tonydeli7 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Ξερει κανεις αν αυτα τα ακουστικα: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=666&product=929980 δουλευουν στο Qtek μας??????:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 oxi sto XDA-DEV itan kathetoi pws den mporeis na valeis usb akustika :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. June 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2007 Μολις πηρα ενα i-tech ClipIIs αλλα κανενα κινητο μου δεν το βλεπει ουτε σαν απλο ακουστικο ......... το εχει καποιος αλλος ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Average_User Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Δες τα αρχικά μου σχόλια. Πέπει να υπάρχει συμβατότητα A2DP, κάτι που μόνο από κανένα manual ή την αντιπροσωπεία θα βρεις. Ετοιμάσου πάντως σε 4-5 μήνες να σου κολλήσει το κουμπάκι on/off στο δεξί ακουστικό, όπως σε εμένα πρόσφατα... Παράθεση Ψάχνεις F2G€10/300', F2G€30, κλπ δυσεύρετα καρτοκινητά όλων των εταιριών ή εύκολα νούμερα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι έχει πάθει και γεμίζει η storage memory από μόνη της. Χωρός να αποθηκεύω τίποτα, η μνήμη γεμίζει, και τώρα έχει φτάσει σε σημείο να μου πετάει συνέχεια μήνυμα ότι δεν λειτουργεί τίποτα και πρέπει να αδειάσω μνήμη. όμως δεν ξέρω τι να διαγραψω, αφού δεν έχω βάλει εγώ τίποτα και είναι όλα του κινητού. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 μηπως το εχεις ρυθμισει και ανα καποιες ωρες σου κανει backup στη καρτα μνημης? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι έχει πάθει και γεμίζει η storage memory από μόνη της. Χωρός να αποθηκεύω τίποτα, η μνήμη γεμίζει, και τώρα έχει φτάσει σε σημείο να μου πετάει συνέχεια μήνυμα ότι δεν λειτουργεί τίποτα και πρέπει να αδειάσω μνήμη. όμως δεν ξέρω τι να διαγραψω, αφού δεν έχω βάλει εγώ τίποτα και είναι όλα του κινητού. Καμιά ιδέα; theleis na mas peis tus fakelus pu exei sto root tis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 ερωτηση:Εχει κανεις απο εσας καταφερει να δουλεψει τα MMS στα WM6???Απο τοτε που τα εβαλα τπτ,οσο και αν εχω προσπαθησει...(πιστεψτε με,εχω προσπαθησει ΠΟΛΥ!).Εβαλα το CAB που κυκλοφορει αλλα τπτ... Cosmote εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Όχι δεν έχω βάλει να κρατάει αντίγραφα στην κάρτα μνήμης. Εξ' άλλου, που κολλάει η κάρτα μνήμης; :confused: Η μνήμη του τηλεφώνου έχει τους εξής φακέλους: Application data ConnMgr Documents and Settings My documents Programms Storage card Temp Windows Και παρατηρώ ότι χωρίς να αποθηκεύω κάτι, με τον καιρό γέμιζε όλο και περισσότερο η εσωτερική μνήμη. Δεν έχω καν πρόγραμμα backup. Πώς γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Μηπως σου λεει οτι εχει γεμισει η RAM????Εχεις βαλει το HTC X-Button?Πιστευω οτι λογω του οτι το κουμπι Χ,απλα κανει minimize,σου γεμιζει την RAM γιατι αυτα τα προγραμματα που και καλα κλεινεις,τρεχουν απο στο background... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Παιδιά χτες για πρώτη φορά έκανα κλήση Skype από το κινητό χρησιμοποιώντας WiFi σύνδεση. Όμως δεν άκουγα τον άλλο από το ακουστικό ή το BT Handsfree, αλλά από το μεγάφωνο! Ξέρει κάποιος αν αυτό αλλάζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrispatra Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 ebala to destinator pn gia dokimi sto qtek mou s200...to gps einai egkatestimeno stin thira com 6 i 7 (autes tis dio exei mono) ..sto destinator omos den tin exei auti tin thira me apotelesma na min briskei to gps enw alla programata (pathaway) to briskoun kanonika... kaneis kamia idea?? euxaristo poly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Όχι δεν έχω βάλει αυτό που λές. Έχω το spb pocket plus, και κλείνω (ο χ ι ελαχιστοποιώ τις εφαρμογες). Δεν μιλάω για την ram, μιλάω για τον αποθηκευτικό χώρο. Ξέρει κανείς καμιά εφαρμογή που να μου δείχνει αναλυτικά τα αρχεία όλης της εσωτερικής μνήμης για να βρώ τα μεγαλύτερα και να τα διαγράψω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barrichello Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 ebala to destinator pn gia dokimi sto qtek mou s200...to gps einai egkatestimeno stin thira com 6 i 7 (autes tis dio exei mono) ..sto destinator omos den tin exei auti tin thira me apotelesma na min briskei to gps enw alla programata (pathaway) to briskoun kanonika... kaneis kamia idea?? euxaristo poly Βαλε το Destinator 7 να κανεις τη δουλεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 Έκανα update απο το γνωστό site σε ένα qtek s200 που έχω και τελικά και απο τις 2 rom που δοκίμασα 4.0.0.3 PV και 4.0.0.4 PV μου δούλεψαν και οι 2 αλλά δεν δούλευαν οι επαφές μου ,γενικά απο όπυ και να πήγα να τις ανοίξω εκάνε πως πήγαινε να ανοίξει αλλα τίποτα και όταν δοκίμασα να κάνω activsync δεν μου έκανε και μου έλεγε ότι δεν υπαρχει αρκετη μνημη στην συσκευή. Ξέρει κανένας τι δεν έχω κάνει καλά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Έκανα update απο το γνωστό site σε ένα qtek s200 που έχω και τελικά και απο τις 2 rom που δοκίμασα 4.0.0.3 PV και 4.0.0.4 PV μου δούλεψαν και οι 2 αλλά δεν δούλευαν οι επαφές μου ,γενικά απο όπυ και να πήγα να τις ανοίξω εκάνε πως πήγαινε να ανοίξει αλλα τίποτα και όταν δοκίμασα να κάνω activsync δεν μου έκανε και μου έλεγε ότι δεν υπαρχει αρκετη μνημη στην συσκευή. Ξέρει κανένας τι δεν έχω κάνει καλά???? αν εκανες restore ενα backup προηγουμενης rom,οι επαφες δεν θα δουλευουν και ειναι πολυ πιθανο να φταιει αυτο που σου βγαζει αυτο το μυνημα για την μνημη.Πρεπει να κανεις ενα hard reset παλι... Καλο θα ηταν να κανεις backup τις επαφες&το ημερολογιο με το PIMBackup,για να μπορεις να τις κανεις restore οποια rom καιν να βαλεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 αν εκανες restore ενα backup προηγουμενης rom,οι επαφες δεν θα δουλευουν και ειναι πολυ πιθανο να φταιει αυτο που σου βγαζει αυτο το μυνημα για την μνημη.Πρεπει να κανεις ενα hard reset παλι... Καλο θα ηταν να κανεις backup τις επαφες&το ημερολογιο με το PIMBackup,για να μπορεις να τις κανεις restore οποια rom καιν να βαλεις... Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,δεν έκανα restore κανένα backup από παλιά rom ,μου το παρουσίαζε με το που τελείωνα το update απο wm5 σε wm6 και χωρίς να έχω καν επαφές μέσα στο pda δεν μου άνοιγε για να προσθέσω καινούργιες .Τελικά μετα από καμιά δεκαριά φλασαρίσματα με το που έριξα το 4.0.0.4 και άνοιξα την συσκευή έκανα Clear Storage και έφτιαξαν όλα δια μαγείας ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 επρεπε μετα το update να κανεις hard reset(το ιδιο πραγμα με το clear storage ειναι).Αν δεν κανεις εχεις ενα mix απο Wm5 και Wm6!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 επρεπε μετα το update να κανεις hard reset(το ιδιο πραγμα με το clear storage ειναι).Αν δεν κανεις εχεις ενα mix απο Wm5 και Wm6!:) Να ρωτήσω και κάτι ακόμα?????Πως μπορούμε να το κάνουμε να λεεί WIND και όχι TELESTET που λεέι τωρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Customize operator's name To show specified operator name set HKLM\SOFTWARE\OEM\PhoneSetting\ONSDisplayRule=0 (DWORD decimal) And then at HKLM\SOFTWARE\Microsoft\RIL\Operator Names add the code and the name to display. The value is 5 digits "CCCOO", where CCC is 3-digits country code, and OO is 2-digits operator's code. For example: "25099"="BEE LINE" For country and network code, go to wikipidea for [mobile country code|http://en.wikipedia.org/wiki/Listofmobilecountrycodes] and [network code|http://en.wikipedia.org/wiki/MobileNetworkCode] To show operator name based on the SIM card used (eg for cases where dual SIM adapter are used), set HKLM\SOFTWARE\OEM\PhoneSetting\ONSDisplayRule=1 (DWORD decimal) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gypsadoros Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Δεν νομίζω οτί θα τα καταφέρω μιας και δεν έχω ξανακάνει πειράματα με την registry αλλά μιας και το έψαξα σας δίνω τους κωδικούς των δικτύων στην Ελλάδα 202 01 Cosmote Greece Operational 900 / 1800 / 2100 202 05 Vodafone Greece Operational 900 / 2100 202 09 Q-telecom Greece Operational 1800 202 10 WIND GR Greece Operational 900 / 2100 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Δεν είναι δύσκολο. Αυτο που δεν διευκρινίζει είναι τι πρέπει να φτιάξεις στο τελευταίο βήμα. Αφο πάς στο HKLM\SOFTWARE\Microsoft\RIL\Operator Names, φτιάξε ένα string με τον κωδικό και ότι θές για κείμενο. Το έλυσα και γω το πρόβλημα μου. Η cache του ie ήταν περί τα 15mb :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 ebala to destinator pn gia dokimi sto qtek mou s200...to gps einai egkatestimeno stin thira com 6 i 7 (autes tis dio exei mono) ..sto destinator omos den tin exei auti tin thira me apotelesma na min briskei to gps enw alla programata (pathaway) to briskoun kanonika... kaneis kamia idea?? euxaristo poly Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ καμιά βοήθεια ρε παιδιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopoios Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Γνωρίζει κανείς εάν και πώς μπορούν να μπεί ελληνικό πληκτρολόγιο σε WM6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Γνωρίζει κανείς εάν και πώς μπορούν να μπεί ελληνικό πληκτρολόγιο σε WM6? εδω θα βρεις layout για ελληνικα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 .Προσωπικα χρησιμοποιω το Resco Keyboard(παλαιοτερα ειχα το HiKeyboard)Και να βαλεις και το Blimkeys οπωσδηποτε για να μπορεις να γραφεις 'εν κινησει'...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts