Jump to content

Σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο

kolabrou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ μέχρι στιγμής αντιμετωπίζω διάφορα προβλήματα που εμφανίζονται στην πορεία.π.χ. το surrey με conditional offer μου ζητάει πτυχίο απο το πρώτο msc μέχρι 2 σεπτεμβρίου - κι εφόσον συνεχίζονται οι καταλήψεις δε νομίζω να έχω τελειώσει σεπτέμβριο οπότε άκυρο.α΄σε που ζητάει το original toefl που κι εκεί έχω πρόβλημα.έχω σκορ 278 (με καλύπτει άνετα) αλλά το πρόβλημα είναι οτι εγώ το έδωσα ιούνιο 2004 και θέλει να το πάω σεπτέμβριο,και αφού επικοινώνησα μου είπαν οτι πρέπει να το ξαναδώσω καθώς θα έχουν περάσει τα 2 χρόνια.τέλος πάντων.απο το liverpool άκουσον άκουσον ,μου έστειλαν ερωτηματολόγιο σχετικά με τα fees,γιατί δεν ήξεραν που είναι η ελλάδα ,και υπήρχε πρόβλημα αν είμαι overseas or eu student.

σήμερα έκανα accept την unconditional offer απο sunderland ,msc business managment,αλλά απο οτι μου έχουν πεί μέχρι στιγμής είναι πολύ χάλια το μέρος απο πλευράς ζωής.

μου απάντησε και το stirling με unconditional offer αλλά κι εκεί ακούω τα χειρότερα.περιμένω και τα άλλα και βλέπουμε.

για το swansea παρεμπιπτόντως ακούω απο πολλούς τα καλύτερα λόγια και εντυπώσεις.φτηνό,ωραίο μέρος,χαλαροί και φιλικοί άνθρωποι,ευχάριστο περιβάλλον διαβίωσης,φοβερά τοπία,και συνεχιζόμενη άνοδος του reputation του πανεπιστημίου τα τελευταία χρόνια.

αληθέυουν αυτά ή επιστημονική φαντασία????

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

swiffer, σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :)

Μια ερώτηση: οι τιμές που αναφέρεις είναι για private accommodation, σωστά? Εγώ λέω να κάνω αίτηση για τις εστίες του πανεπιστημίου. Mακάρι να βάλει ο Θεός το χεράκι του να μου δώσουν κι en suite room!

Οι τιμες αυτες ειναι για εταιρια που εχει ιδιωτικες εστιες ανα τον κοσμο, και για την οποια δουλευω. Και φυσικα ειναι ολα en suite.

Πιστευω οτι οι εστιες των πανεπιστημιων ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ. Στο δικο μου τουλαχιστον.

Ο,τι αλλο θελεις, εδω ειμαι...

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

παιδια προβλημα...

το προβλημα ειναι οι απεργιες-καταληψεις, που αν συνεχιστουν χανω την εξεταστικη ,δεν παιρνω Ιουλιο πτυχιο κ περιμενω την εξεταστικη του Σεπτεμβρη... το θεμα ειναι ο τι τα μαθηματα ξεκινανε 1Οκτωβριου, τι γινεται σαυτη τη περιπτωση,θα με περιμενουν? εστια? οι αιτησεις για εστια κλεινουν 30Αυγουστου κ θελουν να εχεις ξεμπερδεψει με τις υποχρεωσεις σου(πτυχιο) ????

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω πολύ, δυστυχώς έχεις πρόβλημα.

Αν χάσεις την εξεταστική του Ιουνίου τότε θα πρέπει να εύχεσαι τα μαθήματα που θα δώσεις Σεπτέμβρη να τα δώσεις νωρίς. Ακόμα και αυτό αν γίνει όμως μπαίνεις σε ένα αγχώδες παιχνίδι γιατι θα πρέπει να πας να ζητήσεις από τον καθηγητή να σου βγάλει γρήγορα βαθμό, να πας στη γραμματεία για να στον περάσουν γρήγορα κλπ κλπ. Και πάλι τυχερός είσαι που ξεκινάς 10 Οκτωβρίου. Σκέψου να ξεκινούσες 20 Σεπτέμβρη που ξεκινάνε τα περισσότερα.

Συμβουλή: Στείλε ένα email στο πανεπιστήμιο και εξήγησε τους την κατάσταση. Ξεκαθάρισε ότι δε φταις εσύ φυσικά και ρώτα τι μπορεί να γίνει.

Τέλος, δυστυχώς την εστία θα την χάσεις. Για να σου δώσουν δωμάτιο θα πρέπει να έχεις unconditional και μέχρι 30 Αυγούστου δεν θα έχεις. Βέβαια όταν θα γίνει unconditional θα κάνεις αίτηση ελπίζοντας ότι μπορεί να έχει περισέψει κάτι. Αν δε σου δώσουν δωμάτιο και δε βρεις κάτι σε διαμέρισμα, όταν πας πάνω, θα μπουκάρεις με τσαμπουκά μέσα στο accommodation office και θα κάνεις φασαρία. Δεν την αντέχουν τη φασαρία. Αν δουν άνθρωπο να φωνάζει προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να ηρεμήσει. Θα αρχίσεις να κράζεις ότι δε φταις εσύ που καθυστέρησες, ότι πληρώνεις και έχεις την απαίτηση να έχεις δωμάτιο, ότι δεν είσαι άγγλος για να μπορείς έυκολα να βρεις διαμέρισμα κτλ κτλ.. Και ο Θεός βοηθός..

Οι τιμες αυτες ειναι για εταιρια που εχει ιδιωτικες εστιες ανα τον κοσμο, και για την οποια δουλευω. Και φυσικα ειναι ολα en suite.

Πιστευω οτι οι εστιες των πανεπιστημιων ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ. Στο δικο μου τουλαχιστον.

Ο,τι αλλο θελεις, εδω ειμαι...

Φίλε swiffer αν θέλεις, δώσε κάποιες έξτρα πληροφορίες (π.χ. website). Αν έχεις πρόβλημα να το κάνεις εδώ, περιμένω ΡΜ. :)

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Available for 50 Week Contracts Only - Mainly consisting of 5 study bedrooms (with en-suite facilities, fridge, phone and access to the internet Click here for information on the wireless network and how to access it across the campus. ) each flat also has access to a fully equipped kitchen/diner, The flats offer spacious accommodation and are located near to the river overlooking the Sir Tom Cowie Campus.

είναι κανείς sunderland να μου λύσει κάποιες απορίες???υπάρχει εστία με 5 δωμάτια???ισχύουν όλα τα παραπάνω ή είναι μούφες??

http://restal.sunderland.ac.uk/subs/accom/HTML/scotia.html

και υπάρχει και ένα πρόβλημα στο virtua tour στο παραπάνω link.προσπαθώ να ανοίξω το bedroom και δεν το βγάζει με τίποτα.βγάζει όλα τα άλλα,εκτός απο το bedroom.κόλπο είναι αυτό,ή μου το φυλάνε για έκπληξη και δε πρέπει να το δώ??ας κάνει κάποιος τον κόπο να μου πεί,αν μπόρεσε να το ανοίξει.

περίεργο δεν είναι αυτό πάντως??????με βάζει σε υποψίες.

Λονδίνο θα θέλω 1000 λίρες accomodation ε;

Νομίζω θα τη βγάλω σε κανένα προάστιο μες τα δάση. :p

Σε καμία περίπτωση δε θες τόσα. Σε εστία το περισσότερο που μπορεί να σου βγει είναι περίπου 450 λίρες το μήνα. Εγώ στην πιο ακριβή εστία του King's με δικό μου μπάνιο και μέσα στο κέντρο 5 λεπτά με τα πόδια από τη σχολή πληρώνω κάπου 410 λίρες. 1000 λίρες το μήνα σημαίνει ότι έχεις νοικιάσει διαμέρισμα μόνος σου κάπου στην πρώτη ζώνη. Ας μην υπερβάλλουμε...

Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω πολύ, δυστυχώς έχεις πρόβλημα.

Αν χάσεις την εξεταστική του Ιουνίου τότε θα πρέπει να εύχεσαι τα μαθήματα που θα δώσεις Σεπτέμβρη να τα δώσεις νωρίς. Ακόμα και αυτό αν γίνει όμως μπαίνεις σε ένα αγχώδες παιχνίδι γιατι θα πρέπει να πας να ζητήσεις από τον καθηγητή να σου βγάλει γρήγορα βαθμό, να πας στη γραμματεία για να στον περάσουν γρήγορα κλπ κλπ. Και πάλι τυχερός είσαι που ξεκινάς 10 Οκτωβρίου. Σκέψου να ξεκινούσες 20 Σεπτέμβρη που ξεκινάνε τα περισσότερα.

Συμβουλή: Στείλε ένα email στο πανεπιστήμιο και εξήγησε τους την κατάσταση. Ξεκαθάρισε ότι δε φταις εσύ φυσικά και ρώτα τι μπορεί να γίνει.

Τέλος, δυστυχώς την εστία θα την χάσεις. Για να σου δώσουν δωμάτιο θα πρέπει να έχεις unconditional και μέχρι 30 Αυγούστου δεν θα έχεις. Βέβαια όταν θα γίνει unconditional θα κάνεις αίτηση ελπίζοντας ότι μπορεί να έχει περισέψει κάτι. Αν δε σου δώσουν δωμάτιο και δε βρεις κάτι σε διαμέρισμα, όταν πας πάνω, θα μπουκάρεις με τσαμπουκά μέσα στο accommodation office και θα κάνεις φασαρία. Δεν την αντέχουν τη φασαρία. Αν δουν άνθρωπο να φωνάζει προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να ηρεμήσει. Θα αρχίσεις να κράζεις ότι δε φταις εσύ που καθυστέρησες, ότι πληρώνεις και έχεις την απαίτηση να έχεις δωμάτιο, ότι δεν είσαι άγγλος για να μπορείς έυκολα να βρεις διαμέρισμα κτλ κτλ.. Και ο Θεός βοηθός..

1ον τα μαθηματα ξεκινανε 1 Οκτωβριου.....ακομη πιο πιεστικα τα πραματα:cry: :cry: :cry: :cry:

2ον θα γινει συνελευση την τριτη για το αν θα γινει καταληψη μεσα στην εξεταστικη....ελπιζω να τους πεισω ν μην γινει συνεχιστει η καταληψη

IPHONE 4 The Ultimate

Φίλε swiffer αν θέλεις, δώσε κάποιες έξτρα πληροφορίες (π.χ. website). Αν έχεις πρόβλημα να το κάνεις εδώ, περιμένω ΡΜ. :)

http://www.unite-students.com

Παιδια ειμαι σε διλλημα :1)πτυχιο->στρατο->μεταπτυχιακο ή

2)πτυχιo->μεταπτυχιακο->στρατο??

ειμαι 3ετος οργανωση κ διοικηση στο πανεπιστημιο Μακεδονιας κ σκεφτομαι για MSc στα logistics ή shipping management . εχετε ακουστα καποιο πανεπιστημιο που να εχει καλη φημη σε αυτον τον τομεα??

με ενδιαφερει αφου τελειωσω βεβαια το MSc να δουλεψω για καποιο διαστημα στην Αγγλια

:D

Παιδια ειμαι σε διλλημα :1)πτυχειο->στρατο->μεταπτυχιακο ή

2)πτυχι->μεταπτυχιακο->στρατο??

ειμαι 3ετος οργανωση κ διοικηση στο πανεπιστημιο Μακεδονιας κ σκεφτομαι για Msc στα logistics ή shipping management . εχετε ακουστα καποιο πανεπιστημιο που να εχει καλη φημη σε αυτον τον τομεα??

με ενδιαφερει αφου τελειωσω βεβαια το Msc να δουλεψω για καποιο διαστημα στην Αγγλια

Θα έλεγα πτυχίο -> μεταπτυχιακό -> στρατό. Για να υπάρχει κάποια συνέχεια και να μην έχει «μαλακώσει» το μυαλό από τον στρατό (διόλου απίθανο). Αυτό έκανα εγώ. Στην περίπτωση όμως που θέλεις να δουλέψεις Αγγλία μετά το MSc, ίσως και το πτυχίο -> στρατός -> μεταπτυχιακό να ήταν καλύτερο στην περίπτωσή σου, αφού το πιθανότερο είναι να σε προσεγγίσουν εταιρείες κατά τη διάρκεια του MSc (εμάς μας έκαναν συχνά ενημερώσεις, π.χ. η British Aerospace από τις γνωστές που θυμάμαι).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Παιδιά οπως ΟΛΟΙ γνωριζουμε αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα επικρατει μια κατασταση πανικου στον τομεα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ ...δυστυχως οπως έχουν παρει τροπή τα πραματα, οι φοιτητές που έκαναν αιτήσεις για μεταπτυχιακά εξωτερικό αποτελούν τα θύματα της όλης κατάστασης..καθώς η εξεταστική του Ιουνίου για τους περισσότερους χάθηκε....με αποτέλεσμα να μην μπορουν να κάνουν το μεταπτυχιακο τους....

έχω μια ερώτηση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΑΕΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ,

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ,ΟΠΟΤΕ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΟΥΣ

πανεπιστημια σαν του Southampton pou μαζευει πολλους ελληνες φοιτητες.. ,δεν θα ζημιωθει αν μεινουν ξεκρεμαστοι απο τοσες θέσεις?δεν θα πρεπει να κανουν μια παραχωρηση,καθως δεν φταινε αυτοι για τη κατασταση αυτη και ειναι πολλες οι θεσεις?

IPHONE 4 The Ultimate

Παιδιά οπως ΟΛΟΙ γνωριζουμε αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα επικρατει μια κατασταση πανικου στον τομεα της ΠΑΙΔΕΙΑΣ ...δυστυχως οπως έχουν παρει τροπή τα πραματα, οι φοιτητές που έκαναν αιτήσεις για μεταπτυχιακά εξωτερικό αποτελούν τα θύματα της όλης κατάστασης..καθώς η εξεταστική του Ιουνίου για τους περισσότερους χάθηκε....με αποτέλεσμα να μην μπορουν να κάνουν το μεταπτυχιακο τους....

έχω μια ερώτηση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΑΕΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ,

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ,ΟΠΟΤΕ ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΟΥΣ

πανεπιστημια σαν του Southampton pou μαζευει πολλους ελληνες φοιτητες.. ,δεν θα ζημιωθει αν μεινουν ξεκρεμαστοι απο τοσες θέσεις?δεν θα πρεπει να κανουν μια παραχωρηση,καθως δεν φταινε αυτοι για τη κατασταση αυτη και ειναι πολλες οι θεσεις?

Φιλε kolabrou, εαν δε πανε οι 500 Ελληνες πχ στο Southampton, θα πανε 500 Αγγλοι ή 500 απο καποια αλλη χωρα της Ευρωπης.

Μην ξεχνας πως το πανεπιστημιο δε θα ζημιωθει εαν δε πανε οι 500 Ελληνες, γιατι στην τελικη, Ελληνες και Αγγλοι, πληρωνουν τα ιδια διδακτρα. Εαν αυτοι οι 500 πληρωναν διδακτρα οπως οι Κινεζοι, να σου πω ναι, θα ζημιωθει το πανεπιστημιο. Αλλα τωρα οχι. Μπορει καλλιστα να ειναι πιο ελαστικο με 500 Αγγλους ετσι ωστε να αντικαταστασει τους 500 Ελληνες που δεν θα ερθουν.

για το stirling ξέρει κανείς τίποτα??τι παίζει εκεί??απο οτι ρωτάω και μου λένε όλοι,θα έχω πρόβλημα με τον καιρό.πολύ κρύο.είναι κανείς εκεί??έχει πάει,να μου πεί εντυπώσεις??

Δεν εχω παει, αλλα εχω ακουσει καλα λογια για το πανεπιστημιο. Σκωτια εχει κρυο γενικοτερα. Φαντασου οτι εγω θα πηγαινα στο Aberdeen, που ειναι ακομη πιο ψηλα.

για το stirling ξέρει κανείς τίποτα??τι παίζει εκεί??απο οτι ρωτάω και μου λένε όλοι,θα έχω πρόβλημα με τον καιρό.πολύ κρύο.είναι κανείς εκεί??έχει πάει,να μου πεί εντυπώσεις??

θα ερθεις προς τα εδω? εγω dundee ειμαι. ο καιρος μια χαρα ειναι. Stirling μπορει να ειναι λιγο πιο βροχερο. Ωραια παντως θα ερθεις να δεις πως λειτουργουν τα πανεπιστημια εδω και μετα θα ακουσω και την αποψη σου για ολα τα θεματα. τα λεμε. οτι θες και μπορω να βοηθησω πες μου to dundee ειναι αρκετα κοντα με το stirling.

εγώ για σπουδές του χρόνου computing ή Imperial College ή University of Edinburgh !!

:-)

http://img53.imageshack.us/img53/2640/awaysignature22rncopy1io.gif

Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα.[/size]

Away.gr

εγώ για σπουδές του χρόνου computing ή Imperial College ή University of Edinburgh !!

:-)

Πολύ καλός! Εξαιρετικά πανεπιστήμια και τα δύο! Ειδικά για σπουδές στο αντικείμενο των υπολογιστών. Σε έχουν δεχτεί ήδη?

To Imperial College πολυ καλο πανεπιστημιο στον τομεα που θελεις.;) Εχει καμποσους Ελληνες-Κυπριους φοιτητες, οπως και καθηγητες! Θα εχεις το πλεονεκτημα να ζεις London, οχι πως Edinburgh ειναι ασχημη πολη.

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Το πλεονεκτημα του λονδινου ειναι πολυ σχετικο, ειδικα αν δεν εχεις πολλα φραγκα. Το Εδιμβουργο θεωρειται απο πολλους η ομορφοτερη πολη της ευρωπης και ειναι σαφως φτηνοτερη. Βεβαια, το imperial το ξερουν και οι ασχετοι που πιθανοτατα θα σου παρουν συνεντευξη αργοτερα, οποτε εχει ενα πλεονεκτημα. Ζυγισε τα και αποφασισε.

Μα το πανεπιστημιο του Εδιμβουργου ειναι prestigious επισης.

Μα το πανεπιστημιο του Εδιμβουργου ειναι prestigious επισης.

εγω το ξερω, αλλα δεν παιρνω εγω συνεντευξεις. το imperial το ξερει και η κουτση μαρια

εγω το ξερω, αλλα δεν παιρνω εγω συνεντευξεις. το imperial το ξερει και η κουτση μαρια

Και το Εδιμβούργο πλέον, όσοι ξέρουν από το συγκεκριμένο τομέα το ξέρουν πολύ καλά. Σίγουρα το Imperial είναι πιο γνωστό, αλλά και το Εδιμβούργο πλέον είναι στα κορυφαία της Ευρώπης. :)