DjXT250 Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 Παιδιά να ρωτήσω κάτι... Πώς θα κάνω το s200 μου να το "βουλώνει" μετά που ανοίγω το sms? Πιστεύω ότι δεν είναι λύση το ringtone των 2 sec :p :p :p !!! Kαι κάττι άλλο, γνωρίζει κάποιος αν έχει το τηλέφωνο δυνατότητα ή έστω κανένα πρόγραμμα για video ringtones? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/DjXT250/19703/229825/1/%20%C7+%CA%C1%D4%C5%CC%CF%D5%CA%CB%C1+%CC%CF%D5%21%21%21.jpg Ride to the limit!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_ar Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 Καλημέρα. Όλες οι γνώσεις μου από το xda forum προέρχονται :) Θα πρέπει να κάνω μισό upgrade (χωρίς ipl/spl) και παρόλαυτα δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλέψει. Θα ξανακοιτάξω πάντως, σε ευχαριστώ πολύ. Φιλικά, Αλέξανδρος Άρα γίνεται! Θα πρέπει να κάνεις upgrade χωρίς ipl/spl και με "πειραγμένη" έκδοση για να μην έχεις imei check. Σε εμένα δούλεψε όταν το έκανα. Φιλικά, Αντρέας Παράθεση Keep foruming... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. May 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2007 προσπαθουσα να συνδεθω με wi-fi στο ιντερνετ και οταν παταγα μια σελιδα να μου ανοιξει αντι να συνδεεται μου βγαζει οτι παει να συνδεθει με ΤΙΜ GPRS στο ιντερνετ πως μπορω να το κανω να μπαινω στο ιντερνετ με τη χρηση του wi-fi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 προσπαθουσα να συνδεθω με wi-fi στο ιντερνετ και οταν παταγα μια σελιδα να μου ανοιξει αντι να συνδεεται μου βγαζει οτι παει να συνδεθει με ΤΙΜ GPRS στο ιντερνετ πως μπορω να το κανω να μπαινω στο ιντερνετ με τη χρηση του wi-fi Μια συνηθισμένη αιτία γι αυτό το σύμπτωμα είναι ότι απλά δεν έγινε η wifi σύνδεση ή ακόμη και αν επετεύχθει η σύνδεση, στο ασύρματο δίκτυο που συνδέθηκες δε "δίνει" internet. Μπορεί τα παραπάνω να ακούγονται απλοϊκά, αλλά σιγουρέψου ότι δεν ισχύουν πριν προχωρήσεις παρακάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 βασικα συνδεομαι με το wifi spot του τει πειραια σιγουρα δινει μπαινουν και αλλοι με laptop καποια στιγμη που βγαζει δυο επιλογες πως να συνδεθω τη μια δε τη θυμαμαι η δευτερη ελεγε work νομιζω πατησα και τις δυο καθε φορα αλλα το ιδιο πραμα παλι προσπαθουσε να συνδεθει με tim gprs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fiestas Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Παιδιά τα φώτα σας!! Με το που έβγαλα χθες το handsfree σταμάτησε να λειτουργεί το εξωτερικό ηχείο κοινως δεν ακούω τίποτα :wacko: Τι λέτε να συνέβει?? Λέτε να λυνεται με format η θα χρειαστώ αλλαγή ηχείου και αν το δεύτερο πόσα θα πρέπει να σκάσω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 μιλας προφανως για ενσυρματο hands free ε;κατα 99% εχει κολησει το διακοπτακι που υπαρχει στην τρυπα,αν βαλεις το hands free θα δεις οτι δουλευει,προσπαθησε να βαλεις-βγαλεις μερικες φορες το hands free μεχρι να ξεκολησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blusprint Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 Εχω τη συσκευη πανω απο ενα χρονο αλλα μολις ανακαλυψα οτι ο δεικτης sar ειναι μολις 0.23!! Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα εμενα με εξεπληξε ευχαριστα η συγκεκριμενη πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2007 φιλε(πρωταθλητη ευρωπης) ειναι απο τα συν της συγκεκριμενης συσκευης αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fiestas Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 Φίλε λαγουδάκι λογική η εξήγηση σου αλλα δοκίμασα να βάλω και να βγάλω το handsfree πολλές φορές αλλά τίποτα... Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να ξεκολήσω το διακοπτάκι μόνος μου γιατί άμα το πάω στην ace hellas σίγουρα θα μου πάρουν χρήματα για να το φτιάξουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2007 αρα εχει κολησει για τα καλα,δεν νομιζω να σου παρουν χρηματα,εντος εγγυησης δεν εισαι;δεν φταις εσυ που κολησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. May 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2007 Δοκίμασε να το βάλεις και να το βγάλεις πολλές φορές για να σιγουρευτείς οτι έσπασε για τα καλά :P Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 --deleted-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ρε παιδιά πήρε ο κολλητός μου ένα S200 και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα! Κλείνω το κινητό από το power και όταν πάω να το ανοίξω ξανά κάνει restart! τι να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ρε παιδιά πήρε ο κολλητός μου ένα S200 και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα! Κλείνω το κινητό από το power και όταν πάω να το ανοίξω ξανά κάνει restart! τι να κάνω???το εκανε απο την αρχη;μηπως φταιει καποιο προγραμμα;εκανε φορματ στην συσκευη και οπως ειναι αδεια το κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 το εκανε απο την αρχη;μηπως φταιει καποιο προγραμμα;εκανε φορματ στην συσκευη και οπως ειναι αδεια το κανει; το πιο πιθανο ειναι να εχει αντιστοιχισει καποιο hardware button με την εντολη του soft reset ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 σωστος!!!παιζει και αυτο δημητρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ναι αλλά παρατήρησα πως το κάνει και στα ξεκάρφωτα μερικές φορές! Απλά κλειδώνει το τηλέφωνο για να μην κάνει reset αλλά πάλι μερικές φορές το κάνει. Τι άλλο μπορεί να είναι εκτός από τη ρύθμιση ενός κουμπιού!?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 δηλαδη αν καταλαβα καλα μια το κανει και μια οχι ε;αν ειναι ετσι η καποιο προγραμμα εκανε την ζημια η ειναι προβλημα της συσκευης,οποτε ας κανει ενα φορματ και ας την δουλεψει την συσκευη 2-3 μερες σκετη χωρις τιποτα μεσα για να δει τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NightMare- Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ρε παιδιά πήρε ο κολλητός μου ένα S200 και αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα! Κλείνω το κινητό από το power και όταν πάω να το ανοίξω ξανά κάνει restart! τι να κάνω??? Αντιμετώπιζα και εγω ενα παρομοιο προβλημα.Μονο που εμενα εσβηνε η οθονη αλλα δεν εμπαινε σε stand-by.Και οταν πατουσα το κουμπι για να ανοιξει η οθονη ξεκινουσε παλι το τηλεφωνο απο την αρχη.Εκανα ενα format και το προβλημα λυθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Παιδια μπορει καποιοσ να μου πει πως λεγεται η εφαρμογη φωνητικης κλησης που εχει το s200? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παιδια μπορει καποιοσ να μου πει πως λεγεται η εφαρμογη φωνητικης κλησης που εχει το s200? Cyberon Voice Speed Dial (http://www.cyberon.com.tw) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Cyberon Voice Speed Dial (http://www.cyberon.com.tw) Ευχαριστω. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 παιδια πηρα ενα qtek s200 αλλα το πηρα χωρις φορτιστη μονο με το usb το φορτιζω...που μπορω να βρω να δω κ να παρω?? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 παιδια πηρα ενα qtek s200 αλλα το πηρα χωρις φορτιστη μονο με το usb το φορτιζω...που μπορω να βρω να δω κ να παρω??εχω δει σε καταστηματα πλαισιο,αλλα οχι σε ολα,μπορεις να το παρεις και απο http://www.play247.gr οπως και απο την ace στην Α.Παρασκευη και http://www.moderntalking.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts