited by Titarasaudi

20 ώρες πριν, Titarasaudi said:

Απ' το Oxygen δε δοκίμασα εγώ καθόλου! 

Αυτή που έβγαλε το σύστημα ποια είναι; 

Screenshot-2025-06-17-23-38-20-02-9492aa

εμένα ειναι ακόμα στη V70 και δεν λέει να δει την 80 που σου πέταξε κ εσένα.

Αυτά είναι μικροδιορθώσεις απ όσο εχω καταλάβει για αυτό αλλάζει και η ονομασία της αναβάθμισης.

Βγήκε η 831 . 

Την κατεβάζω τώρα . Να την περασω

53 minutes ago, STATYSS said:

Βγήκε η 831 . 

Την κατεβάζω τώρα . Να την περασω

Ναι την έβγαλε και μένα το Oxygen, αλλά δεν ευκαιρώ να την κάνω τώρα! Εντωμεταξύ την .822 την κάναμε skip τελικά; 

Όταν την περάσεις ενημέρωσε μας για το τι βλέπεις! 

30 minutes ago, Titarasaudi said:

Ναι την έβγαλε και μένα το Oxygen, αλλά δεν ευκαιρώ να την κάνω τώρα! Εντωμεταξύ την .822 την κάναμε skip τελικά; 

Ναι.

όσοι ΔΕΝ ηταν σε 821 τους πηγε σε 822 απ ευθείας.Στους άλλους δεν έμπαινε.

Προσωπικά δεν το δοκίμασα ύστερα απο όσα διάβασα οτι δεν μπαίνει.

7 minutes ago, mivechris said:

Ναι.

όσοι ΔΕΝ ηταν σε 821 τους πηγε σε 822 απ ευθείας.Στους άλλους δεν έμπαινε.

Προσωπικά δεν το δοκίμασα ύστερα απο όσα διάβασα οτι δεν μπαίνει.

Ναι και εγώ όταν διάβασα ότι δεν μπαίνει δεν έκανα απόπειρα καθόλου! Άσε λέω μην φάμε κανένα brickαρισμα..... έχω γεράσει πια για να ασχολούμαι με τέτοια σπορ! 

Μια χαρά η 831. Σίγουρα δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα αλλά πιστεύω διορθώθηκε το battery drain που είχε η προηγούμενη..

Με την 821 είμαι εγώ, μου ήρθε προχθές. Δείχνει να βελτιώθηκε η κατανάλωση στην αναμονή. 

Με υγεία μπαταρίας πως τα πάτε? Εγώ είμαι στους 88 κύκλους φόρτισης βάσει Ampere κ ευτυχως είναι ακόμα στο 100%. Πρώτη φόρτιση 11/2/25. Το έχω ρυθμισμένο να σταματάει τη φόρτιση στο 80% κ φορτίζω με έναν Samsung 25αρι που είχα απ το 23 Ultra. Παραδόξως φορτίζει αρκετά γρήγορα οπότε κ δεν έχω ασχοληθεί με γρηγορότερο φορτιστή. 

4 ώρες πριν, Lorgan21 said:

Με την 821 είμαι εγώ, μου ήρθε προχθές. Δείχνει να βελτιώθηκε η κατανάλωση στην αναμονή. 

Με υγεία μπαταρίας πως τα πάτε? Εγώ είμαι στους 88 κύκλους φόρτισης βάσει Ampere κ ευτυχως είναι ακόμα στο 100%. Πρώτη φόρτιση 11/2/25. Το έχω ρυθμισμένο να σταματάει τη φόρτιση στο 80% κ φορτίζω με έναν Samsung 25αρι που είχα απ το 23 Ultra. Παραδόξως φορτίζει αρκετά γρήγορα οπότε κ δεν έχω ασχοληθεί με γρηγορότερο φορτιστή. 

περιμένεις να πέσει η κατάσταση της μπαταρίας τόσο σύντομα;

φίλε μου δεν είναι samsung/apple η συσκευή να ψοφάνε σε σύντομο διάστημα.

Οι μπαταρίες μας είναι σχεδιασμένες για πάνω απο 1000 κύκλους φόρτισης.

https://www.oneplus.com/us/charging

Αγορασμένο 8/1 και χρήση του αυθεντικού φορτιστή  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ 100% ΕΊΤΕ ΕΧΕΙ 10% Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΤΕ 99%(εκτός αν δεν χρειάζεται να είμαι εκτός σπιτιού το σουκού πχ οπότε το αφήνω και πέφτει η μπαταρία) και είμαι στο 100% ΥΓΕΙΑΣ(και θα συνεχίσω να ειμαι για καιρό).

την ίδια ακριβώς τακτική είχα και στο 11αρι και στα 2 χρόνια έχω υγεία μπαταρίας 93%. Αν δεν έπαιρνα το 13, θα την είχα αλλάξει με κόστος αν έφτανε στο 85% η δεν με κάλυπτε.

Αν θες φορτιστή για την συσκευή, πάρε το σέρβις τηλέφωνο(smartec) και ρώτα τους αν έχουν είτε τον 100αρι για το oneplus 11 αλλιώς τον 80άρη για oppo find x5 pro. Έχω και τους 2 στην κατοχή μου και πραγματικά είναι μικρές οι διαφορές τους στην ταχύτητα φόρτισης. τον 100αρη τον χρησιμοποιώ όταν πχ πρέπει να φυγω σε 10 λεπτά και πρέπει να φορτίσω (Κ ας έχω πχ 70% - δεν το ρισκάρω καν) αλλιώς χρησιμοποιώ τον 80αρη.

καλώδιο έχεις ήδη μέσα στην συσκευή έτσι κ αλλιώς.

Με τον 25αρη της σαμσουνγκ φορτίζεις αν θυμάμαι καλά απο δοκιμές που έχω κάνει με 18βατ λόγω PD3.0 και δεν ανεβαίνει παραπάνω. Θα πάθεις σοκ με την διαφορά στην ταχύτητα φόρτισης.

Αφησε στην ακρη το παλιό σκεπτικό το βάζω στο 80% μην χαλάσει η μπαταρία μου. Είναι αναλώσιμη. Να χαρείς την συσκευή και να την χρησιμοποιείς όπως θέλεις εσύ δίχως 2η σκέψη. Αν χρειαστεί να αλλάξεις μπαταρία στα 3 χρόνια πχ υπάρχει και το σέρβις και την αλλάζεις με ενα μικρό κόστος και καθάρισες.

νομίζω διορθώθηκε η μεγάλη κατανάλωση ισχύος της συσκευής.

Απο χτες στις 10 που περασα την ενημέρωση με 100% μπαταρία το πρωί σήμερα.

Δεν ξέρω πόσο θα έβγαζε, το εβαλα να φορτίσει γιατι θα φυγω σε λίγο.

496624393_1963820707719480_5159912053950210842_n.jpg