Jump to content

[Επίσημο] Qtek S200 (Prophet)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποια ειναι η διευθυνση τις qtek hellas?εννοω στο ιντερνετ
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Πώς θα κάνω το s200 μου να το "βουλώνει" μετά που ανοίγω το sms? Πιστεύω ότι δεν είναι λύση το ringtone των 2 sec :) !!! Kαι κάτι άλλο, γνωρίζει κάποιος αν έχει το τηλέφωνο δυνατότητα ή έστω κανένα πρόγραμμα για video ringtones? Ευχαριστώ πολύ!
http://briefcase.pathfinder.gr/download/DjXT250/19703/229825/1/%20%C7+%CA%C1%D4%C5%CC%CF%D5%CA%CB%C1+%CC%CF%D5%21%21%21.jpg Ride to the limit!!!

Guest lagoudakis
δεν καταλαβα;θελεις να μην κανεις ηχο οταν εχεις μηνυμα;αν ναι θα πας ηχοι και ειδοποιησεις και εκαι που λεει για τα μηνυματα το βαζεις χωρις ηχο

λεπον! εχω το S200 εδω και κανα χρονο, και μολις χτες μου παρουσιασε ενα ωραιοτατο προβλημα: εκτος απο το οτι γενικα δεν εχει καλο ακουστικο και μικροφωνο (δεν με ακουνε καλα), ακομα και με τα handsfree που πηρα απο την ace hellas το προβλημα παραεμενε και επιδεινωθηκε. με τα HF με ακουγανε ακομα χειροτερα! και εχω αλλαξει 3 σετ HF. ε απο χτες το μικροφωνο και το ακουστικο τα επαιξαν τελειως, ουτε ακουω ουτε με ακουνε. το κινητο δεν βγαζει ΚΑΝΕΝΑΝ ηχο (και δεν το εχω βαλει στο αθορυβο). ακομα και οταν βαζω μουσικη να παιξει απο το media player δεν παιζει τιποτα. οταν ομως με παρουν τηλεφωνο, το κινητο παιζει το ringtone κανονικα! (κουλο...). απαξ και το σηκωσω σταματαει να ακουγεται το παραμικρο. αν ομως κουμπωσω τα HF τοτε η μουσικη ακουγεται, το ιδιο και η ομιλια στην κληση (ομως με πολυ χαλια ποιοτητα). τι να κανω? firmware update δεν υπαρχει στο site της Qtek...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

στο forum της ace hellas εχει πουθενα το firmware update?

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

λεπον! εχω το S200 εδω και κανα χρονο, και μολις χτες μου παρουσιασε ενα ωραιοτατο προβλημα: εκτος απο το οτι γενικα δεν εχει καλο ακουστικο και μικροφωνο (δεν με ακουνε καλα), ακομα και με τα handsfree που πηρα απο την ace hellas το προβλημα παραεμενε και επιδεινωθηκε. με τα HF με ακουγανε ακομα χειροτερα! και εχω αλλαξει 3 σετ HF. ε απο χτες το μικροφωνο και το ακουστικο τα επαιξαν τελειως, ουτε ακουω ουτε με ακουνε. το κινητο δεν βγαζει ΚΑΝΕΝΑΝ ηχο (και δεν το εχω βαλει στο αθορυβο). ακομα και οταν βαζω μουσικη να παιξει απο το media player δεν παιζει τιποτα. οταν ομως με παρουν τηλεφωνο, το κινητο παιζει το ringtone κανονικα! (κουλο...). απαξ και το σηκωσω σταματαει να ακουγεται το παραμικρο. αν ομως κουμπωσω τα HF τοτε η μουσικη ακουγεται, το ιδιο και η ομιλια στην κληση (ομως με πολυ χαλια ποιοτητα). τι να κανω? firmware update δεν υπαρχει στο site της Qtek...

εχει κολλησει το βισμα των ακουστικων,και το κινητο "νομιζει" οτι εχεις τα ακουστικα,και βγαζει τον ηχο απο εκει..

Guest lagoudakis
ναι σωστο,δεν προσεξα οτι ειπε οτι με τα ακουστικα του παιζει,κατα 99% αυτο ειναι,βαλτο και βγαλτο μερικες φορες μηπως ξεμπλοκαρει το διακοπτακι,αλλιως σερβις

• 2 weeks later...

Καλημέρα. Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός s200 και έχω μια ερώτηση. Όλες οι επαφές μου από το προηγούμενο τηλ μου (nec 401) ήταν περασμένες στη μνήμη του τηλ. με μορφή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τηλ. σπιτιού,κινητό,εργασίας,email κλπ.

Τις επαφές αυτές τις περασα στην καρτα sim και τις έβαλα στο s200.

Φαίνονται όμως ως

ΠΑΠΑΔΟ το τηλ σπιτιου

ΠΑΠΑΔΟ το κιν.

ΠΑΠΑΔΟ το τηλ εργασίας κλπ

ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο πρόγραμμα να μπορώ να επεξεργαστώ αυτές τις επαφές και να τις μεταφέρω στη μνήμη του τηλεφώνου στο ίδιο στυλ που τις είχα η να τα γράψω ολα σε ένα χαρτί και να τα περάσω απο την αρχή;

Καλημέρα. Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός s200 και έχω μια ερώτηση. Όλες οι επαφές μου από το προηγούμενο τηλ μου (nec 401) ήταν περασμένες στη μνήμη του τηλ. με μορφή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ τηλ. σπιτιού,κινητό,εργασίας,email κλπ.

Τις επαφές αυτές τις περασα στην καρτα sim και τις έβαλα στο s200.

Φαίνονται όμως ως

ΠΑΠΑΔΟ το τηλ σπιτιου

ΠΑΠΑΔΟ το κιν.

ΠΑΠΑΔΟ το τηλ εργασίας κλπ

ΥΠΑΡΧΕΙ κάποιο πρόγραμμα να μπορώ να επεξεργαστώ αυτές τις επαφές και να τις μεταφέρω στη μνήμη του τηλεφώνου στο ίδιο στυλ που τις είχα η να τα γράψω ολα σε ένα χαρτί και να τα περάσω απο την αρχή;

Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά που θέλεις. Εγώ στη θέση σου θα έκανα συγχρονισμό με το Outlook και τα τα συγύριζα απ' το PC με copy paste κτλ..

Ρε παιδια θελω βοηθεια με το wireless. Ενω το βλεπει κανονικα και του εχω περασει και το key δε λεει να εμφανισει σελιδες. Εχω δοκιμασει και opera.

Update: Λύθηκε. Δε δουλευει το wifi οταν ειναι σε συνδεση με το pc.

Ρε παιδια, εχω την εκδοση λογισμικου IPL 2.09. Αξίζει να περάσω κάποια νεότερη ή δε θα δω διαφορές. Αν μπορεί επίσης κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το πώς περνάμε νέα έκδοση με ασφάλεια, γιατι στο xda-developers που κοίταξα επικρατεί ένα μικρό χάος και δεν έβγαλα άκρη.

Ρε παιδια, εχω την εκδοση λογισμικου IPL 2.09. Αξίζει να περάσω κάποια νεότερη ή δε θα δω διαφορές. Αν μπορεί επίσης κάποιος να μου δώσει οδηγίες για το πώς περνάμε νέα έκδοση με ασφάλεια, γιατι στο xda-developers που κοίταξα επικρατεί ένα μικρό χάος και δεν έβγαλα άκρη.

Φιλε μου,μην πειραξεις καθολου το IPL η το SPL!

Πριν 1,5 μηνα που ειχα το Jamin του ειχα περασει αυτες τις νεες εκδοσεις με αποτελεσμα να μην μπορω να περασω γνησια rom,απο την αντιπροσωπια μου ειπαν οτι το σκοτωσα!Πραγματι το σκοτωσα γιατι ειχα προβλημα με το σημα και το wifi και αυτος ηταν ο λογος που αγορασα αλλο PPC!

Παναγιώτης

Εγω....και το μηχανημα πεταει....:D :lol:

Αν θες περισσοτερες πληροφοριες πηγαινε εδω

http://forum.xda-developers.com

(πρεπει να κανεις register)

Η ΡΟΜ που εχω βαλει ειναι απο ρωσια(TrueNeytral 1.4MS),εχει αγγλικα για μενου και ελληνικα regional ρυθμισεις,δουλευουν ολα πανω στο κινητο και εχει καλη διαρκεια μπαταριας 2,5-3 μερες..θα την βρεις εδω :

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1212495&postcount=1

Εχω δοκιμασει καμποσες,και αυτη μου φαινεται η καλυτερη απο ολες..αν και περισσοτεροι χρεισημοποιουν την PDAViet 4.0.0.3 .

Μαζεμενες ΡΟΜ εχει εδω(εχει και λιγες πληροφοριες για το Update:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=308755

Ρυθμισεις για MMS,GPRS απο εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1828843#post1828843

Και για Radio Rom(οτι αφορα το σημα του κινητου):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=309881

Εχω ενα π990 και σκεφτομαι να το δωσω για να παρω ενα s200 !! Εσεις τι λετε? Βασικα με ενδιαφρει να ειναι καλυτερο απο το π990 στο σερφαρισμα !!

Εχω ενα π990 και σκεφτομαι να το δωσω για να παρω ενα s200 !! Εσεις τι λετε? Βασικα με ενδιαφρει να ειναι καλυτερο απο το π990 στο σερφαρισμα !!

ειναι λίγο παλιο το μοντέλο. Τσέκαρε το htc touch που βγαίνει τώρα.

ειναι λίγο παλιο το μοντέλο. Τσέκαρε το htc touch που βγαίνει τώρα.

ma den exei kamia usiastiki diafora me to touch? (ute kan kalytero epexergasti)

egw lew an se niazei i timi na pareis to s200.

Φιλε μου επειδη ετυχε να χρησιμοποιησω το P990 και το S200 που ειχα για σερφαρισμα πρεπει να σου πω οτι το S200 ειναι πολυ καλυτερο απο το P990,καμμια σχεση!

:)

Παναγιώτης

Το π990 ειναι απογοητευτικο στο σερφαρισμα !!:) Δεν το περιμενα να ειναι ετσι !! ευχαριστω για τισ απαντησεις θα δω αν καταφερω αν το βρω το σ200 !!