vasilis69 Δημ. Παρασκευή στις 09:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:27 μμ 7 ώρες πριν, George6633 said: Δεν θέλω να ρωτήσω αν αξίζει το τηλέφωνο,θέλω να μάθω κάτι πολύ συγκεκριμένο....Μου αρέσει πάρα πολύ η οθόνη του S24 Ultra (και γενικά τα Ultra) και είναι τόσο χορταστική σε σημείο να μην μου αρέσει ούτε του iphone...Επειδή το κινητό το θέλω για Multimedia φάση περισσότερο ταινίες,βίντεο κλπ οπότε και λατρεύω τις χρωματικές αποδόσεις της Samsung (βαθύ μαυρο και τα σχετικά) θα ήθελα να ρωτήσω επειδή με ξενερώνει οτι θα βάλουν 5000mAh ξανά,αξίζει το 13αρι;Εχει τόσο έντονα χρώματα ή νιώθεις ότι κάτι λείπει; (ελπίζω να με καταλαβαίνει κάποιος 🤣).Βλέπω και το oppo find x8 pro που δίνει συν ένα χρόνο android updates και μια παραπάνω κάμερα,αλλά αυτό που με απασχολεί είναι η οθόνη... Η samsung εχει βαλει δυστυχως τον αυτοματο πιλοτο,ολοι προχωρανε κι οι κορεατες προσφερουν σχεδον ενα ιδιο τηλ με το περσινο.Το OP 13 ειναι για μενα καλυτερη αγορα απο το επερχομενο s25U ,το oppo απ την αλλη ειναι πολυ καλο αλλα ειναι απαραδεκτοι που δεν εβαλαν σε τετοια ναυαρχιδα αναγνωστη υπερηχων κι εχουν οπτικο,πολυ μειον αυτο.Το op 13 ειναι προς το παρον οτι καλυτερο αλλα θα ηθελα να δω και το honor gt7 pro κι αν ερθει το vivo x200pro 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 11 ώρες πριν, vasilis69 said: Η samsung εχει βαλει δυστυχως τον αυτοματο πιλοτο,ολοι προχωρανε κι οι κορεατες προσφερουν σχεδον ενα ιδιο τηλ με το περσινο.Το OP 13 ειναι για μενα καλυτερη αγορα απο το επερχομενο s25U ,το oppo απ την αλλη ειναι πολυ καλο αλλα ειναι απαραδεκτοι που δεν εβαλαν σε τετοια ναυαρχιδα αναγνωστη υπερηχων κι εχουν οπτικο,πολυ μειον αυτο.Το op 13 ειναι προς το παρον οτι καλυτερο αλλα θα ηθελα να δω και το honor gt7 pro κι αν ερθει το vivo x200pro επειδή έχω παίξει αρκετά με το X8 pro, ο τηλεφακός που έχει ειναι τρομερά καλός σε σχέση με τον ανταγωνισμό και οι φωτογραφίες που βγάζει ειναι ίδιου επιπέδου με τον op13 (φοράνε τον ιδιο φακό αν δεν κάνω λάθος). Πρέπει να δούμε την οθόνη του S25U, διαφορετικά τα πάνελ των Χ8/op13 είναι τρομερά για να μην πω τα νουμερο 1 αυτη τη στιγμη. Αν το 13αρι ειχε και τον tele θα σκότωνε! Πιστεύω βέβαια οτι ο mediatek του Χ8 προ παίζει να κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, ο elite στο 13αρι πίνει αρκετά. Edited 20 ώρες πριν by mivechris 2 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 minute ago, mivechris said: επειδή έχω παίξει αρκετά με το X8 pro, ο τηλεφακός που έχει ειναι τρομερά καλός σε σχέση με τον ανταγωνισμό και οι φωτογραφίες που βγάζει ειναι ίδιου επιπέδου με τον op13 (φοράνε τον ιδιο φακό αν δεν κάνω λάθος) Αν το 13αρι ειναι και το tele θα σκότωνε! Πιστεύω βέβαια οτι ο mediatek του Χ8 προ παίζει να κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, ο elite στο 13αρι πίνει αρκετά. σωστα,ομως γνωριζεις πως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δυστυχως και δεν υπαρχει ακομα smartphone που να ειναι παντου καλο,ιεραρχηση κανουμε στις πρωτεραιοτητες μας...oppo και op ειναι στον ιδιο ομιλο κι η oppo ειναι παντα καλυτερη στο θεμα φωτο,ομως το να μην βαλει αναγνωστη υπερηχων στο τηλεφωνο της ειναι μεγαλο λαθος,για μενα τουλαχιστον που κανω σπορ και τα χερια μου εχουν υγρασια αλλα και στην καθημερινοτητα μας,προτιμω να μην εχει τοσο καλο τελε και να ξεκλειδωνει αμεσως κατι που ειναι πολυ πιο συχνη λειτουργεια απο τον τηλεφακο.Η op εκανε πολυ καλη δουλεια φετος.Οσο αφορα την διαχειρηση ενεργειας ειναι πολυ σχετικο γιατι αν σκεφτεις πως στο X8 ULTRA η oppo θα βαλει τον elite σημαινει πως θεωρει ως καλυτερο επεξεργαστη αυτον,ετσι κι αλλιως και οι δυο αυτοι επεξεργαστες ειναι κορυφαιοι κι οι διαφορες ειναι πολυ μικρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Μην ξεχνάτε και το κουπόνι του newsletter πέφτει στα 999€ μέσω oneplus η 16/512. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν χωρις φπα μου βγαινει 870 στον Κωτσοβολο και με τρωνε τα φιδια να παραγγειλω γμτ,ηθελα να εβλεπα και το honor gt7 pro βεβαια και το vivo x200 pro...ασχετο,το τζαμακι που δινει ο Κωτσοβολος ειναι καλο,αξιζει ή μπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 10 minutes ago, vasilis69 said: χωρις φπα μου βγαινει 870 στον Κωτσοβολο και με τρωνε τα φιδια να παραγγειλω γμτ,ηθελα να εβλεπα και το honor gt7 pro βεβαια και το vivo x200 pro...ασχετο,το τζαμακι που δινει ο Κωτσοβολος ειναι καλο,αξιζει ή μπα; χτύπα το, αναλόγως τι συσκευή έχεις τώρα. ΥΠΟΨΙΝ, δεν εχει φορτιστή μέσα! απο τζαμάκι ΜΟΝΟ τα αυθεντικά έχω διαβάσει οτι είναι 100% σωστά για την συσκευή χωρίς να επηρεάζουν κάπου, και αν κρίνω απο τα σχόλια για τα τζαμάκια που έφεραν για το 11 δεν θα αξίζει ουτε αυτό!.εριμένω να δω αν θα βγει για το 13αρι να τσιμπήσω και ενα τέτοιο, λόγω επίπεδης οθόνης η μαμα εταιρία βγάζει, μονο στις κυρτές δεν βγάζει. Ηδη μετά απο 3 μέρες χρήσης έχω μια μικρή γρατσουνίτσα στη ζελατίνα και δεν θυμάμαι να το εχω ακουμπήσει κάπου, μάλλον θα έγινε στο αμαξι όπως το αφησα στο κάτω μέρος της κονσόλας μπροστά απο το λεβιέ, νομιζω εκει βρηκε. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis69 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν αμα σου πω τι εχω ακομη,θα γελασεις...samsung s9+...εχω ν αλλαξω κινητο απο π.Χ.😁...ειπα περυσι να παρω καινουριο,περιμενα το ενα μοντελο μετα το αλλο,μετα κατι ετυχε και το αφησα,ελπιζω τωρα να παρω...ξερω πως δεν εχει φορτιστη δυστυχως κι αν το παρω θα χρειαστω οπωσδηποτε,καλα θα ηταν να ειχα τον γνησιο τον μεγαλο,αλλα ειδα πως τον δινει στο επισημο site...τζαμακι θα χρειαστω οπωσδηποτε γιατι ειμαι λιγο ατυχος στις γρατσουνιες🙄 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 17 ώρες πριν, mivechris said: Θετικότατες εντυπώσεις ΚΥΡΙΩΣ στην οθονη και ιδιαίτερα σε εξωτερικό χώρο! Υπάρχει όντως διαφορά, γιατί το 11ρι δεν είχε πολύ φωτεινή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 7 minutes ago, vasilis69 said: αμα σου πω τι εχω ακομη,θα γελασεις...samsung s9+...εχω ν αλλαξω κινητο απο π.Χ.😁...ειπα περυσι να παρω καινουριο,περιμενα το ενα μοντελο μετα το αλλο,μετα κατι ετυχε και το αφησα,ελπιζω τωρα να παρω...ξερω πως δεν εχει φορτιστη δυστυχως κι αν το παρω θα χρειαστω οπωσδηποτε,καλα θα ηταν να ειχα τον γνησιο τον μεγαλο,αλλα ειδα πως τον δινει στο επισημο site...τζαμακι θα χρειαστω οπωσδηποτε γιατι ειμαι λιγο ατυχος στις γρατσουνιες🙄 θα πάθεις σοκ να ξέρεις. Απο όλα. Στο χέρι θα σου φανεί τεράστιο αρχικά. Εγώ με την μετάβαση απο το 11 στο 13 με το ενα χέρι ΔΕΝ μπορώ να γράψω, δεν μπορώ να βρω πως το κρατάς με το ενα χέρι εύκολα. Δεν φτάνει ο αντίχειρας να πατήσει στο άκρο της οθόνης. Έλεγα δεν θα με βολέψει ΠΟΤΕ η κυρτή οθονη και να που την ζητάω! Για φορτιστή μπορείς να πάρεις και τον oppo τον 80άρη αν ειναι ακριβός ο 100αρης 1+. Τρελές διαφορές δεν θα δεις. Καλώδιο έχει μέσα και νομίζω οτι αν πάρεις τον 80αρη δινει και το καλώδιο η τουλάχιστον έχω δει φορτιστή και καλώδιο μαζί σε συσκευασία (να έχεις κ ενα καβάτζα που λέμε, γιατί με άλλο καλώδιο πλην το εργοστασιακό θα σου φορτίζει με 10βατ, χρησιμοποιεί συνδυασμό ακίδων μέσα και στον φορτιστή έχει παραπάνω επαφές απ οτι το κλασσικό usb) Για τζαμάκι ναι κοιτάζω κ εγώ, αν έχω κάτι νεότερο και σε θυμηθώ θα στο πω, κυρίως για το γνήσιο πάντα. Είχα πάρει για το πρώτο nord (που κυκλοφόρησε και εδώ) και ποιοτικά είναι τρομερό. Σα να μη φοράς τίποτα. Έδινε μέσα και μήτρα για να ακουμπήσεις τη συσκευή οπότε απλά "πεταγες" το τζαμακι απο πάνω και καθόταν καράκεντρο που λέμε, κ ας το πληρωσα νομιζω 20 η 30€ δεν θυμαμαι. 6 minutes ago, Fulgore1 said: Υπάρχει όντως διαφορά, γιατί το 11ρι δεν είχε πολύ φωτεινή οθόνη. Ναι, το επιβεβαίωνω για πλάκα, το κατάλαβα απο το πρώτο λεπτό χρήσης για την φωτεινότητα. 1 Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+Nord // 1+11 // 1+13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 9 ώρες πριν, mivechris said: επειδή έχω παίξει αρκετά με το X8 pro, ο τηλεφακός που έχει ειναι τρομερά καλός σε σχέση με τον ανταγωνισμό και οι φωτογραφίες που βγάζει ειναι ίδιου επιπέδου με τον op13 (φοράνε τον ιδιο φακό αν δεν κάνω λάθος). Πρέπει να δούμε την οθόνη του S25U, διαφορετικά τα πάνελ των Χ8/op13 είναι τρομερά για να μην πω τα νουμερο 1 αυτη τη στιγμη. Αν το 13αρι ειχε και τον tele θα σκότωνε! Πιστεύω βέβαια οτι ο mediatek του Χ8 προ παίζει να κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, ο elite στο 13αρι πίνει αρκετά. Αν ισχύει αυτό,ανάμεσα στις δύο συσκευές η μία κερδίζει περισσότερες ώρες σε πλοήγηση κλήσεις και Youtube και ο mediatek σε παιχνίδια.. Μέχρι τέλος του μήνα θα πέσουν στα χέρια μου και τα δύο αλλά δεν μπορώ να τα ξεσφραγισω,θα πρέπει να κρατήσω το ένα και να δώσω το άλλο και μάλλον θα κρατήσω το Oneplus λόγω καλύτερης οθόνης (τουλάχιστον στα χαρτιά βλέπω μεγαλύτερη ανάλυση) και αυτονομίας (παιχνίδια δεν παίζω).Θα ήθελα τις κάμερες του oppo αλλά μιας και αυτή τη στιγμή έχω το Poco X6 Pro όποιο και να πάρω είναι αναβάθμιση...Το κακό είναι ότι δεν έχω δουλέψει καμία από τις δύο εταιρίες ποτέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts