steve62742 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 ego gia na po tin alithia mou aresoun afta ta cafe( :oops: )...alla se logika plaisia.tora pia de pao giati evala adsl kai den exo kai xrono.palia omos pigena gia kana 2oro 3oro to mina kai katevaza 6-8cd mousikis pou ithela,ta pernaga sto stickaki mou kai efevga.epeza vevea kai cs oso afto katevaze.to thema omos pistevo oti den ine ta mikra pou mikra ine den exoun ti allo na kanoun,alla me tous megalous.thimame mia fora ixa pai sto face pou ine dipla apo ta village sto renti(eki pigena sinithos),e ixan mazeftei 4-5 atoma giro sta 30 kai epezan wow me tetia porosi pou ego den exo ksanadei...ego tous vrika eki,ekatsa 3 ores peripou,piga cinema allo ena 2oro kai meta apo kamia ora ksanaperasa gia na paro taxi na figo kai tous ida pou vgenane...dld toulaxiston 6 ores.kai alli mia dipla mou kathotan ollokliri ikogenia...ixe erthei o pateras,i mitera...kai mathenane kai to gio o opios itan den itan 9 xronon(sto diablo 2 olloi tous).vevea apo olla afta to pio athlio ine na pigeneis arga gia na kanis ikonomia opos mou exoun pi filoi mou...ksero atoma pou pane se net cafe sto peristeri apo tis 1 kai fevgoun stis 8 giati ine MONO 1 EVRO I ORA... :rocket: :rocket: telos pistevo oti to megalitero kako to exi kani to :shoot: :shoot: wow :rocket: :rocket: ...de mporo na katalavo giati poronode toso...edaksi ine mmorpg..alla gia poso?exo filo pou pezei peripou 5-6 ores ti mera mines tora(gia ta savatokiriaka de to sizitame...15-16 ores xalara).ke ego ixa kolisi me to lineage otan to protoematha kai malista agria(gia 1-2 mines kimomoun 4-5 ores ti mera gia na pezo lineage...)alla toulaxiston epeza apo to spiti mou...alla to ekopsa grigora kai paradexome kai oti itan vlakia mou... Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Καμια παρεμβαση απο καποιο Νομικο θα εχουμε; να μας εξηγησει και τα νομικα; Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VarX Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Στον Εύοσμο που μένω έχω δεί τουλάχιστον 2-3 ιντερνετ καφέ τα οποία έχουν φιμέ τζάμια, ή γενικά αφίσες που να μην μπορούν οι απέξω να δουν τι γίνεται μέσα. Μου κάνει κακή εντύπωση. Δεν ειναι internet cafe oπως αυτα που συζηταμε. Ειναι "υποτιθεμενα" νετ καφε με υπολογιστες,αλλα παει ο κοσμος και παιζει μεσα φρουτακια μεσω των υπολογιστων,οι οποιοι εχουν και καλα προσβαση στο ιντερνετ για να το γυρναμε στο camouflage mode οταν τους την πεφτει η ασφαλεια. Τα φιμε τζαμια ειναι για να μην βλεπεις τι γινεται μεσα.Παιζονται πολλα εκατομυρια καθε μερα σε τετοια μαγαζια. Παράθεση The Future Belongs To The Brave Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Παντως τα περισσοτερα παιχνιδια που παιζουν οι ανηλικοι στα νετ καφε θα επρεπε να απαγορευονται,αφου ολα εχουν οριο ηλικιας τουλαχιστον τα 16 χρονια(το γραφει & πανω στη συσκευασια). :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Μιας και εχω δουλεψει σε net cafe να πως οτι ειναι παρανομο να βρισκονται μεσα παιδια κατω τον 17 ετων( Εχει ερθει η αστυνομια κανα δυο φορες, Αλλα και τι εγινε ? Σε 3 ωρες παλι γεματοι ειμασταν). Αλλα ολοι κανουν τα στραβα ματια γιατι τα παιδια ηλικιας 6 :!: εως 16 χρονων αφηνουν τα πιο πολλα χρηματα εκει μεσα. Μιλαμε παιζουν τοσες ωρες που ειναι με μειωμενη χρεωση σε σχεση με αλλους. 0,80€ λογο κλιμακωτης χρεωσης σε αντιθεση με καποιον αλλον που χρεωνεται την ιδια στιγμη 1,5€/ωρα...Αλλα αυτος που χρεωνεται 1,5€ σημαινει οτι καθεται 1 ωρα την ημερα για 1 μηνα στο net cafe εννω τα παιδια 3-4 ωρες... Τραγικο παντως...Οταν ρωτησα ενα πιτσιρικι 6 χρονων αν εχει παιξει "μηλα" με κοιτουσε σαν να μιλουσα Σουαχιλι! Ουτε να πληρωσει στο ταμειο δεν μπορουσε (ειχε τον αδερφο του διπλα ,10 χρονων, και του ελεγε τι να κανει και πως να μπει στο παιχνιδι) αλλα οταν ξεκινουσε να παιζει counter strike και κολλουσε στην οθονη επαιζε σαν "επαγγελματιας" σε τετοια παιχνιδια :wacko: Τα δικτυακα παιχνιδια κατεστρεψαν τους νεους και η ανεκτικοτητα των γονεων που δεν χαλανε χατηρι στα παιδια τους σημερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Απ' οτι έχω καταλάβει ακόμα και αν υπάρχει το νομικό πλαίσιο που θα εμποδίσει τα παιδιά να πάνε στο net-καφέ η αστυνομία δεν θα κάνει τίποτα όπως γίνεται και στα club (όχι το σαντουϊτς) που μπαίνουν παιδιά 15-16 χρονών και τους σερβίρουν ποτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Και να φανταστείτε ότι υπάρχουν παιχνίδια σαν το America's Army τα οποία κάνουν μία άκρως αντιληπτή και πέρα για πέρα καμουφλαρισμένη προπαγάνδα 100% * στα παιδιά για να πωρωθούν με τον στρατό... Φανταστείτε τώρα τον κόσμο ενός εξάχρονου να εθίζετε με τέτοια παιχνίδια και αναλογιστείτε αυτό το παιδί τι ιδέες θα πιστεύει και τι κρίση θα έχει όταν μεγαλώσει... :!: Η ανθρωπότητα σιγά έχει αρχίσει και ρομποτοποιείται... πάρτε το χαμπάρι! :kill: *Το παιχνίδι το κατεβάζεις και παίζεις on-line ΔΩΡΕΑΝ. Νομίζω πως καταλαβαίνεται ποιος το χρηματοδοτεί για να είναι δωρεάν… Αυτό όμως που μπορώ να το καταλάβω εγώ, ένα παιδί 15 χρονών κάτοικος Ελλάδας, σε ένα αντίστοιχο παιδί κάτοικος Αμερικής ούτε καν του έχει περάσει σαν ιδέα.! Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Yparxei nomothesia poy apagoreyei thn eidoso se Internet Cafe anhlikon kato ton 17 eton; Moy kanei megalh entyposh kathos sta g-net,th megalyterh isos alysida net cafe sthn Ellada,mikra paidia mpainovgainoyn eleythera xoris kanenan periorismo. O kathenas exei to dikaioma na diaxeirizetai ta xrhmata toy opos ekeinos epithymei,arkei na to prattei nomima. Prosopika den exo kanena provlhma me ta mikra paidia poy paizoyn PC Games se kapoio katasthma me ypologistes.Arkei na exoyn to nomimo dikaioma na to kanoyn ayto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Τα παιχνίδια γράφουν όρια ηλικίας αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό, θεωρητικά λειτουργούν ως συμβουλευτικά για τους γονείς. Εξάλου μπορεί το κάθε παιδί να πάρει όποιο παιχνίδι ή ταινία θέλει και ας γράφει ότι θέλει στο κουτί. Φαντάζομαι οτι μονο με βάση αυτό θα μπορούσε να ασκηθεί έλεγχος. Yparxei nomothesia poy apagoreyei thn eidoso se Internet Cafe anhlikon kato ton 17 eton; Ουσιαστικά αυτό ψάχνουμε να μάθουμε. O kathenas exei to dikaioma na diaxeirizetai ta xrhmata toy opos ekeinos epithymei,arkei na to prattei nomima. Prosopika den exo kanena provlhma me ta mikra paidia poy paizoyn PC Games se kapoio katasthma me ypologistes.Arkei na exoyn to nomimo dikaioma na to kanoyn ayto. Συμφωνώ και 'γω μαζί σου όπως και όλοι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Ουσιαστικά αυτό ψάχνουμε να μάθουμε. Συμφωνώ και 'γω μαζί σου όπως και όλοι εδώ. H νομοθεσια υπαρχει και ειναι και κακογραμμενη...Δεν εμποδιζει νεους κατω των 17 να χρησιμοποιησουν το internet. Αλλα απαγορευει τη εκτελεση δημοσια παιχνιδιων στα internet cafe και καθε δημοσιο χωρο. Και λεω κακογραμμενη γιατι ειναι σαν να περιλαμβανει και τα επιτραπεζια, ταβλι... :wacko: Για το οριο των 17 ισχυει οτι ισχυε και στα "ουφαδικα" απο τη στιγμη που παιζονται ηλεκτρονικα παιχνιδια επι πληρωμη. Βγαλε ακρη δηλαδη...Απαγορευουν τα παιχνιδια σε δημοσιους χωρους, αλλα αν παιζονται ειναι για ανω των 17...Αθανατη Ελληνικη νομοθεσια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skintra Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 και εσυ παλικαρι μου, μαζι στην σφαγη ε; πας και δινεις αφοβα τα φραγκα που σκυλιαζουν να βγαλουν οι γονεις σου σε αυτους; ΕΥΓΕ!! ΜΠΡΑΒΟ!! να σου κανω μια προταση; γιατι δεν μαζευεις αυτα τα λεφτα ποου ξοδευεις για να παρεις εναν Η/Υ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; η μηπως λες οτι πας αλλου και πας αλλου; ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ!!ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ?ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ Παράθεση :w00t: ΕΙΜΑΙ COMPUTERAκΙΑΣ!!!!!! :w00t: ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Το πιο τραγικό για μένα είναι να βλέπω παιδάκια που καλά-καλά δεν φτάνουν το πληκτρολόγιο και το mouse,να καπνίζουν ασταμάτητα. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να προσέξουν οι γονείς. Αλλά ποιοί γονείς θα μου πείτε,όταν οι ίδιοι δίνουν το κακό παράδειγμα :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Το πιο τραγικό για μένα είναι να βλέπω παιδάκια που καλά-καλά δεν φτάνουν το πληκτρολόγιο και το mouse,να καπνίζουν ασταμάτητα. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να προσέξουν οι γονείς. Αλλά ποιοί γονείς θα μου πείτε,όταν οι ίδιοι δίνουν το κακό παράδειγμα :blink: Ααααααλλο κακο αυτο που λες Bassstarlet... Βλεπει εκει κατι παιδακια μια πιθαμη ανθρωποι να κρατανε και το τσιγαρο (το οποιο ειναι πιο μεγαλο σε μηκος απο τις παλαμες τους)! Να ζοριζονται να φτασουν το πληκτρολογιο και να παιζουν ωρες και να φουμαρουν (η μαρκα τους ειναι κυριως "Τρακαστρατος"), ασταματητα γιατι εχουν πολλα προβληματα και πως να γινει... :rolleyes: :X :mad: Εδω σε net cafe στην Αθηνα (δεν θυμαμαι που), οταν ειχα αναιβει το καλοκαιρι και χρειαστηκε να μπω internet πετυχα παιδακι οτ οποιο επαιζε ορθιο γιατι δεν εφτανε καθιστο.(Ηταν και λιγο ψηλο το τραπεζακι). :wacko: Για να μην μιλησω για το τι μπινελικο-καντιλο-βρισιδια εχω ακουσει απο ολα αυτα τα...παιδακια! :mad: Μιλαμε το τι νεες λεξεις εμαθα... :w00t: Ασε που πολλα νομιζουν οτι επειδη μπορει να εχουν κανενα πολεμιστη μεγαλου επιπεδου σε αυτα τα παιχνιδια,εχουν πιασει και τον παπα απο τα...γενια! :p Νομιζουν οτι και εξω στην ζωη τους ειναι κι αυτα warriors κι εγω δεν ξερω τι. :p Και οπως ειπε και ο Varx πολλοι καμμενοι ειναι και μεγαλοι σε ηλικια,απλως οι περισσοτεροι πλεον εχουν pc σπιτι τους, αλλα στο φιναλε εκεινος υποτιθεται οτι ειναι ωριμος και ξερει τι πρεπει να κανει. Τα παιδια ομως; :( Και τελος, αν και δεν ειμαι νομικος ξερω (εχω ακουσει) οτι σε ολα αυτα τα μερη απαγορευεται η εισοδος σε οσους ειναι κατω των 17, και οτι πρεπει το μαγαζι να εχει μια "πινακιδα"-ενημερωση στην εισοδο που να το λεει. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klis Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 H νομοθεσια υπαρχει και ειναι και κακογραμμενη...Δεν εμποδιζει νεους κατω των 17 να χρησιμοποιησουν το internet. Αλλα απαγορευει τη εκτελεση δημοσια παιχνιδιων στα internet cafe και καθε δημοσιο χωρο. Και λεω κακογραμμενη γιατι ειναι σαν να περιλαμβανει και τα επιτραπεζια, ταβλι... :wacko: Ο κύριως στόχος τους ήταν να απαγορευτεί ο τζόγος για αυτό και κλείσαν όλα τα arcade και εμειναν τα net cafe. Bεβαια στην αρχή τα είχαν βάλει και αυτά μαζί αλλα κατάλαβαν το λάθος τους. Δεν ήταν λογικό να μην αφήνουν την χρήση του Internet. Το πρόβλημα είναι πραγματικά πολύ μεγάλο. Φανταστείτε ότι το να πάνε να λιώσουν σε ένα καφε είναι για βγούν από το σπίτι και να δουν κάποιούς φίλους και να παίξουν σε lan κάποιο multi player game. Το θεωρείτε πόλυ απίθανο οσο είναι στο σπίτι να λίωνουν με κάποιο playstation, xbox, psp, gameboy η ακόμα και το ποίο τραβηγμένο να παίζουν το ίδιο παιχνίδι μονο και μόνο για να γίνουν "καλύτεροι" και να νικάνε τους φίλους τους????? εγώ νομίζω οτί είναι αρκετά πιθανό και λυπηρό.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif Στις χαρές και στις λύπες μαζί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Λυπηρό-ξελυπηρό, όταν ο μόνος ελεύθερος χώρος που έχουν πολλά παιδιά σήμερα είναι το μπαλκόνι του σπιτού τους, αυτά θα έχουμε. Και επειδή στο μεταξύ ρώτησα τον θείο μου για τον 15χρονο γιο του, ειλικρινα και αυτός δεν ξερει τι να κανει. Πηγαίνει στο νετκαφέ να τσεκαρει τι γινεται αλλα και για να νιώθει (άλλο αν ειναι) ήσυχος. Τουλάχιστον ξέρει πού ειναι ο σπόρος γιατί φαντάσου να μην ξέρεις και που ειναι το παιδί. Τρελή ανησυχία. Και τι έγινε που τα παιδιά σήμερα δεν παίζουν μήλα? Παίξαμε εμείς ξυλίκι? Αλλάζουν οι καιροί, αλλάζουν τα παιχνίδια. Γιατί δηλαδή όταν έπαιζα επιτραπέζια Μάχη με ζάρια και πιόνια ήταν καλά και τώρα που παίζουν πόλεμο με το πισί είναι άσχημα??? Το προβλημα συνεπώς δεν ειναι το πισί. Το πρόβλημα είναι η υπερβολή. Κάθε γονιός να κοιτάξει το καλύτερο για την ισορροπία του παιδιού του (παιχνίδι+γνωση+αθλητισμός+παρέες+νετκαφε) και εμείς ας μην δαιμονοποιούμε μια κατάσταση. Δεν φταίνε τα νετκαφέ ούτε οι ανήλικοι. Οι γονείς φταίνε που σου λέει "όσο δεν μου ζαλίζει τα @@ το παιδί ας παίζει και 20 ώρες". Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 οι φοβοι μου σημερα εγιναν πραγματικοτητα, ο γιος μου ( 11 ετων ) το εσκασε απο το σχολειο πρωι πρωι, μπηκε σε λεοφωρειο και πηγε σε νετ καφε στην περιοχη της Δαφνης. ευτηχως ενημερωσαν αμεσα απο το σχολειο και μετα απο δυο περιπου ωρες τον τσακωσα. ολα καλα μεχρι εδω; ωραια λοιπον. παω εγω να τον μαζεψω απο το μαγαζι αυτο ( το οποιο ειναι απο γνωστη αλυσιδα ) και τι βρισκω μεσα; οχι μονο τον γιο μου αλλα καμια 20αρια αλλα πιτσιρικια της ηλικιας του να παιζουν με ολο το μισος και μανια LineAge!! υπηρχαν και αλλοι μεσα στο μαγαζι, κατι τυποι πολυ λιγδιαριδες, με κατι κοτσιδες που εφταναν μεχρι το πατωμα κτλ. καθομουν και παρακολουθουσα επι 2 λεπτα ολη την κατασταση αυτη και αναρωτιωμουν συνεχως, αυτος εκει πισω απο τον παγκο τι κανει; απλα κοιταζε, εβριζε την οθονη του ( επαιζε και αυτος βλεπεις ) και μου εδωσε την αισθηση οτι το μονο που τον ενδιεφερε ηταν το παιχνιδι. τσακωνω τον πιτσιρικα λοιπον και αφου επεσαν τα απαραιτητα καντιλια κτλ ρωταω εναν αλλο πιτσιρικα εκει τι κανει εδω. απαντηση κλασσικη: τι λες ρε κ.λ.γερε που θα μου πεις εμενα τι θα κανω και ποτε. ετσι μου ηρθενα του ριξω μια αλλα τον αφησα. φωναξα την αστυνομια, ηρθε περιπολικο μετα απο κανα τεταρτο ( πως το επαθαν ) και μολις ειδαν ποιο μαγαζι ηταν ( ειχα δωσει διευθηνση μονο οχι την ονομασια του καταστηματος ) με κοιταξαν λες και ειμαι κανενας βλαμμενος και μου λεει το οργανο " τι μα φωναξατε; δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα κυριε" τι δεν ειναι σοβαρο; οτι πιτσιρικια που θα επρεπε να ειναι στο σχολειο ειναι σε νετ καφε και βριζουν της ιδιες τις μανες τους; η οτι ο υπαλληλος ειναι αδιαφορος; η οτι ο καθε γονεας δεν μπορει να ελεγχει το παιδι του; η οτι εδω στο Ελλαδισταν δεν ενδιαφερεται ΚΑΝΕΙΣ για την παιδεια; συμφωνω με τον Ovelix φταιμε οι γονεις ( βαζω και τον εαυτο μου μεσα ) κατι πρεπει να γινει το κρατος αδιαφορει η αστυνομια αδιαφορει οι γονεις αδιαφορουνε Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Απορία άσχετου: τι εστί LineAge? Υ.Γ: Για όσους ενδιαφέρονται να στρέψουν τα παιδιά τους σε κάτι πιο εποικοδομητικό, κάντε click πάνω στην υπογραφή μου και δεν θα χάσετε ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Αλλά δυστυχώς σήμερα δεν πίπτει ούτε λόγος, ούτε ράβδος από τους γονείς. Οι καιροί έχουν αλλάξει, μαζί και η νοοτροπία. Το να ρίξεις καμιά φάπα άμα ο πιτσιρικάς σου κάνει του κεφαλιού του, σήμερα θεωρήται "κακούργημα" που επιδρά αρνητικά στο παιδί, του αφήνει τραύματα κι ένα σωρό ακόμα ¨παρενέργειες¨. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 (edited) BestMan said: Απορία άσχετου: τι εστί LineAge? Υ.Γ: Για όσους ενδιαφέρονται να στρέψουν τα παιδιά τους σε κάτι πιο εποικοδομητικό, κάντε click πάνω στην υπογραφή μου και δεν θα χάσετε 😉 Prokeitai gia ena apokleistika multiplayer PC Game poy paizetai mono meso Internet. Toylaxiston to 50% ton pelaton ton Net Cafe paizei fanatika to parapano paixnidi. Edited January 30, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος. Αλλά δυστυχώς σήμερα δεν πίπτει ούτε λόγος, ούτε ράβδος από τους γονείς. Οι καιροί έχουν αλλάξει, μαζί και η νοοτροπία. Το να ρίξεις καμιά φάπα άμα ο πιτσιρικάς σου κάνει του κεφαλιού του, σήμερα θεωρήται "κακούργημα" που επιδρά αρνητικά στο παιδί, του αφήνει τραύματα κι ένα σωρό ακόμα ¨παρενέργειες¨. εχεις την εντυπωση οτι ΔΕΝ τα εχω δοκιμασει ολα αυτα; Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 θεε μου γιατι ειστε τοσο μα τοσο υπερβολικοι? μιλαμε εχω πεσει απο τα συννεφα!! ο αλλος φωναξε και την αστυνομια που ηταν λογικο κ επομενο να σε κοιταει σαν χανος! τι περιμενες να κανει? για πιο εγκλημα την φωναξες? αυτο του να παιζεις παιχνιδια? παιδια ελεος μιλαμε ουτε της Λουκας κορες & γιοι να εισασταν τι μυαλα κατιχητικου ειναι αυτα? απο ποτε ειναι κακο να παιζει το παιδι στα net cafe? σορι αλλα εγω θα προτιμουσα ο γιος ο δικος μου να πορωνοταν κ να επαιζε με τις ωρες στο pc παρα να ειχε μπλεξει με ναρκωτικα πχ. ηρεμιστε λιγο δουλεια δεν ειχαμε να ασχολουμαστε δουλεια βρηκαμε μου φαινεται! ο αλλος λεει το κρατος αδιαφορει η αστυνομια αδιαφορει οχι θα αφησει τα 1000 αλλα αλυτα προβληματα που μαστιζουν την Ελλαδα μας που αναθεμα κ αν τα χει πιασει ποτε και θα κατσει ν ασχοληθει αν ο γιος σου παιζει ηλεκτρονικα... δηλαδη ενταξει..ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 θεε μου γιατι ειστε τοσο μα τοσο υπερβολικοι? μιλαμε εχω πεσει απο τα συννεφα!! ο αλλος φωναξε και την αστυνομια που ηταν λογικο κ επομενο να σε κοιταει σαν χανος! τι περιμενες να κανει? για πιο εγκλημα την φωναξες? αυτο του να παιζεις παιχνιδια? παιδια ελεος μιλαμε ουτε της Λουκας κορες & γιοι να εισασταν τι μυαλα κατιχητικου ειναι αυτα? απο ποτε ειναι κακο να παιζει το παιδι στα net cafe? σορι αλλα εγω θα προτιμουσα ο γιος ο δικος μου να πορωνοταν κ να επαιζε με τις ωρες στο pc παρα να ειχε μπλεξει με ναρκωτικα πχ. ηρεμιστε λιγο δουλεια δεν ειχαμε να ασχολουμαστε δουλεια βρηκαμε μου φαινεται! ο αλλος λεει το κρατος αδιαφορει η αστυνομια αδιαφορει οχι θα αφησει τα 1000 αλλα αλυτα προβληματα που μαστιζουν την Ελλαδα μας που αναθεμα κ αν τα χει πιασει ποτε και θα κατσει ν ασχοληθει αν ο γιος σου παιζει ηλεκτρονικα... δηλαδη ενταξει..ελεος. Το μη χείρον βέλτιστον δηλαδή; Δεν είναι έτσι.. Σίγουρα τα ίντερνετ καφέ δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Όταν υπάρχει όμως εθισμός (που στοιχίζει και κάμποσα ευρουλάκια), νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Απλώς πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 εχεις την εντυπωση οτι ΔΕΝ τα εχω δοκιμασει ολα αυτα; Δεν αναφέρθηκα ειδικά σε σένα, απλώς πήρα μια αφορμή από αυτά που διαβάζω. Από κει και πέρα ο κάθε άνθρωπος κι όχι μονο το παιδί, έχει τα κουμπιά του. Το θέμα είναι να βρεις το σωστό κουμπί. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Δεν αναφέρθηκα ειδικά σε σένα, απλώς πήρα μια αφορμή από αυτά που διαβάζω. Από κει και πέρα ο κάθε άνθρωπος κι όχι μονο το παιδί, έχει τα κουμπιά του. Το θέμα είναι να βρεις το σωστό κουμπί. δεν το πηρα προσωπικα dont worry ;) αυτο το κουμπι θα με φαει :cry: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 θεε μου γιατι ειστε τοσο μα τοσο υπερβολικοι? μιλαμε εχω πεσει απο τα συννεφα!! ο αλλος φωναξε και την αστυνομια που ηταν λογικο κ επομενο να σε κοιταει σαν χανος! τι περιμενες να κανει? για πιο εγκλημα την φωναξες? αυτο του να παιζεις παιχνιδια? παιδια ελεος μιλαμε ουτε της Λουκας κορες & γιοι να εισασταν τι μυαλα κατιχητικου ειναι αυτα? απο ποτε ειναι κακο να παιζει το παιδι στα net cafe? σορι αλλα εγω θα προτιμουσα ο γιος ο δικος μου να πορωνοταν κ να επαιζε με τις ωρες στο pc παρα να ειχε μπλεξει με ναρκωτικα πχ. ηρεμιστε λιγο δουλεια δεν ειχαμε να ασχολουμαστε δουλεια βρηκαμε μου φαινεται! ο αλλος λεει το κρατος αδιαφορει η αστυνομια αδιαφορει οχι θα αφησει τα 1000 αλλα αλυτα προβληματα που μαστιζουν την Ελλαδα μας που αναθεμα κ αν τα χει πιασει ποτε και θα κατσει ν ασχοληθει αν ο γιος σου παιζει ηλεκτρονικα... δηλαδη ενταξει..ελεος. αγαπητη Powerz μαλλον με παρεξηγησες, εσυ δεν βλεπεις κακο σε αυτα που γινονται; οταν εσυ κοπελα μου με το καλο κανεις παιδακια δικα σου τοτε ελα να μου πεις εαν θες να λιωνουν μπροστα σε μια οθονη. το γιατι φωναξα την αστυνομια δεν χρειαζεται να το δικαιλογησω σε ΚΑΝΕΝΑΝ ηταν δικη μου αποφαση και ΝΑΙ ΑΠΑΙΤΩ να ερθουν και να δουν εαν υπαρχει εγκλημα και οχι να αδιαφορει ( δες και την υπογραφη σου ) ΥΓ οτι αλλη διευκρηνιση θες στειλε μου PM γιατι σε οποιο θεμα απαντας γινεται της πουτ..νας :mad: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts