Jump to content

LordOfRIngs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LordOfRIngs

  1. καλησπέρα παιδιά, Η κοπέλα μου εχει το Κ800 και εχει ενα πρόβλημα. . Το έκλεσε και μετα που το άνοιξε εδειξε το λογότυπο S-E μετα εμφανίστηκε το wallpaper μονο και δεν έκανε τπτ.. το μόνο που κάνει ειναι να κλείνει και να ανοίγει . . . Καμία λύση ? Ξέρετε αν γίνετε να κατεβάσω κανενα firmware και να το βάλω μόνος μου ? ευχαριστώ..
  2. Ναί Κώστα καλο ειναι να τα πάρουμε ολα μαζί μας... :lol: Ραντεβού στο York stis 28 :)
  3. παιδιά και εγω σκέφτομαι για μάστερ. Είναι κανεις Computer Science στα Sheffield York Lancaster να μου δώσει καμία πληροφορία. ?
  4. λοιπον ΗΑΡΡΙ πρεπει να πας για ύπνο να ονειρευτεις κατι αξιόλογο και να μας το πεις αυριο .. εχει φανει πιστευω ποιος εχει την απραίτητη κριτική ικανότητα και την απαιτούμενη ωριμoτητα ... .. James...
  5. οι αιτήσεις για μεταπτυχιακα τελείωσαν ... του χρόνου πάλι ... ειδες?? με του αγώνες σου εχασες την προθεσμία ... αχ αχ αχ .... :X
  6. Hariss μαλλον θα εισαι απο αυτους τους "αγωνιστές" που χρωστάνε τα κερατα τους ... δεν τους νοιαζει ποτε και αν θα πάρουν πτυχιο και μπαμπας τους εχει λεφτα .... Οχι εγω δεν αντιπροσωπεύω την δικιά σου μερίδα των φοιτητών.... και ολοι που το παίζουν αγωνιστές αριστεροι , κεντροαριστεροι δεξιοι ανηκουν στην ιδια κατηγορία με σένα ... και η πληοψηφια που βγαίνει στα ΔΣ των φοιτητών ειναι σε αυτήν την κατηγορία ... . ..
  7. ετσι και τα διδακτρα θα ειναι υποδιαιστερα με αυτα της Ευρώπης .... και θα υπάρχουν και κρατικά Πανεπιστημια ..
  8. κανεις λαθος Ηarouli ..... Στη σχολη μου πήρα την πληοψηφία ψήφων με το Ανεξάρτητω ξηφοδέλτιο... και δεν υποστηρίζω κανενα κόμμα απλα μπορώ και ΛΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ Η ΠΑΣΠ ΟΥΤΕ Η ΔΑΠ ΤΙ ΝΑ ΠΩ .. .εχω δει και της ΔΑΠ στη σχολή μου χέζονται να μιλήσουν .... Εγω λέω ποιο ειναι το συμφέρων των φοιτητών ..... αν εχει αποφασισει κατι η κυβέρνηση θα το κάνει .... οι φοιτητες θα ζημιωθούν αν συνεχίσουν ..... Πολλες σχολες θα χάσουν το εξαμηνό τους επειδη κανουν περίπου 1μήνα κατάληψη..... τι κάνει η κυβέρνηση ????.. . ε?Ε?Ε. .. μεχρι ποτε θα γίνονται καταλήψεις ? ........
  9. ας πω και εγώ την άποψη μου ως μέλος του Δ.Σ. μιας Πανεπιστημιακής σχολής.. Λοιπόν αυτα για τις καταληψεις τα κάνουν οι αριστεροι και οι κέντρο αριστεροί που περνουν γραμμη απο τα κόμματα τους ώστε να ξεσηκωθούν οι φοιτητές. Δεν εινα δυνατόν να γίνονται καταλήψεις και να χάνοντε τα εξαμηνα και οι εξεταστικες.. Ολα αυτα ειναι ΑΙΣΧΡΑ απλα θέλουν να πανε ενάντια στη κεβέρνηση ... Οι αριστεροι λενε οτι θέλουν δωρεάν παιδία.... Πως ειναι δυνατόν να ειναι δωρεάν που με τις καταλήψεις οι φοιτητες θα αναγκαστούν να χρεωθούν ενα εξαμηνο παραπάνω?? . που θα εχει σοβαρες συνέπειες στο μέλλον τους.. .. Εγω παντως ως Δ.Σ θα φροντίσω να αποτρέψω κάθε μορφής κατάληψης στη σχολή μου. Δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ εις βάρος των συμφοιτητών μου …. Οτι ειναι να γίνει θα γίνει με το άρθρο 16 και τα δωρεάν συγγράμματα ... Στην Ευρώπη τα πανεπιστήμια ειναι ιδιωτικά ... Έρευνες έδειξαν οτι αν δεν πληρώσεις κατι εστω με ενα συμβολικό ποσο δεν το εκτιμάς.
  10. Mηπως ήταν σαν την ταινια 50FirstDates ? Που καθε μερα η γκόμενα ξεχνουσε τι εκανε χτες ? Κανονικα έπρεπε να την βοηθήσεις την κοπέλα ...οχι να την κοροιδεύεις.. Πρεπει να πας να την βρεις να της εξηγησεις οτι εχει πρόβλημα και χάνει την προσωρινή της μνήμη ανα 5λεπτα .. :X
  11. παιδια επειδή ενδιαφέρεται αν το πάρει ενας φίλος .. Βιντεάκια mpeg, avi μπορεί να παίξει ?
  12. Εγω ειμαι της άποψης οτι πρεπει να γινει πόλεμος να πάρουνε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι το Πετρέλαιο .... Ετσι ώστε να μας το δώσουν και σε μας που θα τους βοηθήσουμε!! ... Σκεφτομαι να κυκλοφορίσω το όχημα εκει που εχει φτασει η αμόλυβδη... έλεος..!!!.
  13. Παιδιά γιατι το spb weather μου λέει Weather data is not ready συνέχεια. ?
  14. παιδια τελικα ποιο να προτιμήσω το Vodafone Live η το απλο ?
  15. Αλήτη ,,, σε εχω καταλάβει ... απο το φίλο σου πας να βγάλεις . :mad: . 19% φπα ?? :w00t: αν μου το κανεις με 18% κατι μπορει να γίνει ,,, μαθαμε τωρα ολοι 19%.. :worry: :p .
  16. Samael επειδη δεν ξερω απο pcιά ,, :( μπορεις να ερθεις σπιτι μου να μου το κανεις αυτα τα κόλπα. ... ?? :)
×
×
  • Create New...