Jump to content

Tcl Nxtpaper 50


stratigos24
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το Tcl nxtpaper 40 4g.

Πήρε η αδερφή της γυναίκας μου το 50 που βγήκε τώρα μιας και της χάλασε το iphone της και της άρεσε η οθόνη του nxtpaper 40 που είχε δει σε μένα.

Εγώ προσωπικά και στα δύο κινητά  μόνο 2 αρνητικά πράγματα βρίσκω:

1) Η οθόνη θέλει προσοχή. Στο δικό μου δεν ήθελα (και δεν έβαλα) tempered glass για να μη χάσω αυτή την υφή που έχει την πιο ματ σαν χαρτί κάπως αλλά θέλει πολύ προσοχή. Μια μέρα πάνω στη βιασύνη μου έβαλα στην ίδια τσέπη και έναν αναπτήρα και μου έκανε μια γρατζουνιά. Δεν φαίνεται παρά μόνο στον ήλιο και δεν είναι και σαν γρατζουνιά, δηλαδή δεν έχει βάθος να την πιάνεις και να νιώθεις το αυλάκι της ας πούμε.. σαν να ακούμπησε εκεί ο αναπτήρας και να άφησε σημάδι. Οπότε... ή το προσέχετε πολύ ή βάζετε τζαμί και χάνετε την αίσθηση που έχει ή υπάρχει κάποιο τζαμί ή ζελατίνα οθόνης που να έχει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα στην αφή (δεν το έχω ψάξει) 

Το καλό με το 50 nxtpaper είναι ότι η μαμά θήκη του είναι σαν book και αφού κλείνει μπροστά δε φοβάσαι μη σου χτυπηθεί σε τσέπη, τσάντα, κλπ. (Η μαμά θήκη του 40 που έχω δεν είναι τύπου book). Αλλά γενικά και στη χρήση πρέπει να είσαι προσεκτικός μη σου πέσει ακουμπήσεις κάτι πάνω του αιχμηρό όπως το χρησιμοποιείς και κανείς κάνα σημάδι. Δεν έχουν σχέση με κλασσικά κινητά σε αυτό το θέμα περί γρατζουνιων κλπ. Σε παρόμοια περίπτωση με αναπτήρα πχ το redmi note 10 pro που είχα πριν ούτε hairline δε θα πάθαινε.

ΥΓ. Πολύ καλό το original pen που έχουν οι αυθεντικές θήκες μαζί.

2) Η φωτεινότητα της οθόνης. Αρκετά χαμηλή για κάτω από τον ήλιο σε σχέση με το τι βγαίνει πλέον στα κινητά.

///////

Κατά τα υπόλοιπα δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα αλλά πάντα είναι και τί χρήση κάνει ο καθένας..

Εγώ σε καθημερινή χρήση (social, YouTube, browsing κλπ κλπ) δε βλέπω κάτι το αρνητικό. Δεν κολλάνε ποτέ και τα 2 κινητά, φορτωμένα με πολλές εφαρμογές, δεν αργούν, ρολάρισμα μια χαρά (90hz tcl 40 nxtpaper, 120hz tcl nxtpaper 50), ηχεία μια χαρά, ηχος σε ακουστικό και μικρόφωνο επίσης, η μπαταρία μια χαρά, η κάμερα επίσης μια χαρά (το βίντεο είναι μέτριο και έως 1080... Νομίζω το ίδιο είναι και στο 50 σαν μέγιστη ανάλυση ...), ωραίες η λειτουργίες της οθόνης με αυτά τα τύπου ink κλπ. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την αγορά το ίδιο και η αδερφή της γυναίκας μου. 

ΥΓ2. Προσωπικά το πήρα γιατί διαβάζω αρκετά στο κινητό και διαβάζω και κάνα ebook. Χάλασε το μικρόφωνο του redmi note 10 pro που είχα (ούτως ή άλλως σκεφτόμουν να το αλλαξω ... Τι πράγμα και αυτό να μην έχει αισθητήρα ότι το έχεις στο αυτι και όταν μιλάς να ανοίγει η οθόνη κάθε τρεις και λίγο και να πατάς με το μάγουλο κουμπιά κλπ κλπ) και επειδή σκεφτόμουν να πάρω κάποια στιγμή ebook reader πήρα αυτό του τύπου να είναι σαν ebook. Θεωρώ πάντως ότι δεν είναι το ίδιο ξεκούραστο με ένα ebook reader αλλά κάτι κάνει σε σχέση με τα κλασσικά κινητά.

Link to comment
Share on other sites

Που βρήκες την αυθεντική θήκη του 50, και πόσο σου κόστισε; Δες φαίνεται πουθενά διαθέσιμη.

Link to comment
Share on other sites

@CaptainChris Πήγα και πήρα εγώ το κινητό από το κατάστημα.

Το πήρα από το πλαίσιο Καλλιθέας πριν 3-4 μέρες και μόλις έφτασε και η θήκη στο κατάστημα. Αρχικά μου είπαν ότι δεν έχει βγει ακόμα κάποια θήκη αλλά τελικά δεν το ήξεραν γιατί μόλις είχε έρθει και τους ενημέρωσε ένας συνάδελφός.

Αυτή είναι : https://tinyurl.com/yxdw4vby

ΥΓ. Μόνο στον κότσο τη βρήκα στο ίντερνετ χαχα .. ίδια τιμή είχε και στο πλαίσιο στα 25 ευρώ.

Edited by stratigos24
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. @stratigos24νομίζω ότι οι θήκες του TCL 50se ταιριάζουν και στο tcl 40 nxtpaper καθώς έχουν το ίδιο σασί. Μπορείς να πάρεις τη θήκη book που πουλάνε για το 50se και να την βάλεις στο 40 nxtpaper ώστε να προστατεύεται η οθόνη. Για σίγουρα όμως δοκίμασε την στο κατάστημα πριν την αγοράσεις.

TCL 40 NXTPAPER

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...