larissa150 Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Mα δεν τον ξέρουν ήδη το μέσο όρο σου; Αυτοί τι μέσο όρο σου ζήτησαν; Πάντως δε νομίζω το Bangor να έχει και πολύ υψηλές απαιτήσεις, μιας και δεν είναι και τόσο καλό πανεπιστήμιο. Το Bangor genika den einai toso kalo,alla sta Business Studies ta paei kala.Mono vathmo apolytiriou mou zitisan,den anisiho apla rotao an ehoun aporipsei kapoion gi'ayto to logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larissa150 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Στο Bangor και στην περιοχή που διαμένω,μόνο η HSBC έχει υποκαταστήματα.Όμως,μου είπαν πως δεν υπάρχει απευθείας ανάληψη,αλλά ότι γίνεται με τη μορφή εμβάσματος.Οπότε,σκέφτηκα να ψάξω ποια τράπεζα χρεώνει το μικρότερο ποσό για ανάληψη σε λίρες Αγγλίας.Ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Στο Bangor και στην περιοχή που διαμένω,μόνο η HSBC έχει υποκαταστήματα.Όμως,μου είπαν πως δεν υπάρχει απευθείας ανάληψη,αλλά ότι γίνεται με τη μορφή εμβάσματος.Οπότε,σκέφτηκα να ψάξω ποια τράπεζα χρεώνει το μικρότερο ποσό για ανάληψη σε λίρες Αγγλίας.Ξέρει κανείς? Ποιος στο ειπε αυτο; (Ποιος σε φλομωσε στις @@ επρεπε να γραψω αλλα προσπαθω να ειμαι κοσμιος! :p) Αυτο ελειπε να στελναμε με εμβασματα τα λεφτα για να μας τα τρωνε οι ξυπνιες οι Αγγλικες τραπεζες σε προμηθειες και εξοδα! :whip: Αλλο το εμβασμα και αλλο η αναληψη απο ΑΤΜ. Εμβασμα μεσω ΑΤΜ ή τετοια ειδους @@ δεν υπαρχει! Σε ποια τραπεζα (ελληνικη) θα εχεις τα λεφτα σου; Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Λοιπόν fabo114 μπορώ να πω ότι μου κάλυψες τις απορίες περί τραπεζών και με το παραπάνω!! :) Μένει μόνο να αποφασίσω τι τελικά θα κάνω.. Να σε ρωτήσω τελικά και κάτι τελευταίο σε ότι αφορά το θέμα της επικοινωνίας με Ελλάδα. :blink: Από όσο έχω ασχοληθεί κατάλαβα ότι για να παίρνω τηλέφωνο στην Ελλάδα με συμφέρει να έχω skype . Είδα ότι υπάρχει ένα πακέτο που με 4,5 ευρώ το μήνα μιλάω απεριόριστα με οποιοδήποτε σταθερό στην Ελλάδα. Επίσης κατάλαβα ότι πρέπει να κάνω το κινητό μου καρτοκινητό. Σωστά τα λέω? Εσύ τι θα με συμβούλευες? Επίσης για το κινητό ποια εταιρεία θα μου συνιστούσες? Και τέλος, όταν θέλουν να με παίρνουν τηλέφωνο από Ελλάδα, πώς θα γίνεται αυτό? Δηλαδή πού συμφέρει να μου τηλεφωνούν? Ευχαριστώ και πάλι!! Ωπ. Ξεχασα να σου απαντησω λογω φουρκισματος με τα λαμογια (Natwest εννοω)! :O Κοιτα αν εχεις adsl και pc στην Ελλαδα μπορεις να παιρνεις σ'αυτο απο εκει και να μιλας τσαμπα. Διαφορετικα το πακετακι αυτο θα κανει τη δουλεια (αρκει να ειναι αξιοπρεπης η συνδεση internet). Καρτοκινητη εχω την Orange που απ'οσο ειχα κοιταξει εχει καλες τιμες για Η.Β. και προς Ελλαδα. Μπορεις να ριξεις και μια ματια σ'αυτο το αρθρο που φαινεται up-to-date. Το αρχικο πακετακι καρτοκινητης συνηθως ειναι στο στυλ "δινεις £10 και εχει τοσο χρονο ομιλιας ηδη μεσα". Στο λεω αυτο γιατι την πατησα σαν βλαχος και μου πηρανε 10 μονακριβα παουντς μονο για μια καρτα sim. http://www.laymark.com/i/m/m104.gif Ουτε καν βιβλιαρακι με τις χρεωσεις δε μου δωσανε τα λαμογια! (Να το, ενα χρονο στο UK και ηδη με εφαγε η τσιφουτια! :p) Λογικα οποια εταιρια και να διαλεξεις θα μπορεσεις να κανεις παραγγελια της Sim απο το ιντερνετ. Ενδεικτικα, Orange - το πακετο το αλλαζεις και τηλεφωνικα καθε μηνα αν δε σε βολευει. Τοτε που το ειχα ψαξει η φτηνοτερη για Ελλαδα ηταν η Mobile World με 7p/min προς σταθερα αλλα απ'οτι βλεπω η Orange αλλαξε πακετα (ονοματα βασικα) και εφτιαξε και ενα νεο (camel) που ειναι φθηνοτερο προς σταθερα (6p/min) και εχει ιδιες χρεωσεις με της Mobile World για κινητα και sms. * Ενα κουλο με τη Mobile World ειναι οτι σε χρεωνει ακομα και για να βαλεις μοναδες. Αν ξεμεινεις εντελως, θα ψαχνεις να βρεις αλλο κινητο για να τις βαλεις απο εκει! :ninja: Για τηλεφωνο απο Ελλαδα συμφερει να σε παρουν στο αγγλικο νουμερο σου ή στο skype in νουμερο σου (αν εχεις). Αν σε παρουν στο ελληνικο χρεωνεσαι κι εσυ για roaming. Επισης, τσεκαρε και το skypephone. Πολυ καλο deal και σε καλη τιμη! Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 http://www.freesimcards.org.uk/ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larissa150 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Η Eurobank χρεώνει ως προμήθεια 0,5% του ποσού για ανάληψη (το e-banking τους και η pre-paid δουλεύουν μια χαρά).Για αγγλικό λογαριασμό σκέφτομαι είτε LLoyds είτε Barclays,τι προτείνετε?Μετά την προηγούμενη ερώτηση μου (με μπέρδεψαν στην HSBC γιατί ρώτησα για απευθείας ανάληψη,ενώ δεν ήξερα ότι προσφέρουν δωρεάν ανάληψη από ATM),είδα τις απαντήσεις του fabo στη σελίδα 159 και ξεκαθάρισαν πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larissa150 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Πάντως δε ξέρω για το πόσο συμφέρει να έχεις λογαριαμό σε ευρώ και όχι σε λίρες.Γιατί μπορεί να ανεβαίνει το ευρώ σε σχέση με τη λίρα,αλλά αν τα conversion rates είναι ίδια με του paypal... Επίσης πήρε κανείς το Welsh Tuition Fee Grand? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Πάντως δε ξέρω για το πόσο συμφέρει να έχεις λογαριαμό σε ευρώ και όχι σε λίρες.Γιατί μπορεί να ανεβαίνει το ευρώ σε σχέση με τη λίρα,αλλά αν τα conversion rates είναι ίδια με του paypal... Επίσης πήρε κανείς το Welsh Tuition Fee Grand? Δεν ξερω τι εχει το paypal (το κοιταξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη). Θα ειναι γυρω στο 1.3 (λιγο παρακατω) σιγουρα σε συμφερει γιατι λιγο λιγο πεφτει. Περυσι το Σεπτεμβρη που εφυγα, ηταν κοντα στο 1.5! Το grand το εχω παρει εγω. Πρεπει να κανεις την EU7N αιτηση μεσα στη χρονια (καμια σχεση με τις μονοχρωμες του ελληνικου δημοσιου! αυτο θα πει αιτηση! :p) με ταχυδρομειο. Θα χρειαστεις certified copy απο την ταυτοτητα/διαβατηριο σου το οποιο μπορεις να κανεις ειτε στο dept. σου ειτε στο academic office. Το certified copy χρειαζεται ονομα-υπογραφη-ιδιοτητα-ημ/νια απο αυτον που το εκανε, τιποτ' αλλο. Στο λεω γιατι ειναι πολυ πιθανο να μην ξερουν πως να σου την κανουν certified (τη φωτοτυπια :p) στο dept. σου (τι ειναι, ελληνικο δημοσιο να "φτιαχνονται" με την επικυρωμενη φωτοτυπια; ). Σε μια φιλη μου βαλανε σφραγιδελια και υπογραφη απο τον head of dept. και δεν τη δεχτηκαν γιατι δεν ειχε τα αναφερθεντα στοιχεια. Σε μενα τα ειχε (και με μολυβακι κιολας!) και ολα οκ. Αν θες και το δανειο θελει και κατι αλλα χαρτια (οτι και καλα δε χρωστας της μιχαλους). Οι τυποι γενικα ειναι λιγο γκαου (μας στειλαν πισω τρεις αιτησεις επειδη τις βαλαμε στον ιδιο φακελο - εχουν μια μαλακυνση με το ταχυδρομειο - φαινεται τη βρισκουν με τα γραμματοσημα ή με το να ανοιγουν φακελλους :p). Επισης ειναι και λιγο τα ζωα μου αργα. Οποτε καντη εγκαιρα γιατι θα σου κλειδωσουν το e-mail απο το πανεπιστημιο για αντιποινα. Ετσι εκαναν σε κατι φιλους μου! Γκεσταπιτες! :X Επισης ενημερωσε το Πανεπιστημιο σου (το finance office) οτι την εκανες ή αν δε μπορεις να την εκτυπωσεις ζητα να στην τυπωσουν. Δε μπορεις να πεις, κατατοπιστικοτατος! :cool: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Δεν ξερω τι εχει το paypal (το κοιταξα λιγο αλλα δεν εβγαλα ακρη). Θα ειναι γυρω στο 1.3 (λιγο παρακατω) σιγουρα σε συμφερει γιατι λιγο λιγο πεφτει. Περυσι το Σεπτεμβρη που εφυγα, ηταν κοντα στο 1.5! Ε καλά δεν ξέρεις αν θα συνεχίσει να πέφτει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larissa150 Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Το θέμα δεν είναι αν θα συνεχίσει να πέφτει,δε θα έχω και καταθέσεις!Είναι όπως με τη βενζίνη:Αν βάλεις 100 λίτρα από ακριβό πρατήριο,δε σε συμφέρει.Εγώ την αίτηση για το Grant την έχω στείλει ήδη,μήπως έκανα γκαουνιά?:X:cry:::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Ε καλά δεν ξέρεις αν θα συνεχίσει να πέφτει ;) Ε καλα, σιγουρα! :p Kι εκει να μεινει δε με χαλαει καθολου απο το 1,6 που ηταν καποτε! :D Το θεμα ειναι οτι δεν Το θέμα δεν είναι αν θα συνεχίσει να πέφτει,δε θα έχω και καταθέσεις!Είναι όπως με τη βενζίνη:Αν βάλεις 100 λίτρα από ακριβό πρατήριο,δε σε συμφέρει.Εγώ την αίτηση για το Grant την έχω στείλει ήδη,μήπως έκανα γκαουνιά?cry:::p Φετος απ' ότι βλεπω εχουν ανοιξει το online registration οποτε μπορουσες να την κανεις και online για ευκολια. Απ' ότι λεει εχει αρχισει η διαδικασια για το 08/09 οποτε εισαι οκ. :) ΥΓ: Τσεκαρε το domain name :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Ε καλα, σιγουρα! :p Kι εκει να μεινει δε με χαλαει καθολου απο το 1,6 που ηταν καποτε! :D Το θεμα ειναι οτι δεν Εμένα όμως με χαλάει τα μάλα γιατί ο μισθός μου καθώς και όλα μου τα savings είναι σε £ :( Αν είσαι όμως φοιτητής από την Ελλάδα ή άλλη χώρα της Ευρωζώνης οι σπουδές στην Αγγλία έχουν φθηνήνει κατά 20% τον τελευταίο χρόνο μόνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. August 8, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Εμένα όμως με χαλάει τα μάλα γιατί ο μισθός μου καθώς και όλα μου τα savings είναι σε £ :( Αν είσαι όμως φοιτητής από την Ελλάδα ή άλλη χώρα της Ευρωζώνης οι σπουδές στην Αγγλία έχουν φθηνήνει κατά 20% τον τελευταίο χρόνο μόνο! Ελα παρε παρε.....μεταπτυχιακο Αγγλια 6 χιλιαρικα λεμε μονο.... εκπτωσειςςς!!!!τρεξτεε!! Πλακα πλακα 20%-25% πτωση λογω ισοτιμιας ειναι πολλα!!! (φετος θα κανω διακοπες Αμερικη, λογω ισοτιμιας) Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 To Welsh Tuition Fee Grand einai ypotrofia? Kserei kapoios mipws na yparxoun ypotrofies apo to ekswteriko pou na mporei na parei kapoios gia spoudes stin agglia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 (φετος θα κανω διακοπες Αμερικη, λογω ισοτιμιας) Άρχισε να ανεβαίνει κι αυτό. Σε σχέση με τη λίρα, από GBP1=USD 2+ που είχε φτάσει είναι τώρα στο 1.9 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 To Welsh Tuition Fee Grand einai ypotrofia? Kserei kapoios mipws na yparxoun ypotrofies apo to ekswteriko pou na mporei na parei kapoios gia spoudes stin agglia? Ειναι επιδομα και το παιρνεις αν το πανεπιστημιο βρισκεται στην Ουαλια. Για την Αγγλια μπορεις να παρεις δανειο οσα ειναι τα διδακτρα σου απο την SLC και να αρχισεις να το ξεπληρωνεις οταν πιασεις δουλεια με ενα αξιοπρεπες εισοδημα. :) κλικ Υποτροφιες δινουν αρκετα πανεπιστημια αλλα πρεπει να κοιταξεις στα site τους. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Digiwolf Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Ειναι επιδομα και το παιρνεις αν το πανεπιστημιο βρισκεται στην Ουαλια. Για την Αγγλια μπορεις να παρεις δανειο οσα ειναι τα διδακτρα σου απο την SLC και να αρχισεις να το ξεπληρωνεις οταν πιασεις δουλεια με ενα αξιοπρεπες εισοδημα. :) κλικ Υποτροφιες δινουν αρκετα πανεπιστημια αλλα πρεπει να κοιταξεις στα site τους. Είναι δυνατόν Έλληνας να πάρει τέτοια δάνεια; Δε διατίθενται αποκλειστικά στους μόνιμους κατοίκους και Βρεταννούς υπήκοους; Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Είναι δυνατόν Έλληνας να πάρει τέτοια δάνεια; Δε διατίθενται αποκλειστικά στους μόνιμους κατοίκους και Βρεταννούς υπήκοους; Διορθώστε με αν κάνω λάθος... Ευχαριστώ! Γιατι σου φαινεται περιεργο? Το λινκ ειναι κατατοπιστικοτατο και εγω ειμαι ενας μεταξυ αυτων που παιρνουν τετοιο δανειο. Για τους Βρετανους υπηκοους εκτος απο αυτα υπαρχουν και αλλα δανεια, τα οποια τους καλυπτουν σχεδον το συνολο των εξοδων τους κατα τη διαρκεια των σπουδων τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 euxaristw gia tin apantisi fabo114. Exw ena provlima me to panepistimio kai de mou dinoun campus residence, alla off-campus. Kserete kana tropo gia na mou dwsoun campus residence?giati ekei pou mou exoun dwsei einai misi wra apo to panepistimio kai tha einai poly pikra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 euxaristw gia tin apantisi fabo114. Exw ena provlima me to panepistimio kai de mou dinoun campus residence, alla off-campus. Kserete kana tropo gia na mou dwsoun campus residence?giati ekei pou mou exoun dwsei einai misi wra apo to panepistimio kai tha einai poly pikra... Ως τωρα μονο για συχνοουρια με χαρτι γιατρου ηξερα για να παρεις en-suite :p Για μπατσελορ πας ή μαστερ; Το λεω γιατι προτιμουν να βαζουν ξεχωριστα τους φοιτητες και συνηθως αυτοι που θα πανε στα μακρια θα ειναι οι μεταπτυχιακοι. Σε ποιο Πανεπιστημιο αναφερεσαι; Μιση ωρα οντως ειναι πικρα (φανταζομαι με το λεωφορειο, ε;) Εγω θα σου προτεινα να πιεσεις οσο γινεται. Μια φιλη μου που δεν τη μετακινουσαν οροφο περυσι και θελαν να τη βαλουν σε κατι λιστες αναμονης (ελεος! για να παει στον αποπανω οροφο!) μολις ειπε οτι τα μαζευει και γυρναει πισω, χεστηκαν πανω τους! Κι επειδη ξερω οτι θα ειναι αμετακινητοι, η τελευταια λυση ειναι οταν πας εκει να τους κανεις το ζορικο...ριξε και καμια φωνη. Δε μπορει, αυτο θα πιασει! Ενας φιλος μου μεταπτυχιακος περυσι τους ειχε κανει μπουρλοτο. Τον ειχαν σε μια τρυπα με πολυ φασαρια και λεγανε οτι δεν εχουν δωματια και λοιπες @@. Μολις εβαλε λιγο τις φωνες και τους ειπε τι σας χρωσταω να σας πληρωσω να γυρισω πισω του δωσανε δωματιο για ΑΜΕΑ. Παλατι κανονικο! Μιλαμε τους το επαιξε πολυ! Ακομα και οταν του λεγαν να παει να το δει και οτι θα του αρεσει, εκεινος τους ελεγε "Καλα, δωστε μου το κλειδι και θα το σκεφτω!" :p :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapak Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 gia master paw sto Warwick kai mou edwsan estia sto Leamington Spa... alitheia, exei kapoios empeiria apo ekei?? Nai..me to leoforeio...kai twra elpizw mipws kanas roomate amaksi! xexexe :):) Koita tous piesa ligaki, alla tous eida ligo arnitikous kai me eprize kai i mana mou na to dextw, opote telika ypegrapsa to symvolaio...tha dw twra mipws mporesei kai ginei kapoia allagi otan paw ekei...tha dw arxika ti paizei apo ti perioxi kai apo sygkatoikous kai an den palevetai to pragma tha tous xwthw apo konta giati den itan diatetheimenoi na kanoun pisw... thx kai pali fabo114! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 gia master paw sto Warwick kai mou edwsan estia sto Leamington Spa... alitheia, exei kapoios empeiria apo ekei?? Nai..me to leoforeio...kai twra elpizw mipws kanas roomate amaksi! xexexe :):) Koita tous piesa ligaki, alla tous eida ligo arnitikous kai me eprize kai i mana mou na to dextw, opote telika ypegrapsa to symvolaio...tha dw twra mipws mporesei kai ginei kapoia allagi otan paw ekei...tha dw arxika ti paizei apo ti perioxi kai apo sygkatoikous kai an den palevetai to pragma tha tous xwthw apo konta giati den itan diatetheimenoi na kanoun pisw... thx kai pali fabo114! Φιλε μου εγω ειμαι 3ο χρονο undergraduate στο warwick οποταν μπορεις να με ρωτησεις οτι θες. Leamington spa ειναι μια πολη 50 000 κατοικων κοντα στο πανεπιστημιο, περιπου 10 λεπτα με το αυτοκινητο και 20-30 λεπτα με το λεωφοριο. Βασικα σχεδον ολοι οι φοιτητες του warwick μενουν leamington επειδη ειναι πολυ πιο ωραια πολη απο το coventry και εχει καλυτερη νυχτερινη και φοιτητικη ζωη. Παντως περιεργο που πας για master και δεν σου εδωσαν δωματιο στο campus. Ξερεις πως λεγονται τα halls που θα μενεις; Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 για να παρω φοιτητικο δανειο για σκωτια,μονο για την εστια το θελω κ καποια εξοδα μου,τι πρεπει να κανω?μπορω να το παρω απο δω?μπορω να το κανω απο το νετ?η πρεπει να παω στην τραπεζα εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 για να παρω φοιτητικο δανειο για σκωτια,μονο για την εστια το θελω κ καποια εξοδα μου,τι πρεπει να κανω?μπορω να το παρω απο δω?μπορω να το κανω απο το νετ?η πρεπει να παω στην τραπεζα εκει? Αν δεν εισαι Βρετανιδα που μιλας απταιστα Ελληνικα τοτε δυστυχως δεν μπορεις να παρεις! :( Μονο για τα διδακτρα μπορεις. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 gia master paw sto Warwick kai mou edwsan estia sto Leamington Spa... alitheia, exei kapoios empeiria apo ekei?? Nai..me to leoforeio...kai twra elpizw mipws kanas roomate amaksi! xexexe :):) Koita tous piesa ligaki, alla tous eida ligo arnitikous kai me eprize kai i mana mou na to dextw, opote telika ypegrapsa to symvolaio...tha dw twra mipws mporesei kai ginei kapoia allagi otan paw ekei...tha dw arxika ti paizei apo ti perioxi kai apo sygkatoikous kai an den palevetai to pragma tha tous xwthw apo konta giati den itan diatetheimenoi na kanoun pisw... thx kai pali fabo114! Αν ειναι να μεινεις Coventry τοτε καλα σε βαλανε εκει! :p :X Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts