Jump to content

DjXT250

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DjXT250

  • Ημ. Γέννησης 26/04/1987

DjXT250's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Πώς θα κάνω το s200 μου να το "βουλώνει" μετά που ανοίγω το sms? Πιστεύω ότι δεν είναι λύση το ringtone των 2 sec :) !!! Kαι κάτι άλλο, γνωρίζει κάποιος αν έχει το τηλέφωνο δυνατότητα ή έστω κανένα πρόγραμμα για video ringtones? Ευχαριστώ πολύ!
  2. Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Πώς θα κάνω το s200 μου να το "βουλώνει" μετά που ανοίγω το sms? Πιστεύω ότι δεν είναι λύση το ringtone των 2 sec :p :p :p !!! Kαι κάττι άλλο, γνωρίζει κάποιος αν έχει το τηλέφωνο δυνατότητα ή έστω κανένα πρόγραμμα για video ringtones? Ευχαριστώ πολύ!
  3. Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Όταν μου στείλουν sms το πορτοκαλί λαμπάκι συνεχίζει να ανάβει μετά που θα το διαβάσω (μέχρι να κάνω restart) και ο ήχος δε σταματάει με τίποτα αν δεν παίξει όλο τραγούδι.. Τι φταίει??? Το ringtone για το sms είναι 1.3MB αλλά και με μικρότερο που του έβαλα δεν έκανα δουλειά (300KB)... Plz HELP!!!!!!
  4. Παιδιά S O S!!! Ξαφνικά χάθηκε ο ήχος από το s200 μου! Όλα ενεργά και δεν ακούω τίποτα! Διάβασα κάπου ότι χαλάει το auto path του ήχου...??? Έκανα μέχρι και hard reset και δε δούλεψε... Tα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά... Tι μπορεί να φταίει??? Κανείς που αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο???
  5. Και πήγαινε πρώτα από Πλαίσιο. Προχτές έτυχα σε προσφορά και πήρα μια sd Transcend 1GB 80x 50 ευρώπουλα! Συμφέρει και δουλεύει άψογα! Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει κανένα κανάλι στο mIRC ή κανένα site με software αποκλειστικά για s200 (cr$acked & full ή έστω και trial αρκεί να είναι συγκεντρωμένο)??? Αν ναι please pm me!
  6. Παιδιά έχω το s200 και με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι έχει τρομερή κάμερα αλλά σέρνεται (η camera πάντα)... Τι φταίει και τι μπορεί να γίνει γι'αυτό??? Επειδή ούτε μπορώ/θέλω να πάρω αλλά ούτε και να γίνω τρίποδο!!!!!! Ευχαριστώ!!!
  7. Εγώ πάντως από συνήθεια στα sms κτλ. (κάτοχος Ρ800-Ρ900) έχω συνηθίσει με το εικονικό πληκτρολόγιο.. Το handwriting recognition δεν το θέλω διότι χαρακώνεται η οθόνη ή το screen protector, κάτι που με τρελlαίνει παρόλο που έχω πολλά screen protector. Να ρωτήσω κάτι και'γώ με τη σειρά μου, το prblm της κάμερας (που είναι απελπιστικά αργή) το έχετε και άλλοι??? Αν ναι, πώς στην ευχή διορθώνεται???
  8. Α, ρίχτε και μια ματιά στο http://www.alfonsomartone.itb.it/vzaozg.html όπου κάποιος άλλος είχε το ίδιο prblm. Θα έκανα το ίδιο, απλώς θέλω να σώσω σημαντικά πράγματα που είναι στην εσωτερική μνήμη.
  9. Καλησπέρα σε όλους. Πριν από μερικές μέρες είχα αναφερθεί σε ένα πρόβλημα του Ρ900 μου (αδικαιολόγητα reboot και λάθος ένδειξη μπαταρίας). Το περασμένο Σάββατο όμως (έπειτα από ακόμα ένα reboot!!!) το τηλέφωνο κατά το άνοιγμα μου βγάζει "Λάθος κάρτα sim. Εισάγετε σωστή κάρτα sim.". Tί μπορεί να φταίει ρε παιδιά πάλι σε αυτό το κω**τηλέφωνο??? Τουλάχιστον ας μπορούσα να σώσω επαφές, foto κτλ. και μετά ας πάει στα κομμάτια!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Το σκέφτηκα κ εγώ, αλλά έχω ακούσει και από άλλους χρήστες Ρ900 ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα κ έλεγα μήπως είναι γνωστό issue. Τέσπα, θα πάω αύριο στην SE να το ξανοίξω. Thnx anyway φιλαράκι!
  11. Ναι, αλλά και προτού κάνω το restore ή βάλω την κάρτα μνήμης μου το έκανε πάλι.
  12. Παιδιά καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Ρ900 μου. Όταν λάβω κλήση ή μήνυμα ανάβει το κόκκινο λαμπάκι ασχέτως από το πόσο γεμάτη είναι η μπαταρία και πολλές φορές μου κάνει reboot όταν η μπαταρία είναι στα τελευταία της ή όταν του καπνίσει!!! Έχω δοκιμάσει master reset, format αλλά και update, χωρίς όμως αποτέλεσμα!!! Plz help me διότι θα το σπάσω!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Παιδιά ξέρει κανείς αν με το update σβήνονται τα πράγματα που έχω στο τηλέφωνο??? Επίσης ξέρετε αν "μηδενίζεται" μαζί και ο κωδικός κλειδώματος του τηλεφώνου??? Ευχαριστώ.
  14. Παιδιά σήμερα πήρα ένα Bluetooth Adaptor KINGENE BT-410D (δεν βρήκα τίποτα άλλο) αλλά δεν ξέρω να το συγχρονίσω με το PC Suite toy P800 μου... Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος που έχει το ίδιο??? Ευχαριστώ :-)
  15. Παιδιά, δυστυχώς το P800 μου έχει στραπατσαριστεί αρκετά εξωτερικά και θέλω να του αλλάξω πρόσοψη!!! Γνωρίζει κανείς πόσο κάνει η γνήσια από την SE ή που μπορώ να βρώ καμία άλλη φτηνή μεν αλλά καλή δε???
×
×
  • Create New...