Nick84 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) δηλαδη τι προσφορα εχει ο κωτσο και το λετε τοσο? επειδη σε αφηνει να παρεις και το ρολοι? απλα ρωταω γιατι και απο την σελιδα (oneplus) τους το παιρνεις μαζι με κουπονι 50 ευρω. μαλιστα τωρα ειδα οτι δινει και τα 100 ευρω οπως και στην σελιδα oneplus. Edited 14 Ιανουαρίου by Nick84 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, vasilis69 said: Γιωργο εχω ακριβως τους ιδιους προβληματισμους μ εσενα.Πριν χρονια περναμε samsung και τα ειχε ολα καλα και ξενοιαζαμε,δυστυχως η samy applοποιηθηκε,οι κινεζικες εταιρειες κανανε αλματα προοδου και συνεχιζουν και σ εμας εφεραν το χαος της επιλογης.Επειδη παντα samsung ειχα κι εχω πολλα χρονια να παρω συσκευη,φετος θα παρω σιγουρα τελικα,η samsung μ εχει απογοητευσει,αυτη την στιγμη το oneplus 13 ειναι μια πολυ καλη επιλογη για ναυαρχιδα,ενταξει δεν ειναι καλο σε ολα,ποιο ειναι εξαλλου,το oppo επισης ειναι εξαιρετικο,με χαλαει οπως σου εγραψα που δεν εχουν ultrasonic αναγνωστη,αλλα νομιζω αυτο που τα εχει σχετικα ολα καλα ειναι το vivo x200pro κι ισως το honor magic 7 pro,τα οποια δεν εχουν ερθει ακομα στην χωρα μας,κατι που εχω διαβασει λενε για τελος Γεναρη,οπως και να χει αναμεσα στο oppo και στο oneplus,ειναι δυσκολη αποφαση αλλα θεωρω πως το oneplus στο συνολο ειναι ενα κλικ παραπανω κι ειδικα με την πολυ καλη προσφορα που εχει δωσει η εταιρεια στον Κωτσοβολο... Το Vivo x200 pro επίσημα τουλάχιστον δεν θα έρθει Ελλάδα. Είχα στείλει mail στην Vivo τον Δεκέμβριο για αυτό και η απάντηση είναι αυτή.. " Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το νέο μας προϊόν. Δυστυχώς, η vivo Grecce έχει σταματήσει την επιχείρηση προς το παρόν και αυτή η συσκευή δεν σχεδιάζεται να πωληθεί στην Ελλάδα. Θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον σε Ισπανία, Αυστρία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τσεχία και θα μπορείτε να το αγοράσετε ηλεκτρονικά από αυτές τις χώρες. Δεν συνιστούμε να το αγοράσετε από χώρες της Ασίας εάν το βρείτε στο διαδίκτυο επειδή η εγγύηση δεν θα ισχύει στην Ευρώπη και δεν θα έχετε κέντρο σέρβις σε περίπτωση ζημιάς." Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το νέο μας προϊόν. Δυστυχώς, η vΣας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το νέο μας προϊόν. Δυστυχώς, η vivo Grecce έχει σταματήσει την επιχείρηση προς το παρόν και αυτή η συσκευή δεν σχεδιάζεται να πωληθεί στην Ελλάδα. Θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον σε Ισπανία, Αυστρία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τσεχία και θα μπορείτε να το αγοράσετε ηλεκτρονικά από αυτές τις χώρες. Δεν συνιστούμε να το αγοράσετε από χώρες της Ασίας εάν το βρείτε στο διαδίκτυο επειδή η εγγύηση δεν θα ισχύει στην Ευρώπη και δεν θα έχετε κέντρο σέρβις σε περίπτωση ζημιάς. Ή vivo σάς εύχετε καλό σαββατοκύριακο.ivo Grecce έχει σταματήσει την επιχείρηση προς το παρόν και αυτή η συσκευή δεν σχεδιάζεται να πωληθεί στην Ελλάδα. Θα είναι διαθέσιμη στο μέλλον σε Ισπανία, Αυστρία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τσεχία και θα μπορείτε να το αγοράσετε ηλεκτρονικά από αυτές τις χώρες. Δεν συνιστούμε να το αγοράσετε από χώρες της Ασίας εάν το βρείτε στο διαδίκτυο επειδή η εγγύηση δεν θα ισχύει στην Ευρώπη και δεν θα έχετε κέντρο σέρβις σε περίπτωση ζημιάς. Ή vivo σάς εύχετε καλό σαββατοκύριακο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Και κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα.... ήδη πριν το πάρουμε, δόθηκε και το πρώτο σημαντικό update στα global μοντέλα OP13 με τρομερές βελτιώσεις στην κάμερα και όχι μόνο.... Νομίζω πως από το 2023 και μετά, η OnePlus έστρωσε τα πάντα και έρχονται καλύτερες ημέρες... 2 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makliag Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου Μεταξύ Κώτσου και Oneplus Store υπάρχει διαφορά 100€. Τόσο χάλια είναι το service της Oneplus σε σχέση με εδώ ώστε να αξίζει η αγορά απο εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 44 minutes ago, makliag said: Μεταξύ Κώτσου και Oneplus Store υπάρχει διαφορά 100€. Τόσο χάλια είναι το service της Oneplus σε σχέση με εδώ ώστε να αξίζει η αγορά απο εδώ; Κανεις λαθος,στο καλαθι ο Κωτσο σου αφαιρει 100€...δοκιμασε να δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου (edited) @makliag Όταν κάποτε είχα OnePlus 3, είχα μια άριστη επικοινωνία για επικσυεή με oneplus εξ' αποστάσεως. Λίγα χρόνια μετά την εποχή που βγήκε το OnePlus 11 και χρειάστηκε να στείλω συσκευή φίλου για αλλαγή ελαττωματική μπατρίας, είχαμε κακή επικοινωνία και μεγάλο χρόνο αναμονής για να γίνει η επισκευή και να επιστρέψει σε εμάς. Edited 14 Ιανουαρίου by Nagata 1 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makliag Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 58 minutes ago, vasilis69 said: Κανεις λαθος,στο καλαθι ο Κωτσο σου αφαιρει 100€...δοκιμασε να δεις 999 Στο Oneplus store και 1100 στον Κωτσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 14 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, makliag said: 999 Στο Oneplus store και 1100 στον Κωτσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Στο κωτσόβολο 1100€. Στην oneplus 1099€ μείον ένα κουπόνι (50€) που λογικά το δίνει σε όλους με εγράφη σε αυτούς (1049€), αν θέλεις να πάρεις θήκη, φορτιστή (όταν βγάζουν στο site), ασύρματη φόρτιση, έχεις έκπτωση αν και μικρή. Το θετικό απο κωστο είναι αν έχεις επαγγελματικό αφμ ή αν μπορείς να το πάρεις νωρίτερα όπως ο φίλος παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 5 ώρες πριν, Geokon07 said: Στο κωτσόβολο 1100€. Στην oneplus 1099€ μείον ένα κουπόνι (50€) που λογικά το δίνει σε όλους με εγράφη σε αυτούς (1049€), αν θέλεις να πάρεις θήκη, φορτιστή (όταν βγάζουν στο site), ασύρματη φόρτιση, έχεις έκπτωση αν και μικρή. Το θετικό απο κωστο είναι αν έχεις επαγγελματικό αφμ ή αν μπορείς να το πάρεις νωρίτερα όπως ο φίλος παραπάνω. Τα πλεονεκτηματα που εχει ο Κωτσοβολος ειναι μεγαλα,αν εισαι επαγγελματιας οπως εγω,το παιρνεις χωρις φπα καθως επισης και με 48 ατοκες δοσεις,ενω στην μαμα εταιρεια δεν εχεις αυτα τα σημαντικοτατα πλεονεκτηματα. Μια απογοητευση την πηρα να πω την αληθεια,διαβαζοντας το review του dxomark για την οθονη του OP13,το κατατασει στην 39η θεση,πολυ πιο κατω κι απο συσκευες που βγηκαν και πριν απο δυο χρονια,αν ισχυει με βαζει σε σκεψεις για την αγορα του,γιατι η οθονη ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα κι απορω γιατι να εχει τετοια χαλια βαθμολογια μια premium συσκευη του 2025🤔 Edited 15 Ιανουαρίου by vasilis69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makliag Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου (edited) 11 ώρες πριν, vasilis69 said: Με εγγραφή στο newsletter της OP δίνει -100€ για αγορές άνω των 1.000€ επομένως η τελική τιμή είναι €999. Γιαυτο με βασανίζει το ερώτημα 999€ απο OP με το ρίσκο αν χρειαστεί service να μπλέξω ή 1.100 απο Κώτσο όπου το service της Σμαρτεκ είναι καλύτερο; Δυστυχώς δεν έχω και αποφορολόγηση όπου εκεί θα ήταν Κώτσος 100%. Edited 15 Ιανουαρίου by makliag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Συσκευές αγορασμενες απο Ελλαδα ή απο την Oneplus υποστηριζουν e-sim? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Έβγαλα πάλι κάποιες φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο και ενώ τα χρώματα είναι ικανοποιητικά, μου φαίνονται πολύ επεξεργασμένες και με έντονη αντίθεση. Στο master mode θέλει ψάξιμο με τις manual ρυθμίσεις των χρωμάτων γιατί στο default έχει μια απόχρωση magenta. Όσοι έχετε το OP12 είχε αυτά τα προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, mobrol said: Συσκευές αγορασμενες απο Ελλαδα ή απο την Oneplus υποστηριζουν e-sim? Θα σου έλεγα κατευθείαν ότι όλα τα ευρωπαϊκά μοντέλα υποστηρίζουν e-sim (διαφορά από τα κινέζικα, νομίζω και μία ζώνη στο 5G, φυσικά και την εγγύηση). Με ένα έλεγχο στο site της oneplus το έχει με - https://www.oneplus.com/gr/phone/compare?productId1=&productId2= μάλλον τυπογραφικό λάθος... όποιος το έχει πάρει ας το δοκιμάσει. Δυστυχώς και εγώ δεν έχω επαγγελματικό ΑΦΜ. Δεν ήξερα με νέα εγγραφή έχεις παραπάνω εκπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Υποστηρίζει κανονικά e-sim η συσκευή, απλά σου απενεργοποιεί το sim 2. Αγορασμένο απο εδω. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 hour ago, mivechris said: Υποστηρίζει κανονικά e-sim η συσκευή, απλά σου απενεργοποιεί το sim 2. Αγορασμένο απο εδω. Ευχαριστω! Επισης η smartec ποιες συσκευές υποστηριζει? Ολες τις Ευρωπαϊκες (ακομα και απο σκρουτζ) ή μονο απο Κωτσοβολο? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου Βγήκε και ενημέρωση σήμερα για την συσκευή btw. Την πέρασα το μεσημέρι. 11 minutes ago, mobrol said: Ευχαριστω! Επισης η smartec ποιες συσκευές υποστηριζει? Ολες τις Ευρωπαϊκες (ακομα και απο σκρουτζ) ή μονο απο Κωτσοβολο? Απο κώτσο σίγουρα. Για τις υπόλοιπες δεν γνωρίζω. Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite // Oneplus Nord // Oneplus 11 // Oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 58 minutes ago, mobrol said: Επισης η smartec ποιες συσκευές υποστηριζει? Ολες τις Ευρωπαϊκες (ακομα και απο σκρουτζ) ή μονο απο Κωτσοβολο? Πέρυσι την Άνοιξη είχα επικοινωνήσει με τη Smartec για το Oneplus 12 και μου είπαν ότι όσα είναι αγορασμένα από Ελλάδα έχουν κανονικά εγγύηση από Smartec. Κάποιος άλλος, νομίζω στο παρόν φόρουμ που τους έστειλε mail του είπαν ότι αναλαμβάνουν όλα τα ευρωπαϊκά μοντέλα και όχι κινέζικα. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. 15 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, mobrol said: Ευχαριστω! Επισης η smartec ποιες συσκευές υποστηριζει? Ολες τις Ευρωπαϊκες (ακομα και απο σκρουτζ) ή μονο απο Κωτσοβολο? Εγω χρησιμοποιησα την Smartec για επισκευη ΟΡ12 αγορασμένο από ΑΜΑΖΟΝ Ιταλίας Τσεκαρουν εγγύηση κανονικά 1 Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου (edited) Χρήστης του OnePlus 13 από προχθές ερχόμενος από OnePlus 8t με αγορά από κοτσοβωλο .πήρα το μπλε γιατί δεν ήθελα πάλι γιαλί πίσω έχοντας σπάσει τα προηγούμενα δύο από πτώση.η γυναίκα μου έχει το 10τ που περιέχει το 160 w φορτιστή .κάνει να τον φορτίζω με αυτόν η καλύτερα να βάζω του 8τ τον 65αρι γνωρίζει κανείς;κατά τα άλλα εκπληκτική μεγάλη φωτεινή οθονη σε σχέση με το προηγούμενο αν και το έχω δουλέψει απειροελάχιστα το anιmmation φαίνεται μαγικό.τραβηξα κάνα δυο φωτογραφίες μέσα σε σκοτεινό περιβάλλον μιας και δεν το έχω βγάλει ακόμα έξω και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.εκπληκτικα αποτέλεσμα χωρίς ίχνος κοκου.γενικοτερα μεγάλο upgrade σε σχέση με το 8τ.περισσοτερα τον επόμενο καιρό που θα το δω καλύτερα Edited 16 Ιανουαρίου by vegetto_raging Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Pop Up event για 1η φορά στην Ελλάδα,αν δεν κάνω λάθος ,απο την Oneplus! Μου έστειλαν email οτι η Oneplus θα διοργανώσει 2μερο popup event για το 13 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Λεωφ.Κηφισού 96 στο River West τις 18 και 19/1 στις 12.00.Όσοι πιστοί,προσέλθετε! https://www.oneplus.com/gr/launch/13/pop-up?utm_medium=email&utm_source=emarsys&utm_campaign=250115&utm_content=&tab=highlights#&&sc_src=email_4153575&sc_customer=1672048&sc_lid=398590594&sc_llid=3418&sc_uid=asTbhiXVIh 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOUKASGR Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου Παίδες είχα πάρει πέρσι το OP12 και το κράτησα λίγες ημέρες λόγω του lag που είχε το λογισμικό αν και γενικά το τηλέφωνο ήταν πολύ γρήγορο. Έτσι πήγα σε S24U. Έχει νόημα από S24U να πάω σε OP13; Το θέμα με το lag που είχε με το 12 έχει κληροδοτηθεί και στο 13; Αν κάποιος έχει το 13 ας δώσει τα φώτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, vegetto_raging said: Χρήστης του OnePlus 13 από προχθές ερχόμενος από OnePlus 8t με αγορά από κοτσοβωλο .πήρα το μπλε γιατί δεν ήθελα πάλι γιαλί πίσω έχοντας σπάσει τα προηγούμενα δύο από πτώση.η γυναίκα μου έχει το 10τ που περιέχει το 160 w φορτιστή .κάνει να τον φορτίζω με αυτόν η καλύτερα να βάζω του 8τ τον 65αρι γνωρίζει κανείς;κατά τα άλλα εκπληκτική μεγάλη φωτεινή οθονη σε σχέση με το προηγούμενο αν και το έχω δουλέψει απειροελάχιστα το anιmmation φαίνεται μαγικό.τραβηξα κάνα δυο φωτογραφίες μέσα σε σκοτεινό περιβάλλον μιας και δεν το έχω βγάλει ακόμα έξω και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.εκπληκτικα αποτέλεσμα χωρίς ίχνος κοκου.γενικοτερα μεγάλο upgrade σε σχέση με το 8τ.περισσοτερα τον επόμενο καιρό που θα το δω καλύτερα Και με τον 160w να φορτίσεις, το κινητό θα τραβήξει όσα βατ χρειάζεται, δεν θα έχει θέμα δηλαδή, τα 65 είναι μια καλή επιλογή αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, 65 με 80 βατ (νομίζω η ταχεία φόρτιση του 13 ειναι στα 80, εκτός αν μπερδεύομαι με το 13R), δεν έχουν τόση διαφορά στην πράξη, είναι οκ και με τους δύο φορτιστές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makliag Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, SergioChr said: Pop Up event για 1η φορά στην Ελλάδα,αν δεν κάνω λάθος ,απο την Oneplus! Μου έστειλαν email οτι η Oneplus θα διοργανώσει 2μερο popup event για το 13 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Λεωφ.Κηφισού 96 στο River West τις 18 και 19/1 στις 12.00.Όσοι πιστοί,προσέλθετε! https://www.oneplus.com/gr/launch/13/pop-up?utm_medium=email&utm_source=emarsys&utm_campaign=250115&utm_content=&tab=highlights#&&sc_src=email_4153575&sc_customer=1672048&sc_lid=398590594&sc_llid=3418&sc_uid=asTbhiXVIh Άραγε πόσο να το πουλάνε το 13 εκεί; Θα έχει το ρολόι δώρο; Θα προσπαθήσω να πάω και να ενημερώσω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegetto_raging Δημ. 16 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, tsimisde said: Και με τον 160w να φορτίσεις, το κινητό θα τραβήξει όσα βατ χρειάζεται, δεν θα έχει θέμα δηλαδή, τα 65 είναι μια καλή επιλογή αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, 65 με 80 βατ (νομίζω η ταχεία φόρτιση του 13 ειναι στα 80, εκτός αν μπερδεύομαι με το 13R), δεν έχουν τόση διαφορά στην πράξη, είναι οκ και με τους δύο φορτιστές. Σέ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.οποτε δεν θα μπω στην διαδικασία να πάρω τον γνήσιο. Το κινητό φορτίζει με 120 w ταχεία φόρτιση οπότε θα παίρνω το απόλυτο οπότε θέλω με τον μεγάλο του 10τ.απλα φοβόμουν μήπως το ζοριζε γι'αυτό είχα αυτήν την απορία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts