Jump to content

[Επίσημο] Qtek S200 (Prophet)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με εκκίνηση το κινητό παρουσιάζει σε μένα 24ΜΒ ελέυθερη μνήμη. Με την πάροδο του χρόνου γεμίζει η μνήμη, και κάποιο τμήμα της το κρατούν εφαρμογές ακόμα και αν τις κλείσεις. Δεν είναι πρόβλημα, είναι λειτουργία των Windows. Συμβαίνει και στα επιτραπέζια Windows αλλά εκεί δε φαίνεται γιατί συνήθως η RAM μας είναι πολύ περισσότερη και διαθέσιμη.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φροντίζεις:

1) Να έχεις μελετημένα Today Plugins να ξεκινάνε με τη συσκευή. Να επιλέξεις όλα όσα δεν κρατάνε μεγάλα ποσοστά μνήμης και να βρεις τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Π.χ. το SPB Pocket Plus λένε οτι κρατάει μεγάλα ποσοστά μνήμης. Αντί αυτού μπορείς να επιλέξεις το iLauncher. Το ίδιο να κάνεις και σε άλλες εφαρμογές που επιθυμείς.

2) Να κλείνεις συχνά όσες εφαρμογές ξεχνιούνται. Π.χ. σε εμένα το Active Sync και ο Comms Manager μένουν πάντα ανοιχτά. Όταν τα απενεργοποιώ κερδίζω 1ΜΒ μνήμης πάντα.

Αυτά μπορείς να κάνεις τπτ άλλο. Μη σε ανησυχεί όμως και το κινητό. Εμένα λειτουργεί κανονικά με μέχρι και 5ΜΒ ελεύθερης μνήμης, όταν είχα ανοίξει WiFi, Resco Explorer και είχα συνδεθεί μέσω WLAN με φακέλους μουσικής στο PC μου... και είχα ανοίξει το Pocket Player για να ακούσω streaming audio τα νέα τραγούδια του Κουρκούλη :p Παράλληλα σερφάριζα στο net με τον ΙΕ, αν και με λίγες διακοπές στη μουσική λόγω του επεξεργαστή. :) Πάντως το έκανε χωρίς πρόβλημα.

Το ίδιο το έχω κάνει με το 9000 και δεν κόλωσε φυσικά καθόλου... Αυτά.

φιλε μου εβαλα το ilancher και μου πηγαινε πιο αργο απο το θανατο !!!!!!!! μη το βαλει κανενας αλλος , το το SPB Pocket Plus παει ΣΦΑΙΡΑ !!!!!!!!!!! ασε που ειναι και καλλιτερο

καλο θα ειναι να δοκιμαζουμε κατι 1α πριν προτεινουμε

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε μου εβαλα το ilancher και μου πηγαινε πιο αργο απο το θανατο !!!!!!!! μη το βαλει κανενας αλλος , το το SPB Pocket Plus παει ΣΦΑΙΡΑ !!!!!!!!!!! ασε που ειναι και καλλιτερο

καλο θα ειναι να δοκιμαζουμε κατι 1α πριν προτεινουμε

Σορρυ αλλά όχι και τέτοια σχόλια... Δεν είμαι χθεσινός εδώ και καλό θα ήταν να πρόσεχες τι λες και πως το λες. Πήρες ένα μηχανάκι και μαθαίνεις. Άκου λίγο και δε θα χάσεις.

Το Pocket Plus εκτός από Launcher κάνει και δέκα άλλα πράγματα επιβαρύνοντας την Registry σου με δυνατότητες που ίσως δεν θες. Το iLauncher από την άλλη είναι μόνο Launcher. Κοίτα πόσο πιάνει στην RAM σου το ένα και πόσο το άλλο.

Θα περιμένω την απάντησή σου με αγωνία... :confused:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Απάντησε domal γιατί θα μείνει νηστικός από την αγωνία :p

Λοιπόν, την είχα παρεξηγήσει την οθόνη του s200. Είναι αξιοπρεπέστατη, ελάχιστα πιο σκοτεινή από αυτή του m600 αλλά δείχνει καλύτερα στις μεγάλες κ extreme γωνίες θέασης (αν και δεν κοιτάζει κανείς ποτέ την οθόνη υπό τόσο μεγάλη γωνία αλλά λέμε τώρα), δεν εμφανίζει το φαινόμενο "αρνητικού" που υπάρχει στο m600 και πολύ περισσότερο στο s100!!! Παρόλ'αυτά, ο οπίσθιος φωτισμός δείχνει να μην έχει την ίδια ένταση παντού. Σε λευκό φόντο και ήταν σχετικά σκοτεινό δεξιά! Αν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος θα πει πως δεν ήταν η ιδέα μου. Minor problem.

Έχεις δίκαιο τελικά δουλεύει μια χαρά ….

Θα μπορούσαμε τώρα να βρούμε και έναν τρόπο να ηχογραφούμε τις εισερχόμενες κλήσεις?

Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

Αυτο δεν μπορει να γινει δυστυχως σε κανενα PDA phone.

SV9PFY

Λοιπόν, την είχα παρεξηγήσει την οθόνη του s200.

Ανάμεσα σε άλλα... Έχεις καιρό να αλλάξεις γνώμη, περιμένουμε και εσένα :p :lol:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Ψαχνω ενα προγραμμα για remote control που να δουλευι στο s200.

εχω δοκιμασει καποια αλλα δεν δουλευουν, καποια μου λενε οτι δεν ειναι συμβατες οι υπερυθρες.

Δεν ειναι θεμα μονο συμβατοτητας αλλα και ''δυναμης'' των υπερυθρων σου. Βαλε καποιο προγραμμα και δοκιμασε το πολυ κοντα στην τηλεοραση (10cm). Αν δουλευει τοτε το προγραμμα ειναι οκ αλλα οι υπερυθρες δεν εχουν τοση δυναμη να στειλουν. Επισης εξαρταται και απο την τηλεοραση. Εμενα στο 2020ι σε καποιες λειτουργουσε απο τα 2μ και σε αλλες απο τα 20cm.

SV9PFY

Δεν ειναι θεμα μονο συμβατοτητας αλλα και ''δυναμης'' των υπερυθρων σου. Βαλε καποιο προγραμμα και δοκιμασε το πολυ κοντα στην τηλεοραση (10cm). Αν δουλευει τοτε το προγραμμα ειναι οκ αλλα οι υπερυθρες δεν εχουν τοση δυναμη να στειλουν. Επισης εξαρταται και απο την τηλεοραση. Εμενα στο 2020ι σε καποιες λειτουργουσε απο τα 2μ και σε αλλες απο τα 20cm.

Όλα τα Qtek έχουν SIR (Serial InfraRed) με μικρή εμβέλεια που δεν ξεπερνά στο μέγιστο τα 1.5-2 μέτρα σε ... κανονικές συνθήκες :p

Δεν έχουν CIR (Consumer Irda) όπως τα iPAQ που από απόσταση μεγάλη μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις για τηλεκοντρόλ.

Πάντως με το NoviiRemote μπορείς από κοντινές αποστάσεις να αλλάξεις κανάλια τόσο με το Qtek 9000 όσο και με το S200.

Καλησπέρα.

Μου την έδωσε ξαφνικά να πάρω ένα q tek αφού εδώ και πολύ καιρό τα ζαχάρωνα. Τώρα έχω sx1 συνεπώς δεν μπορούσα να πάω σε απλό κινητό.

Η αφορμή ήταν η τιμή. Ένας γνωστός έχει έκπτωση στα καταστήματα πλαίσιο και τον ρώτησα πόσο μπορεί να μου το βρει... η απάντηση? Ολοκαίνουριο στα 450 ευρώ. Δεν πρόλαβα να δω χαρακτηριστικά και να το ψάξω για το συγκεκριμένο μοντέλο Αυτό που με κόλιε ήταν αν αξίζει το s200 ή το 9100 που μου το έβρισκε στα 500 ευρώ.

Τελικώς είπα για το s200. Καλά έκανα? Αξίζει για τα 450 ευρώ που θα δώσω? Την Δευτέρα λογικά θα το έχω.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Ρε παιδια ειχα ρωτήσει και νωρίτερα, όποιος δεν βαριέται ας μου απαντήσει: Είναι δυνατόν να βάλουμε άλλον ήχο για SMS???Aν ναι πώς? Επίσης το ξυπνηρήρι γιατί δεν χτυπάει με σβηστή την Οθόνη¨???

Για να βάλεις άλλο ήχο στα sms ή στο ξυπνητήρι πρέπει να είναι σε μορφή wav και να το βάλεις στο φάκελο windows. Το θέμα είναι ότι αν πας να βάλεις ένα wav 20-30mb γεμίζει η μνήμη.

Αυτό πυ προσπαθώ να βρώ είναι πως μπορούμε να δημιουργήσουμε συντομεύσεις (αν γίνεται) έτσι ώστε να τα έχουμε στην κάρτα και να μπορεί να τα διαβάσει από εκεί.

:ninja:

Αξίζει για τα 450 ευρώ που θα δώσω?

Αν και ο λόγος τιμής/αξία είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, η υποκειμενική μου άποψη είναι να "μην το πεις ούτε του παπά!". Παίρνεις μία συσκευή που μόλις βγήκε στην ελληνική αγορά και δίνεις περίπου 200 ευρώ λιγότερα από όσο κοστίζει! Αν ανακαλύψεις ότι δεν σου άρεσε θα το πουλήσεις αμέσως χωρίς να χάσεις ευρώ! (να μη σου πω ότι μπορεί να βγάλεις κι από πάνω!) :lol:

Για να βάλεις άλλο ήχο στα sms ή στο ξυπνητήρι πρέπει να είναι σε μορφή wav και να το βάλεις στο φάκελο windows. Το θέμα είναι ότι αν πας να βάλεις ένα wav 20-30mb γεμίζει η μνήμη.

Αυτό πυ προσπαθώ να βρώ είναι πως μπορούμε να δημιουργήσουμε συντομεύσεις (αν γίνεται) έτσι ώστε να τα έχουμε στην κάρτα και να μπορεί να τα διαβάσει από εκεί.

Euxaristw poly file mou alla eftiaksa ena mp3 se wav me to nero wave editor kai den to paizei. prepei na einai sygekrimena khz klp? thanks kai pali

Αν και ο λόγος τιμής/αξία είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό, η υποκειμενική μου άποψη είναι να "μην το πεις ούτε του παπά!". Παίρνεις μία συσκευή που μόλις βγήκε στην ελληνική αγορά και δίνεις περίπου 200 ευρώ λιγότερα από όσο κοστίζει! Αν ανακαλύψεις ότι δεν σου άρεσε θα το πουλήσεις αμέσως χωρίς να χάσεις ευρώ! (να μη σου πω ότι μπορεί να βγάλεις κι από πάνω!) :lol:

Μεταξύ s200 και 9100 έκανα σωστή επιλογή? Αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό και το Thread δεν είναι vs απλά ρωτάω έμμεσα αν είναι καλές οι δυνατότητες του s200.:)

Σορρυ αλλά όχι και τέτοια σχόλια... Δεν είμαι χθεσινός εδώ και καλό θα ήταν να πρόσεχες τι λες και πως το λες. Πήρες ένα μηχανάκι και μαθαίνεις. Άκου λίγο και δε θα χάσεις.

Το Pocket Plus εκτός από Launcher κάνει και δέκα άλλα πράγματα επιβαρύνοντας την Registry σου με δυνατότητες που ίσως δεν θες. Το iLauncher από την άλλη είναι μόνο Launcher. Κοίτα πόσο πιάνει στην RAM σου το ένα και πόσο το άλλο.

Θα περιμένω την απάντησή σου με αγωνία... :confused:

Φίλε μου και εγω καθε αλλο παρα παλιος ειμαι εδω μεσα , απο τα χερια μου περασαν τα 2020,s100,mpx200,mpx220,N70,D600,p910,w900 (για να μην αναφέρω πιο παλια 6600,sx1klp) kai επεξεργαστηκα σε μαγαζι φιλου μου για μερες τα N80,N90 kai polla alla

Αυτο που ειπα ηταν αυτο που εγινε και τιποτε παραπανω , με το που το εβαλα το s200 πηγαινε σαν πεθαμενο !!!!!! 4-6 δευτερολεπτα να ανοιξει το start, πολλα σπασίματα η οθόνη , απελπιστικα αργο , ενω με το sp, παει σφαιρα και εχω και 10 εικονιδια πανω του !!!!!!!!!!!!

τωρα αν εσυ νομιζεις οτι εισαι ειδικος αλλο θεμα , πιστευω οτι ειμαστε ολοι μια cyber παρεα με αναλογα γουστα και βοηθαει ο ενας τον αλλο , αυτο και τελος ........:confused:

επιπλεον παιδια διαβασα οτι το g-smart ppc05 μπορει να ηχογραφήσει τις εισερχόμενες κλήσεις αλλα επίσης έχει προγραμμα τηλεφωνητη που τα μηνύματα γράφονται στην καρτα μνήμης

αρα λογικα εφόσον αυτα ειναι προγράμματα που τρέχουν σε ppc με win 05 κάπου θα υπάρχουν και για μας , ειναι θέμα sofware ...........

Φίλε μου και εγω καθε αλλο παρα παλιος ειμαι εδω μεσα , απο τα χερια μου περασαν τα 2020,s100,mpx200,mpx220,N70,D600,p910,w900 (για να μην αναφέρω πιο παλια 6600,sx1klp) kai επεξεργαστηκα σε μαγαζι φιλου μου για μερες τα N80,N90 kai polla alla

Αυτο που ειπα ηταν αυτο που εγινε και τιποτε παραπανω , με το που το εβαλα το s200 πηγαινε σαν πεθαμενο !!!!!! 4-6 δευτερολεπτα να ανοιξει το start, πολλα σπασίματα η οθόνη , απελπιστικα αργο , ενω με το sp, παει σφαιρα και εχω και 10 εικονιδια πανω του !!!!!!!!!!!!

τωρα αν εσυ νομιζεις οτι εισαι ειδικος αλλο θεμα , πιστευω οτι ειμαστε ολοι μια cyber παρεα με αναλογα γουστα και βοηθαει ο ενας τον αλλο , αυτο και τελος ........:confused:

Δεν προσβάλλω χρήστες, ούτε υποτιμώ. Δεν μου επιτρέπεται άλλωστε. Απλά όταν λες "καλό θα είναι να δοκιμάζουμε πριν προτείνουμε κάτι" σε έναν τυχαίο, που έγραψε κατά τύχη και την παρουσίαση της συσκευής στην κεντρική σελίδα, ε είναι λίγο άτοπο και δε στέκει.

Αν σε βολεύει το PPlus no prob, αλλά τα όσα αναφέρεις δε γίνονται από το iLauncher. 4-6 sec να ανοίξει το start? Και τι σχέση έχει με το iLauncher? :p Anyway δε συνέβει και τπτ, ο καθένας χρησιμοποιεί αυτό που θέλει και μπορεί να λέει ότι πιστεύει. Ακόμα και ο kirileman το κάνει :p

δυστυχως χαλασε το Ρ800 μου, οποτε προσανατολιζομαι στην αγορα του S200. ξερετε αν δεχεται SD καρτα 2GB, γιατι θελω να το χρησιμοποιω και ως mp3-player..ευχαριστω!

Του εχω βαλει 2gb και τη δεχεται μια χαρα.

φιλε spyros86 πως και έχεις έκπτωση στο πλαίσιο?

Δεν έχω εγώ, αλλά ένας γνωστός της μητέρας μου. Την Τρίτη μεσημέρι είπε θα μου το φέρει τελικά. :D Ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου.

Αυτό που διάβασα στο review περί σκληρής οθόνης ισχύει? Θα έχω πρόβλημα?

Euxaristw poly file mou alla eftiaksa ena mp3 se wav me to nero wave editor kai den to paizei. prepei na einai sygekrimena khz klp? thanks kai pali

φιλε μου σου προτεινω να μπεις στον φακελο των windows και να βρεις τους ηδη υπαρχοντες ηχους wav για τα sms. τσεκαρε τι μεγεθος εχουν και τι διαρκεια και φτιαξε ενα αντιστοιχο και δοκιμασε το.

αν παιξει πες μας και εμας να το δοκιμασουμε:p

Η οθόνη είναι όντως κάπως σκληρή.Πολλές φορές σου δίνει την αίσθηση ότι αργεί το τηλέφωνο όταν ανοίγεις μια εφαρμογή ,ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις πατήσει με την γραφίδα την εντολή..:p
Eli Eloim Lama Astagna Savaoth